Το Χαζάρικο σχέδιο για το μέλλον (ΜΕΡΟΣ Ι) (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ)

Το Χαζάρικο σχέδιο για το μέλλον (ΜΕΡΟΣ Ι) (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ)

10 Νοεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:778
Μοίρασέ το

 

Ο Ζακ Ατάλι επιβεβαιώνει ότι οι τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι επιβάλλουν στην ανθρωπότητα έναν αποτρόπαιο «Γενναίο Νέο Κόσμο», έναν χωρισμένο από την καλοσύνη, την αλήθεια ή την πραγματικότητα.

Μόνο υπάνθρωποι ίσως και ούτε καν άνθρωπινα όντα, έχουν σχεδιάσει την απόλυτη φρίκη για την ανθρωπότητα…

Ο ΖΑΚ ΑΤΑΛΙ, ένα από τα κορυφαία στελέχη των σατανιστών ιλλουμινάτι, δεν έχει καν ανθρώπινα χαρακτηριστικά…

Είναι ο εμπνευστής της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ, και ο απόλυτος ελεγκτής όχι μόνο του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και ο ελέγχων από τον πρώην πρόεδρο της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, μέχρι και τα σατανικά ζόμπι που μας κυβερνούν…

ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ…

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΝΑΜΙΣΜΑΤΑ…

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΩ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Brief_history_of_the_future-Attali.jpg

Σε ένα βιβλίο που ο Χένρι Κίσινγκερ αποκαλεί «λαμπρό και προκλητικό… Δύσκολο να απορριφθεί», ο Ζακ Ατάλι επιβεβαιώνει ότι οι τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι επιβάλλουν στην ανθρωπότητα έναν αποτρόπαιο «Γενναίο Νέο Κόσμο», έναν χωρισμένο από την καλοσύνη, την αλήθεια ή την πραγματικότητα.    

“Organized Jewry” = Rothschild, UN, WEF, Freemasonry and Demonrats (Κομμουνισμός)

(Τους ευχαριστούμε που σας σκότωσαν, ακρωτηρίασαν και σας υποδούλωσαν χρησιμοποιώντας την απάτη του COVID ως πρόσχημα.)

Άσχημα πράγματα συμβαίνουν όταν δίνετε την εθνική πιστωτική σας κάρτα σε μέλη μιας λατρείας θανάτου.

Στο φουτουριστικό του άρθρο, A Brief History of the Future (2006) Ο εβραίος εμπιστευτικός των Illuminati Jacques Attali  μίλησε για ορδές του τρίτου κόσμου που κατακλύζουν τη Δύση.

“Όλο και περισσότερες μάζες θα εκτοξευθούν στις πύλες της Δύσης. Αριθμούν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες κάθε μήνα. Αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί σε εκατομμύρια και μετά σε δεκάδες εκατομμύρια “.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός και «Σε είκοσι χρόνια, οι ισπανόφωνοι και οι αφροαμερικανοί πληθυσμοί θα αποτελούν σχεδόν την πλειοψηφία στις Ηνωμένες Πολιτείες».

 Ο Attali προέβλεψε επίσης  μια κατάσταση επιτήρησης όπου “τα iPhone μας στέλνουν δεδομένα στην NSA” και ο Χριστιανισμός έρχεται σε αντίθεση με το Ισλάμ.

Σαφώς, ο Attali δεν ήταν διορατικός.

Είχε πρόσβαση στο σχέδιο. Βοήθησε να το γράψει.

“Οι ΗΠΑ θα αρχίσουν τότε να διαλύονται, με τη βία και το χάος να επακολουθεί.

Ο Attali δηλώνει, “Δεν θα είναι η αυριανή Αφρική που μια μέρα θα μοιάζει με τη σημερινή Δύση, αλλά ολόκληρη η Δύση που αύριο θα μπορούσε να προκαλέσει τη σημερινή Αφρική”.

(Αποποίηση ευθύνης: Οι περισσότεροι Εβραίοι είναι αφομοιωμένοι και αγνοούν αυτή την καταστροφική ατζέντα.

Οι Εβραίοι δισεκατομμυριούχοι δεν συμβουλεύονται εβραϊκούς συλλόγους όταν κάνουν τα σχέδιά τους. Αυτό επιβάλλεται από την κορυφή, δηλαδή την οικογένεια Rothschild.) 

(Από 22 Δεκεμβρίου 2010) 

του Ντέιβιντ Ρίτσαρντς

(για το henrymakow.com)

A Brief History of The Future του Jacques Attali (2006) σκιαγραφεί την ατζέντα της ελίτ για τον 21ο αιώνα.

 

Γάλλος Εβραίος, (είπε πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο ότι ο παγκόσμιος εβραϊκός πληθυσμός πρέπει να αυξηθεί στα 200 εκατομμύρια).

Ο Attali είναι ένας τεχνοκράτης υψηλού επιπέδου που εργάζεται για να εκπληρώσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ο Jacques Attali, 79 ετών, έχει ένα ποικίλο βιογραφικό. Για δέκα χρόνια εργάστηκε ως σύμβουλος του πρώην Γάλλου προέδρου Φρανσουά Μιτεράν. Το 1980 ξεκίνησε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Eureka (ένα σημαντικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τις νέες τεχνολογίες που επινόησε, μεταξύ άλλων, το MP3).

Το 1991, συνίδρυσε την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη. Βρίσκεται επίσης στην αρχή της μεταρρύθμισης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γνωστής ως LMD, που σχεδιάστηκε για να εναρμονίσει όλα τα ευρωπαϊκά πτυχία.

Έχει εκδώσει πάνω από  50 βιβλία, πουλώντας πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Περιλαμβάνουν μια λατρευτική βιογραφία του τραπεζίτη Siegmund Warburg.

Έχει επίσης γράψει μια λαμπερή αφήγηση για τον Καρλ Μαρξ, υποστηρίζοντας ότι ο Μαρξ ήταν ένας ελεύθερος έμπορος που ευνόησε τον καπιταλισμό ως σκαλοπάτι στο κομμουνιστικό ιδεώδες του και προέβλεψε την παγκοσμιοποίηση όπως τη γνωρίζουμε σήμερα (δηλαδή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη).

Έχω επιλέξει μερικά θέματα για να σας δώσω μια γεύση από το βιβλίο.

 

jacques_attali_reference.jpg 

(Jacques Attali, αριστερά)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Οι μεταναστευτικές ροές θα επεκταθούν και θα βυθίσουν τα έθνη-κράτη. «Η Μεγάλη Βρετανία θα γίνει μια σημαντική χώρα υποδοχής, ειδικά για τους πολίτες των χωρών της Κεντρικής Ευρώπης. Οι τελευταίοι θα καλωσορίσουν με τη σειρά τους Ουκρανούς εργάτες, οι οποίοι θα αντικατασταθούν από Ρώσους, οι ίδιοι θα αντικατασταθούν από τεράστιους κινεζικούς πληθυσμούς».

Οι ανθεκτικές χώρες θα μάθουν ότι η εισροή πληθυσμού «είναι η προϋπόθεση της επιβίωσής τους».  Σε ένα απαίσιο απόσπασμα, ο Attali μιλά για ορδές του τρίτου κόσμου που κατακλύζουν τη Δύση.

«Όλο και περισσότερες μάζες θα εκτοξευθούν στις πύλες της Δύσης. Αριθμούν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες κάθε μήνα. αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί σε εκατομμύρια και μετά σε δεκάδες εκατομμύρια ».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός και «Σε είκοσι χρόνια, οι ισπανόφωνοι και οι αφροαμερικανοί πληθυσμοί θα αποτελούν σχεδόν την πλειοψηφία στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο νομαδισμός θα γίνει επίσης ο κανόνας στη Δύση, «καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα εγκαταλείπουν τη μια χώρα για μια άλλη: σύντομα θα υπάρχουν περισσότερα από δέκα εκατομμύρια από αυτούς που αλλάζουν χώρα κάθε χρόνο.

Το βασικό μας κίνητρο θα είναι τα χρήματα, αλλά πολλοί θα φύγουν γιατί αηδιάζουν την πατρίδα τους.

Δεν [θα] θέλουν πλέον να εξαρτώνται από μια χώρα της οποίας το φορολογικό σύστημα, τη νομοθεσία, ακόμη και τον πολιτισμό απορρίπτουν. Και επίσης να εξαφανιστεί τελείως, να ζήσει μια άλλη ζωή. Έτσι, ο κόσμος θα γεμίζει όλο και περισσότερο με ανθρώπους που έχουν γίνει ανώνυμοι με τη θέλησή τους. θα είναι σαν ένα καρναβάλι όπου όλοι – η απόλυτη ελευθερία! – θα έχει επιλέξει μια νέα ταυτότητα για τον εαυτό του.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

 

Στο μέλλον, οι άνθρωποι δεν θα δένονται πλέον και δέν θα δημιουργούν οικογένειες. «Το ζευγάρι δεν θα είναι πλέον η κύρια βάση για τη ζωή και τη σεξουαλικότητα. [Οι άνθρωποι] θα προτιμήσουν να επιλέξουν, με πλήρη διαφάνεια, πολυγαμικούς ή πολυάνδρους έρωτες».

Η κινητήρια δύναμη αυτής της τάσης είναι η τεχνολογία που απελευθερώνει τη νεολαία από τον γονικό έλεγχο. Το πρώτο ήταν το ραδιόφωνο, που επέτρεπε στους νέους:

«Να χορεύουν έξω από τις αίθουσες χορού και επομένως να είναι απαλλαγμένοι από την επίβλεψη των γονέων – απελευθερώνοντας τη σεξουαλικότητα, ανοίγοντάς τους σε όλα τα είδη μουσικής, από τζαζ μέχρι ροκ, και αναγγέλλοντας έτσι την είσοδο της νεολαίας στον κόσμο της κατανάλωσης, της επιθυμίας και της εξέγερσης».

paris-hilton-getty.jpg

Μια κουλτούρα που κυριαρχείται από τα μέσα θα δημιουργήσει έναν εγωκεντρικό πληθυσμό που «θα είναι πιστός μόνο στον εαυτό του».

Με τους ερωτευμένους να αποτυγχάνουν να ζευγαρώσουν για μια ζωή, «ο κόσμος δεν θα είναι παρά μια αντιπαράθεση μοναξιών και η αγάπη μια αντιπαράθεση «αυνανισμού».

Ο στόχος της ελίτ είναι να αφαιρέσουν την αγάπη από το σεξ, ώστε να ελέγχουν την αναπαραγωγή. Ο Attali γράφει ότι στον εικοστό αιώνα, η κοινωνία «επιδίωξε να εκκενώσει τον αναπαραγωγικό ρόλο της σεξουαλικότητας κάνοντας τη μητρότητα τεχνητή, χρησιμοποιώντας όλο και πιο εξελιγμένες μεθόδους – χάπια, πρόωρο τοκετό, εξωσωματική γονιμοποίηση, παρένθετες μητέρες».

Στο μέλλον, η κοινωνία «θα φτάσει ακόμη και στο σημείο να διαχωρίσει την αναπαραγωγή και τη σεξουαλικότητα. Η σεξουαλικότητα θα είναι το βασίλειο της ευχαρίστησης, η αναπαραγωγή των μηχανών».

Οι μελλοντικές γενιές «θα κατασκευάσουν τον άνθρωπο σαν ένα κατασκευασμένο τεχνούργημα, σε μια τεχνητή μήτρα, που θα επιτρέψει στον εγκέφαλο να αναπτυχθεί περαιτέρω με χαρακτηριστικά επιλεγμένα εκ των προτέρων. Το ανθρώπινο ον θα έχει γίνει έτσι εμπορικό αντικείμενο».

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

Ο Attali ζωγραφίζει μια εικόνα μιας κοινωνίας επιτήρησης που θα έκανε τη Στάζι να τσαντιστεί.

Ακόμη και τα πλυντήρια μας θα συνωμοτούν εναντίον μας, ενώ η «συσκευασία προϊόντων διατροφής, οχημάτων ένδυσης και οικιακών ειδών θα γίνει «επικοινωνιακή».

Θα ζήσουμε με αναξιόπιστα ρομπότ.

«Τα οικιακά ρομπότ θα γίνουν καθολικά στην καθημερινή ζωή. Θα συνδέονται επίσης συνεχώς με δίκτυα υψηλής απόδοσης σε νομαδική πανταχού παρουσία. Θα λειτουργούν ως οικιακή βοήθεια, ως βοηθήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες ή ηλικιωμένους, ως εργαζόμενοι και ως μέλη των δυνάμεων ασφαλείας. Συγκεκριμένα, θα γίνουν “Wachers”.

Όλα τα δεδομένα μας θα συλλέγονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας. Η κύρια μορφή επιτήρησης θα είναι οι φορητές συσκευές ψυχαγωγίας. Το έμβρυο αυτού σήμερα είναι το iPhone που στέλνει δεδομένα στην NSA.

«Το μοναδικό νομαδικό αντικείμενο θα είναι μόνιμα ανιχνεύσιμο. Όλα τα δεδομένα που περιέχει, συμπεριλαμβανομένων εικόνων της καθημερινής ζωής όλων, θα αποθηκευτούν και θα πωληθούν σε εξειδικευμένες επιχειρήσεις και σε δημόσια και ιδιωτική αστυνομία».

Μέχρι το 2050, αυτά τα μηχανήματα θα έχουν εξελιχθεί σε αυτό που ο Attali αποκαλεί «μηχανές αυτοεπιτήρησης» που θα επιτρέπουν στον καθένα να παρακολουθεί τη συμμόρφωσή του με τους κανόνες.

Θα παρακολουθούμε την κατανάλωση νερού, ενέργειας και πρώτων υλών. Θα έχουμε ακόμη και την «ευκαιρία να μετράμε, μόνιμα ή περιοδικά, τις παραμέτρους του δικού μας σώματος».

«Τα ηλεκτρονικά σφάλματα, που φοριούνται υποδόρια, θα καταγράφουν αδιάκοπα τον καρδιακό παλμό, την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Οι μικροεπεξεργαστές που συνδέονται με διάφορα όργανα θα παρακολουθούν τη λειτουργία τους σε σύγκριση με τους κανόνες».

Ζώντας ανασφαλείς και χαοτικές ζωές, θα εξαρτηθούμε από τις ασφαλιστικές εταιρείες για την ασφάλεια. Αυτές οι εταιρείες θα βεβαιωθούν ότι οι πελάτες τους «συμμορφώνονται με τους κανόνες για να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους…

Θα φτάσουν σταδιακά να υπαγορεύουν τους πλανητικούς κανόνες (Τι να φάτε; Τι να ξέρετε; Πώς να οδηγήσετε; Πώς να Προστατέψετε τον εαυτό σας; Πώς να Καταναλώσετε; Πώς να παράγω?)’

Αυτές οι εταιρείες θα είναι αδίστακτες.

«Θα τιμωρήσουν τους καπνιστές, τους πότες, τους παχύσαρκους, τους άνεργους, τους ανεπαρκώς προστατευμένους, τους επιθετικούς, τους απρόσεκτους, τους αδέξιες , τους απείθαρχους, τους σπάταλους. Η άγνοια, η έκθεση σε κινδύνους, η σπατάλη και η ευπάθεια θα θεωρηθούν ασθένειες».

Οι φυλακές «θα αντικατασταθούν σταδιακά από την εξ αποστάσεως επιτήρηση ενός ατόμου σε κατ’ οίκον περιορισμό».

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Το δολάριο θα παραμείνει κυρίαρχο τουλάχιστον μέχρι το 2025, όταν οι ξένοι υποστηρικτές θα αρχίσουν να το εγκαταλείπουν και «η πιστωτική πυραμίδα, που βασίζεται στην αξία των αμερικανικών κατοικιών, θα καταρρεύσει».

Οι ΗΠΑ θα αρχίσουν τότε να διαλύονται, με τη βία και το χάος να ακολουθεί. Ο Attali δηλώνει, «Δεν θα είναι η αυριανή Αφρική που μια μέρα θα μοιάζει με τη σημερινή Δύση, αλλά ολόκληρη η Δύση που αύριο θα μπορούσε να θυμίζει τη σημερινή Αφρική».

Οι ΗΠΑ θα πρέπει στη συνέχεια να επανασχεδιάσουν την κυβέρνησή τους για να ανακτήσουν τον έλεγχο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν τότε να γίνουν μια σοσιαλδημοκρατία ή μια δικτατορία σκανδιναβικού τύπου – και ίσως η μία μετά την άλλη . Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που συνέβη μια τέτοια έκπληξη: ο πρώτος ηγέτης που εφάρμοσε τις αρχές που απαιτούνται για να βγει από την κρίση της [τελευταία ύφεσης] ήταν ο Μουσολίνι. ο δεύτερος ήταν ο Χίτλερ. Ο Ρούσβελτ ήρθε μόνο τρίτος ».

Καθώς το χάος και η βία κατακλύζουν τον κόσμο, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ θα ενισχυθούν. Η περιοχή της Bible Belt στις νότιες ΗΠΑ θα κινητοποιηθεί και θα μπορούσε να κυριαρχήσει στην πολιτική των ΗΠΑ.

« Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν τότε γύρω στο 2040 να πέσουν θύματα ενός θεοκρατικού πειρασμού, ρητού ή σιωπηρού, με τη μορφή θεοκρατικού απομονωτισμού στον οποίο η δημοκρατία δεν θα ήταν παρά μια σκιώδης παρουσία».

 

Αυτό το χριστιανικό κίνημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε έναν πόλεμο ενάντια σε ένα κινητοποιημένο Ισλάμ, το οποίο πιθανώς θα αποδυνάμωνε και θα δυσφημούσε και τις δύο θρησκείες. 

 

Μια διεθνής χριστιανική συμμαχία «θα μπορούσε κάλλιστα να σχηματίσει συμμαχίες εδώ κι εκεί με κοσμικούς πειρατές και διακινητές όπλων, γυναικών και ναρκωτικών».

 

Αυτή η συμμαχία θα «σταθεί πρόσωπο με πρόσωπο ενάντια στο Ισλάμ – και ο αγώνας θα είναι ανελέητος. Θα υπερασπιστούν τους Χριστιανούς σε χώρες όπου αποτελούν μειονότητα, όπως στον Λίβανο, το Ιράκ και τη Συρία ».

Πριν από το τέλος του αιώνα οι ΗΠΑ θα διαλυθούν και θα βρίσκονται υπό την εξουσία μιας κολεκτιβιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

 

Πηγή

Προβολές : 778


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα