Το Ισραήλ ενώνεται με τις ΗΠΑ στο σχέδιο να παραδώσει την κυριαρχία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών (ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ)

21 Ιουνίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι μάσκες, οι δοκιμές, τα κλεισίματα, οι βολές και άλλα παγκόσμια παιχνίδια καταναγκασμού θα επιστρέψουν – και ταυτόχρονα, θα βρεθούμε να πολεμάμε σε περισσότερα μέτωπα – εσωτερικά και εξωτερικά.

Πρέπει να αγωνιστούμε για να διατηρήσουμε το ζήλο, τόσο για την ταυτότητά μας και την προσωπική μας ελευθερία, όσο και για την ταυτότητά μας, την εθνική μας ελευθερία – ταυτόχρονα

Είναι μια επανάσταση που καταργεί όλα τα κατασκευάσματα της ανθρώπινης ταυτότητας, είτε πρόκειται για σεξουαλική ταυτότητα, οικογενειακή ταυτότητα ή εθνική ταυτότητα.

Η παγκοσμιοποίηση ισχυρίζεται ότι η ανθρώπινη ταυτότητα δημιουργείται από ανθρώπους και δεν πηγάζει από τον Θεό (που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει).

Οι θεόδοτες ταυτότητες είναι κακές, σε αυτή τη μεταμοντέρνα εποχή, που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να υποδουλώνουν γυναίκες, μαύρους, LGBT άτομα και τα παρόμοια…

 

 

 

Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του COVID «Planscamedic» πώς το Ισραήλ ήταν με ζήλο των χωρών να θεσπίσουν τα πιο αυστηρά lockdown και πόσο δύσκολο ήταν εκείνοι που δεν θα εμβολιαζόντουσαν, και τώρα, για άλλη μια φορά είναι ένα από τα τους ισχυρότερους υποστηρικτές, μαζί με τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία σε έναν παγκοσμιοποιητικό οργανισμό όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι όλα αυτά συμβαδίζουν με τη Βιβλική Προφητεία και θα φθάσουν στο αποκορύφωμά τους όταν το Ισραήλ συνάψει συμφωνία να τεθεί υπό την πλήρη προστασία και επίβλεψη μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, μόνο για να στραφεί αυτή η Παγκόσμια Κυβέρνηση εναντίον του Ισραήλ!

 

από: LeoHohmann

Η παγκοσμιοποίηση είναι ένα δαιμονικό πνεύμα που έχει μολύνει κάθε έθνος, ακόμη και εκείνους που είναι λιγότερο πιθανό να συνειδητοποιήσουν ένα μόνο μακροπρόθεσμο όφελος από αυτό. Αυτό θα περιλαμβάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ. Και τα δύο αυτά έθνη ήταν πολύ ισχυρότερα όταν βασίζονταν στους δικούς τους ανθρώπους για την κατασκευή, τις αλυσίδες εφοδιασμού και τη στρατιωτική προστασία των ασφαλών συνόρων.

Αλλά το Ισραήλ έχει τώρα συμφωνήσει να συμμετάσχει στις ΗΠΑ σε ένα διαβολικό σχέδιο να παραδώσει την κυριαρχία σε θέματα «έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας» στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών (ΠΟΥ).

Οι Ισραηλινοί ηγέτες προφανώς έχουν σύντομες αναμνήσεις.

Μόλις πριν από τρία χρόνια, τον Μάιο του 2019, ο ΠΟΥ ψήφισε ένα ψήφισμα κατηγορώντας το Ισραήλ ότι  διαιωνίζει μια «κρίση δημόσιας υγείας» στα παλαιστινιακά εδάφη .

Το 2019, ένα έθνος που κατηγορήθηκε ότι είχε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία είχε ακόμα το δικαίωμα να διαφωνήσει με την αξιολόγηση του ΠΟΥ και να πει σε αυτό το παγκόσμιο σώμα να προχωρήσει σε άμμο.

Αυτό το δικαίωμα υπάρχει ακόμα, αλλά κρέμεται από μια κλωστή.

Εάν οι υποστηριγμένες από τις ΗΠΑ τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας εγκριθούν από την πλειοψηφία των 194 κρατών μελών του ΠΟΥ την επόμενη εβδομάδα στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ στη Γενεύη, οι νέοι κανόνες θα τεθούν σε ισχύ σε έξι μήνες, δηλαδή τον Νοέμβριο.

Και εάν οι τροπολογίες δεν αποδυναμωθούν ή αφαιρεθούν την τελευταία στιγμή, οι υπογράφοντες θα παραχωρήσουν την κυριαρχία τους ως προς το ποιος έχει τον τελευταίο λόγο για την κήρυξη έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία στον ΠΟΥ.

Η σημερινή ηγεσία των ΗΠΑ, της ΕΕ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και τώρα του Ισραήλ πιστεύουν ότι αυτή θα ήταν καλή ιδέα, όπως και πολλά άλλα έθνη.

Η σημαία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας του ΟΗΕ

Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ είναι αδύναμοι και γίνονται όλο και πιο αδύναμοι επειδή καθοδηγούνται από σφετεριστές, παγκόσμιες αρπακτικά – όχι πραγματικούς εθνικούς ηγέτες που προσέχουν τα συμφέροντα των πολιτών τους.

Οι παγκοσμιοποιητές διεξάγουν πόλεμο κατά της οικογένειας, του ατόμου και των εθνών για περισσότερα από 100 χρόνια, πείθοντάς τους ότι δεν χρειάζονταν τον Θεό και να υποταχθούν στο ανθρωποκεντρικό σύστημα θηρίων που έχουν δημιουργήσει, ένα στρώμα τη φορά.

Τα έθνη είναι τώρα τόσο ώριμα όσο τα μήλα το φθινόπωρο, σχεδόν έτοιμα να πέσουν από το κλαδί, προτού μπορέσουν να τα μαδήσουν και να τα σύρουν για επεξεργασία από άγρια ​​αρπακτικά, λύκους που προσποιούνται τα πρόβατα.

Οι σφετεριστές της παγκοσμιοποίησης έχουν εισέλθει στην τελική φάση της καταστροφής τους πριν από τη Μεγάλη Επαναφορά, και μόνο οι πνευματικά προετοιμασμένοι θα έχουν τη δύναμη να προσκολληθούν στο κλαδί (τον Ιησού Χριστό) και να αντέξουν μέχρι τη στιγμή που οι σφετεριστές, οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες αυτού του πλαστού βασιλείου , καταστρέφονται και ο πραγματικός Βασιλιάς έρχεται για τον λαό Του.

Το παρακάτω άρθρο του Adam Berkowitz του  Israel 365 News  είναι εξαιρετικό ως προς το βάθος της κατανόησής του.

Ο Μπέρκοβιτς βρήκε τουλάχιστον έναν πολιτικό στο Ισραήλ που θεωρεί ότι αυτή η επερχόμενη ψηφοφορία στη Γενεύη είναι ένα παιχνίδι εξουσίας για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Εξακολουθώ να ψάχνω για αυτόν τον έναν πολιτικό που θα εμφανιστεί στην Αμερική.

 

Του  ADAM ELIYAHU BERKOWITZ

 

Σε τέσσερις ημέρες,  ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα ψηφίσει ψηφίσματα  που θα τους δώσουν εξουσίες έκτακτης ανάγκης για οποιαδήποτε χώρα επιλέξουν.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ξεκίνησε τα μέτρα, αλλά τα κράτησε κρυφά μέχρι πριν από λίγες μόλις εβδομάδες, όταν η ψηφοφορία ήταν προφανές.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το Ισραήλ έπεσε σε αδιέξοδο, υποστηρίζοντας το μέτρο, αν και ένας εξαιρετικός πολιτικός έχει γίνει η φωνή της λογικής σε μια κυβέρνηση που έχει τρελαθεί.

Η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA), το κυβερνών νομοθετικό όργανο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ( ΠΟΥ ), θα ψηφίσει για το Προσωρινό σημείο 16.2 της ημερήσιας διάταξης στη Γενεύη στις 22 Μαΐου. 

Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία», η νέα ατζέντα θα τους έδινε την εξουσία να κηρύξουν μονομερώς κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία σε οποιαδήποτε χώρα, δίνοντάς τους έτσι εξουσίες έκτακτης ανάγκης.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έδωσε αυτές τις προτεινόμενες τροποποιήσεις στον ΠΟΥ στις 18 Ιανουαρίου. Κανείς δεν το γνώριζε αυτό μέχρι τις 12 Απριλίου, λιγότερο από έναν μήνα πριν. Εάν εγκριθούν, τα ψηφίσματα θα τεθούν σε ισχύ τον Νοέμβριο.

Αυτές οι τροποποιήσεις θα εξουσιοδοτήσουν τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή κρίσεις υγείας σε οποιοδήποτε έθνος και να το κάνει μονομερώς και ενάντια στην αντίθεση του έθνους-στόχου.

Ο Γενικός Διευθυντής θα μπορεί να δηλώσει αυτές τις κρίσεις υγείας βασιζόμενος απλώς στην προσωπική του γνώμη ή σκέψη ότι υπάρχει πιθανή ή πιθανή απειλή για άλλα έθνη.

Αυτοί οι κανονισμοί αποτελούν «δεσμευτικό μέσο του διεθνούς δικαίου».

Τα κράτη μέλη του ΟΗΕ μπορεί να υποχρεωθούν από το νόμο να υπακούουν ή να συναινέσουν σε αυτά.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, ο ΠΟΥ δεν θα απαιτείται να διαβουλεύεται εκ των προτέρων με το αναγνωρισμένο έθνος για να «επαληθεύσει» το συμβάν πριν αναλάβει δράση.

Με συγκαλυμμένο τρόπο παρόμοιο με αυτό που συνέβη στις ΗΠΑ, η ισραηλινή κυβέρνηση σκοπεύει να υποστηρίξει και το προσωρινό σημείο 16.2 της ημερήσιας διάταξης. Ο μόνος πολιτικός που είναι πρόθυμος να μιλήσει εναντίον της συμμετοχής είναι ο Moshe Feiglin.

Ο Feiglin είναι βετεράνος της ισραηλινής πολιτικής και ηγέτης του κόμματος Zehut. Πρώην μέλος του Likud, ήταν επικεφαλής της φατρίας Manhigut Yehudit ( Εβραϊκή Ηγεσία ) εντός του κόμματος και εκπροσώπησε το Likud στην Κνεσέτ μεταξύ 2013 και 2015. Ορισμένος ως ελευθεριακός, είναι ένας στοχαστικός ιδεολόγος. Ταυτόχρονα, έχει κάνει τις ιδέες του πράξη και έχει οδηγήσει σε πανεθνικές πράξεις μη βίαιης πολιτικής ανυπακοής.

«Αυτή η ατζέντα έχει ήδη αποφασιστεί», είπε ο Feiglin στο  Israel365 News . «Δεν θα υπάρξει καμία συζήτηση ή διαδικασία απόφασης. Αυτό που έχει ήδη συζητηθεί και ειπωθεί είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Η πραγματική απόφαση θα είναι πολύ πιο ακραία όσον αφορά την άρση των δικαιωμάτων των ατόμων.

Αυτή η απόφαση δεν έχει καμία σχέση με την παγκόσμια υγεία και αν διαβάσετε το ίδιο το ψήφισμα, είναι σαφές ότι αφορά αποκλειστικά τη μεταβίβαση της εξουσίας.

Παρακάμπτει εντελώς κάθε δημοκρατική διαδικασία».

«Σε όλη την ιστορία, κάθε επιτυχημένη αρπαγή εξουσίας υποβοηθάται από τη σιωπή από τους ανθρώπους που έχουν τα περισσότερα να χάσουν.

Ακόμα κι αν έχουν επίγνωση του τι συμβαίνει.

Λένε στον εαυτό τους ότι πραγματικά δεν θα τους επηρεάσει, ότι ο κόσμος δεν θα αλλάξει.

Ο κόσμος  θέλει  να πιστέψει το ψέμα».

«Αυτός είναι εξ ολοκλήρου ένας πόλεμος πεποιθήσεων, μια ατζέντα για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης παγκοσμιοποίησης.

Αυτή είναι η πίστη στον προοδευτισμό έναντι της πίστης στον Θεό.

Ο προοδευτισμός θέλει να μετατρέψει τον άνθρωπο σε Θεό, αντικαθιστώντας τον Δημιουργό, ισχυριζόμενος ότι ο κόσμος είναι αποτέλεσμα τύχης και συμβάντος και ότι η Δημιουργία είναι φτιαγμένη».

Στην ιστοσελίδα Israel Tomorrow , ο  Feiglin περιέγραψε τη νέα ατζέντα ως «μια ολοκληρωτική παγκόσμια επανάσταση που καταργεί ολόκληρη την αρχή της ανθρώπινης ελευθερίας». 

«Μεταξύ άλλων, η οργάνωση θα έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται και να ελέγχει την κίνηση των ανθρώπων, να τους φυλακίζει και να τους περιορίζει με όποιον τρόπο επιλέξουν, για να απαιτήσει να υποβληθούν σε τέτοιες και άλλες θεραπείες», έγραψε.

«Ο ΠΟΥ θα επιβλέπει όλα τα αντικείμενα, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό: βαλίτσες, κοντέινερ, κτίρια, τσάντες κ.λπ., και θα συλλέγει πληροφορίες οποιουδήποτε είδους θέλουν, όλα υπό τον τίτλο μιας διεθνούς έκτακτης ανάγκης – η οποία θα είναι πλέον αποκλειστικά στη διακριτική τους ευχέρεια .

Και για την ακρίβεια – κατά την κρίση ενός μόνο ατόμου – του γενικού γραμματέα της οργάνωσης».

Ο Feiglin σημείωσε ότι ο πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη, Meirav Elon Shachar, αναμένεται να υπερψηφίσει το ψήφισμα, το οποίο θα φέρει το Ισραήλ στη συμφωνία χωρίς καμία συζήτηση στο ισραηλινό νομοθετικό σώμα και, μέχρι στιγμής, χωρίς καμία αναφορά στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης .

«Στην πραγματικότητα, αυτή η παράλογη κατάσταση υπάρχει ήδη στην πράξη», έγραψε ο Feiglin.

«Σχεδόν όλες οι χώρες στον κόσμο έχουν ενεργήσει σύμφωνα με την πολιτική του ΠΟΥ τα τελευταία δύο χρόνια, παρόλο που αυτό ήταν φαινομενικά μόνο μια σύσταση».

Ο Feiglin σημείωσε ότι ο ΠΟΥ είχε δημιουργήσει σημαντικές συγκρούσεις συμφερόντων, πιο πρόσφατα όταν η εταιρεία Pfizer, η οποία παρήγαγε το εμβόλιο για τον COVID, συνέβαλε σημαντικά στο Υπουργείο Υγείας και την οργάνωση των εργαζομένων του.

Η Pfizer χρηματοδότησε την εκστρατεία της Δρ. Sharon Elroy Price για να είναι επικεφαλής του τμήματος υπηρεσιών δημόσιας υγείας του υπουργείου. Στη συνέχεια συνέχισε να είναι ισχυρή υποστηρικτής του εμβολιασμού των παιδιών του Ισραήλ.

Αρκετές μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Pfizer, συνεισφέρουν σημαντικά στον ΠΟΥ.

Με αυτόν τον τρόπο, σημείωσε ο Feiglin, λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις που παραιτούνται από τα δικαιώματα των ατόμων, ακόμη και των χωρών, δίνοντας αυτά τα δικαιώματα σε μη εκλεγμένους αξιωματούχους και μετόχους εταιρειών.

 

Ο Feiglin εξήγησε αυτή τη διαδικασία με θεολογικούς όρους:

 

«Την τελευταία δεκαετία, η ανθρωπότητα έχει εισέλθει στη βίαιη φάση της μεταμοντέρνας εποχής. Στην Εποχή του Διαφωτισμού, η ανθρωπότητα γνώρισε την εκδίωξη του Θεού από τον δημόσιο χώρο, περιορίζοντάς Τον στον ιδιωτικό χώρο».

«Σε αυτή τη μεταμοντέρνα εποχή, βιώνουμε μια μεταμοντέρνα αφέλεια που δίνει στον καθένα τη δική του αλήθεια, καταστρέφοντας την αφελή πεποίθηση που αφήνει χώρο για την υπόθεση της αντικειμενικής υπαρξιακής πραγματικότητας (δηλαδή του Θεού), αντικαθιστώντας την με μια βίαιη προοδευτικότητα που δεν αφήνει περιθώρια για κανένα αλήθεια άλλη από αυτή του κανόνα της εξουσίας».

«Είναι μια επανάσταση που καταργεί όλα τα κατασκευάσματα της ανθρώπινης ταυτότητας, είτε πρόκειται για σεξουαλική ταυτότητα, οικογενειακή ταυτότητα ή εθνική ταυτότητα. Η παγκοσμιοποίηση ισχυρίζεται ότι η ανθρώπινη ταυτότητα δημιουργείται από ανθρώπους και δεν πηγάζει από τον Θεό (που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει). Οι θεόδοτες ταυτότητες είναι κακές, σε αυτή τη μεταμοντέρνα εποχή, που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να υποδουλώνουν γυναίκες, μαύρους, LGBT άτομα και τα παρόμοια».

«Ο εθνικός πατριωτισμός γίνεται πρωτογονισμός.

Όλοι βιαζόμαστε προς την παγκόσμια ταυτότητα και τη βλέπουμε ως μια λυτρωτική ταυτότητα.

Οι δημοσιογράφοι δεν χρειάζεται να προειδοποιούνται και, στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να φιμώνονται οι δημοσιογράφοι.

Το κάνουν αυτό φυσικά, από την προοδευτική συνείδηση ​​από την οποία λειτουργούν.

Τα μέλη της Κνεσέτ –αν ήξεραν τι συνέβαινε– δεν θα έδειχναν ούτε το δάχτυλο.

Αφού κατάλαβαν ότι αυτή ήταν μια αμερικανική πρόταση, θα είχαν καταλάβει ότι αυτό συνέβαινε ούτως ή άλλως. Κατάλαβαν ότι η αντίθεση στο μπλοκάρισμα της υποστήριξης του Ισραήλ και η συμμετοχή σε αυτή την κίνηση θα τους σήμανε ως εχθρούς της προόδου, αρνητές της πανούκλας και άλλα παρόμοια.

Ο Φέιγκλ σημείωσε ότι, κατά ειρωνικό τρόπο, ο εθνικισμός επιστρέφει λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία σε μια διαδικασία που οδηγεί σε παγκόσμιο πόλεμο.

«Φαίνεται ότι η ανθρωπότητα θα νιώσει την ψυχική ηρεμία αυτών των δύο ραβδιών, τόσο του απροκάλυπτου εθνικού πολέμου όσο και του σοφιστικέ προοδευτικού.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι μάσκες, οι δοκιμές, τα κλεισίματα, οι βολές και άλλα παγκόσμια παιχνίδια καταναγκασμού θα επιστρέψουν – και ταυτόχρονα, θα βρεθούμε να πολεμάμε σε περισσότερα μέτωπα – εσωτερικά και εξωτερικά.

Πρέπει να αγωνιστούμε για να διατηρήσουμε το ζήλο, τόσο για την ταυτότητά μας και την προσωπική μας ελευθερία, όσο και για την ταυτότητά μας, την εθνική μας ελευθερία – ταυτόχρονα».

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 604


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα