ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ NFC!!!

ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ NFC!!!

1 Αυγούστου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,246
Μοίρασέ το

 

Αυτό που την θέλουν είναι:
– Να προσπαθήσουν να ελέξουν την κατάσταση σε περίπτωση κοινωνκής έκρηξης.
– Να τιμωρούν παραδειγματικά, τους αντιφρονούντες.. δηλ.. να βγάζουμε το σκασμό όλοι και να μην μιλάει κανεις.

 

 

Ανώνυμος λέει:

—————————————————————————————————-
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ NFC:
— ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ —-
—————————————————————————————————

1). ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να σκανάρει ο αστυνομικός έναν πολίτη απο απόσταση 40-50 μέτρων και να βλέπει ποιος είναι.

 O πομπός που διαθέτει η ταυτότητα NFC , έχει εμβέλεια γύρω στα 10-12 εκ.
Αυτες οι ταυτότητες μπορούν να διαβαστούν απο ειδικούς scanners-readers .

 Ο scanner έχει ένα Δέκτη επάνω του, προκειμένου να διαβάσει αυτό που εκπέμπει ο πομπος της κάρτας NFC.

 

Ετσι, όσο ποιο ευαίσθητος είναι ο δέκτης του scanner τοσο ποιό μεγάλη είναι η απόσταση απο την οποία μπορεί να διαβάσει την κάρτα NFC.

Ηδη στο εμπόριο υπάρχουν scanners που διαβάζουν τις NFC cards απο 30μ , και οποσδήποτε το κράτος μπορεί να φτιάξει ακόμα ποιο ισχυρούς scanners.

 

2). ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ η αστυνομία να γνωρίζει ποιοι πήραν μέρος σε μιά διαδήλωση απλά σκανάροντάς τους
απο απόσταση.

 

3). ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να ξέρει ο αστυνομικός αν ο πολίτης φέρει ταυτότητα ή όχι σκανάροντας τον, οπότε να τον συλλαμβάνει για εξακρίβωση στοιχείων (σημ..απαγορεύεται να κυκλοφορούμε χωρίς ταυτότητα.)

 

4). ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ σε κάποια στιγμή να τη συνδέσουν με τράπεζες , οπότε πρακτικα, όταν κάποιος πάει στο super market ή αλλου, θα πληρώνει με την ταυτότητά του στο POS.

 

5). ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ιχνηλάτησης (tracking) ενος πολίτη, δηλ, που βρισκότανε σε μιά συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Αυτό μπορεί να γίνει με ειδικές κάμερες-scanners σε διάφορα σταθερά σημεία, οπότε όποιος περνάει απο εκει καταγράφεται το ιχνος του απο την κάμερα-scanner… (οι Κινέζοι το έχουν κάνει).
Eννοείται πως η κάμερα-scanner, σαν σταθερός μηχανισμός θα είναι πιο ευαίσθητος Δέκτης απο αυτόν που έχουν οι φορητοί scanners, και άρα θα έχει μεγαλύτερη εμβέλεια, οπότε θα μπορεί να διαβάζει και τις ταυτότητες NFC απο μεγαλύτερη απόσταση και καλύτερα.

 

6). ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, αν είναι κάποιος …αντιφρονούντας, να ενημερώνεται όλος ο πλανήτης, και να του κόβουν το χρήμα απο όλες τις Τράπεζες Παγκοσμίως.

Τα βιομετρικά στοιχεία όλων των ανθρώπων καταγράφονται και διαβιβάζονται σε κεντρικούς υπολογιστές, στους οποίους έχουν πρόσβαση όλες οι Αστυνομίες (Ηδη κάνουν την αρχή με την Ευρωπαἰκή Ψηφιακή Ταυτότητα καν:eIDAS, η οποία φυσικά σε κάποια στιγμή θα επεκταθεί και παγκοσμίως).

Ολα αυτά θα γίνουν λιγο μετά την εφαρμογή της ταυτότητας NFC.

 

——————————————————————————————————–
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ NFC ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
——————————————————————————————————–
Δεν παρέχουν καμμία ασφάλεια στο ποινικό έγκλημα , δεδομένου ότι, ο ποινικός εγκληματίας, για το χρόνο και το χώρο που θα διατελέσει το έγκλημά του , μπορεί να έχει την ταυτότητά του εντός μεταλλικού κυτίου (κλωβος faraday), επομένως για την συγκεριμένη χρονική στιγμή που θα διατελέσει το έγκλημα, θα είναι αόρατος για το σύστημα.

Οποσδήποτε θα φροντίσει να είναι μακριά απο κάμερες-scanners.

Ακόμα και στο χέρι να μας βάλουν το τσιπ, θα βρουν τρόπο οι ποινικοί εγκληματίες, να γίνονται αόρατοι προσωρινα για το σύστημα, φέροντας ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές πάνω τους, που δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα γύρω τους, το οποίο θα “καπελώσει” την εκπομπή του τσιπ, και έτσι θα είναι αόρατοι για το σύστημα. Οι συσκευές αυτές θα βασίζονται στις αρχές του ηλεκτρονικού πολέμου.

Αρα, οι αστυνομικοί θα κοιτάξουν να συλλάβουν έναν εγκληματία χρησιμοποιώντας τις κλασσικές μεθόδους εντοπισμού ενος δράστη.

 

——————————————————————————————————–
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ NCF ΚΑΙ OIKONOMIKO ΕΓΚΛΗΜΑ
——————————————————————————————————–

 

Απο μόνη της η ταυτότητα , δεν παρέχει κάποια προστασία. Το μόνο που μπορεί να κάνει το κράτος, είναι σε συνδιασμό με το ψηφιακό χρήμα, απλά να φορολογήσει το μαύρο χρήμα, όχι όμως να πιάσει τους εγκληματίες.

 

Οι οικονομικοί εγκληματίες θα στραφούν σε εικονικές επιχειρήσεις, οπότε απλά τα έσδοά τους θα φορολογούνται , επομένως, χάνοντας περίπου το 1/3 του παράνομου χρήματός τους, θα το νομιμοποιούν και μαζί με αυτό θα νομιμοποίούνται και αυτοί.

 

——————————————————————————————————-
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ NFC ;
——————————————————————————————————-

Ειναι ολοφάνερο πως η ταυτότητα NFC, δεν θα προστατέψει τον απλό πολίτη ούτε απο το ποινικό έγκλημα, ούτε απο το Οικονομικό εγκλημα.

 Αυτό που την θέλουν είναι:
– Να προσπαθήσουν να ελέξουν την κατάσταση σε περίπτωση κοινωνκής έκρηξης.
– Να τιμωρούν παραδειγματικά, τους αντιφρονούντες.. δηλ.. να βγάζουμε το σκασμό όλοι και να μην μιλάει κανεις.

 

———————————————————————————-
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
———————————————————————————-

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος πως…
το κράτος με τις ταυτότητες NFC, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ..

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…

Μια χαρά κάνουμε τη δουλειά μας και με τις απλές ταυτότητες.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!!

 

ΥΓ: Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη ο κόσμος -γενικά- δεν έχει φιλοσοφικές ανησυχίες, και τρώνε ότι σανό τους δώσει το κράτος τους.

Το θέμα είναι…εμεις εδώ σαν Ελληνες, απόγονοι των φιλοσόφων, τι κάνουμε.

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,246


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα