Υγειονομικοί σε αναστολή, ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ: “Συνάδελφοι, θα το πω άλλη μια φορά ο αγώνας θα έπρεπε να είναι κατά του δολοφονικου σκευάσματος που πλέον έχει δείξει τα δόντια του ξεκάθαρα και όχι επιστροφή στα @@@rdela.”

Υγειονομικοί σε αναστολή, ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ: “Συνάδελφοι, θα το πω άλλη μια φορά ο αγώνας θα έπρεπε να είναι κατά του δολοφονικου σκευάσματος που πλέον έχει δείξει τα δόντια του ξεκάθαρα και όχι επιστροφή στα @@@rdela.”

27 Ιουνίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:747
Μοίρασέ το

 

 

Νοσηλεύτρια σε αναστολή: “Συνάδελφοι όσοι με διαβάζετε να ξέρετε ότι δεν θα πετύχετε -πετυχουμε τίποτα με τον αγώνα για την επιστροφή διότι αφενός εμμέσως στηρίζεις το δηλητήριο αρκεί να επιστρέψεις αφετέρου δεν πρόκειται να επιστρέψεις γιατί όσο το αφήγημα του εμβολιασμού κρατάει,οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοί πάντα θα είμαστε ο κακος ο λύκος της ιστορίας τους..
Ας γίνουμε η αγέλη των λύκων που πρέπει.”

 

Σήμερα, νοιώθω και πάλι γεμάτη ελπίδες, πως τίποτε δεν τέλειωσε…
Πως υπάρχουν ακόμα ΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ.
ΙΑΤΡΟΙ, που ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ από την … αγέλη των “αντιστασιακών υγειονομικών που πρωτοστατούν” εδώ και δέκα μήνες και ζητούν την διακοπή των υποχρεωτικών εμβολιασμών, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Σήμερα, και μετά το εξαιρετικό βίντεο του NIOLAND και την σχετική ανάρτηση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, (εδώ) κάποιοι από τους υγειονομικούς σε αναστολή, ορθώνουν το ανάστημά τους και λένε ΟΧΙ ΣΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, αντί να προτάξουν την επιστροφή τους στα νοσοκομεία.
Κι όπως θα διαβάσετε στο θέμα που παραθέτω, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δια της υπογράφουσας διαχειρίστριά τους, θα σταθούν στο πλευρό αυτών των ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, με όλες τους τις δυνάμεις…
Θα πρότεινα στους ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, να επικοινωνήσουν με τους κ.κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη και Δημήτρη Δασκαλάκη, προκειμένου να οργανώσουν από κοινού τον ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Εύχομαι να διαβάσουν όλοι οι υγειονομικοί, την ανάρτηση με τα εφιαλτικά λόγια του κορυφαίου επιστήμονα Σούχαριτ Μπάχντι (εδώ)
Νοσηλεύτρια σε αναστολή λέει:

Είμαι αυτή που προ δύο μηνών (αν θυμάμαι καλά)σου την είχα πει πολύ χοντρά.
Επειδή προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αντικειμενική και να κάνω την αυτοκριτική μου, θα σου πω ότι έχεις απόλυτο δίκιο σήμερα..ναι ο αγώνας θα έπρεπε να είναι κατά του σκευάσματος ΑΜΙΓΩΣ.

Η απάντησή μου…

Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Λυπάμαι ειλικρινά που με δικαιώνετε… δεν τροφοδοτεί τον εγωισμό μου στο ελάχιστο…

Λυπάμαι που ο αγώνας που κάνετε εσείς οι υγειονομικοί είναι μισός…

Σας τιμά που αναγνωρίζετε την αλήθεια…

Θέλω να πιστεύω πως και άλλοι συνάδελφοί σας διαπιστώνουν πως αυτός θα πρέπει να είναι ο αγώνας σας…

Μπορείτε να ξεκινήσετε έστω και τώρα τον πραγματικό αγώνα…

Σας εύχομαι ολόψυχα να πρυτανεύσει η λογική και να γίνετε η φωνή όσων αντιστεκόμαστε σ’ αυτή τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…

Καλή Δύναμη…

Υ.Γ. Επιδιώκω την κριτική… αλλά την δίκαιη κριτική…

Η Νοσηλεύτρια σε αναστολή λέει:

Κυρία Σουφλη κάποιοι δεν επιδιώκουμε να γυρίσουμε πίσω αν δεν σταματήσει εδώ και τώρα το πρωτόκολλο του θανάτου και το σκεύασμα του κτηνιάτρου.
Ο θεός δεν αφήνει κανέναν..και πόσο μάλλον τον δίκαιο και τον έντιμο.

Να ξέρεις δεν είμαστε όλοι το ίδιο..σαν εμένα σκέφτονται πολλοί συνάδελφοι. Γι’αυτό ίσως βλέπετε τούς ίδιους και τους ίδιους στην πρώτη γραμμή της “αντίστασης”.

Θα το πω άλλη μια φορά ο αγώνας θα έπρεπε να είναι κατά του δολοφονικου σκευάσματος που πλέον έχει δείξει τα δόντια του ξεκάθαρα και όχι επιστροφή στα @@@rdela.

Συνάδελφοι όσοι με διαβάζετε να ξέρετε ότι δεν θα πετύχετε -πετυχουμε τίποτα με τον αγώνα για την επιστροφή διότι αφενός εμμέσως στηρίζεις το δηλητήριο αρκεί να επιστρέψεις αφετέρου δεν πρόκειται να επιστρέψεις γιατί όσο το αφήγημα του εμβολιασμού κρατάει,οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοί πάντα θα είμαστε ο κακος ο λύκος της ιστορίας τους..
Ας γίνουμε η αγέλη των λύκων που πρέπει.

Καλλιόπη Σουφλή λέει:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Ξεχωρίστε από την “αντίσταση των ίδιων της πρώτης γραμμής” και μπείτε μπροστά…

Θα είμαστε μαζί σας κι εγώ πρώτη… και ελάτε να δώσουμε ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και κυρίως Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Πές τε μου τον τρόπο πως μπορώ να βοηθήσω… και να ζητήσω και από άλλους φίλους ιστολόγους να πράξουν το ίδιο…

Δεν έχουμε περιθώρια… από τον Σεπτέμβριο έρχονται ΕΦΙΑΛΤΕΣ…
Πρέπει να ενημερώσουμε και να σώσουμε τα ΠΑΙΔΙΑ και όσους πρόκειται να εμβολιαστούν…

Υ.Γ.Δώστε αν θέλετε και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον NIOLAND, γιατί με το βίντεό του, αφύπνισε – θέλω να πιστεύω – πολλούς.

 

 

Πηγή σχολίου 

Προβολές : 747


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα