Το σχόλιο και το βίντεο που τα σπάει όλα για την αργυρώνητη Τσαπανίδου από τον ΝΤΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ (βίντεο)

Το σχόλιο και το βίντεο που τα σπάει όλα για την αργυρώνητη Τσαπανίδου από τον ΝΤΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ (βίντεο)

31 Δεκεμβρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,050
Μοίρασέ το

 

Ένας Χριστιανόπουλος ήταν αρκετός για να την βγάλει στο κανναβάτσο;!

Αυτή η  Μ Ο Ρ Φ Η που ζούσε με 590 ευρώ σύνταξη κι αρνιόταν βραβεία επί βραβείων καταδέχτηκε να συνομιλήσει με την αργυρώνητη εκδιδόμενη και το αποτέλεσμα Θ Ε Ϊ Κ Ο!

Έσφαζε με το γάντι την ψευτο-αριστερή που έλεγε στον άνθρωπο ότι όλοι έχουμε πληγεί από τα μνημόνια!

Το θρασίμι!

 

 

 

 

Αν και το στραπατσάρισμα της αργυρώνητης είναι τεράστιο, θα μείνω στα λεχθέντα του Ντίνου Χριστιανόπουλου… γιατί αυτά είναι που συγκλονίζουν για τις αλήθειες τους…η περιγραφή του αφοπλιστικά ειλικρινής για την ελληνική κοινωνία, και τη κατάντια της…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πιο άχρωμο κι άοσμο πράγμα δεν θα μπορούσε να μας στραπατσάρει στη μούρη το μόγγολο.

Γραία-στρατοκόπα της “παρουσίασης” (άλλη μια παραγωγικότατη εργασία στο Ελλάντα και μάλιστα “εργασία” που τιμά τα ένσημα της), χρόνια στη λάντζα πριν αναλάβει τη σκυτάλη από την Κανέλλη στα πρωινά του mega.

Μετά εντατικοποίηθηκε  η  μ π ά ρ α,  η  δ ο κ ό ς, οι  κ ρ ί κ ο ι, τα

ψ α λ ί δ ια…

Στη μπάρα, στη μπάρα, χρόνια και καιρούς, η κρυφοπασόκα – ποιά αμεροληψία κι αντικειμενικότητα ρε ζαγάρια, και δεν ξέρατε τάχαμου, τί κόμμα ψηφίζει- να μην κάνει κι η ατάλαντη ένα ονοματάκι, να οικονομηθεί η δόλια.

Βόλεψε την κορασίδα για χρόνια στον εκ Βόλου σύντροφο του Λαλιώτη (σημειωτέον κι αυτή με Ιταλό πάντρεψε τη μια από τις τρείς) και μετά τον έβριζε τον εκ Βόλου -η θυγατέρα- χυδαία.

Κι αυτός ο Σαββίδης πολύ γεροντολάγνος -στα δελτία ειδήσεών του όλες τις πουρέιτζερς διαλέγει… ούτε ο Μακρόν τέτοιο κόλλημα!

Κι όντως, παρα-είχε σταφιδιάσει και σακουλιάσει η μάπα της Παρθενοπιπίτσας, και να πεις ότι ο Σαββίδης διέθετε και καμιά κάμερα της προκοπής, πανάκριβη να κάνει σωστή δουλειά, όπως άλλοτε μας είχε φεσώσει η νυν κομμουνίστρια Σεμίνα (“Σ’ αγαπάμε Σεμίιινα”, που αλυχτά κι ο Πελε(τίδης) της πατρινής σοβιετίας) στην ΕΡΤ;;;;

Απευθύνθηκε λοιπόν στον πρώην υπερ-κοριό της πρεσβείας (πότε είπαμε βγήκε το “Τεκμήριον”;;;;

Επί μνημονίων;;;;

Όταν κλείνανε τα πάντα κι απολυόταν κόσμος και ντουνιάς;;;;

Ελα, δεν το πιστεύω… κεφάλαια που μάζεψαν όλοι τυχαία οι “οικονόμοι”, “αυτοδημιούργητοι” και τα έριξαν στην “τίμια” δημοσιογραφία, εεεεεεε;;;;

“Στην δουλειά και στον αγώνα, κόντρα πάμε στο χειμώνα” ένα πράμα) να την βολέψει στο κόμμα “ελεύθερο τσαντήρι” για να έχει κι αυτή να λαβαίνει παχυλή αργομισθία από το γνωστό υποζύγιο…

“Είναι ικανότατη” λέει, “δημοσιογράφα ατράνταχτη” και πάθαμε διόγκωση σπληνός, “που ξέρει να χειριστεί συναδέλφους”, λέει και κλαίνε και τα πατώματα…

Αλλά ξέχασα στρατός ντουβαροφελλών, τα έχουμε ξαναπεί!

Ένας Χριστιανόπουλος ήταν αρκετός για να την βγάλει στο κανναβάτσο;!

Αυτή η  Μ Ο Ρ Φ Η που ζούσε με 590 ευρώ σύνταξη κι αρνιόταν βραβεία επί βραβείων καταδέχτηκε να συνομιλήσει με την αργυρώνητη εκδιδόμενη και το αποτέλεσμα Θ Ε Ϊ Κ Ο!

Έσφαζε με το γάντι την ψευτο-αριστερή που έλεγε στον άνθρωπο ότι όλοι έχουμε πληγεί από τα μνημόνια!

Το θρασίμι!

Άσε ρε μογγολάκι του Παττακού, που θα μας το ρίξεις στην κοινωνική δικαιοσύνη, ξανά-μανά!!!!!

Ευτυχέστατη όμως η επιλογή σου: η αργυρώνητη με τους αργυρώνητους, όμοιος στον όμοιο κι ο Κ Ο Π Ρ Ο Σ στο πολιτεύεσθαι!

Να αγιάσουν τα πεθαμένα σου, Ντίνο Χριστιανόπουλε που είσαι εκεί ψηλά!!!!!

Το κάζο που της είχες κάνει και λύθηκε η μομόλα στα κλάματα, θα στο χρωστάμε!

Άντε μάστορη, πέτα τον βίδεο που έλεγε κι η Μαλβίνα να στανιάρουμε!

Αγάπες, κοινοποιήστε να τους κάνουμε τη μούρη κρέας…..έχουν βγάλει στο μεϊντάνι όλα τα αποπλύματα και τα τα αποφόρια του συστήματος….

Διαδώστε, λέμε: Όχι από εμπάθεια, βρε κουτά!!!! Αλλά για την αντίστιξη του αληθινού και του σκάρτου!

Αυτού που ήταν ο Έλληνας παλιά κι αυτού σήπεται τη σήμερον!

Άντε κι άλλο κακό μην μας έβρει, τη νέα χρονιά!

 

Ο/Η “Όλα καβλά”, τάδε έφη Ντίνος Χριστιανόπουλος, 2012.

Ντίνος Χριστιανόπουλος

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 2,050


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα