Το CERN θα φτάσει στη μέγιστη ισχύ του στις 8 Απριλίου, την ημέρα της έκλειψης ηλίου.

Το CERN θα φτάσει στη μέγιστη ισχύ του στις 8 Απριλίου, την ημέρα της έκλειψης ηλίου.

29 Μαρτίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,237
Μοίρασέ το

Το γεγονός είναι ότι στις 8 Απριλίου πρόκειται να συμβεί μια ηλιακή έκλειψη, για την οποία έχουν ήδη προβλεφθεί πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων τριών ημερών σκότους.

Επομένως, δεν ξέρουμε καν πώς θα πάνε όλα εκεί. 

 

 

 

Ας σκεφθεί ο καθένας μας, τι ρόλο παίζει το σύμβολο της ινδικής θεότητας ΣΙΒΑ, δηλαδή Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ως σύμβολο του CERN…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Μάρτιος του 2024 ήταν αρκετά πλούσιος σε ημερομηνίες συνωμοσίας, τουλάχιστον μία από τις οποίες (22/3) δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά το κεντρικό μέρος για πολλούς, πολλούς Wang ήταν η 11η Μαρτίου, για την οποία οι συνωμοσιολόγοι ανέθεσαν πολλά πράγματα.

 

Όπως πολλοί πιστεύουν, η 11η Μαρτίου πέρασε με ασφάλεια και ο κόσμος δεν κατέρρευσε, τίποτα στον κόσμο δεν έχει αλλάξει, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια.

 

Ο επίσημος ιστότοπος του CERN γράφει τα εξής σχετικά:

Στις 8 Μαρτίου, τρεις ημέρες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα , η πρώτη δέσμη πρωτονίων εισήχθη στον LHC (Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων). Μετά από 20 λεπτά, εισήχθη μια δεύτερη δέσμη, η οποία κυκλοφορούσε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Πολλοί από τους υπεύθυνους μηχανικούς και εμπειρογνώμονες συστημάτων του LHC συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Ελέγχου του CERN (CCC) στις 8 Μαρτίου μαζί με μέλη της διοίκησης για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία, περιμένοντας με ανυπομονησία τις πρώτες δέσμες να αρχίσουν να κυκλοφορούν ξανά μέσω του LHC.

Για την εκτέλεση του 2024, αποφασίστηκε να τροποποιηθούν τα οπτικά στοιχεία του επιταχυντή και να αντικατασταθούν με οπτικά αντίστροφης πολικότητας (RP-optics). Ο στόχος είναι να μετριαστεί η ακτινοβολία που μαστίζει μερικούς από τους μαγνήτες της εσωτερικής τριπλής περιοχής και στις δύο πλευρές του πειράματος ATLAS.

Η θέση σε λειτουργία και η επαλήθευση των οπτικών RP είναι μεταξύ πολλών βημάτων θέσης σε λειτουργία δέσμης που πρέπει να ληφθούν τις επόμενες εβδομάδες προτού οι δέσμες εισέλθουν σε σύγκρουση στα 6,8 TeV, που αναμένεται να συμβεί στις 8 Απριλίου . Ανάλογα με την εξέλιξη της εργασίας, αυτό το στάδιο μπορεί να προχωρήσει προς τα εμπρός ή προς τα πίσω κατά αρκετές ημέρες.

Δεν είναι πολύ σαφές, φυσικά, τι κρύβεται πίσω από αυτόν τον επίσημο ακαδημαϊκό καλοκάγαθο, αλλά είναι απολύτως σαφές ότι:

α) Κατά τύχη, η έναρξη του πειράματος είχε προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου, αλλά ξεκίνησαν τρεις ημέρες νωρίτερα, τρέχοντας το γκάζι σε ψυχρή λειτουργία και στις 11 έφτασε μόνο στην ονομαστική του ισχύ, την οποία παρατήρησαν πολλοί :

β) Ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου, αυτές οι δύο παράξενες ακτίνες κυνηγούν μέσα από κάποιο είδος «αντίστροφης οπτικής», και στις 8 Απριλίου σχεδιάζεται μια έκρηξη bada, όταν η ενέργεια των δεσμών πρωτονίων γίνεται μέγιστη δυνατή και οι ακτίνες συγκρούονται. 

Οι κατασκευαστές του CERN έχουν, φυσικά, το δικαίωμά τους να το κάνουν – στο κάτω κάτω, έχτισαν τα πάντα. Αλλά το γεγονός είναι ότι στις 8 Απριλίου πρόκειται να συμβεί μια ηλιακή έκλειψη, για την οποία έχουν ήδη προβλεφθεί πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων τριών ημερών σκότους. Επομένως, δεν ξέρουμε καν πώς θα πάνε όλα εκεί. 

Και ακόμη κι αν ο κόσμος δεν καταρρεύσει σε σκόνη στις 8 Απριλίου, θα υπάρξει μια άλλη ενδιαφέρουσα ημερομηνία στις 29 Σεπτεμβρίου.

Έτσι, στις 29 Σεπτεμβρίου 1954, η Γαλλία και η Γερμανία ίδρυσαν τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών, στον οποίο εντάχθηκαν αργότερα και οι υπόλοιποι.

Το 2024, το γραφείο θα γίνει 70 ετών και οι οπαδοί θα έχουν κάποιου είδους κλειστό πάρτι:

 

 

Προφανώς, το CERN έχει προγραμματίσει τα κύρια πυροτεχνήματα κάπου αυτή τη λαμπρή ημέρα, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

 

 

 

thebigtheone.com

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,237


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα