Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: “Δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους. Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!” (βίντεο)!

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: “Δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους. Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!” (βίντεο)!

24 Δεκεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:794
Μοίρασέ το
Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: “Δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους. Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!” (βίντεο)!

 

Δεν πρέπει ο άνθρωπος να χρησιμοποιείται ως ινδικό χοιρίδιο δεν πρέπει τα παιδιά να χρησιμοποιούνται ως ινδικά χοιρίδια. Είναι απολύτως ανήθικο γιατί υπήρξαν νεκροί εξαιτίας εμβολίων.

 

 

Και με δεδομένο ότι μιλάμε για μια ιατρική – επιστημονική προσωπικότητα παγκοσμίου κύρους, και επειδή είναι και επίτιμος διδάκτωρ στο ΑΠΘ, θα συμβουλεύσω τον κυβιστή Καθηγητή κ. Δημήτρη Κούβελα… που ενώ ήταν κατά του εμβολίου, έκανε θεαματική ΚΩΛΟτούμπα και είναι υπέρ, να διδαχθεί κάτι από το ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Γάλλου Ακαδημαϊκού επιστήμονα και τις σταθερές θέσεις του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κύριε Κούβελα, συμβουλεύετε τον λαό, να γίνει… ινδικό χοιρίδιο και τα παιδιά του ινδικά χοιρίδια;;;

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: “Δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους. Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!” (βίντεο)!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Richard Boutry για την FranceSoir στις 17/12/20 ο Καθηγητής Luc Montagnier, που είχε τιμηθεί με το βραβείο Nobel της Ιατρικής το 2008 γιατί είχε ανακαλύψει τον ιό του AIDS αναφέρει στην ερώτηση ποιά είναι η γνώμη του για εμβόλια τύπου mRNA: 

Θα επιχειρήσω να μετριάσω τον ενθουσιασμό γι αυτό το σχέδιο εμβολίου που ως εμβόλιο είναι ένα σχέδιο μακροπρόθεσμο σε βάθος χρόνου κι εδώ ζητάμε από τα άτομα να βγουν και να πάνε αμέσως (να εμβολιαστούν) κι αν το δεχθούν (αν εμβολιαστούν) θα είναι ένα λάθος γιατί κινδυνεύουμε να έχουμε αποτελέσματα απολύτως απρόβλεπτα για παράδειγμα καρκίνους,…κ.α όταν μάλιστα ξέρουμε ότι παίζεται ολοκληρωτικά το έργο ενός μαθητευόμενου μάγου..[…] 

Είναι μαθητευόμενοι μάγοι απολύτως.

Είναι πολύ νωρίς , βέβαια έγιναν πολλές μελέτες με ζώα κλπ αλλά πιστεύω ότι δεν επαρκούν για να προβλέψουμε αν το ίδιο γίνει στον άνθρωπο ..

Δεν πρέπει ο άνθρωπος να χρησιμοποιείται ως ινδικό χοιρίδιο δεν πρέπει τα παιδιά να χρησιμοποιούνται ως ινδικά χοιρίδια. Είναι απολύτως ανήθικο γιατί υπήρξαν νεκροί εξαιτίας εμβολίων. “

Στην ερώτηση αν υπάρχει σήμερα κίνδυνος να δηλητηριαστούν μελλοντικές γενιές, απογόνοι από το εμβόλιο, απάντησε..

Δεν ξέρουμε δεν μπορούμε να το πούμε, ίσως αλλά είναι μεγάλη κουβέντα ο δηλητηριασμός δεν μπορούμε να προβλέψουμε αυτό που θα συμβεί μετά από 1, 2, 3, 4, 5 γενιές από τον εμβολιασμό”

Στην ερώτηση αν το εμβόλιο είναι η καλύτερη λύση απαντά.. ”Το εμβόλιο είναι μια λύση αλλά όχι η μόνη λύση…Υπάρχουν θεραπείες που είναι φθηνότερες όπως η Azithromycine, η Hydroxychloroquine και πολλές άλλες που ομοίως βοηθούν όπως αυτές για μαλάρια που επίσης βοηθούν” … Δεν ξέρουμε τη ρίζα του ιού…. Δεν ξέρουμε τι συνέβη στο Γουχάν και σε μερικά εργαστήρια αμερικάνικα που προηγήθηκαν. ‘

‘Δεν θα εμβολιαστώ” είπε και γελώντας είπε ”εμβολιάστηκα στη παιδική ηλικία. Τώρα έχω γρίπη….”

Αυτός ήταν και ο επίλογος της συνέντευξης ενώ αρχικά τοποθετήθηκε σχετικά με την πολεμική που έχει δεχθεί για μήνες ολόκληρους για τις θέσεις του.

“Είναι μια μάχη επιστημονική και μη επιστημονική” είπε.

“Νευρίασα γιατί άκουσα ανοησίες για το θέμα Ανοησίες με την έννοια κακούς υπολογισμούς, πίσω σκέψεις Και συχνά επικαλούμαι αυτό που είπε ο Ανιστάιν: Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος σχετικά με το σύμπαν.”

Για το κλίμα επιστημονικής τρομοκρατίας που υπάρχει κι ασκείται κι εναντίον του είπε ότι είναι πολύ ανησυχητικό..

“Στην αρχή οι Κινέζοι ξεκίνησαν να ψεύδονται μετά και οι άλλοι βοήθησαν πολύ κι έτσι τώρα δεν ξέρουμε πια που είναι η αλήθεια.

Αυτό είναι πολύ σοβαρό γιατί κατ΄αυτόν τον τρόπο η επιστήμη χάνει το κύρος της την αξιοπιστία της.”

Επανέλαβε ότι “υπάρχει ένα μέρος της ιατρικής κι ακαδημαϊκής κοινότητας που αν και είναι μειονοτικό είναι εν τούτοις πεπεισμένο ότι υπήρξε μια χειραγώγηση του ιού. Ένα μέρος του είναι φυσικό κι ένα κατασκευάστηκε είναι τεχνητό σε εργαστήριαμια θέση που έχει αναπτύξει και στο παρελθόν σύμφωνα με την οποία ο SARS-CoV-2 είναι μια ανθρώπινη κατασκευή. Κατασκευάστηκε σ΄εργαστήριο υπήρξε χειραγώγησή του ενός μέρους του…”

Στη συνέντευξη είπε επίσης “ή τον ιό τον άφησαν λίγο να ξεφύγει στο πληθυσμό να δουν τι αντίκτυπο θα έχει ή ήταν ατύχημα ή ελεγχόμενη διαφυγή του.

Γνωρίζαμε ότι στο Γουχάν υπάρχει εργαστήριο που κάνει πειράματα είναι ευρέως γνωστό.

Πάντως” είπε, “πίσω από την υγειονομική σημερινή διαχείριση κρύβονται άνθρωποι από πίσω που δεν είναι ειδήμονες π.χ ο Γκέιτς, δεν μπορεί να ξέρει ποιοί ακριβώς είναι ενώ στην υγειονομική επιτροπή Γαλλίας δεν υπάρχει Λοιμωξιολογίας.

Γενικά μόνο οι ειδήμονες πρέπει να διαχειρίζονται αυτά τα θέματα.”

Ο Luc Montagnier διετέλεσε Καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ και Διευθυντής της Μονάδας Ιογενούς Ογκολογίας από 1972 -2000 και Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College, City University of New York και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Σαγκάης. 

Επίτιμος Διδάκτορας Πανεπιστημίων Βουκουρεστίου Λιέγης Μόντρεαλ Μπολόνια Βηρυτού Αθηνών –Καποδιστριακού, ΑΠΘ Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης κλπ

 

Πηγή

Προβολές : 794


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα