Τώρα... “ξύπνησε” και ο Μπογδάνος!!! Τόσα χρόνια ΒΟΛΕΥΤΗΣ της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!! ΡΕ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ, ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

Τώρα... “ξύπνησε” και ο Μπογδάνος!!! Τόσα χρόνια ΒΟΛΕΥΤΗΣ της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!! ΡΕ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ, ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

30 Νοεμβρίου, 2022 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:559
Μοίρασέ το

 

Κ.Μπογδάνος: «Χρήματα υπάρχουν μόνο για δομές εγκληματικών συμμοριών από το Πακιστάν»

Τι ανέφερε για τις ΜΚΟ με ειδίκευση στους αλλοδαπούς μουσουλμάνους

Αφού διευκρινίσω πως αυτά που λέει, σωστά τα λέει στη συγκεκριμένη περίπτωση, αναρωτιέμαι γιατί δεν τα έλεγε όσο ήταν ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…

Ρε πο@στη μου, δεν αντέχω να με και μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα οι … ιερές κωλοτρυπίδες, οι … λαγοί του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Κ.Μπογδάνος: «Χρήματα υπάρχουν μόνο για δομές εγκληματικών συμμοριών από το Πακιστάν»

Στο θέμα της χρηματοδότησης ΜΚΟ οι οποίες ειδικεύονται στους αλλοδαπούς μουσουλμάνους και δη «ανήλικους» αναφέρθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Όπως έγραψε σχετικά:

«Δεν υπάρχουν χρήματα για την ελληνική οικογένεια, ούτε περιθώριο να πέσουν οι φόροι και ο ΦΠΑ, να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και ο ΦΕΚ καυσίμων. Υπάρχουν όμως 106 εκ. για δομές ασυνόδευτων ανηλίκων -και μάλιστα 6 εκ. για δομή με “ωφελούμενους” μέλη εγκληματικής συμμορίας από το Πακιστάν»

 


Πηγή

Προβολές : 559


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα