Το Μητσοτακαίικο, τα δίνει όλα στα ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ!!! ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΩΝ!!!

3 Αυγούστου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Πολυτελές και πλήρως ανακαινισμένο χώρο στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ παραχώρησε ο Δήμος «Αθηναίων» στους Πακιστανούς

Την στιγμή που Έλληνες χάνουν  τα σπίτια τους λόγω πλειστηριασμών,  ή που δεν καταφέρνουν  να πληρώνουν τα χρέη τους εξαιτίας της ανεργίας των κυβερνητικών πολιτικών, αλλά και των τεχνιτών ανατιμήσεων (για χάρη του Κιέβου και του Ζελένσκι), ο Δήμος «Αθηναίων» υπό την αιγίδα του Κώστα Μπακογιάννη, παραχώρησε πολυτελές κτίριο στον Πακιστανικό σύλλογο για να υλοποιούν ισλαμικές και άλλες εκδηλώσεις.

Αυτό το αθλητικό κόσμημα, έγινε με χρήματα των φορολογουμένων κατοίκων της Αθήνας και όχι μόνον…

Αυτό διάλεξε το έτερο τέκνο της Ντόρας Μπακογιάννη, να προσφέρει στους φίλους του τα Πακιστάνια…

Θα ‘πρεπε να έχει ξεσηκωθεί όλος ο λαός της Αθήνας… ακόμα κι αυτοί που ψήφισαν αυτό το ψυχοπαθές για δήμαρχο…

Αλλά δεν ακούγεται ΚΙΧ…

Όταν μαλάκες θα σας σφάζουν αυτά τα Πακιστάνια, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΙΧ…

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

Υ.Γ.1. Μετάφραση εκεί που δείχνει το κόκκινο βέλος:

“ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ”

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ… ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

 

Υ.Γ.2. Σας τα έγραψα και εδώ

Ένα πολυτελέστατο χώρο  στο κτίριο του “Σεράφειου συγκροτήματος  Αθλητισμού Πολιτισμού και Καινοτομίας” και μάλιστα πλήρως ανακαινισμένο  με εξωτερικούς  χώρους και κήπο παραχώρησε ο Δήμος «Αθηναίων», όχι σε κάποιον ελληνικό σύλλογο ή φορέα ή τουλάχιστον για την στέγαση Ελλήνων  ή φοιτητών αλλά σε ένα σύλλογο Πακιστανών.

Την στιγμή που Έλληνες χάνουν  τα σπίτια τους λόγω πλειστηριασμών,  ή που δεν καταφέρνουν  να πληρώνουν τα χρέη τους εξαιτίας της ανεργίας των κυβερνητικών πολιτικών, αλλά και των τεχνιτών ανατιμήσεων (για χάρη του Κιέβου και του Ζελένσκι), ο Δήμος «Αθηναίων» υπό την αιγίδα του Κώστα Μπακογιάννη, παραχώρησε πολυτελές κτίριο στον Πακιστανικό σύλλογο για να υλοποιούν ισλαμικές και άλλες εκδηλώσεις.

Σε βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος ο πρόεδρος του συγκεκριμένου συλλόγου των Πακιστανών ξεναγεί τους θεατές (και τους Έλληνες) στον χώρο που του παραχωρήθηκε από τον Δήμο «Αθηναίων».

Tο κτίριο ΣΕΡΑΦΕΙΟ βρίσκεται στην οδό Εχελιδών &, Πειραιώς 144.

Τι περιέχει λοιπόν το κτίριο, ενώ οι Έλληνες δεν έχουν στέγη και φαγητό τις δύσκολες αυτές στιγμές:

Τεράστιο εσωτερικό χώρο, που θα μπορούσαν να χωρέσουν άστεγοι

Πισίνες

Πολυτελή εξωτερικό και ανοιχτό χώρο

Γήπεδο καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης (volley)

Μεγάλο ανοιχτό πάρκινγκ

Έτσι επιβραβεύονται όσοι απλά έχουν μπει παράνομα στη χώρα, διαμένουν παράνομα και θεωρούν την  Ελλάδα ως  «τσιφλίκι» τους.

Μια Ελλάδα η οποία χάνεται με γρήγορους ρυθμούς, λόγω της υπογεννητικότητας και της γήρανσης του πληθυσμοί. Αντίθετα οι πακιστανικοί πληθυσμοί που βρίσκονται στην Ελλάδα, εκτός από φανατικοί σύμμαχοι των Τούρκων, είναι και νεαρής ηλικίας.

 

Τι αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων για το Σεράφειο

«Το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων είναι ένα μοναδικό συγκρότημα Αθλητισμού Πολιτισμού και Καινοτομίας, 3.500 m2 που περιλαμβάνει πρότυπες αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις και συγχρόνως φιλοξενεί και τον κόμβο καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων.

Το Σεράφειο υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, επισκέπτες και κατοίκους, φορείς και συλλογικότητες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ποιότητα ζωής των κατοίκων. Παράλληλα φιλοξενεί πολλές και διαφορετικές κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, ανοιχτά εργαστήρια και πρωτοβουλίες τεχνολογικής και κοινωνικής καινοτομίας.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα υπερσύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο με 2 πισίνες κι ένα κλειστό προπονητήριο μπάσκετ, αλλά και ανοιχτά γήπεδα (1 για τέννις, 3 για μπάσκετ και 1 για ποδόσφαιρο 5×5), ενώ στο χώρο φιλοξενείται και μια πρότυπη παιδική χαρά που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, με χώρους για παιχνίδι και πρόσβαση σε ΑμεΑ.

Στο κτίριο του Σεραφείου φιλοξενείται ο Κόμβος Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων (This is Athens, Athens Digital Lab, Εργαστήριο ΠΟΙΩ/ Έτσι μαθαίνω καλύτερα, Athens Film Office, ΔΑΕΜ) ενώ διαθέτει σύγχρονες δημόσιες υποδομές- έναν εκθεσιακό χώρο 800 τ.μ., μια αίθουσα R&D (research and development) και μία αίθουσα Τ.Ε.C (technology, engineering, creation) που φιλοξενούν δράσεις, εκθέσεις και εκδηλώσεις από Φορείς, Ιδρύματα, Επιχειρήσεις και Σχολεία.

Στόχος μας, είναι να καλωσορίζουμε καθημερινά κατοίκους και επισκέπτες σε ένα χώρο ανοιχτό, που θα εξελίσσεται διαρκώς μαζί με τις ανάγκες τους προβάλλοντας ένα σύγχρονο όραμα για μια βιώσιμη και προσβάσιμη πόλη.»

 

 

Πηγή

Προβολές : 837


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα