ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!!! ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ!!! Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εισέλθει στη φάση του θανάτου, της Μεγάλης Επαναφοράς.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!!! ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ!!! Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εισέλθει στη φάση του θανάτου, της Μεγάλης Επαναφοράς.

18 Ιουνίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,122
Μοίρασέ το

 

 

Θυμάστε την πρόβλεψη πληθυσμού Deagel; Έχει πλέον απόλυτο νόημα.

 

 

 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

Όλα απ’ όσα θεωρούσαμε φυσιολογικά και δικαιώματά μας σ’ αυτή τη ζωή, αλλάζουν…

Μέχρι να τελειώσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θα συνειδητοποιήσετε πως βρισκόμαστε στο τέλος ενός ανηλεούς πολέμου από την σατανική μαφία της ΚΑΜΠΑΛΑ…

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ…

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Από

 

Αυτή ήταν μια μεγάλη εβδομάδα για τους παγκοσμιοποιητές. Νιώθουν ότι ήρθε η ώρα τους, να ξεκινήσουν την πιο δύσκολη φάση της Μεγάλης Επαναφοράς, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν με αυτό που αποκαλούν Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, όπως εξήγησε ο γκουρού του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, θα οδηγήσει σε μια «συγχώνευση» των φυσικών, βιολογικών και ψηφιακών ταυτοτήτων κάθε ανθρώπου. Είναι βασικά η ανατολή μιας νέας εποχής που βασίζεται στον διανθρωπισμό και την τεχνοκρατία, κάτι παρόμοιο με αυτό που διατυπώθηκε στο μυθιστόρημα  Brave New World .

Αλλά δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι να επαναφέρουν τα πάντα.

Σκότωσε το παλιό. Φέρτε το νέο.

Η επαναφορά του κόσμου δεν είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις απλά πατώντας ένα κουμπί. Απαιτεί μια σειρά από καλά σχεδιασμένες παγκόσμιες κρίσεις, όπως έχουν πει ο Schwab και ο επικεφαλής σύμβουλός του  Yuval Noah Harari  σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Έτσι, οι παγκοσμιοποιητές συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Γενεύη στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας και συναντήθηκαν στο Νταβός στη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Οι δύο πόλεις, η Γενεύη και το Νταβός, βρίσκονται και οι δύο στην Ελβετία, με διαφορά περίπου τριών ωρών με το αυτοκίνητο.

Μεταξύ αυτών των δύο συναντήσεων, η τάξη των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης θα λάβει τις οδηγίες της για το τι να κάνει και τι να περιμένει τους επόμενους 12 μήνες.

Ονομάζω αυτό το παράθυρο 12 μηνών το εναρκτήριο άλμα στη  φάση σκοτώματος  της Μεγάλης Επαναφοράς.

Ο Schwab άνοιξε τη συνάντηση στο Νταβός λέγοντας «το μέλλον δεν συμβαίνει απλώς. το μέλλον χτίζεται από εμάς, από μια ισχυρή κοινότητα, όπως εσείς εδώ σε αυτό το δωμάτιο».

Ο Schwab είπε «πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν πιο θυμωμένο κόσμο», το οποίο θεωρώ κακό σημάδι ότι οι παγκοσμιοποιητές αγχώνονται, νιώθοντας ότι εάν δεν λάβουν δραστικά μέτρα σύντομα, όλα τα σχέδιά τους για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης του τέλους των εποχών θα μπορούσαν να είναι αποτυχημένος.

Ο Schwab πρόσθεσε ότι, «Έχουμε τα μέσα για να βελτιώσουμε το κράτος στον κόσμο, αλλά δύο προϋποθέσεις είναι απαραίτητες:

«Το πρώτο είναι ότι ενεργούμε όλοι ως ενδιαφερόμενοι φορείς μεγαλύτερων κοινοτήτων.

«Και το δεύτερο είναι ότι συνεργαζόμαστε».

Η ερώτησή μου για τον Κλάους είναι η εξής: Συνεργασία σε τι;

Και τι ακριβώς εννοεί με τον όρο «βελτίωση» της κατάστασης του κόσμου;

Βελτιώσεις για ποιον;

Πιστεύω ότι αναφέρεται σε βελτιωμένες συνθήκες για το 1 τοις εκατό που διοικεί τις μεγάλες τράπεζες και τις εταιρείες και τα τσιράκια τους, κάτι που μπορεί να αυξήσει έως και 3 ή 4 τοις εκατό.

Για εμάς τους υπόλοιπους, έχουν μια ατζέντα μιζέριας.

 

Ώρα για σφαγή

 

Αν δούμε την ατζέντα του WEF/ΟΗΕ, η οποία υποστηρίζεται ολόψυχα από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της ΕΕ, του Καναδά και της Αυστραλίας, όλα δείχνουν μια μαζική σφαγή του ανθρώπινου πληθυσμού. Έχουν πυροδοτήσει τη φάση του kill.

Όπως το βλέπουν, μπορούμε να υποθέσουμε από τη ρητορική τους, η σφαγή είναι απαραίτητη για να σωθεί ο πλανήτης και οι πόροι του για αυτούς, τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ που εκπροσωπούνται αυτή την εβδομάδα στο Νταβός και τη Γενεύη.

Μας έχουν πει εκ των προτέρων τα σχέδιά τους. Πάντα το κάνουν.

Δεν θα μας ανήκει τίποτα, δεν θα έχουμε ιδιωτικότητα και θα μάθουμε να εξαρτόμαστε πλήρως από την κυβέρνηση και τους εταιρικούς εταίρους της για την ίδια μας την επιβίωση.

Ο David Beasley, εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών, μίλησε στο Νταβός και είχε ευχάριστα νέα.

Δείτε τα σύντομα σχόλιά του στο βίντεο που ακολουθεί.

Στην επίσημη ομιλία του στο WEF, ο Beasley εξήγησε ότι η παγκόσμια επισιτιστική κατάσταση ήταν ήδη κακή πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά ότι έκτοτε η κατάσταση έχει κλιμακωθεί για να γίνει αυτό που αποκάλεσε τη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στη συνέχεια, υπάρχει το ανατριχιαστικό  εξώφυλλο του περιοδικού Economist .

Αυτή είναι η δημοσίευση που ανήκει στους Rothschild που απευθύνεται στους ελίτ παγκοσμιοποιητές.

Απεικόνιζε ένα χωράφι με σιτάρι, με τους πυρήνες του σιταριού να παριστάνονται ως κρανία, με τον τίτλο “The Coming Food Catastrophe”.

Το Conservative Playlist αναφέρει  ότι το Rockefeller Foundation, ένας άλλος σύλλογος παγκοσμιοποίησης με δεσμούς με τον Bill Gates, τον Schwab και το WEF, προειδοποίησε πρόσφατα ότι μια παγκόσμια διατροφική κρίση βιβλικών διαστάσεων πρόκειται να φτάσει στις πόρτες μας εντός πέντε έως έξι μηνών.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Ρατζίβ Σαχ, περιέγραψε αυτό που πρόκειται σύντομα να εκτυλιχθεί ως « μαζική, άμεση επισιτιστική κρίση » που θα χτυπήσει ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να αφήσει καμία χώρα ανέγγιχτη.

Αυτό δεν είναι κομμουνισμός γιατί, αν ήταν, οι μεγάλες εταιρείες δεν θα συμμετείχαν όλες σε αυτόν.

Αυτή είναι η τεχνοκρατία, που χρησιμοποιεί τη δύναμη της συλλογής δεδομένων και της προηγμένης τεχνολογίας επιτήρησης, την οποία αξιοποιούν σε κάθε σημείο επαφής – στον ιατρικό τομέα, τα μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την επιστήμη, την εκπαίδευση, σε επίπεδο λιανικής, στρατιωτικό και βιοασφάλειας.

Αλλά πώς, ρωτάει ο κόσμος, θα τα καταφέρουν ώστε να μην κατέχουμε τίποτα και απλώς να νοικιάσουμε τα πάντα από τους δισεκατομμυριούχους και τους πολυεκατομμυριούχους;

Λέω σε αυτούς τους ανθρώπους ότι αν ήταν ξύπνιοι θα έβλεπαν την απάντηση στην ερώτησή τους να παίζεται σε πραγματικό χρόνο.

Δημιουργώντας όλο και περισσότερα χρήματα και σκόπιμα μειώνοντας την αξία του δολαρίου, η Federal Reserve και το τραπεζικό σύστημα σας αναγκάζουν να πληρώσετε περισσότερα για λιγότερα.

Για να επιβιώσετε, είτε είστε στην κατώτερη μεσαία τάξη, στη μεσαία τάξη ή στην ανώτερη μεσαία τάξη, θα πληρώσετε περισσότερα για το ίδιο γαλόνι βενζίνης, τα ίδια παντοπωλεία, τα ίδια ρούχα που είχατε πριν.

Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​για λίγο αγοράζοντας λιγότερα και κόβοντας τα απόβλητα, αλλά μετά από λίγο θα ψάχνετε να μειώσετε τα αυτοκίνητά σας, τα σπίτια σας, την πρόσληψη τροφής, τα πάντα.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Mayer Rothschild είπε «Δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους μιας χώρας εφόσον ελέγχω τα χρήματά της».

Το σχέδιο είναι να σας τιμολογήσω από όλα μέχρι το σημείο που νοικιάζετε ένα μικρό διαμέρισμα στην πόλη δίπλα σε μια σιδηροδρομική γραμμή, αντικαθιστώντας το SUV σας με ένα μίνι ηλεκτρικό αυτοκίνητο (αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά) ή ακόμα και ένα ποδήλατο. Κοιτάξτε την Κίνα. Αυτό είναι το μέλλον που έχουν σχεδιάσει για εμάς.

Όσο περισσότερος πόνος προκαλείται, τόσο πλησιάζουν οι ελίτ να μπορούν να εφαρμόσουν τη Μεγάλη Επαναφορά τους, με ψηφιακούς κωδικούς QR συνδεδεμένους σε κάθε άνθρωπο που περιέχουν όλα τα αρχεία υγείας σας σε μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου και συνδέουν αυτήν την εφαρμογή επίσης στον τραπεζικό σας λογαριασμό και δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο στόχος.

Τώρα, εδώ είναι η σύλληψη.

Οι δισεκατομμυριούχοι παγκοσμιοποιητικές ελίτ γνωρίζουν ότι το σχέδιό τους δεν είναι δημοφιλές.

Γνωρίζουν ότι τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός στις πλούσιες χώρες δεν θα ακολουθήσει ποτέ αυτό το σχέδιο πρόθυμα. Θα πρέπει να εξαναγκαστούν σε μια περίοδο φρικτής κρίσης όπως ο πόλεμος ή ένα κύμα «έκτακτων καταστάσεων δημόσιας υγείας» και η ακραία στέρηση που προκαλούν τέτοιες κρίσεις.

Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών υποφέρει από ακραία μεροληψία κανονικότητας, δεν μπορούν να δουν τι έρχεται. Θα πιαστούν εντελώς απροσδόκητα. Οι σποραδικές ελλείψεις που βλέπουν τώρα στα παντοπωλεία, αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απλώς ένα προσωρινό πρόβλημα που σύντομα θα εξαλειφθεί. Τίποτα ανησυχητικό.

Δεν βλέπουν ότι ο πόλεμος και η πείνα είναι προ των πυλών. Έτσι, όταν φτάσει, θα κυριαρχούνται από φόβο και σύγχυση. Τα επίπεδα άγχους θα είναι εκτός γραφημάτων.

Οι περισσότεροι θα υποταχθούν στο θηριώδες σύστημα που στήνεται στην πλάτη αυτών των προκαθορισμένων κρίσεων.

Λόγω του κανόνα των τρίτων, κάπου μεταξύ 25 και 30 τοις εκατό δεν θα υποκύψουν ποτέ σε αυτό το είδος συστήματος.

Το είδαμε πέρυσι με τα εμβόλια, όταν περίπου το 70 τοις εκατό των Αμερικανών συνθηκολόγησαν με την πίεση του «πάρε τον πυροβολισμό σου», αλλά το 30 τοις εκατό στάθηκε δυνατό και αντιστάθηκε.

Τώρα, ο Stephane Bancel, ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, παραδέχεται ότι κανείς δεν θέλει τα εμβόλιά του και πρέπει να τα πετάξει, 30 εκατομμύρια δόσεις για την ακρίβεια.

Δείτε τα σχόλιά του στο παρακάτω βίντεο. Είναι πολύ λυπημένος.

 

 

Το συμπέρασμα για τις ελίτ είναι το εξής: Ο πληθυσμός είναι πολύ μεγάλος και μη διαχειρίσιμος για τον τύπο της κοινωνίας που βασίζεται σε πόρους, ολοκληρωτικού ελέγχου που απαιτείται από τη δυστοπική τεχνοκρατία τους, και αν υπάρχει κάτι που μια τεχνοκρατία απλά δεν μπορεί να ανεχθεί, είναι ένας αρκετά μεγάλος πληθυσμός ανθρώπων που δεν ξέρουν τη θέση τους. Εξακολουθούν να πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου, την Πρώτη και τη Δεύτερη τροπολογία, ότι οι άνθρωποι γεννιούνται αρσενικά ή θηλυκά, κάτι τέτοιο παλιομοδίτικο. Πρέπει να εξαλειφθούν.

 

Η φάση της δολοφονίας: Πώς θα σκοτώσουν τον πληθυσμό;

 

Για αυτόν τον λόγο, έχουμε μπει στη φάση του kill του Great Reset.

Όλα αυτά με τα οποία ασχολούνται αυτή τη στιγμή, αυτοί οι λεγόμενοι ενδιαφερόμενοι, προκαλούν πρόωρο θάνατο ανθρώπων σε ορισμένες βασικές χώρες όπου έχουμε μεγάλους πληθυσμούς της μεσαίας τάξης που έχουν συνηθίσει να ζουν σχετικά ελεύθερες ζωές.

Δεν είναι κατάλληλοι για τη συνολική κοινωνία επιτήρησης όπου η κίνησή σας παρακολουθείται σε πραγματικό χρόνο, οι συνήθειες δαπανών σας παρακολουθούνται και αξιολογούνται, οι διατροφικές σας συνήθειες παρακολουθούνται (το κρέας θα είναι μια «σπάνια απόλαυση» λέει το WEF).

Όλη η δραστηριότητα της ζωής σας θα παρακολουθείται για τον υπολογισμό και  την παρακολούθηση του αποτυπώματος άνθρακα  και την αξιολόγηση της συνολικής σας κοινωνικής πιστωτικής βαθμολογίας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα σημεία τριβής στην κοινωνία αυτή τη στιγμή που υποκινούνται από τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης που διαχειρίζονται τα πάντα, από τα νομισματικά και τραπεζικά συστήματα έως τις μεγάλες εταιρείες έως τα μέσα ενημέρωσης, τη Big Pharma και τη Big Tech.a

  • Βλάβες της βιομηχανικής αλυσίδας εφοδιασμού μαζί με ελλείψεις τροφίμων, λιπασμάτων και καυσίμων, που όλα θα οδηγήσουν σε λιμό. Δείτε το παρακάτω βίντεο εκτροχιασμού τρένου την περασμένη Κυριακή στην Αλμπέρτα του Καναδά — το τρένο έτυχε να μετέφερε 43 δοχεία ποτάσας για αζωτούχο λίπασμα που χρειαζόταν απεγνωσμένα.
  • Προώθηση δολοφονικών εμβολίων και αναμνηστικών εμβολίων με την επιστροφή των εντολών εμβολίων πιθανότατα αυτό το φθινόπωρο.
  • Υποδαυλίζοντας εμφύλιες αναταραχές, μαζικούς πυροβολισμούς και τον επακόλουθο πυροβολισμό Αμερικανών κατόχων όπλων με εμπρηστική ρητορική που προέρχεται από τον Λευκό Οίκο. Τα μέσα ενημέρωσης θα κάνουν backup για την κυβέρνηση Μπάιντεν, καθώς παίζει για κάποιο είδος εθνικών μέτρων ελέγχου των όπλων. Ο Joe Scarborough και ο Mika Brzezinski στο MSNBC είναι μόνο δύο από τα πολλά κοροϊδάκια των μέσων ενημέρωσης που εκτελούν προπαγάνδα για λογαριασμό των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ. Από τους μαζικούς πυροβολισμούς στο Μπάφαλο και στο Ουβάλντε, στο Τέξας, η Μίκα και ο Τζο φέρνουν στο σφυρί το μήνυμα ότι τώρα είναι η ώρα για την κυβέρνηση να κηρύξει παράνομα ορισμένα τουφέκια. Αυτό το είδος ρητορικής, που απειλεί να αφοπλίσει τους νομοταγείς Αμερικανούς σε μια εποχή που το έγκλημα ξεφεύγει από τον έλεγχο, θα κάνει περισσότερους ανθρώπους να θέλουν να αγοράσουν όπλα για προστασία.
  • Κλιμακώνοντας τον πόλεμο αντιπροσώπων τους εναντίον της Ρωσίας σε έναν περιφερειακό και τελικά σε παγκόσμιο πόλεμο. Η Κίνα πρόκειται να κάνει ένα παιχνίδι για την Ταϊβάν και το Ιράν μπορεί να ακολουθήσει το Ισραήλ. Η Ρωσία και η Κίνα είναι απλώς καλύτερα προετοιμασμένες για αυτόν τον πόλεμο από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
  • Υποκινώντας την παγκοσμιοποιημένη εμμονή με την LGBTQ τρανσέξουαλ μανία, σε σημείο που είναι στο πρόσωπό σας παντού, αλλά το πιο σημαντικό στο πρόσωπο του παιδιού σας, στο σχολείο, στην καλοκαιρινή κατασκήνωση, στους Προσκόπους και τους Προσκόπους, ακόμη και σε πολλές εκκλησίες. Αυτό αποδυναμώνει περαιτέρω τη δεξαμενή των νέων, μπερδεύοντάς τους σχετικά με το φύλο τους και, μαζί με την ώθηση των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών, έχει ως αποτέλεσμα να γεννιούνται λιγότερα μωρά.

 

Η πρόβλεψη πληθυσμού Deagel για το 2014

Όλες οι παραπάνω πολιτικές οδηγούν σε ένα πράγμα, τη μαζική ερήμωση.

Επιστρέφω στην ανάλυση που έκανε η Deagel Corp. πριν από αρκετά χρόνια.

Ο Deagel είναι ένας στρατιωτικός εργολάβος που το 2014 δημοσίευσε μια πρόβλεψη για τεράστιες μειώσεις πληθυσμού μέχρι το έτος 2025, όταν η Αμερική θα μειωνόταν σε μόλις 99 εκατομμύρια άτομα από πάνω από 330 εκατομμύρια το 2014. Τα δυτικοευρωπαϊκά έθνη, ιδιαίτερα το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία, θα δουν εξίσου δραστικές μειώσεις πληθυσμού.

Με βάση τους υπολογισμούς του Deagel, υποθέτοντας ότι αποδεικνύονται σχεδόν ακριβείς, τα πιο ανασφαλή μέρη για να ζεις τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθούμενες από τη Γερμανία και μετά τα υπόλοιπα κράτη της ΕΕ.

Αυτή η πρόβλεψη πληθυσμού ήταν τόσο αμφιλεγόμενη, δείχνοντας μειώσεις πληθυσμού 80 τοις εκατό στις Ηνωμένες Πολιτείες και μεταξύ 50 και 80 τοις εκατό για σχεδόν κάθε χώρα της Δυτικής Ευρώπης, που η μελέτη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον ιστότοπο του Deagel μετά την Covid τον Μάρτιο του 2021.

Μέχρι τον αντίκτυπο της «πανδημίας» του Covid και που προέκυψε από την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού, πολλοί ερευνητές έσερναν τα κεφάλια τους καθώς εξέταζαν τα υπολογιστικά φύλλα Deagel.

Αλλά τώρα αρχίζει να βγάζει περισσότερο νόημα.

Ο ερευνητής  Craig Paardekooper  δημοσίευσε πρόσφατα  την έκθεσή του σχετικά  με τις προβλέψεις της παγκόσμιας ερήμωσης του πληθυσμού με βάση μια ενημέρωση των  αριθμών Deagel  .

Μπορείτε να δείτε τις ενημερωμένες προβλέψεις του για κάθε χώρα.

Δείχνει ότι οι ΗΠΑ χάνουν το 70,2% του πληθυσμού τους και το Ηνωμένο Βασίλειο το 78,5% έως το 2025.

Οι προβλέψεις του Deagel φαίνονταν τόσο τραβηγμένες το 2014 που ορισμένοι άνθρωποι κατηγόρησαν τον Deagel ότι συμμετείχε σε μια opsy op. Αλλά ίσως ο Deagel είχε καλές πηγές για να υποστηρίξει την ανάλυσή του.

Σε τελική ανάλυση, το Ίδρυμα Ροκφέλερ είχε δημοσιεύσει την ανάλυσή του «Lockstep» το 2010, εγγυώντας ότι οι μεγάλες πανδημίες θα εξαφάνιζαν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, και ο Μπιλ Γκέιτς, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, είχε μπει για τα καλά στη φάση του εμβολίου μέχρι το 2014. , έχοντας μετατοπίσει την εστίασή του λίγα χρόνια νωρίτερα μακριά από τους υπολογιστές και στα εμβόλια.

Φυσικά γνωρίζουμε ότι η πρώτη «κατευθυντήρια γραμμή» που χαράχθηκε στο  μνημείο των κατευθυντήριων λίθων της Τζόρτζια  δηλώνει «Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση», που αντιπροσωπεύει μια μείωση άνω του 90 τοις εκατό των ανθρώπων της γης.

Αυτός είναι ένας στόχος που φαινόταν εξωφρενικός μέχρι να ολοκληρωθεί το πλήρες φάσμα των πυροβολισμών του θανάτου από δηλητηρίαση και στη συνέχεια η προοπτική του παγκόσμιου λιμού και του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου άρχισε να εμφανίζεται λίγο πιο πέρα ​​από τον ορίζοντα των καθημερινών πρωτοσέλιδων ειδήσεων.

Συμπέρασμα: Ζούμε σε περίεργους καιρούς, και πιστεύω ότι είναι το τέλος. Όλοι πρέπει να επικεντρωθούμε στο να σκληρύνουμε τον εαυτό μας σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά για αυτό που έρχεται στην Αμερική τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ συνειδητοποιούμε ότι το πιο σημαντικό πεδίο είναι να σκληρύνουμε τον εαυτό μας πνευματικά.

Ο Θεός να σας ευλογεί όλους καθώς προχωράτε στις προετοιμασίες σας.

 

Πηγή πρωτότυπου ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 2,122


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα