Τρομακτικές αποκαλύψεις, πίσω από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ (ΜΕΡΟΣ 3ο)

Τρομακτικές αποκαλύψεις, πίσω από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ (ΜΕΡΟΣ 3ο)

22 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:430
Μοίρασέ το

 

Η ΣΥΝΑΡΧΙΑ « ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ » ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΤΩΠΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ

 

« Η Συναρχία… είναι « κυβέρνηση από μυστικές εταιρείες » ,

ή από μια ομάδα μυημένων που λειτουργούν από τα παρασκήνια.

Είναι ένα ανάλογο της « θεοκρατίας » , ή της εξουσίας από ένα ιερατείο . ”

~ Marquis Alexandre Saint Yves d Alveydre

 

 

ΜΕΡΟΣ III

 

 ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝ & ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ

 

Στα δυο προηγούμενα μέρη της συγκλονιστικής αυτής αποκαλυπτικής σειράς, διαβάσαμε για τον ρόλο των εβραίων χάζαρων στην Παγκόσμια πολιτική σκηνή.

Στο τρίτο μέρος της σειράς, θα δούμε πως έφτασε ένας μαύρος να γίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πως δημιουργήθηκε η “ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ” του Coudenhove-Kalergi, τους σατανικούς σχεδιασμούς της διαβολικής χαζάρικης μαφίας να καταστρέψει την ανθρωπότητα με τις επιμειξίες, τα νομισματικά συστήματα που θα κατέστρεφαν τις  οικονομίες όλων των χωρών, την σχέση του Χίτλερ με τους χαζαροεβραίους και την λεηλασία του χρυσού από τους ναζιστές, που κατέληξε στα ταμεία των Καμπαλιστών, και πολλά άλλα ντοκουμέντα που εξηγούν πως φτάσαμε σ’ αυτά που ζούμε σήμερα… 

Και μην ξεχνάτε πως οι ΗΠΑ, έγιναν η φιδοφωλιά τους, και όλοι οι πρόεδροι, τα πιόνια τους που επηρέαζαν την ανθρωπότητα. Το έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι δημοσίως.

Αν δεν είσαι εβραίος, σιωνιστής και διεστραμμένος ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗΣ, δεν πρόκειται ποτέ ν’ ανέβεις τα σκαλιά της όποιας εξουσίας.

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε για τους πολιτικους ηγέτες…

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ… ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΓΚΟΪΜ… ΔΗΛΑΔΗ, ΖΩΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

« Η διεύθυνση μας πρέπει να περιβάλλεται από… άτομα που προετοιμάζονται από μια ειδική υπερεκπαιδευτική εκπαίδευση στα ειδικά σχολεία μας… Περιττό να πούμε ότι οι ταλαντούχοι βοηθοί της εξουσίας, για τους οποίους μιλώ, δεν θα ληφθούν από τους γκοίμ … De facto έχουμε ήδη εξαλείψει κάθε είδους κανόνα εκτός από τον δικό μας…» ( Πρωτόκολλο 8.1; 9.2 )

 

«Το τάγμα του Benai-Berith είναι ένα τάγμα του διεθνούς Ελευθεροτεκτονισμού που προορίζεται αποκλειστικά για Εβραίους… Ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1813 αλλά επί του παρόντος η έδρα του βρίσκεται στο Σικάγο… Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει τη σημασία του Bnai- Μπριθ… Επιπλέον, δεν υπάρχει υποψήφιος για την Προεδρία της μεγάλης Αμερικανικής Δημοκρατίας που να μην φλερτάρει τη φιλία αυτής της τάξης. ”   ( Vicomte Leon De Poncins)

 

Ο ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ILLINOIS

Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ: ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΙΘΙΟΠAΣ

 

Ο ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ILLINOIS

 

Από το 1977 έως το 1981 ο Gaylord Freeman ήταν σύμβουλος της διοίκησης του Jimmy Carter, ο οποίος ήταν επίσης μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.

Το τρέχον πρόβλημα στέγασης ξεκίνησε στην πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της διοίκησης Carter με τον νόμο κοινοτικής επανεπένδυσης του 1977 .

Ο Μίλτον Φρίντμαν ήταν Μέλος του Ινστιτούτου Χούβερ, ενώ ο συνάδελφός του, Γκέιλορντ Φρίμαν, ήταν σύμβουλος στην Ουάσιγκτον, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ δημιουργώντας μια σοβαρή ύφεση και μια κρίση δανεισμού υψηλού κινδύνου.

Εκείνη την εποχή, το Ίδρυμα Hoover ( για τον πόλεμο, την επανάσταση και την ειρήνη ) κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς για τη δημιουργία τοξικών ενυπόθηκων δανείων χωρίς να αναγνωρίσει ότι ένας από τους δικούς τους, ο Gaylord Freeman, Μεγάλος Μάγιστρος των Prieur éde Sion, έδινε συμβουλές στην κυβέρνηση Carter που θα κατέστρεφε μακροπρόθεσμα την οικονομία των ΗΠΑ:

 

«Η δεύτερη συνεισφορά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στην αύξηση των τιμών των κατοικιών ήταν ο νόμος για την κοινοτική επανεπένδυση. Αυτός ο νόμος, που ψηφίστηκε το 1977 και ενισχύθηκε το 1995, απαιτεί από τις τράπεζες να δανείζουν σε περιοχές υψηλού κινδύνου που διαφορετικά θα απέφευγαν. Οι τράπεζες που παραλείπουν να συμμορφωθούν πληρώνουν πρόστιμα και δυσκολεύονται περισσότερο να λάβουν έγκριση για συγχωνεύσεις και επεκτάσεις υποκαταστημάτων…» ( Hoover Institution )

 

Ο Gaylord Freeman of First Chicago είναι μια συλλογή από ομιλίες και επιστολές του Freeman. Στη σελίδα 11 παρατίθεται το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρώτης Εθνικής Τράπεζας του Σικάγο, το οποίο περιλάμβανε τα δύο άλλα μέλη του Prieuré de Sion — A. Robert Abboud και John Drick. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Gaylord Freeman και ο John Drick δεν ήταν μόνο μέλη αλλά και Μεγάλοι Διδάσκαλοι του Prieuré de Sion που προεδρεύει των μαθητών πρεσβυτέρων της Sion των 33 º .

 

Επίσης, στο Διοικητικό Συμβούλιο της First Chicago της τράπεζας ήταν ο « Thomas G. Ayers », ο οποίος πρέπει να χτυπήσει ένα κουδούνι.

 

First Chicago Corporation/The First National Bank of Chicago

Διοικητικό συμβούλιο

6 Οκτωβρίου 1975

 

Α. Ρόμπερτ Αμπούντ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ (…) Thomas G. Ayers Πρόεδρος και Πρόεδρος της Commonwealth Edison Company (…) John E. Drick Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής (…) Γκέιλορντ Φρίμαν Πρόεδρος του Δ.Σ (…) Πηγή: Gaylord Freeman of First Chicago, 1975, σελ. 11.

 

Όπως υποψιαζόμασταν , το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της First National Bank of Chicago, Thomas G. Ayers, ήταν ο πατέρας του William Ayers, του ηγέτη του Weather Underground της δεκαετίας του 1970, της βίαιης επαναστατικής φατρίας του κομμουνιστικού μετώπου, Students for a Democratic Society (SDS):

 

Ο Thomas G. Ayers (16 Φεβρουαρίου 1915, Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν – 8 Ιουνίου 2007, Σικάγο, Ιλινόις) ήταν πρόεδρος (1964-1980), διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος (1973-1980) της Commonwealth Edison.

Ο Ayers υπηρέτησε ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Northwestern University, του Erikson Institute, του Bank Street College of Education στη Νέα Υόρκη, του Chicago Symphony, του Chicago Community Trust, του Chicago Urban League, του Community Renewal Society, του Chicago Association of Commerce and Industry, Chicago United, το Leadership Council for Metropolitan Open Communities, και το Dearborn Park Corp., και υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος του Chicago Board of Education.

Ο Ayers υπηρέτησε επίσης στο διοικητικό συμβούλιο των Sears, GD Searle, Chicago Pacific Corp., Zenith Corp., Northwest Industries, General Dynamics Corp. του St. Louis, First National Bank of Chicago , των Chicago Cubs και της Tribune Co .

Ο γιος του William Ayers , κάποτε ηγέτης του ριζοσπαστικού Weather Underground , είναι καθηγητής εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο του Illinois στο Σικάγο από το 1987. Ο γιος του John Ayers, κάποτε στο επιτελείο (1983-1986) του πρώην βουλευτή των ΗΠΑ. Η Lane Evans (D-IL), είναι εθνικός ηγέτης στην ανάπτυξη τσάρτερ σχολείων. » (Βικιπαίδεια, « Thomas G. Ayers »)

 

Χρηματοδοτούμενος μέσω της μεγάλης αξίας του Prieur é de Sion και του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ του, ο Thomas G. Ayers,και όχι ο δήμαρχος Richard Daley, ήταν ο πραγματικός « Νονός της Πολιτικής του Ιλινόις. ”

 

« …Thomas Ayers. Αυτός ο άνθρωπος συγκόλλησε δύναμη με κάθε τρόπο!

Ο Thomas G Ayers ήταν πολλά πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό, ήταν ο Νονός των Πολιτικών του Ιλινόις στα παρασκήνια μέχρι τον θάνατό του τον περασμένο Ιούνιο και μετά. Έδωσε τη δάδα στους γιους του, ιδιαίτερα στον Μπιλ Άγιερς , τον τρομοκράτη φίλο του Ομπάμα.

« Κανονικά, όταν έχεις ένα παιδί που αποδεικνύεται ότι είναι εγκληματίας μεγάλων διαστάσεων , περισσότερο όταν ένα παιδί είναι ένας από τους πιο καταζητούμενους του FBI και τρομοκράτης, η ζωή συνήθως γίνεται αφόρητη: σε αποτρέπουν από την κοινότητα και την εργασία βρίσκεται σε κίνδυνο. Όχι όμως για τον Thomas Ayers . Ενώ ο γιος του Μπιλ βομβάρδιζε την Αμερική, ο Τόμας Άγιερς προήχθη σε μια από τις υψηλότερες θέσεις και θέσεις κύρους στο Ιλινόις και στη χώρα. Του παραδόθηκαν επίσης τα κλειδιά των περισσότερων Πυρηνικών Σταθμών της χώρας ως Πρόεδρος της Con Ed !

Γιατί λοιπόν κανείς δεν αμφισβήτησε την προαγωγή του ; Όταν ελέγχεις ένα μονοπώλιο και είσαι ο νονός της πολιτικής του Ιλινόις, όλα είναι πιθανά και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Δήμαρχος Richard J. Daley ήταν ο βασιλιάς του Σικάγο μέχρι το θάνατό του, και τον ακολούθησε ο γιος του, ο δήμαρχος Richard M. Daley , αλλά αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα έτσι. Στην πραγματικότητα είναι απλά στραβοί πολιτικοί με φανταχτερά κοστούμια, φερέφωνα για τους παρασκηνιακούς!

« Ήταν το κατεστημένο του Σικάγο, υπηρέτησε σε πολλά διοικητικά συμβούλια, συμπεριλαμβανομένου του διοικητικού συμβουλίου της GD Searle & Company ( Ο Ντόναλντ Ράμσφελντ ήταν Διευθύνων Σύμβουλος από το 1977 έως το 1985 – γι’ αυτό ο Ομπάμα είχε τόσο υψηλά επαίνους για τον Ράμσφελντ; ), της Chicago Pacific Corp ( πώλησε τον Χούβερ στη Maytag το 1985 – Crown Family ), Zenith Corp., Northwest Industries, First National Bank of Chicago, Chicago Cubs and Tribune Co., ιδιοκτήτης της Chicago Tribune .

Αλλά ήταν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Con Ed που ο Thomas Ayers έμαθε να εργάζεται και στις δύο πλευρές του δρόμου, κάνοντάς τον να πάει στο πρόσωπο στο Ιλινόις, τον άνθρωπο με τη « δύναμη».

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1960 όταν βοήθησε στη διαπραγμάτευση της πρώτης σύμβασης εργασίας μεταξύ του Con Ed και της International Brotherhood of Electrical Workers με 12.000 μέλη! Ο Thomas Ayers έμαθε τότε ότι η δύναμη προέρχεται από τους δρόμους. Έμαθε επίσης ότι η δύναμη προήλθε από την υπεράσπιση των δεινών της μαύρης κοινότητας που παρείχε πραγματική δύναμη στο Σικάγο!

Όταν ο αιδεσιμότατος Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ έφερε την εκστρατεία ανοιχτής αυλής στο Σικάγο στα μέσα της δεκαετίας του 1960, ο Τόμας Άγιερς κλήθηκε να διαπραγματευτεί μεταξύ της διοίκησης του δημάρχου Ρίτσαρντ Τζ. Ντέιλι και του Αδ. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ. Μητροπολιτικές Ανοιχτές Κοινότητες για την καταπολέμηση των φυλετικών διακρίσεων στη στέγαση. (“ Ayers, Obama, Philanthropy, Corruption ”)

 

Ο Νονός της Πολιτικής του Ιλινόις, ο καλά συνδεδεμένος πατέρας του τρομοκράτη, Γουίλιαμ Άγιερς, χρηματοδότησε επίσης την άνοδο του νεαρού Μπαράκ Ομπάμα στην εξουσία.

Ο Steve Diamond, καθηγητής νομικής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Σάντα Κλάρα, προσδιορίζει τους πλούσιους Εβραίους του Σικάγο, ιδιαίτερα τον Thomas G. Ayers, ως την οικονομική δύναμη πίσω από τον Ομπάμα:

 

«Είναι λοιπόν εύλογο να αναρωτηθούμε, ποιος «έστειλε» τον Μπαράκ Ομπάμα; Με άλλα λόγια, πώς μπορεί να εξηγηθεί η μετέωρη άνοδός του στην πολιτική προβολή; Και, φυσικά, σε μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα μπορούσε να βρίσκεται μια καλύτερη κατανόηση της βασικής κοσμοθεωρίας του.

(…) 

«Σήμερα, ωστόσο, πολλά από αυτά τα άτομα συνεχίζουν να έχουν πολιτικές απόψεις που σκληρύνθηκαν εκείνη την περίοδο. Πολλοί από αυτούς έχουν ενωθεί με άλλες πτέρυγες των κινημάτων του τέλους της δεκαετίας του ’60 και του ’70, ιδιαίτερα των φιλο-κινέζων μαοϊκών στοιχείων εκείνης της εποχής και τώρα παίζουν ρόλο στο εργατικό κίνημα και αλλού. Και όμως αυτό το ζήτημα των δεσμών του Ομπάμα με ανθρώπους από αυτό το περιβάλλον δεν έχει διερευνηθεί διεξοδικά από κανέναν από τους χιλιάδες δημοσιογράφους, μπλόγκερ και πολιτικούς παράγοντες που κοιτάζουν τόσο προσεκτικά τον Ομπάμα.

«Η πιο πρόσφατη προσπάθεια ήταν του Τζόναθαν Κάουφμαν στη Wall Street Journal, ο οποίος υποστήριξε ότι μια κρίσιμη σχέση για τον Ομπάμα ήταν οι δεσμοί του με κάποιους στην πλούσια και εξέχουσα εβραϊκή κοινότητα στο Σικάγο». (” Ποιος έστειλε τον Ομπάμα; “)

 

Ο Τζόναθαν Κάουφμαν της Wall Street Journal έγραψε για το πρώιμο εβραϊκό « δίκτυο μεντόρων και δωρητών » του Ομπάμα :

 

« Πολλά δικηγορικά γραφεία του Σικάγο προσέγγισαν τον κ. Ομπάμα. Έγινε μέλος μιας μπουτίκ που ειδικεύεται στη στέγαση και τα πολιτικά δικαιώματα. Ο Judson Miner, ο οποίος ήταν στενός σύμμαχος του δημάρχου Ουάσινγκτον, ήταν επικεφαλής της εταιρείας…

Ο κ. Miner είναι Εβραίος, όπως πολλοί από τους λευκούς του δικτύου συμβούλων και δωρητών του κ. Ομπάμα : ο Newton Minow, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών υπό τον Πρόεδρο Kennedy και ένας εξέχων δικηγόρος στο Σικάγο. Abner Mikva, πρώην βουλευτής του Σικάγο και ομοσπονδιακός δικαστής. πολιτικοί άντρες κεφαλαίων Betty Lu Saltzman, κόρη του πλούσιου προγραμματιστή Philip Klutznik, και της Penny Pritzker, κληρονόμου της περιουσίας του Hyatt Hotel. και, το πιο σημαντικό, ο πολιτικός στρατηγός Ντέιβιντ Άξελροντ, ο οποίος τώρα διευθύνει την προεδρική εκστρατεία του κ. Ομπάμα .

« Συνήθιζα να πειράζω τον Μπαράκ ότι είχε εβραϊκό αίμα » , λέει ο κύριος Miner… » (Wall Street Journal, 28 Απριλίου 2008 )

 

« Ποιος «έστειλε» τον Ομπάμα; Εμφανώς απών από το άρθρο της Wall Street Journal ήταν ο ισχυρός πατέρας του William Ayers:  

 

«Λοιπόν, ποιος «έστειλε» τον Ομπάμα; Το κλειδί νομίζω ότι δεν είναι οι δεσμοί του με τον καλά συνδεδεμένο δικηγόρο του uber Newton Minow, όπως προτείνει ο Kaufman, αλλά πιο πιθανό με την οικογένεια του (α)διάσημου πρώην ηγέτη του Weather Underground Bill Ayers – όχι μόνο ο Bill Ayers, αλλά και ο πατέρας του Bill, Tom Ayers. και ο αδερφός του Γιάννης επίσης.

«Ο Ομπάμα ήταν οργανωτής κοινότητας περίπου από το 1985 έως το 1988, όταν έφυγε από το Σικάγο για τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ. Εκείνη την περίοδο ένα κρίσιμο ζήτημα στην πολιτική του Σικάγο ήταν η συνεχιζόμενη κρίση στα δημόσια σχολεία. Ένα κίνημα βρισκόταν σε εξέλιξη από δύο οπτικές γωνίες: κάτω με μαύρους, λατίνους και άλλες κοινότητες για περισσότερο τοπικό έλεγχο των σχολείων και από πάνω από επιχειρηματικά συμφέροντα που ήθελαν να μειώσουν το κόστος… 

«Μια απεργία των δασκάλων του 1987 έφερε κοντά αυτές τις δύο πλευρές για να πιέσουν για μια πράξη μεταρρυθμίσεων που εγκρίθηκε από το νομοθετικό σώμα του Ιλινόις το 1988 που δημιούργησε τα «Τοπικά Σχολικά Συμβούλια» (LSC) που θα εκλέγονταν από τους κατοίκους μιας συγκεκριμένης σχολικής περιοχής. Σύμφωνα με τον Shipps, η απεργία «εξόργισε τους γονείς και παρείχε τον καταλύτη για έναν συνασπισμό μεταξύ των κοινοτικών ομάδων και της Σικάγο Γιουνάιτεντ που δημιουργήθηκε το επόμενο έτος…»Ποιος έστειλε τον Ομπάμα; »)

 

Ο Thomas Ayers βοήθησε να βρεθεί και να υπηρετήσει ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σικάγο Γιουνάιτεντ. Και αποδεικνύεται ότι ο Gaylord Freeman ξεκίνησε και φιλοξένησε συναντήσεις του συνασπισμού μαύρων ηγετών και λευκών επιχειρηματιών της Chicago United στην First National Bank of Chicago. Μιλώντας σε ένα δείπνο συγκέντρωσης κεφαλαίων το 1969 για στελέχη επιχειρήσεων στο Σικάγο, ο Freeman είπε ότι χρηματοδότησε επίσης το αρχικό Black Center for Strategy and Community Development:

 

 «…Ήμουν εξαιρετικά τυχερός που είχα την ευκαιρία να καθίσω με μια μικρή ομάδα ηγετών –ασπρόμαυρων– για να δω αν μαζί θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε μερικά από τα κοινά μας προβλήματα.

Εμείς οι λευκοί ξεκινήσαμε τις συναντήσεις…

«…Προέτρεψαν την υποστήριξή μας στο Μαύρο Κέντρο Στρατηγικής και Κοινοτικής Ανάπτυξης και μετά την εξέταση του ασθενούς μας καταλάβαμε την ανάγκη τους.

Εργαστήκαμε για να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα κεφάλαια και λάβαμε απόφαση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων ότι οι εισφορές στο κέντρο εκπίπτουν φόρου. Έχουν εργαστεί για να οργανώσουν το κέντρο και να το στελεχώσουν αποτελεσματικά.

«Η μετέπειτα εξέλιξη του Κέντρου Μαύρης Στρατηγικής στο οποίο οι εταιρείες του Σικάγο συνεισέφεραν αρχικά περισσότερα από 600.000 δολάρια, έμελλε να αποδειχθεί μια οδυνηρή αλλά διδακτική «εμπειρία μάθησης τόσο για τους λευκούς όσο και για τους μαύρους που συμμετείχαν στο εγχείρημα.

Η επαφή μεταξύ τους θα μπορούσε να είχε διακοπεί εάν ο [Gaylord] Freeman δεν είχε διαμορφώσει το ευχάριστο σκηνικό του 57ου ορόφου του Κτιρίου της Πρώτης Εθνικής Τράπεζας τον τόπο συνάντησης για τακτικές συνομιλίες που κρατούσαν τους λευκούς και τους μαύρους μαζί.

Γνωστό απλά ως «The Group», κατέληξαν τελικά σε συνεννοήσεις που οδήγησαν στην αντικατάσταση του Κέντρου Μαύρης Στρατηγικής από έναν νέο και αποτελεσματικό οργανισμό γνωστό ως CHICAGO UNITED». ( Gaylord Freeman of First Chicago , 1975, σελ. 53, 49-50)

 

Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ

Από την αρχή, η εβραϊκή ελίτ του Σικάγο συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του Μπαράκ Ομπάμα και την μετέωρη άνοδο στην εξουσία. Στα νιάτα του, ο Ομπάμα ανταπέδωσε για την υποστήριξη της εβραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας μιλώντας σε σιωνιστικές αντιπολεμικές συγκεντρώσεις.

Και ο Εβραίος επιχειρηματίας, Thomas G. Ayers, κανόνισε την πρώτη δουλειά του Ομπάμα στο διάσημο εβραϊκό δικηγορικό γραφείο Sidley & Austin, όπου εργαζόταν επίσης η Michelle Robinson. 

 

Έργα Ομπάμα σε δικηγορικό γραφείο του Σικάγο

 

«Το φθινόπωρο του 1988, ωστόσο, ο Ομπάμα άφησε την πόλη για να πάει στη νομική σχολή.

Η καλύτερη εικασία μου, ωστόσο, είναι ότι ήταν σε εκείνο το χρονικό πλαίσιο 86-88 που ο Ομπάμα πιθανότατα συναντήθηκε με την οικογένεια Ayers. Θα εξηγήσω γιατί το πιστεύω αυτό σε ένα λεπτό.

Είναι ενδιαφέρον ότι μετά το πρώτο του έτος στη νομική σχολή ο Ομπάμα επέστρεψε το καλοκαίρι του 1989 για να εργαστεί ως καλοκαιρινός συνεργάτης στη διάσημη δικηγορική εταιρεία του Σικάγο Sidley & Austin.

Αυτό από μόνο του είναι λίγο ασυνήθιστο.

Πολύ λίγοι σπουδαστές νομικής ανώτερης βαθμίδας εργάζονται σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία κατά το πρώτο τους καλοκαίρι.

Τα μεγάλα δικηγορικά γραφεία το αποθαρρύνουν γιατί αν δουλέψεις για αυτά το πρώτο καλοκαίρι, είναι πιθανό να δουλέψεις σε μια δεύτερη εταιρεία την επόμενη χρονιά και μετά οι εταιρείες πρέπει να ανταγωνιστούν για να σε αποκτήσουν.

«Λοιπόν, γιατί ή πώς ο Ομπάμα –σε εκείνο το σημείο δεν ήταν ακόμη ο εξέχων πρώτος μαύρος πρόεδρος του Harvard Law Review (αυτό θα συνέβαινε το επόμενο έτος)– κατέληξε στο Sidley;

«Ο Σίντλεϋ ήταν για πολύ καιρό εκτός συμβούλου στην Κοινοπολιτεία Έντισον. Ο ανώτερος συνεργάτης του Sidley που ήταν ο βασικός εξωτερικός σύμβουλος του Comm Ed, Howard Trienens, ήταν μέλος του συμβουλίου των διαχειριστών του Northwestern μαζί με τον Tom Ayers (και τον συνεργάτη του Sidley, Newton Minow, επίσης). Αποδεικνύεται ότι η Bernadine Dohrn εργάστηκε επίσης στο Sidley. Προσλήφθηκε εκεί στα τέλη της δεκαετίας του ’80, λόγω της παρέμβασης του πεθερού της Tom Ayers, παρόλο που δεν ήταν (και είναι) μέλος κανενός κρατικού μπαρ.

«Η Dohrn δεν έγινε δεκτή ούτε στη Νέα Υόρκη ούτε στο Ιλινόις λόγω της περασμένης φυλάκισής της επειδή αρνήθηκε να καταθέσει για τη δολοφονική ληστεία Brinks το 1981 στην οποία η πρώην Weather Underground (τώρα αναδιατυπωμένη ως «Revolutionary Armed Task Force») «σύντροφοι», συμπεριλαμβανομένης της Kathy Συμμετείχε η Boudin (βιολογική μητέρα της Chesa Boudin, την οποία μεγάλωσαν οι Ayers και Dohrn).

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος με όρους αφού εξέτισε 22 χρόνια 20-έως ισόβια φυλάκιση για τον ρόλο της στη ληστεία όπου ένας φρουρός πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε και δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν.

Ο πατέρας της Chesa Boudin, David Gilbert, καταδικάστηκε σε 75-ισόβια κάθειρξη, χωρίς καμία πιθανότητα αποφυλάκισης, μετά από δίκη στην οποία αρνήθηκε να συμμετάσχει. Ο Τσέσα είναι ο συν-συγγραφέας μιας πρόσφατης απολογίας για το καθεστώς του «αριστερού» ισχυρού άνδρα της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες.

“Trienens recently explained his unusual decision to hire Dohrn, who had never practiced law and had graduated from law school (before going on her bombing spree) 17 years before in 1967) to The Chicago Tribune saying, ‘[W]e sometimes hire friends.’

«Μπορώ μόνο να κάνω εικασίες, αλλά είναι πιθανό ότι ο Tom Ayers σύστησε τον Ομπάμα στον Sidley.

Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν ο Ομπάμα είχε συναντηθεί με τον Μπιλ και τον Τομ και τον Τζον Άιερς πριν από τη φοίτηση στη νομική σχολή, όταν η ομάδα DCP του Ομπάμα υποστήριζε τον νόμο μεταρρυθμίσεων που ψηφίστηκε το 1988. Ή μπορεί να ήταν ο Ντορν που παρουσίασε τον Ομπάμα στο δικηγορικό γραφείο.

Το βιογραφικό της Dohrn δείχνει ότι έφυγε από τη Sidley κάποια στιγμή το 1988 για δουλειά δημοσίου συμφέροντος πριν ξεκινήσει μια θέση στο Northwestern (και πάλι, προσλήφθηκε εκεί από ορισμένους λογαριασμούς λόγω της επιρροής του Tom Ayers και του συμβούλου του Sidley, Howard Trienens).

Ο Ομπάμα και ο Ντορν πιθανότατα δεν θα βρίσκονταν ταυτόχρονα στην εταιρεία, αν και αν ο Ομπάμα και ο Ντορν συναντιόντουσαν πριν φύγει ο Ομπάμα για να παρακολουθήσει τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, θα μπορούσε να είχε συζητήσει την εταιρεία μαζί του και να τον είχε συστήσει στους δικηγόρους εκεί.

«Η καλύτερη εικασία μου, ωστόσο, είναι ότι θα ήταν ο Tom Ayers που σύστησε τον Ομπάμα στον Sidley και αυτό θα τον βοηθούσε να τραβήξει την προσοχή κάποιου όπως ο Newton Minow.

Και αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο αργότερα στην καριέρα του Ομπάμα, όπως προτείνει ο Κάουφμαν.

Πρόσφατα άκουσα από τη Nell Minow, κόρη του Newton Minow, η οποία μου λέει ότι η αδερφή της Μάρθα, καθηγήτρια νομικής στο Χάρβαρντ, είχε τον Ομπάμα ως φοιτητή στο HLS και ότι κάλεσε τον πατέρα της για να του πει για τον Ομπάμα.

Ενώ η Νελ υποστηρίζει με βάση αυτό το ανέκδοτο ότι η οικογένειά της γνώρισε και υποστήριξε τον Ομπάμα πριν γνωρίσει τον Μπιλ Άιερς, δεν μπόρεσε να μου παράσχει κανένα στοιχείο για το πότε στην πραγματικότητα ο Ομπάμα συνάντησε τον Άιερς, είτε τον Μπιλ είτε τον Τομ.

«Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι του 1989 ήταν γεμάτο γεγονότα για τον Ομπάμα, καθώς γνώρισε τη μελλοντική σύζυγό του, Μισέλ, εκεί, που ήταν ήδη δικηγόρος και εργαζόταν ως συνεργάτης του Σίντλεϊ. Η Μισέλ ήταν η πρώτη επόπτρια ή μέντορας του Ομπάμα εκεί.

Ο Ομπάμα επέστρεψε στο Χάρβαρντ το φθινόπωρο του 1989 όπου, φυσικά, έγινε πρόεδρος της νομικής αναθεώρησης την άνοιξη του 1990.

Μετά την αποφοίτησή του το 1991 επέστρεψε στο Σικάγο για να διεξαγάγει μια εκστρατεία εγγραφής ψηφοφόρων (η οποία θα αποδεικνυόταν ότι ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του).» (” Ποιος έστειλε τον Ομπάμα; “)

 

Ο άλλος γιος του Thomas Ayers, ο John, είναι «εθνικός ηγέτης στην ανάπτυξη σχολείων τσάρτερ», που είναι το εγχείρημα των πολυεθνικών εταιρειών στην «επιχείρηση» της εκπαίδευσης. [ Βλέπε: « Σχολεία Χάρτη, Εκπαίδευση Χαρακτήρων και Διεθνής Ευγονική »]

 

Κατά τη διάρκεια της προκριματικής συζήτησης στην Πενσυλβάνια με τη Χίλαρι Κλίντον, ο Ομπάμα αρνήθηκε τη σχέση του με τον Μπιλ Άιερς με δηλώσεις που είχαν κατασκευαστεί για να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα:

 

« Αυτός είναι ένας τύπος που ζει στη γειτονιά μου , ο οποίος είναι καθηγητής Αγγλικών στο Σικάγο τον οποίο γνωρίζω και από τον οποίο δεν έχω λάβει κάποια επίσημη έγκριση. Δεν είναι κάποιος από τον οποίο ανταλλάσσω ιδέες σε τακτική βάση.

« Και η ιδέα ότι κατά κάποιο τρόπο ως συνέπεια του να γνωρίζω κάποιον που έκανε απεχθή πράξεις πριν από 40 χρόνια, όταν ήμουν 8 ετών, με κάποιο τρόπο αντανακλά πάνω μου και οι αξίες μου δεν έχει και πολύ νόημα, Γιώργο. ( Μετάγραφο: Συζήτηση Ομπάμα και Κλίντον )

 

Ο Ομπάμα φρόντισε να κρύψει το γεγονός ότι εργαζόταν για τη διάσημη δικηγορική εταιρεία του Σικάγο Sidley & Austin, η οποία ήταν σύμβουλος της Commonwealth Edision Co., της οποίας Πρόεδρος και Πρόεδρος ήταν ο Thomas G. Ayers, ο πατέρας του William Ayers, του οποίου η σύζυγος Bernadine Dorn επίσης εργάστηκε για τους Sidley και Austin. Ο Ομπάμα συνεργάστηκε επίσης στενά με τον William Ayers στο Annenberg Challenge, ένα σχέδιο εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης , και θα ήξερε ότι ο Ayers ήταν καθηγητής Εκπαίδευσης και όχι Αγγλικών.

 

Η πραγματική δύναμη πίσω από τη μετεωρική άνοδο του Ομπάμα

«Έτσι, έχουμε μια πιθανή απάντηση στο ερώτημα: Ποιος «έστειλε» τον Ομπάμα; Ήταν η οικογένεια Ayers, συμπεριλαμβανομένων των Tom, John, Bill και Bernadine Dohrn.

«Είναι πολύ απίθανο ένας δικηγόρος 30 ετών δεύτερου έτους να είχε αφαιρεθεί από τη σχετική αφάνεια από μια αριστερή δικηγορική εταιρεία για να αναλάβει κάτι τόσο ορατό και σημαντικό στο Σικάγο όπως η πρόκληση Annenberg από τον Bill Ayers, αν ο Ayers δεν το γνώριζε ήδη. Ο Ομπάμα πολύ καλά. Μια πιθανότητα είναι ότι ο Ομπάμα αποδείχθηκε στους Ayers στη μάχη για τον τοπικό έλεγχο των σχολείων όταν ήταν στο DCP τη δεκαετία του ’80.

«Κάποιος μαντεύει γιατί ο Ομπάμα δεν παίζει πιο διεξοδικά τώρα την εκπαιδευτική του εμπειρία – σίγουρα θα μπορούσε να του είναι χρήσιμος για να ενισχύσει το επιχείρημά του «Έχω την εμπειρία να γίνω Πρόεδρος» – είναι ότι θα οδηγούσε σε μια ανανεωμένη συζήτηση για τη σύνδεση του Ayers, η οποία είναι σαφώς τοξική για τον Ομπάμα.

Αυτό εξηγεί πιθανώς γιατί ο Ομπάμα δοκίμασε ένα είδος ψεύτικης κεφαλής όταν ρωτήθηκε για τον Έιερς από τον Τζορτζ Στεφανόπουλο στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ με την Κλίντον πριν από τις προκριματικές εκλογές στην Πενσυλβάνια.

«Ο Ομπάμα είπε ότι ο Άγιερς ήταν «καθηγητής Αγγλικών».

Ωστόσο, ο Ομπάμα προήδρευσε στο Annenberg Challenge για τρία χρόνια και υπηρέτησε στο διοικητικό του συμβούλιο για άλλα τρία χρόνια, συνεργαζόμενος στενά με τον Ayers για επιχορηγήσεις σε σχολεία του Σικάγο.

Και δεν ήξερε ότι ο Ayers ήταν καθηγητής Παιδείας; Αυτό καταπονεί την ευπιστία». (” Ποιος έστειλε τον Ομπάμα; “)

 

Μόλις το 1999, ο John Ayers εργάστηκε με τη Michelle Obama στην Community Renewal Society, μια οργάνωση για τα πολιτικά δικαιώματα και χρηματοδότης έργου για την United Church of Christ (Rev. Jeremiah Wright).

Το Chicago United και η Community Renewal Society είναι μεταξύ των δέκα κορυφαίων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που ελέγχουν την πολιτική στο Ιλινόις.

Δουλεύοντας με τον John Ayers και τη Michelle Obama ήταν η Susan Klonsky, πρώην μέλος του κομμουνιστικού μετώπου, Students for a Democratic Society (SDS), της οποίας εθνικός πρόεδρος ήταν ο σύζυγός της, Mike Klonsky.

 

«Το τεύχος Οκτωβρίου 1999 του Catalyst περιλαμβάνει τα μέλη της Επιτροπής Σχεδιασμού για τον 10ο Επετειακό Διαγωνισμό της Κοινότητας Ανανέωσης:

  • Μισέλ Ομπάμα, βοηθός πρύτανη στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο.
  • John Ayers, εκτελεστικός διευθυντής του Leadership for Quality Education.
  • Susan Klonsky, σύμβουλος του Εργαστηρίου Μικρών Σχολείων.

(…)

«Ο John Ayers είναι αδερφός του αμετανόητου εγχώριου τρομοκράτη και πρώην αρχηγού του Weather Underground Bill Ayers.

«Η Susan Klonsky…είναι η σύζυγος του Mike Klonsky, και των δύο πρώην μελών της ριζοσπαστικής αριστερής ομάδας Students for a Democratic Society. Το 1968 εργάστηκε στο Εθνικό Γραφείο SDS. Ο Mike Klonsky είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Μικρών Σχολείων, ενός οργανισμού σχολικής μεταρρύθμισης. Η Susan Klonsky είναι Διευθύντρια Ανάπτυξης με το Εργαστήριο Μικρών Σχολείων. Ο Mike Klonsky και ο Bill Ayers συμπροεδρεύουν στο Workshop.

(…)

«Ο Thomas G. Ayers (περισσότερα εδώ ), ο πατέρας του Bill Ayers, ήταν συνεισφέρων στην Community Renewal Society, όπως και οι εξής: Η Bettylu Saltzman, την οποία μάθαμε πρόσφατα, ήταν υποστηρικτής του Ομπάμα τουλάχιστον από την εκλογή του για το νομοθετικό σώμα του Ιλινόις. Ο δεσμευτής Ομπάμα Τζον Ρότζερς (και διευθυντής της Exelon), μέσω του Αμοιβαίου Κεφαλαίου του Ariel… Sidley Austin, η δικηγορική εταιρεία που απασχολούσε τόσο τον Barack και τη Michelle Obama όσο και τη σύζυγο του Bill Ayers, Bernadine Dohrn. Mike και Susan Klonsky ; και Trinity United Church of Christ, η εκκλησία του Ομπάμα μέχρι πρόσφατα πεταμένη κάτω από το λεωφορείο Ομπάμα.

(…)

«Το 1968, ήταν εθνικός πρόεδρος του SDS και « διοργανωτής διαδηλώσεων » . Ο Klonsky θα συνέχιζε στα χρόνια μετά το SDS να σχηματίζει την Οκτωβριανή Λέγκα (Μαρξιστικό-Λενινιστικό) και το Κομμουνιστικό Κόμμα (Μαρξιστικό-Λενινιστικό) , μέρος του νέου κομμουνιστικού κινήματος που εμφανίστηκε τη δεκαετία του 1970. ‘

«Ο Klonsky ονομάστηκε από τον Ayers τη δεκαετία του 1990 ως επικεφαλής του Εργαστηρίου Μικρών Σχολείων (δείτε το blog του). Το 1996, ο Klonsky, όπως και ο William Ayers, ήταν σύμβουλος της ατζέντας του Δημάρχου Richard M. Daley για τα δημόσια σχολεία. ‘

«Μέχρι πρόσφατα, ο Klonsky διατηρούσε ένα κοινοτικό ιστολόγιο με υπότιτλο Freedom Teachers στο MyBarackObama.com. Συνάντησε τη μοίρα πολλών άλλων κοινοτήτων του Ομπάμα – έχει ξεκαθαριστεί». (« Ένας άλλος σύζυγος Obama-Ayers-Klonsky-Lenz »)

 

«Στα τέλη του 1969, ο Klonsky ίδρυσε την Οκτωβριανή Λέγκα, μια κομμουνιστική οργάνωση υπέρ του Μάο που το 1977 έγινε Κομμουνιστικό Κόμμα, Μαρξιστικό-Λενινιστικό (CP-ML). Ο Klonsky προήδρευσε του CP-ML το οποίο αναγνωρίστηκε από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα ως το αδελφικό τους κόμμα στις ΗΠΑ. Ο Κλόνσκι έκανε πολλά ταξίδια στην Κίνα ξεκινώντας τον Ιούλιο του 1977, όπου τον υποδέχτηκαν κομμουνιστές Κινέζοι αξιωματούχοι». (” Toxic Trio! Ayers, Davidson, Klonsky συνδέονται με την οργάνωση Pro-Obama “)

 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

 

Οι περισσότεροι από τους προέδρους του SDS, συμπεριλαμβανομένου του Klonsky, και του εξαιρετικά ριζοσπαστικού παρακλάτου του, του Weather Underground, ήταν Εβραίοι.

Η άνοδος του Μπαράκ Ομπάμα από την αφάνεια οφειλόταν στην υψηλή του θέση ως Εβραίος Μεροβίγγιος, όπως και οι χειριστές του, Thomas Ayers, Gaylord Freeman και οι άλλοι διευθυντές Prieuré de Sion/Bank of Chicago, John Drick και A. Robert Abboud;

Η γενεαλογία του Ομπάμα αποκαλύπτει ότι καταγόταν από τον Γουλιέλμο Α’ «το Λιοντάρι», τον Βασιλιά της Σκωτίας και τον Ερρίκο Β’ της Αγγλίας.

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος Α’ «το λιοντάρι» της Σκωτίας καταγόταν από τον Godfroi de Bouillon, τον πρώτο Μεγάλο Διδάσκαλο του Prieure de Sion.

Ο Ερρίκος Β’ της Αγγλίας ήταν από τη δυναστεία των Angevin Plantagenet της μεροβίγγειας γραμμής αίματος. [ Δείτε: All in the Dragon Family: The Η Μεροβίγγεια Γενεαλογία των Υποψηφίων Προέδρων του 2008 »]

 

Η γενεαλογία του Ομπάμα αναφέρει επίσης ότι η μητέρα και ο παππούς του είχαν συγγένεια με αρκετούς Εβραίους προέδρους των ΗΠΑ.

Ο Henry Makow, ένας Εβραίος συγγραφέας, μοιράζεται τις παρατηρήσεις και τις ιδέες του σχετικά με την οικογένεια Dunham:

« Αν κάνετε Google τον Πρώτο Εβραίο Πρόεδρο της Αμερικής , « θα βρείτε συνδέσμους προς πολλές εβραϊκές εκδόσεις « kvelling » (γιίντι για καύχημα) σχετικά με το πώς ο Μπαράκ Ομπάμα χρηματοδοτήθηκε από Εβραίους και είναι « ένας από εμάς». Αυτό μπορεί να είναι   κυριολεκτικά αλήθεια. Υποψιάζομαι ότι ο πατέρας της μητέρας του, ο Στάνλεϊ « Ντάναμ » ήταν Εβραίος. Η μητέρα του Ομπάμα « Stanley Anne Dunham » σίγουρα έμοιαζε και συμπεριφερόταν σαν κομμουνίστρια Εβραία. (Η πρώτη μου πεθερά ήταν μία.)

« Το να αποκαλούμε τον Μπαράκ Ομπάμα « Πρώτο Εβραίο Πρόεδρο της Αμερικής » είναι ανειλικρινές. Πολλοί άλλοι πρόεδροι φημολογούνται ότι είχαν εβραϊκό αίμα: ο Θίοντορ Ρούσβελτ, ο FDR, ο Τρούμαν, ο Αϊζενχάουερ, ο Τζόνσον και οι Μπους για να αναφέρουμε μερικούς.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο να διαβάζουμε στη Wikipedia ότι, ο Stanley Dunham, ένας ταπεινός πωλητής επίπλων από το Κάνσας είχε συγγένεια με έξι Προέδρους των ΗΠΑ.

«Τα μακρινά ξαδέρφια του Stanley Armor Dunham περιλαμβάνουν έξι προέδρους των ΗΠΑ: τον James Madison, τον Harry Truman, τον Lyndon Johnson, τον Jimmy Carter, τον George HW Bush και τον George W. Bush. [19] Μέσω ενός κοινού προγόνου, της Mareen Duvall, …Ο Stanley Dunham σχετίζεται με τον πρώην Αντιπρόεδρο Dick Cheney (ένας όγδοος ξάδερφος που απομακρύνθηκε κάποτε). [2] Μέσω ενός άλλου κοινού προγόνου, του Hans Gutknecht, …Ο Stanley Dunham είναι ο τέταρτος ξάδερφος του Προέδρου Harry S. Truman, ο οποίος απομακρύνθηκε δύο φορές . ‘ …

«… Η Wikipedia αποκαλύπτει τους « ιρλανδικούς » προκατόχους του Στάνλεϊ, αλλά ο Εβραίος-ντάρ μου δεν το αγοράζει.

« Η μητέρα του Ομπάμα , η « Stanley Anne » , έγινε κομμουνίστρια και πολέμησε το « Κατεστημένο » , χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι οι κομμουνιστές ΕΙΝΑΙ το κατεστημένο… 

«Η Stanley Anne ήταν μια « ιδεαλιστική » εν μέρει Εβραία γυναίκα που πήρε το διδακτορικό της. και εργάστηκε για τον πατέρα του Timothy Geitner στην Ινδονησία στο ελίτ Ford Foundation. Κάποιοι υποπτεύονται ότι έκανε διπλό χρόνο για τη CIA. (“ Ο Εβραίος παππούς του Ομπάμα ”)

 

Ακόμα περισσότερα στοιχεία για την εβραϊκή εθνικότητα του Ομπάμα είναι ένα σκοτεινό άρθρο ειδήσεων που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2008.

Φαίνεται ότι ο ξάδερφος της Μισέλ Ομπάμα είναι Εβραίος ραβίνος:

 

Rabbi Capers C. Funnye

9 Σεπτεμβρίου 2008, 13:05

 

Ραβίνος κλειδί στην προσπάθεια του Ομπάμα για την ψήφο των Εβραίων

«Ο δημοκρατικός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος αγωνίζεται να κερδίσει την εβραϊκή ψήφο, θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί τον ξάδερφο της συζύγου του που είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους μαύρους ραβίνους στις ΗΠΑ. αναφέροντας τη σχέση της οικογένειάς του.

«Ο ξάδερφος της Μισέλ Ομπάμα είναι ο Ραβίνος Capers C. Funnye, πνευματικός ηγέτης μιας κυρίως μαύρης συναγωγής στο South Side του Σικάγο. Η μητέρα του Funnye, Verdelle Robinson Funnye (γεννημένη Verdelle Robinson) και ο παππούς της Michelle Obama, ο Frasier Robinson Jr., ήταν αδελφός και αδελφή.

«Ο Funnye είναι ο αρχιραβίνος στην Αιθιοπική Εβραϊκή Εκκλησία Beth Shalom B’nai Zaken. Υπηρετεί επίσης στο Συμβούλιο Ραβίνων του Σικάγο.

«Ο ραβίνος είναι γνωστός για τις προσπάθειές του να συγκεντρώσει τον κύριο εβραϊκό πληθυσμό και τις μικρότερες μαύρες εβραϊκές εκκλησίες – που συνήθως αναφέρονται ως Εβραίοι ή Ισραηλίτες . Έχει επανειλημμένα καλέσει την ευρύτερη εβραϊκή κοινότητα να δεχτεί περισσότερους μη λευκούς Εβραίους.

«Πολλή ανάλυση της σχέσης του Ομπάμα με την εβραϊκή κοινότητα έχει γίνει κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας. Από τη μία πλευρά, οι πλούσιες εβραϊκές οικογένειες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην άνοδο του Ομπάμα στην εξουσία στο Σικάγο . Από την άλλη πλευρά, ο υποψήφιος για την προεδρία δεν είχε επιτυχία, σπάζοντας τον σκεπτικισμό της εβραϊκής κοινότητας για το Ισραήλ. Επιπλέον, υπάρχουν επίμονες φήμες (οι οποίες είναι ψευδείς ) ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι Μουσουλμάνος , με μια σειρά από άρθρα να εμφανίζονται σε διαδικτυακές εκδόσεις και συζητήσεις σε ιστολόγια και φόρουμ.

«Ο Funnye αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην εκστρατεία του Ομπάμα, αλλά παραδέχεται ότι έχει δωρίσει χρήματα σε αυτήν.

Ούτε αρνείται τη σχέση της οικογένειάς του με τον υποψήφιο για την προεδρία των Δημοκρατικών, και είναι κοινή γνώση της εκκλησίας του στο Σικάγο.

«Η εκκλησία του Funnye αυτοχαρακτηρίζεται ως Αιθιοπική Εβραϊκή , αλλά στην πραγματικότητα δεν σχετίζεται με την εβραϊκή κοινότητα της Αιθιοπίας, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν μεταναστεύσει στο Ισραήλ τις τελευταίες δεκαετίες.

Επίσης, δεν συνδέεται με την εβραϊκή ισραηλινή μαύρη ομάδα της υπεροχής, της οποίας οι διαδηλώσεις στους δρόμους έχουν γίνει γνωστά θεάματα σε πολλές αμερικανικές πόλεις». ( Russian Times , 9 Σεπτεμβρίου 2008 )

 

Ο Ραβίνος Funnye είναι μια σημαντική προσωπικότητα, όχι μόνο στην εβραϊκή κοινότητα του Σικάγο αλλά και σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 

Ο Capers C. Funnye, Jr. είναι ραβίνος και πνευματικός ηγέτης της Αιθιοπικής Εβραϊκής Εκκλησίας Beth Shalom B’nai Zaken, που βρίσκεται στο Σικάγο, IL στη λεωφόρο S. Kedzie 6601.

Ο Ραβίνος Funnye υπηρετεί επίσης ως Ανώτερος Ερευνητικός Συνεργάτης για το Ινστιτούτο Εβραϊκής και Κοινοτικής Έρευνας, που βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια.

Ο Ραβίνος Funnye κέρδισε Bachelor of Arts στην Εβραϊκή Λογοτεχνία και ραβινική χειροτονία από το Ισραηλινό Συμβούλιο Rabbis, Inc., Queens, NY. Ο Ραβίνος Funnye κέρδισε επίσης πτυχίο Bachelor of Arts στις Εβραϊκές Σπουδές και Master of Science στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Υπηρεσιών από το Spertus Institute of Jewish Studies, Chicago, IL.

Ο Ραβίνος Funnye έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος σε πολλά ιδρύματα, όπως το Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας του Du Sable, η Ιστορική Εταιρεία του Σικάγο, το Μουσείο Spertus της Judaica, όλα στο Σικάγο, IL. Το Μουσείο Μαύρου Ολοκαυτώματος, που βρίσκεται στο Milwaukee, WI. Ινστιτούτο Εβραϊκής και Κοινοτικής Έρευνας, Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια και το Αφροαμερικανικό Μουσείο, που βρίσκεται στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια.

Ο Ραβίνος Funnye έχει δώσει διαλέξεις σε πολλά πανεπιστήμια, συναγωγές, εκκλησίες και διάφορους κοινοτικούς οργανισμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει εμφανιστεί σε πολλά εθνικά και τοπικά τηλεοπτικά προγράμματα και έχει μιλήσει σε πολυάριθμα ραδιοφωνικά προγράμματα τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

« Ο Ραβίνος Funnye συμμετέχει σε διάφορα διοικητικά συμβούλια στην εβραϊκή κοινότητα. Το Συμβούλιο Ραβίνων του Σικάγο, το Εβραϊκό Συμβούλιο για τις Αστικές Υποθέσεις, το Εβραϊκό Ημερήσιο Σχολείο Akiba Schechter και ο Αντιπρόεδρος του Ισραηλινού Συμβουλίου Ραβίνων… ” ( Beth Shalom B’nai Zaken Ethiopian Hebrew Congregation )

 

Είναι το “Capers Funnye” ένα πρακτικό αστείο για τον κόσμο των Εθνών που έχει παραπλανηθεί να πιστέψει ότι ο Ομπάμα είναι μουσουλμάνος; Είναι απολύτως πιθανό τόσο ο Barack όσο και η Michelle να έχουν εβραϊκή καταγωγή, καθώς είναι Αιθίοπες Εβραίοι όπως ο Ραβίνος Funnye. 

Ο Ραβίνος Funnye ισχυρίζεται ότι είναι πρώην Μεθοδιστής που μεταστράφηκε στον Ιουδαϊσμό, ωστόσο, είναι εξαιρετικά απίθανο, λαμβάνοντας υπόψη τη βαρύτητα που δίνεται στη φυλετική αγνότητα στην εβραϊκή κοινότητα, ότι ένας Εθνικός προσήλυτος θα καθόταν στα διοικητικά συμβούλια πολλών εβραϊκών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων το ισχυρό Αμερικανοεβραϊκό Κογκρέσο.

 

« Ο Ραβίνος Funnye συμμετέχει σε πολλούς κοινοτικούς οργανισμούς. Υπηρετεί στα διοικητικά συμβούλια του Συμβουλίου Ραβίνων του Σικάγο, του Αμερικανοεβραϊκού Κογκρέσου , του Εβραϊκού Συμβουλίου για τις Αστικές Υποθέσεις… ». ( Be’chol Lashon )

 

Η «αστεία κάπαρη» του Russia Today μπορεί να ήταν ένα κρυπτικό μήνυμα προς την εβραϊκή κοινότητα: ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας από εμάς και οι φήμες για τη μουσουλμανική καταγωγή του αποτελούν προπαγάνδα ταραχής για τις εθνικές μάζες.

Ο αείμνηστος διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Κέισι λέγεται ότι έκανε τη δήλωση: «Θα ξέρουμε ότι το πρόγραμμά μας παραπληροφόρησης έχει ολοκληρωθεί όταν όλα όσα πιστεύει το αμερικανικό κοινό είναι ψευδή». 

 

Ο Τζον Άνταμς έγραψε: « Τα γεγονότα είναι πεισματικά πράγματα. και όποιες κι αν είναι οι επιθυμίες μας, οι κλίσεις μας ή οι επιταγές του πάθους μας, δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση των γεγονότων και των αποδεικτικών στοιχείων.

Η   διάλυση της πανταχού παρούσας παραπληροφόρησης ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι Μουσουλμάνος είναι μερικά πεισματικά γεγονότα: ότι οι πλούσιοι Εβραίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην άνοδο του Ομπάμα στην εξουσία. ότι ο παππούς του Ομπάμα είχε συγγένεια με προέδρους των ΗΠΑ που είναι γνωστό ότι ήταν Εβραίοι. ότι η ξαδέρφη της Μισέλ Ρόμπινσον Ομπάμα είναι Αιθίοπας Εβραίος Ραβίνος. ότι η κυβέρνηση Ομπάμα ελέγχεται κυρίως από Εβραίους Λίστα απατεώνων: Οι Σιωνιστές Εβραίοι του Ομπάμα στην εξουσία ”); ότι το 78% των Εβραίων των ΗΠΑ ψήφισε τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος στη συνέχεια χαιρετίστηκε από την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz News ως ο « πρώτος Εβραίος πρόεδρος » . ” “

 

« Μερικοί Εβραίοι του Σικάγο λένε ότι ο Ομπάμα είναι στην πραγματικότητα ο « πρώτος Εβραίος πρόεδρος » »

 

« …στην εβραϊκή κοινότητα του Σικάγο, πολλοί άνθρωποι είναι πραγματικά φίλοι του εκλεγμένου προέδρου για πολλά χρόνια. Μερικοί από τους ηλικιωμένους στην κοινότητα λένε ότι « τον μεγάλωσαν » , ενώ άλλοι αποκαλούν μισοαστεία τον Ομπάμα « τον πρώτο Εβραίο πρόεδρο. ‘

« Συγκέντρωσαν συνεισφορές για αυτόν, του παρείχαν επαφές και επίσης απόλαυσαν να τον φιλοξενούν και πίστεψαν στο ένδοξο μέλλον του στην πολιτική.

Κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της εκστρατείας, όταν οι φήμες διαδόθηκαν στους Αμερικανοεβραίους ότι ο Ομπάμα ήταν ένας μουσουλμάνος ντουλάπας που υποστήριζε περισσότερο τους Παλαιστινίους και ενδιαφερόταν να παραχωρήσει στον πρόεδρο του Ιράν τη νομιμότητα, η υποστήριξή του μεταξύ των Αμερικανοεβραίων δεν πλησίαζε καν την υποστήριξή του. από τον Μπιλ Κλίντον. Αλλά τη στιγμή της αλήθειας, σύμφωνα με τα exit polls, αποδεικνύεται ότι το 78 τοις εκατό των Εβραίων ψήφισε τον Ομπάμα. ..

«… Ο Ομπάμα ζει κοντά στη συναγωγή στη συνοικία Χάιντ Παρκ του Σικάγο, μια περιοχή με αρκετά μεγάλο εβραϊκό πληθυσμό… Ο Σόλοου ζούσε στη γειτονιά του Ομπάμα και λέει ότι ο Ομπάμα είχε πάντα « εξαιρετικές σχέσεις με τους Εβραϊκή κοινότητα » … Ως ντόπιος γερουσιαστής, ήταν πολύ αποτελεσματικός και βοηθητικός σε αυτό που ονομάζουμε « εβραϊκή ατζέντα » , τα κοινοτικά ζητήματα, αξίες. Είχε πάντα μια βαθιά κατανόηση της ανάγκης του Ισραήλ για ασφάλεια. Πήγα μαζί του στο Ισραήλ για μια εβδομάδα τον Ιανουάριο του 2006 και όταν ξεκίνησε την κούρσα για την προεδρία δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα τον υποστήριζα…  » .Είπα με χαμόγελο ότι θα είναι ο πρώτος Εβραίος πρόεδρος. Έχει επίσης βαθιά κατανόηση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν το Ισραήλ και η εβραϊκή κοινότητα. “ ( ” The Jewish World ” , Haaretz News, 13/11/2008 )

 

Η Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου ανέφερε τον Δεκέμβριο του 2009: « Το Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος αθροιστικά αποδέκτης ξένης βοήθειας των ΗΠΑ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Από το 1976 έως το 2004, το Ισραήλ ήταν ο μεγαλύτερος ετήσιος αποδέκτης ξένης βοήθειας των ΗΠΑ, έχοντας αντικατασταθεί από το Ιράκ.

Από το 1985, οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέχουν σχεδόν 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις ετησίως στο Ισραήλ. ( Η Εξωτερική Βοήθεια των ΗΠΑ στο Ισραήλ )

 

Σύμφωνα με τον John Pilger, παγκοσμίου φήμης ερευνητή ρεπόρτερ και ντοκιμαντέρ, «Στις 11 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε « βοήθεια » 2,75 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το Ισραήλ, μια προκαταβολή για τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια που θα δωρίσουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι από την πληγείσα οικονομία τους κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας. ( « Για το Ισραήλ, ένας απολογισμός »)


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Στις 27 Ιουλίου 2012, ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε νομοθεσία για πρόσθετες δαπάνες 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το αμυντικό σύστημα πυραύλων «Iron Dome» του Ισραήλ. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης, με εξαίρεση το CBS , ανέφεραν τις δαπάνες ως 70 εκατομμύρια δολάρια αντί για 70 δισεκατομμύρια δολάρια. Για να διασφαλίσει περαιτέρω ότι αυτό το αξιοσημείωτο γεγονός θα περάσει απαρατήρητο, ο Ομπάμα υπέγραψε αυτό το υπερβολικό νομοσχέδιο κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

 

Επίσκεψη Ομπάμα στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem

Η εβραϊκή σύνδεση του Ομπάμα
Lubavitch και ο νέος Admin.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο άνθρωπος του Chabad στο DC Rabbi Levi Shemtov … Μετά την ιστορική νίκη του Barack Obama … Shemtov είναι σίγουρος για τη συνδεσιμότητα του στο νέο πολιτικό περιβάλλον. «Πολλοί από τους νέους παίκτες είναι φίλοι μας».

Ο Shemtov χαιρετίζει τον Seder του Ομπάμα

Ενώ ο ίδιος δεν παρευρέθηκε στο Pesach Seder που πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, ο Chabad Shliach στην Ουάσιγκτον, DC, ο ραβίνος Levi Shemtov λέει: “Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, chevra”.

 

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ: ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΙΘΙΟΠΑΣ

 

Σύμφωνα με τη Wikipedia , ο ξάδερφος της Μισέλ Ομπάμα, ο ραβίνος Capers Funnye που είναι ο αρχιραβίνος της Αιθιοπικής Εβραϊκής Εκκλησίας Beth Shalom B’nai Zaken, « δραστηριοποιείται στο Ινστιτούτο Εβραϊκής και Κοινοτικής Έρευνας, το οποίο απευθύνεται σε μαύρες εβραϊκές κοινότητες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. όπως το Beta Israel στην Αιθιοπία…»  

Το Αμερικανικό Εβραϊκό Κογκρέσο, στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου υπηρετεί ο Ραβίνος Funnye , υποστηρίζει την επιστροφή των Αιθίοπων Εβραίων του Beta Israel στην πατρίδα τους, το Ισραήλ.

 

ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΦΑΛΑΖΗ ΜΟΡΑ

Εγκρίθηκε από την Ετήσια Συνέλευση

Ουάσιγκτον

4 Μαΐου 2008

Το Αμερικανικό Εβραϊκό Κογκρέσο καλεί την κυβέρνηση του Ισραήλ να διεκπεραιώσει ταχέως αιτήματα για μετανάστευση από τον Φαλάς Μόρα, χιλιάδες από τους οποίους συνεχίζουν να μαραζώνουν σε καταυλισμούς και κέντρα προσφύγων στην Αιθιοπία για το αμάρτημα της επιθυμίας να ζήσουν στο Ισραήλ. Το 2005, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Silvan Shalom υποσχέθηκε να ολοκληρώσει την εκκένωση του Falash Mora μέχρι το τέλος του 2007. Η ισραηλινή κυβέρνηση παρέτεινε αργότερα την προθεσμία μέχρι το τέλος του 2008. Ενθαρρύνουμε τον πρωθυπουργό Ehud Olmert να τηρήσει αυτό το χρονοδιάγραμμα. Ανεξάρτητα από το πότε οι πρόγονοί τους μπορεί να έχουν ασπαστεί τον Χριστιανισμό ή τις συνθήκες υπό τις οποίες το έκαναν, υποστηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους που επιθυμούν να μεταστραφούν και να ζήσουν ως Εβραίοι στο Ισραήλ.

 

Η χώρα που κατάφερε να εκκενώσει το Βήτα Ισραήλ από την Αιθιοπία στις Επιχειρήσεις Μωυσής και Σολομών πρέπει να βρει τη συμπόνια και το θάρρος να φέρει πρόθυμους νέους προσήλυτους στις ακτές της. ( “ Ισραήλ και Φαλάς Μόρα ” )

 

Ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε από το Αμερικανικό Εβραϊκό Κογκρέσο εξηγεί την παρουσία Εβραίων στην Αιθιοπία, πολλοί από τους οποίους μεταναστεύουν τώρα στο Ισραήλ:

 

      « Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ , που διαβάστηκε για πρώτη φορά δημόσια από τον Ντέιβιντ Μπεν Γκουριόν στις 14 Μαΐου 1948 στο Μουσείο του Τελ Αβίβ ενώπιον 250 μαρτύρων, ανέφερε ξεκάθαρα έναν από τους λόγους ύπαρξης του Ισραήλ: « … το κράτος του Το Ισραήλ θα είναι ανοιχτό για την εβραϊκή μετανάστευση και τη συγκέντρωση των εξόριστων. Ούτε οι συντάκτες της διακήρυξης ούτε το διακεκριμένο ακροατήριό της θα μπορούσαν να φανταστούν ότι στα 60α γενέθλιά του το Ισραήλ θα φιλοξενούσε 110.000 Αιθίοπες Εβραίους.

« Στην πραγματικότητα, εκείνα τα χρόνια μόνο λίγοι μελετητές και ραβίνοι γνώριζαν ότι υπήρχαν οι Αιθίοπες Εβραίοι. ζούσαν ως μια φτωχή, απομονωμένη και κατατρεγμένη « κάστα » σε διάσπαρτα χωριά γύρω από τη λίμνη Τάνα στη βόρεια Αιθιοπία. Αυτοαποκαλούνταν Beta Yisrael (Οίκος του Ισραήλ), ενώ άλλοι Αιθίοπες τους χαρακτήρισαν με τον υποτιμητικό όρο Falusha (άγνωστοι ή εξόριστοι)…

« Υπάρχουν ανταγωνιστικές θεωρίες σχετικά με το πώς οι Αιθίοπες καταλήξαμε να συγκαταλέγονται στον εβραϊκό λαό.

Η μυθική εξήγηση που εξακολουθεί να σέβεται ορισμένοι Αιθίοπες υποστηρίζει ότι η εβραϊκή τους ταυτότητα μπορεί να εντοπιστεί στη βιβλική συνάντηση του Βασιλιά Σολομώντα και της Βασίλισσας της Σάβα.

Η παράδοση της Αιθιοπίας υποστηρίζει ότι ο βασιλιάς Σολομών και η Βασίλισσα είχαν έναν γιο, τον Μενελίκ, ο οποίος μεγάλωσε στην Ιερουσαλήμ μέχρι που, ως νεαρός, ο Θεός τον ήρθε σε ένα όνειρο και του είπε να επιστρέψει στην πατρίδα του, το Ακσούμ (πρωτεύουσα της αρχαίας Αιθιοπίας). .

Πήρε μαζί του μια ακολουθία Ισραηλιτών από την αυλή του Σολομώντα και την ίδια την Αγία Κιβωτό.

Ο Μενελίκ, μεγαλωμένος ως Ισραηλίτης, έγινε ο πρώτος Αυτοκράτορας της Αιθιοπίας.

Η ραβινική αφήγηση βασίζεται σε μια απάντηση του Ραντμπάζ (Ραβίνος Ντέιβιντ μπεν Ζίμρα) το 1615, η οποία δήλωσε ότι το παιδί της γυναίκας « Φαλάσα » ήταν Εβραίος, καταγόμενος από τη φυλή του Νταν .

Αυτή ήταν η απόφαση που ανέφερε ο Σεφαραδίτης Ραβίνος Ovadia Yosef κατά την επικύρωση της εβραϊκής ταυτότητας των Αιθίοπων το 1973, ανοίγοντας την Αιθιοπική μετανάστευση στο Ισραήλ βάσει του Νόμου της Επιστροφής. ( “ The Ethiopian Jews of Israel: The Unfinished Exodus ” )

 

Για αιώνες, οι ραβινικές αρχές αναγνώρισαν τους Αιθίοπες Εβραίους της Βήτα Ισραήλ ως απογόνους της φυλής του Νταν — της αποστατικής φυλής του Ισραήλ που θα παράγει τον Αντίχριστο.

 

Οι περισσότεροι από τους Beta Israel θεωρούν ότι ο θρύλος του Kebra Negast είναι κατασκεύασμα. Αντίθετα, πιστεύουν, με βάση τις ιστορίες του ένατου αιώνα του Eldad ha-Dani (του Δανίτη), ότι η φυλή του Dan προσπάθησε να αποφύγει τον εμφύλιο πόλεμο στο Βασίλειο του Ισραήλ μεταξύ του γιου του Σολομώντα Ροβοάμ και του Ιεροβοάμ του γιου του Νεμπάτ, με την επανεγκατάσταση στο Αίγυπτος. Από εκεί κινήθηκαν προς τα νότια μέχρι τον Νείλο στην Αιθιοπία, και οι Βήτα Ισραήλ κατάγονται από αυτούς τους Δανίτες…

Τον δέκατο έκτο αιώνα, ο Αρχιραβίνος της Αιγύπτου, Ραβίνος David ben Solomon ibn Abi Zimra (Radbaz) διακήρυξε ότι από την άποψη του halakha (εβραϊκός νομικός κώδικας), η αιθιοπική κοινότητα ήταν σίγουρα εβραϊκή. Κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, η πλειονότητα των ευρωπαϊκών εβραϊκών αρχών υποστήριξε ανοιχτά αυτόν τον ισχυρισμό.

Το 1908, οι αρχιραβίνοι 45 χωρών έκαναν μια κοινή δήλωση δηλώνοντας επίσημα ότι οι Εβραίοι της Αιθιοπίας ήταν πράγματι Εβραίοι. Αυτή η διακήρυξη οφειλόταν κυρίως στο έργο του καθηγητή Jacques Faitlovitch, ο οποίος μελέτησε την Αμχαρική και την Τιγκρίνια στην Ecole des Hautes Etudes στο Παρίσι υπό τον καθηγητή Joseph Halévy. Ο Halévy επισκέφτηκε για πρώτη φορά τους Εβραίους της Αιθιοπίας το 1876. Μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη, ο Halévy δημοσίευσε ένα « Kol Korei » , μια κραυγή προς την παγκόσμια εβραϊκή κοινότητα για να σώσει τους Αιθιόπιους Εβραίους. Δημιούργησε την οργάνωση Kol Yisroel Chaverim ( « Όλο το Ισραήλ είναι φίλοι » ), για να ενεργεί ως υποστηρικτές των Εβραίων της Αιθιοπίας για τα επόμενα χρόνια. ” (“ Beta Israel ”)

 

Δείτε : « Η χαμένη φυλή του Νταν »

 

Ένα παιδί του Βήτα Ισραήλ

Doppelganger του Μπαράκ Ομπάμα;

 

Σύμφωνα με τον σχολιαστή της Βίβλου Μάθιου Πουλ, το εδάφιο Ιεζεκιήλ 27:19 υποδεικνύει ότι οι Ισραηλίτες της φυλής του Δαν μετανάστευσαν στην περιοχή Meroe στην κάτω Αίγυπτο (Αρχαία Αιθιοπία) πριν από την αιχμαλωσία των Ασσυρίων.

 

« 19. Ο Νταν και ο Ιάβαν ││ πηγαινοέρχονταν στα πανηγύρια σου: λαμπρό σίδερο, κασσία και καλαμάς, ήταν στην αγορά σου.

« Αν επρόκειτο για τη φυλή του Δαν , θα πρέπει να γίνει κατανοητό για μια εποχή πριν από την αιχμαλωσία των δέκα φυλών. αλλά υπάρχει ένας λόγιος άνθρωπος που μας λέει για τον Ντάνα μια πόλη Ταπρομπάνα, ή το νησί Ζεϊλάν που αναφέρεται από τον Πτολεμαίο, και αυτός ο λόγιος άνθρωπος θα έχει αυτό το νόημα. Javan; Όχι Ιάβαν ή Ελλάδα, λέει εκείνος ο λόγιος άνθρωπος, αλλά ένας άλλος Ιάβας στο νησί Μερόε σε απομακρυσμένα μέρη της Αιγύπτου, όπου είναι μια κύρια πόλη Ουζάλ, ή Ασέλ, από όπου ήρθαν αυτοί οι έμποροι, και γι’ αυτό το έδωσαν το στιλ Javan of Uzal ή Javan Meuzal. Και αν η κασσία ή ο κάλαμος, που αναφέρεται στον στίχο, ήταν τα εμπορεύματα που έφεραν οι Δανίτες και οι Ιαβανίτες, θα έπρεπε να πάω μέχρι τη Μερόη και την Ταφρομπάνα για να τα στείλω… » ( Μάθιου Πουλ,Annotations Upon the Holy Bible, σελ. 746)

 

Οι Δανίτες της Μερόης ονομάζονται Μεροίτες. Το « Meroe» μπορεί να είναι η ρίζα του «Merovingian » και το « Meroite» ένα μείγμα « Meroe » και « Danite». Το σημερινό Σουδάν ήταν μέρος της Αρχαίας Αιθιοπίας και ορισμένοι Σουδανοί πιστεύουν ότι ο Ομπάμα είναι βασιλικός απόγονος ενός Φαραώ Ταχάρκα της περιοχής Meroe της Αρχαίας Αιθιοπίας. 

 

ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ: ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΙ μακρινή γη

 

« Η Αρχαία Νουβία ή Κους όπως αποκαλείται στη Βίβλο», εξηγεί ο Δρ Krzysztof Grzymski, Senior Curator και Head: Department of World Cultures στο Βασιλικό Μουσείο του Οντάριο, « είναι, μετά την Αίγυπτο, ο δεύτερος αρχαιότερος εγγράμματος πολιτισμός στην Αφρική. Είχε δύο κύριες πόλεις, τη Ναπάτα και τη Μερόη».

«Τώρα φαίνεται ότι το Χόλιγουντ μπορεί να είναι καυτό στο μονοπάτι του Γκρίζιμσκι. Κάποιοι στο Σουδάν πιστεύουν ότι ο παππούς του Μπαράκ Ομπάμα δεν καταγόταν από την Κένυα, αλλά από τα βουνά Νούμπα .

«Ο Ταχάρκα ήταν ένας Νούβιος βασιλιάς της Αιγύπτου που πολέμησε τους Ασσύριους. « Ο Ομπάμα θα μπορούσε να προέρχεται από τον πρώτο μαύρο υπερήρωα», λέει ο Grzymski. Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι ότι ο Will Smith πρόκειται να τον παίξει. « Μην πεις ότι δεν το διάβασες πρώτα εδώ». ”

 

Η Ταχάρκα βρίσκεται στο 2 Βασιλέων 19:9 και στον Ησαΐα 37:9 ως «Tirhakah », βασιλιάς της Αιθιοπίας:

 

2 Βασιλέων 18

13 Και το δέκατο τέταρτο έτος του βασιλιά Εζεκία, ο Σεναχερίμ, ο βασιλιάς της Ασσυρίας, ανέβηκε εναντίον όλων των περιφραγμένων πόλεων του Ιούδα και τις κατέλαβε…

17 Και ο βασιλιάς της Ασσυρίας έστειλε τον Τάρταν και τη Ραψάρις και τη Ραψακέχ από τη Λαχείς στον βασιλιά Εζεκία με ένα μεγάλο στρατό εναντίον της Ιερουσαλήμ. Και ανέβηκαν και ήρθαν στην Ιερουσαλήμ…

28 Τότε ο Ραψακή στάθηκε και φώναξε με δυνατή φωνή στη γλώσσα των Ιουδαίων, και μίλησε, λέγοντας: Ακούστε τον λόγο του μεγάλου βασιλιά, του βασιλιά της Ασσυρίας.

29 Έτσι λέει ο βασιλιάς: Μην σας εξαπατήσει ο Εζεκίας· γιατί δεν θα μπορέσει να σας ελευθερώσει από το χέρι του.

30 Ούτε ο Εζεκίας να σας κάνει να εμπιστευτείτε στον Κύριο, λέγοντας: Ο Κύριος θα μας ελευθερώσει οπωσδήποτε, και αυτή η πόλη δεν θα παραδοθεί στα χέρια του βασιλιά της Ασσυρίας…

2 Βασιλέων 19

8 Και ο Ραψακή επέστρεψε και βρήκε τον βασιλιά της Ασσυρίας να πολεμά εναντίον της Λιβνά· επειδή είχε ακούσει ότι είχε φύγει από τη Λαχές.

9 Και όταν άκουσε να λέει για τον Τιρχάκα, τον βασιλιά της Αιθιοπίας : Ιδού, βγήκε να πολεμήσει εναντίον σου· έστειλε πάλι αγγελιοφόρους στον Εζεκία, λέγοντας:

10 Έτσι θα μιλήσετε στον Εζεκία, τον βασιλιά του Ιούδα, λέγοντας: Ο Θεός σου στον οποίο εμπιστεύεσαι να μην σε εξαπατήσει, λέγοντας: Η Ιερουσαλήμ δεν θα παραδοθεί στα χέρια του βασιλιά της Ασσυρίας.
Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι ο ηθοποιός Will Smith είναι παραγωγός και θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία για την Taharqa με τίτλο «The Last Pharaoh. ”

 

«Ο Γουίλ Σμιθ θέλει πραγματικά μια ρωγμή στο έπος της αρχαίας ιστορίας και αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα το πάρει. Σύμφωνα με το Variety , ο Smith έχει προσλάβει τον αγαπημένο για ιστορικά έπη, τον Randall Wallace, για να γράψει τον Τελευταίο Φαραώ για να πρωταγωνιστήσει.

«Δεν πρόκειται στην πραγματικότητα για τον τελευταίο φαραώ της Αιγύπτου (η Κλεοπάτρα εξακολουθεί να κατέχει αυτή τη διάκριση),
αλλά ο Ταχάρκα, μέλος της δυναστείας των Νουβίων της Αιγύπτου, που κυβέρνησε από το 690 έως το 664 π.Χ. Αναφέρεται από τον Έλληνα ιστορικό Στράβωνα ως ένας από τους σπουδαιότερους στρατιωτικοί τακτικοί στον κόσμο, πιστεύεται ότι είναι ο Τιρχάκα, ο βασιλιάς της Αιθοπίας, ο οποίος αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη ότι έδιωξε τον Ασσύριο βασιλιά Σενναχερίμ μακριά από την καταστροφή της Ιερουσαλήμ. ” ( “ Ο Γουίλ Σμιθ είναι ο «Τελευταίος Φαραώ » »)

 

Για την ιστορία, οι Β’ Βασιλέων 19 και Ησαΐας 37 αποδίδουν στον Θεό – όχι στον Αιθίοπα Φαραώ Τιρχάκα – ότι «οδήγησε τον Ασσύριο βασιλιά Σενναχερίμ μακριά από την καταστροφή της Ιερουσαλήμ » :

 

2 Βασιλέων 19

32 Γι’ αυτό, έτσι λέει ο Κύριος σχετικά με τον βασιλιά της Ασσυρίας, δεν θα έρθει σε αυτήν την πόλη , ούτε θα ρίξει βέλος εκεί, ούτε θα έρθει μπροστά της με ασπίδα, ούτε θα ρίξει όχθη εναντίον της.

33 Από την οδό που ήρθε, από την ίδια θα επιστρέψει, και δεν θα έρθει σε αυτήν την πόλη, λέει ο Κύριος.

34 Διότι θα υπερασπιστώ αυτήν την πόλη, για να τη σώσω , για χάρη μου και για χάρη του δούλου μου Δαβίδ.

35 Και συνέβη εκείνη τη νύχτα, που ο άγγελος του Κυρίου βγήκε, και χτύπησε στο στρατόπεδο των Ασσυρίων εκατόν εξήντα πέντε χιλιάδες · και όταν σηκώθηκαν νωρίς το πρωί, ιδού, ήταν όλα νεκρά πτώματα.

36 Και ο Σενναχερίμ, ο βασιλιάς της Ασσυρίας, έφυγε, και πήγε και επέστρεψε, και κατοίκησε στη Νινευή.

37 Και καθώς προσκυνούσε στον οίκο του Νισρόχ, του θεού του, ο Αδραμμελέχ και ο Σαρέζερ οι γιοι του τον χτύπησαν με το σπαθί· και διέφυγαν στη γη της Αρμενίας. Και ο Esarhaddon, ο γιος του, βασίλεψε στη θέση του.

 

Σύμφωνα με τη Wikipedia , ” Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει δηλώσει ότι αν γινόταν ποτέ μια ταινία για τη ζωή του, θα έβαζε τον Σμιθ να παίξει τον ρόλο του…” Είναι αυτή η ταινία προδιαγραφικός προγραμματισμός;… Ο Will Smith δεν παίζει μόνο τον πρόγονο του Ομπάμα , ο βασιλιάς της Αιθιοπίας Tirhakah, αλλά ο Ομπάμα ως ο τελευταίος φαραώ/πρόεδρος που υπερασπίζεται την πατρίδα (Ισραήλ), ενάντια στους Ασσύριους (τους Άραβες, δηλαδή το Ιράν και την Αλ Κάϊντα).

 

Από κάθε άποψη, ο Τελευταίος Φαραώ θα είναι ένα εργαλείο προπαγάνδας για τη νομιμοποίηση της μεσσιανικής καταγωγής του Μπαράκ Ομπάμα. Όχι ότι ο Ομπάμα θα είναι ο Αντίχριστος. αυτόν τον ρόλο θα αναλάβει ο Thomas Plantard de Saint-Claire . Ωστόσο, εάν ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι Εβραίος της φυλής των Νταν, μπορεί να είναι ένας από τους δέκα βασιλιάδες:  

 

«Και τα δέκα κέρατα από αυτό το βασίλειο είναι δέκα βασιλιάδες που θα σηκωθούν· και άλλος θα σηκωθεί μετά από αυτούς. και θα είναι διαφορετικός από τον πρώτο, και θα υποτάξει τρεις βασιλιάδες. » (Δαν. 7:24)

«Και τα δέκα κέρατα που είδες είναι δέκα βασιλιάδες, που δεν έχουν λάβει ακόμη βασιλεία. αλλά λάβετε εξουσία ως βασιλιάδες μια ώρα με το θηρίο. Αυτοί έχουν ένα μυαλό και θα δώσουν τη δύναμη και τη δύναμή τους στο θηρίο. ( Αποκ. 17:12-13)

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Το πρώτο μέρος εδώ

Το δεύτερο μέρος εδώ

 

Πηγή ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Προβολές : 430


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα