«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» για το 5G!!! Ο αναδυόμενος κίνδυνος και οι βιολογικές επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων γενικώς και του 5G (βίντεο)

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» για το 5G!!! Ο αναδυόμενος κίνδυνος και οι βιολογικές επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων γενικώς και του 5G (βίντεο)

14 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,298
Μοίρασέ το

 

Είναι και αυτός «ψεκασμένος συνωμοσιολόγος»;;;

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» για το 5G!!! Ο αναδυόμενος κίνδυνος και οι βιολογικές επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων γενικώς και του 5G (βίντεο)
Αντί σχολίου, θα σας προτείνω να διαβάσετε και να διαδώσετε την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ 5G, ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ!!!
Τα θέματα, εδώ…και δώστε έμφαση στο συγκλονιστικό βίντεο της αείμνηστης ΒΑΣΟΥΛΑΣ… εδώ
Καλλιόπη Σουφλή
Ή μήπως τελικά άλλοι είναι οι ψεκασμένοι;;;

«Οι εταιρείες ασύρματης επικοινωνίας προειδοποιούν τους μετόχους τους για τον κίνδυνο της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων και των πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G, αλλά δεν προειδοποιούν τους καταναλωτές. Δεν προειδοποιούν τους ανθρώπους που ζουν σε σπίτια κοντά σε πύργους κυττάρων».

Αυτό αναφέρει ο Lyle Laver, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του «The National Business Post»!

Όπως τονίζεται σε σχετικό άρθρο αλλά και στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε:

 

«Οι ασφαλιστές κατατάσσουν το 5G και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ως «υψηλού» κινδύνου, συγκρίνοντας το ζήτημα με τον μόλυβδο και τον αμίαντο .  Μια έκθεση για το 2019 από το Swiss Re Institute , έναν παγκόσμιο κορυφαίο πάροχο ασφάλισης, ταξινομεί τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G ως «υψηλού», κινδύνου δηλώνοντας: «Οι υπάρχουσες ανησυχίες σχετικά με πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) είναι πιθανό να αυξηθεί.

Το 5G θεωρείται ένας αναδυόμενος κίνδυνος καθώς οι βιολογικές επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων γενικώς και του 5G ειδικότερα ακόμη συζητιούνται.

Η διεθνής εταιρεία Crown Castle απ’ το Χιούστον του Τέξας είναι μια κρατική εταιρεία. Έχουν μια αναφορά 10 σημείων που οφείλουν να δίνουν στους μετόχους.

Σε αυτήν την αναφορά, γράφει:

‘’Αν η εκπομπή συχνοτήτων από ασύρματα τηλέφωνα ή εξοπλισμό της τηλεπικοινωνιακής μας υποδομής καταδειχθούν ότι προκαλούν αρνητικές συνέπειες στην υγεία, οι ενδεχόμενες μελλοντικές αξιώσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν δυσμενώς τα κόστη λειτουργίας μας ή τα έσοδά μας’’».

Γιατί δεν ειδοποιούνται οι πολίτες;;; Γιατί Αποκαλείται ως συνωμοσιολόγος όποιος σχολιάζει αρνητικά το 5g;;;

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Προβολές : 1,298


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα