Το χρονικό και τα αίτια της διάσπασης στο «μαγαζί» του Στίγκα σε λίγες μέρες!

Το χρονικό και τα αίτια της διάσπασης στο «μαγαζί» του Στίγκα σε λίγες μέρες!

25 Αυγούστου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:390
Μοίρασέ το

 

 

 Η «μάχη» του «προέδρου» για το τσέπωμα της κρατικής χρηματοδότηση 1.200.000 ευρώ, οι 3 ομάδες που έχουν δημιουργηθεί, η εντολή Κασιδιάρη για συνέδριο, οι κρυφές συνεννοήσεις των Βουλευτών για τις αλληλοεξοντώσεις των «απρόθυμων» συναδέλφων τους και η ολοκληρωτική απομόνωση του αχάριστου Βασίλη.

Οι περιφερόμενοι με τα σορτσάκια και οι βολεμένοι συνεργάτες με παχυλούς μισθούς που παριστάνουν τους «ανιδιοτελείς πατριώτες».

 

Θα θέσω ένα ερώτημα προς τους οπαδους και ψηφοφόρους των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ και του Κασιδιάρη:

ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΙΓΚΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΒΑΡΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ” ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ…

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΧΕΙ … (αν συνεχίσει με τα ίδια μυαλά, θα την χάσει κι αυτή)…;;;

 

ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ;;;

ΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΣΕΡΒΕΛΟ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΝΟΣΗΡΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΙ;;;

 

ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 


Του ειδικού συνεργάτη

 

Tο φαινόμενο του νεόκοπου πολιτικού οργανισμού εντός Βουλής με το όνομα «Σπαρτιάτες» θα μείνει στην ιστορία ως μια έκφραση απόλυτης πολιτικής παρακμής. 

 
Επιπλέον αυτό που θα επισημανθεί από τον ιστορικό του μέλλοντος θα είναι η επιτομή της πολιτικής αχαριστίας ενός ανθρώπου που έβλεπε την βουλή όταν πήγαινε να ταίσει τα περιστέρια και σήμερα μπήκε σε αυτήν ως αρχηγός κόμματος εξαιτίας ενός καταδικασμένου (πρωτόδικα) για εγκληματική οργάνωση δίνοντας εντολή για αυτό με 2 tweet.
Αυτά που συμβαίνουν στο «μαγαζί» του Βασίλη Στίγκα και με απόλυτη βεβαιότητα έχουν αηδιάσει τους χιλιάδες ψηφοφόρους που περίμεναν κάτι άλλο, είναι η παιδαριώδης συμπεριφορά βουλευτών του που όχι μόνο δεν έχουν το πολιτικό υπόβαθρο να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα που επιβάλλεται αλλά αντιμετωπίζουν την νέα τους θέση ως απολαβή δεκάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως και μόνο.
Η κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιάτων είναι χωρισμένη και διαλυμένη σε 3 κομμάτια.
Άπαντες πλην του Στίγκα ελέγχονται απολύτως από το κελί των φυλακών Δομοκού όπου κατοικεί ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Στην ίδια γραμμή ήταν και ο Βασίλης Στίγκας προεκλογικά, γεγονός όπου προκύπτει από τις ανεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν (που ψευδώς λέει ο Στίγκας ότι δεν υπήρχαν) αλλά τα μετεκλογικά δεδομένα άλλαξαν αφού η κόκκινη μοκέτα σου δημιουργεί την αίσθηση ότι είσαι ένα με την εξουσία.
Οι 11 βουλευτές έχουν απομακρύνει από τον πυρήνα τους τουλάχιστον 4 συναδέλφους τους επειδή δεν θεωρούν ότι μπορούν να εκφράσουν την σκληρή γραμμή «πάμε να τους φάμε όλους».
Ο Στίγκας είναι απολύτως απομονωμένος γεγονός που θα φανεί εάν και εφόσον γίνει το συνέδριο όπως θα ζητήσουν στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας οι βουλευτές του.
Ο Στίγκας γνωρίζει ότι συνέδριο σημαίνει «αντίο» από την θέση του προέδρου.
Ήδη 2 βουλευτές βρίσκονται σε επαφή με τον Ηλία Κασιδιάρη για να συμφωνήσουν μαζί του ποιος από αυτούς θα ηγηθεί του κόμματος.
Συνέδριο σημαίνει επίσης ότι η κρατική χρηματοδότηση που θα δοθεί τον Δεκέμβρη σε όλα τα κόμματα δεν θα πάει στα χέρια Στίγκα αλλά σε οικονομική επιτροπή που θα έχει οριστεί από τα όργανα όπου θα εκλεγούν στο συνέδριο.
Αυτό βέβαια ο Στίγκας δεν το θέλει με κανέναν τρόπο και για αυτό είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να παρατείνει το συνέδριο για μετά τον Δεκέμβριο ή να μην το κάνει καθόλου που είναι και το πιο πιθανό.
Η επόμενη εβδομάδα όσοι γνωρίζουν λένε ότι θα έχει έντονη την αίσθηση της διάσπασης αφού το τελεσίγραφο της κοινοβουλευτικής ομάδας που θα συνεδριάσει θα είναι ξεκάθαρο ως προς την ανακοίνωση της ημερομηνίας του συνεδρίου.
Φυσικά στην αίθουσα που θα διεξαχθεί, όπως μας είπε βουλευτής των Σπαρτιάτων: «Καλό θα ήταν ο Στίγκας να μην έρθει».
Εντύπωση έχει δημιουργήσει το γεγονός που αφορά το βόλεμα με παχυλούς μισθούς ημετέρων ως συνεργάτες βουλευτών και κόμματος  χωρίς καμία ουσιαστική προσφορά όπου «γεμίζουν» τα γραφεία κουβεντιάζοντας όλη την ημέρα με τσιγάρο και καφέ!
Εικόνες παραλίας θυμίζουν πολλές φορές και εμφανίσεις αρκετών εξ αυτών που ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, πριν κλείσει η Βουλή πήγαιναν με σορτσάκια και περιφερόντουσαν δεξιά και αριστερά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 390


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα