Το παραμύθι του κορονογιού τελείωσε, αλλά ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΟΜΟΙ, εξακολουθούν να ισχύουν... Κυβέρνηση – Δικαιοσύνη – Υγεία, ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Το παραμύθι του κορονογιού τελείωσε, αλλά ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΟΜΟΙ, εξακολουθούν να ισχύουν... Κυβέρνηση – Δικαιοσύνη – Υγεία, ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

31 Οκτωβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:477
Μοίρασέ το

 

 

Το ότι ακόμα και σήμερα η ΦασιστοΚουλοκυβερνηση συνεχίζει να λειτουργεί με τη νοοτροπία ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ κατοχής ή πιο σωστά ως ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ενάντια σε συνανθρώπους μας και ενάντια στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, αποδεικνύει ακομα μια φόρα ότι η Ελλάδα κυβερνάται από ΝΑΖΙ και μια ΜΑΦΙΑ και αποδεικνύει ακόμα μια φορά πόσο

 

 

Μήπως τελικά είναι καλλίτερα να εφαρμοστεί το μέτρο με τη διπλή μάσκα, όχι για τον covid, αλλά για να μην μυρίζουμε την ΜΠΟΧΑ, την ΒΡΩΜΙΑ και την ΣΑΠΙΛΑ, για τη οποία ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Εδώ και μήνες που έχει γκρεμιστεί το παραμύθι της “προστασίας της δημόσιας υγείας” εκ των 👉💉💉💉👈 ΕΠΡΕΠΕ να είχαν βγει ΟΛΑ τα θεσμικά όργανα της Δικαιοσύνης, ενώσεις εισαγγελέων, ενώσεις δικαστών, δικηγόρων, ιατρών, κλπ, κλπ να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ από την ΦασιστοΚουλοκυβερνηση, άμεσα, την απόσυρση αυτών των ΠΑΡΆΝΟΜΩΝ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ νόμων ή πιο σωστά ΝΑΖΙΣΤΙΚΏΝ ΝΟΜΩΝ, που κάνουν την οποιαδήποτε διάκριση μεταξύ χρηστών και μη-χρηστών 👉💉💉👈 και που καταδίκασαν χιλιάδες οικογένειες υγειονομικών σε ασιτία και δημιούργησαν ένα ελεεινό Απαρτχάιντ στην ελληνική κοινωνία.
Το ότι ΔΕΝ έγινε κάτι τέτοιο τους προηγούμενους μήνες, αποδεικνύει περίτρανα ότι ΟΛΟΙ οι θεσμοί και η πλειοψηφία των “επαγγελματιών” πέριξ της Δικαιοσύνης και της Υγείας έχουν σαπίσει σε τέτοιο βαθμό που ο μόνος τρόπος σωτηρίας και θεραπείας αυτών των θεσμών, πλέον, είναι ο απόλυτος ακρωτηριασμός των σαπιων “επαγγελματιών” και των σαπιων οργανώσεων τους.
Το ότι ακόμα και σήμερα η ΦασιστοΚουλοκυβερνηση συνεχίζει να λειτουργεί με τη νοοτροπία ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ κατοχής ή πιο σωστά ως ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ενάντια σε συνανθρώπους μας και ενάντια στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, αποδεικνύει ακομα μια φόρα ότι η Ελλάδα κυβερνάται από ΝΑΖΙ και μια ΜΑΦΙΑ και αποδεικνύει ακόμα μια φορά πόσο σάπια είναι και η ελληνική κοινωνία ως σύνολο μαζί με όλους τους θεσμούς της και όλους τους “αρμόδιους και ειδικούς” που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν την δικαιοσύνη και την υγεία, αφού συνεχίζουν να παραμένουν κατά 99% ΑΠΑΘΕΙΣ απέναντι στις ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ που βίασαν εκατομμύρια και
ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ σκόπιμα τον άνθρωπο σε αντικείμενο.

 

Πηγή

Προβολές : 477


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα