Το Ισραήλ και το Ιράν διοικούνται από Ελευθεροτέκτονες που σχεδιάζουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

Το Ισραήλ και το Ιράν διοικούνται από Ελευθεροτέκτονες που σχεδιάζουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

28 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:843
Μοίρασέ το

 

 

Οι Ισλαμιστές (Χαμάς) είναι το μουσουλμανικό αντίστοιχο των Εβραίων Κομμουνιστών ή Σιωνιστών. 
 
Και οι δύο πλευρές είναι σατανικές μασονικές λατρείες. Τα δόγματά τους είναι απλώς μια πρόφαση για να κλέψουν την ελευθερία και την περιουσία του λαού τους. 
 

Τώρα ενώνονται για να μας καταστρέψουν οργανώνοντας έναν πυρηνικό πόλεμο.

 

masonic-republic.jpeg

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

Από το 1600 τον απλώνουν σε όλες τις ηγεσίες οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Δεν φτάσαμε τυχαία ως εδώ…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ…

Από τις 7 Οκτωβρίου, ξανοίγεται μπροστά στα μάτια μας, ο κόσμος στη Μέση Ανατολή, στον οποίον ελάχιστοι έδιναν σημασία… και ξαφνικά, φαντάζει ως ο πρωταγωνιστής των γεγονότων…

Ιστορικά, το ΙΡΑΝ και οι ΧΑΖΑΡΟΙ που κυβερνούν την ανθρωπότητα, έχουν άμεση σχέση…

Μέσα από τα άρθρα, ξεδιπλώνεται η σκακιέρα για το παιχνίδι όλων των πιονιών πριν την τελική λύση του ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Πιστεύετε πως οι Σιωνιστές, θα άφηναν ακυβέρνητους τους Παλαιστίνιους;;;

Τα συμφέροντα είναι αμύθητα…και τα σχέδια τόσο σατανικά, που θα ξετυλίγονται μπροστά μας και πολλοί θα εκπλαγούν…

Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ…

Μετά… ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ…

ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι Ισλαμιστές (Χαμάς) είναι το μουσουλμανικό αντίστοιχο των Εβραίων Κομμουνιστών ή Σιωνιστών. 
 
Και οι δύο πλευρές είναι σατανικές μασονικές λατρείες. Τα δόγματά τους είναι απλώς μια πρόφαση για να κλέψουν την ελευθερία και την περιουσία του λαού τους. 
 
Τώρα ενώνονται για να μας καταστρέψουν οργανώνοντας έναν πυρηνικό πόλεμο.
Η προφητεία του Pike παρακάτω γίνεται πραγματικότητα!
Οι μουσουλμάνοι και οι σιωνιστές ηγέτες είναι κυριολεκτικά πράκτορες των Illuminati.
Ο Albert Pike έγραψε στον Giuseppe Mazzini το 1871 σχετικά με μια συνωμοσία που περιελάμβανε τρεις παγκόσμιους πολέμους, που σχεδιάζονταν να επιφέρουν έναν «κοινωνικό κατακλυσμό».  Η επιστολή του Pike εκτίθεται στη Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου μέχρι το 1977. Η Βρετανική Βιβλιοθήκη αρνείται την ύπαρξη της επιστολής. (Είναι κι αυτοί μασόνοι.) Ο κόσμος ελέγχεται από τέκτονες.
albert-pike.png
«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποδαυλιστεί εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές που προκαλούνται από τον «πράκτορα» των «Illuminati» μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του Ισλαμικού Κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (  το Ο Μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) αλληλοκαταστρέφονται  .
Πρώτο σχόλιο από τον Κ-
Ο Πέτρος είπε (25 Οκτωβρίου 2023):
Henry, τα γράμματα από τον Pike στον Mazzini είναι μια καλή προφητεία. Αλλά με ενοχλεί η χρήση της λέξης Ναζί στο σκεπτικό του για τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτή η λέξη δεν υπήρχε τη στιγμή της επιστολής του.
Κάνεις λάθος Peter, Ο όρος Ναζί ή Ναζισμός μπορεί να ανιχνευθεί στα völkisch Parties που χρονολογούνται από το 1800. Αυτά τα κόμματα δημιούργησαν το Εθνικιστικό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Πολλά μέλη των Ναζί ήταν στην πραγματικότητα μέλη της Εταιρείας Thule, ακόμη και πριν γίνουν μέλη του ναζιστικού κόμματος, όπως ο Rudolf Hess. 
 
Ο Άλμπερτ Πάικ έγραψε εκτενώς για τη Μυθική και Μυστική Χαμένη Φυλή των Αρίων ως την πηγή του Τεκτονισμού. Επομένως, δεν έχετε παρά να συνδέσετε τις τελείες για να δείτε πραγματικά ότι αυτό το γράμμα προς τον Mazzini είναι 100% αυθεντικό και θέτει τη συζήτηση σχετικά με αυτό το επιχείρημα σχετικά με τη λέξη Ναζί μια για πάντα στο κρεβάτι. Η επιστολή είναι γνήσια πίσω από μια σκιά αμφιβολίας. 
Το Ιράν ελέγχεται επίσης από σατανιστές 
Αυτό γράφτηκε από έναν 18χρονο Ιρανό και δημοσιεύτηκε εδώ 4 Οκτωβρίου 2010
Από την αρχή της ισλαμικής επανάστασης, βασικές θέσεις όπως το δικαστικό σώμα παραδόθηκαν σε μουλάδες που δεν είχαν εμπειρία στη διοίκηση της χώρας. Διοικητές του στρατού, μηχανικοί και γιατροί που αντιτάχθηκαν στο καθεστώς κρεμάστηκαν επειδή ήταν «εχθροί του Αλλάχ».
Η ισλαμική επανάσταση του Ιράν δεν είχε καμία σχέση με το Ισλάμ. Ακριβώς όπως κάθε άλλη επανάσταση στην πρόσφατη ιστορία, είχε βασικά στόχο να παραδώσει την εξουσία σε λίγα άτομα. Στην περίπτωση της επανάστασης του 1979 στο Ιράν, το κράτος παραδόθηκε στη λατρεία του Χομεϊνί, μια ομάδα των Αδελφών Μουσουλμάνων που έχει άμεσους δεσμούς με ξένες υπηρεσίες πληροφοριών.
Δεν πρέπει να είναι κανείς τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι το Ιράν είναι μια αντίθεση ενάντια στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Έχουμε τηλεοπτικές εκπομπές που γίνονται κάθε χρόνο και τροφοδοτούνται στο κοινό την επέτειο της Ισλαμικής επανάστασης, δείχνοντας στο κοινό ότι πριν από εκείνη την επανάσταση οι Ελευθεροτέκτονες είχαν την εκπομπή. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να πιστέψω την ιδέα ότι οι Βρετανοί που πολέμησαν τόσο σθεναρά τον Mussadeq θα εγκατέλειπαν ξαφνικά το ιρανικό πετρέλαιο και θα άφηναν τους Μουλά να καταλάβουν τους πετρελαϊκούς πόρους της χώρας.
Η αληθινή ιστορία είναι ότι οι Βρετανοί υποκίνησαν την ισλαμική επανάσταση του Χομεϊνί. Ο στόχος ήταν να ελεγχθεί η ενέργεια του Ιράν με την αποδυνάμωσή της (μειώνοντας τους Ιρανούς στην πείνα) και να καταστρέψει τη θρησκευτική και οικογενειακή κοινωνία του Ιράν.

masonic-republic.jpeg

(Ιρανικό Κοινοβούλιο – μια πυραμίδα)
Πολλοί από τους μεγάλους Αγιατολάχ μας είναι επίσης Ελευθεροτέκτονες, μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και έχω αξιόπιστες πηγές που μου λένε ότι έχουν ταξίδια στο Λονδίνο κάθε λίγους μήνες για να λάβουν τις εντολές τους.
Μία από τις ισχυρές φυσιογνωμίες του καθεστώτος λατρείας του Ιράν είναι ο Αγιατολάχ Mesbah Yazdi. Είναι ο ηγέτης μιας πολύ ισχυρής λατρείας που ονομάζεται Σχολή Χακάνι. Μεταξύ των μελών είναι ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ (κορυφαίος μαθητής του Mesbah), διοικητές των επαναστατικών φρουρών, της πολιτοφυλακής Basij, δικηγόροι, δικαστές και οι επικεφαλής μεγάλων δημοσιογραφικών εφημερίδων.
Έχουμε αποδείξεις ότι η ίδια ομάδα βρισκόταν πίσω από την περσινή εκλογική νοθεία και επίσης τη σκληρή διαχείριση κρίσης που ήρθε μετά τις εκλογές που οδήγησε σε πολλούς θανάτους, συλλήψεις και κλείσιμο πολλών καταστημάτων εφημερίδων.
ΗΓΕΣΙΑ
Ο εσωτερικός στόχος του Αχμαντινετζάντ είναι να παραδώσει την εξουσία σε μέλη της λατρείας. Επιχειρήσεις πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που ήταν κρατικές ανήκουν τώρα στο IRGC (δηλαδή τους Φρουρούς της Επανάστασης.) Επίσης, έργα υποδομής, κοιτάσματα πετρελαίου, έργα στέγασης και πολλά άλλα ανατίθενται στο IRGC. Οποιαδήποτε αντιπολίτευση, όπως το πράσινο κίνημα ή η απεργία των εργαζομένων, αντιμετωπίζεται από τη μυστική υπηρεσία του IRGC και την πολιτοφυλακή Basij.
Για τους ξένους, ο Αχμαντινετζάντ μπορεί να παρουσιάζεται ως ένας γενναίος ηγέτης που τολμά να αρνηθεί το ολοκαύτωμα ή να αμφισβητήσει τα γεγονότα του 911. Απολαμβάνει το είδος της ασφάλειας που κάνει ο Ομπάμα στη Νέα Υόρκη και έχει την ευκαιρία να καθίσει και να μιλήσει με όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Εν τω μεταξύ, είναι αξιοσημείωτο ότι μετά την επιστροφή του από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, ο Αχμαντινετζάντ επρόκειτο να απευθυνθεί στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Τεχεράνης αλλά το σχέδιο ακυρώθηκε απροσδόκητα. Ο λόγος είναι ότι ο άνθρωπος που απολαμβάνει τη δημοσιότητα στις ΗΠΑ δεν έχει τα κότσια να αντιμετωπίσει Ιρανούς φοιτητές. Απλώς φοβάται ότι η παρουσία του μπορεί να προκαλέσει αναταραχή στο πανεπιστήμιο και να καταστρέψει όλα τα «κατορθώματα» που απέκτησε από το ταξίδι του στις ΗΠΑ.
Την ίδια μέρα, ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ επρόκειτο να επισκεφθεί την πόλη Κομ, αλλά το ταξίδι του ακυρώθηκε λόγω της αντιδημοφιλίας του μεταξύ των κορυφαίων θρησκευτικών προσωπικοτήτων και της απροθυμίας τους να παραστούν στην τελετή υποδοχής του.
Εν τω μεταξύ, δεν είμαι σίγουρος εάν ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ είναι μέλος της λατρείας, αλλά γνωρίζουμε ότι ο αρχηγός του επιτελείου του είναι μέλος, επομένως η ροή των πληροφοριών προς τον ηγέτη ελέγχεται από τη μυστική υπηρεσία του IRGC και οι αποφάσεις και οι ομιλίες του είναι αντίθετες με την αντιπολίτευση.
Ο Χαμενεΐ υποστηρίζει τις εξελίξεις στις επιστήμες και τις τεχνολογίες που εγγυώνται την επιβίωση του καθεστώτος λατρείας. Εν τω μεταξύ, δεν τάσσεται υπέρ του εκσυγχρονισμού της οικονομίας της χώρας και είναι πραγματικά αντίθετος στην αύξηση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων. Για μένα, είναι σύμφωνος με τη βρετανική μέθοδο ελέγχου των μαζών μέσω κακουχιών.

bushiran.jpeg

ΕΝΤΟΣ ΙΡΑΝ
Ο λαός του Ιράν βιώνει αυτήν τη στιγμή δύσκολες στιγμές και τα θλιβερά νέα είναι ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του λένε να προετοιμαστούν για ακόμη χειρότερα. Βιώνουμε υψηλό ποσοστό πληθωρισμού και υψηλή ανεργία. Τα έσοδα από το πετρέλαιο έχουν μειωθεί και ο τελευταίος γύρος κυρώσεων στον τραπεζικό και τον ενεργειακό τομέα έχει κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη για τις επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, προκειμένου να καλυφθεί η τοπική ζήτηση για καύσιμα, τα διυλιστήρια καλούνται να μειώσουν δραστικά τη βιομηχανική χημική παραγωγή τους και να διυλίσουν αντ’ αυτού.
Οι επιχειρήσεις περιορίζονται σε τηλεγραφικές συναλλαγές για εξωτερικό εμπόριο. Ως εκ τούτου, το ξένο νόμισμα έχει υψηλή ζήτηση με αποτέλεσμα υψηλότερες τιμές στις εισαγωγές αγαθών. Κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα, η ανίκανη και άπειρη κυβέρνηση του Αχμαντινετζάντ σχεδιάζει να αναθεωρήσει την οικονομία αυξάνοντας τους φόρους στην ενέργεια.
Η αναποτελεσματική οικονομία του Ιράν έχει προκαλέσει σοβαρά κοινωνικά προβλήματα στις οικογένειες, ιδιαίτερα στη νέα γενιά. Για να αναφέρουμε μερικά από τα κοινωνικά μας προβλήματα, έχουμε τον υψηλότερο αριθμό τοξικομανών στον κόσμο με βάση μια έκθεση του ΟΗΕ, υψηλά διαζύγια και χαμηλά ποσοστά γάμου, ακολασία της νεότερης γενιάς στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, αύξηση των αμβλώσεων και του AIDS, αύξηση των ποσοστό εγκληματικότητας και αυξημένη πίστη στη μαγεία και τον σατανισμό.

netanyahu-fidelito.jpg_jpg

(Νετανιάχου και Φιντελίτο στα μασονικά, χειραψία με τον αντίχειρα στην άρθρωση)
Πιστεύω ότι η κύρια πηγή αυτών των προβλημάτων είναι ότι η κοινωνία μας και ειδικά η νέα γενιά δεν έχουν πλέον πίστη σε αξίες όπως η οικογένεια, η θρησκεία και η σκληρή δουλειά. Η αιτία είναι ότι η λατρεία έχει αφαιρέσει τα βασικά μας δικαιώματα και μας τροφοδοτεί μια εκδοχή του Ισλάμ που έχει οδηγήσει στην καταστροφή της θρησκείας και της κοινωνίας.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι σατανιστές είναι μεταξύ των θρησκευτικών δασκάλων στο Κομ αφού έχω ακούσει πολλές αληθινές ιστορίες κακοποίησης παιδιών. Οι κοινωνικοί μηχανικοί μας Μουλά έχουν μπερδέψει το κοινό τόσο πολύ που δεν γνωρίζουν πλέον τι είναι σωστό ή λάθος και επομένως είναι έτοιμοι να δεχτούν την εξαγορά του NWO.

Πηγή

Προβολές : 843


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα