Φίλης Γιώργος: “Οδηγούν σε πόλεμο τη χώρα μας. Θέλουν να μας γυρίσουν στον Οκτώβριο του 1920.”

Φίλης Γιώργος: “Οδηγούν σε πόλεμο τη χώρα μας. Θέλουν να μας γυρίσουν στον Οκτώβριο του 1920.”

28 Μαΐου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,115
Μοίρασέ το

 

Μια συνέντευξη «φωτιά» που πρέπει να ακούσουν όλοι πριν τις ευρωεκλογές

Αυτό που έγινε και αυτό που θα βιώσουμε εάν δεν διαλυθούν τα Σκόπια, θα είναι τραγωδία για τον Ελληνισμό από δω και πέρα.

Θα πρέπει να προσευχόμαστε στο Θεό να διαλυθούν τα Σκόπια.

Διαφορετικά θα το πληρώσουν τα παιδιά μας πάρα πολύ ακριβά αυτό που κάναμε εμείς.

 

Και υπάρχει ακόμα το ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

«Οι Σκοπιανοί πήραν την αρχαία ιστορία τη δικιά μας και τη βουλγάρικη μεσαιωνική. Στη συμφωνία των Πρεσπών λέει ότι τα Σκόπια δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία Ελλάδα και την ιστορία της, αλλά δεν υπάρχει πουθενά στη συμφωνία ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι στην Αρχαία Ελλάδα. Καταλάβατε; Που αναφέρεται στη συμφωνία ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ελληνικής καταγωγής; Να μου το πει κάποιος ο οποίος την υπέγραψε. Που αναφέρεται ότι ο Αριστοτέλης είναι Έλληνας; Με αυτή τη συμφωνία τους δώσαμε μισό κράτος και ολόκληρο έθνος…»

Λέγαμε ότι μόλις θα μπουν στο ΝΑΤΟ, γιατί αυτό ήταν το όλο ζήτημα τους, δεν θα μας έχουν πια ανάγκη. Και δεν θα έχουν ούτε καν τους Αμερικανούς ανάγκη. Τη δουλειά τους την κάνανε. Αυτό που έγινε και αυτό που θα βιώσουμε εάν δεν διαλυθούν τα Σκόπια, θα είναι τραγωδία για τον Ελληνισμό από δω και πέρα. Θα πρέπει να προσευχόμαστε στο Θεό να διαλυθούν τα Σκόπια. Διαφορετικά θα το πληρώσουν τα παιδιά μας πάρα πολύ ακριβά αυτό που κάναμε εμείς.

Ο καθηγητής κ. Γιώργος Φίλης σε μια συνέντευξη «φωτιά» που θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει ήδη σκέψεις και περαιτέρω συζητήσεις για τις κινήσεις και της σημερινής κυβέρνησης η οποία υποτίθεται ότι ήταν κατά της συμφωνίας, σχολιάζει τις τελευταίες ενέργειες της Αλβανίας, των Σκοπίων και της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Φίλης είπε τα εξής:

«Όποιος έχει διαβάσει την Πηνελόπη Δέλτα, εγώ δεν λέω τώρα να διαβάσει Βυζαντινή Ιστορία, την Πηνελόπη Δέλτα. Που ήταν το κράτος του Σαμουήλ, των Βουλγάρων; Που ήταν; Που ήταν το κέντρο του. Στα Σκόπια ήταν. Είναι το μεσαιωνικό βουλγαρικό κράτος τα Σκόπια.»

«Οι Σκοπιανοί τι κάνανε; Πήρανε την αρχαία ιστορία τη δικιά μας και τη βουλγάρικη μεσαιωνική. Δηλαδή ο Σαμουήλ, αυτός ο μεγάλος αντίπαλος του μεγαλύτερου των Ελλήνων, του Βυζαντινού αυτοκράτορα του Βουλγαροκτόνου, στην ιστορία τους δεν είναι ως ΒούλγαροςΔηλαδή στην ιστορία τους είναι Μακεδονοκτόνος να σας το πω διαφορετικά ο Βασίλειος Β’Δηλαδή έχουν πάρει και καπηλεύονται την ιστορία των Βουλγάρων στον Μεσαίωνα. Γιατί; Γιατί βέβαια αυτό το πληρώνουν οι ίδιοι οι Βούλγαροι που ανακίνησαν αυτό το ζήτημα με το VMRO όταν αντελήφθησαν ότι δεν μπορούν να πάρουν τη Μακεδονία ως Βούλγαροι. Είπανε εντάξει, δεν μπορούμε να πάρουμε τη Μακεδονία ως Βούλγαροι, αλλά και εσείς Έλληνες δεν θα την έχετε γιατί η Μακεδονία πάει στους Μακεδόνες.»

«Είναι η κλασική περίπτωση του Κυπριακού. Δηλαδή θέλω να πω, για να καταλάβουμε εμείς οι Έλληνες τι ακριβώς παίχτηκε με τους Βούλγαρους, τους Σκοπιανούς και το Μακεδονικό, είναι μεταφερόμενο το Κυπριακό 60-70 χρόνια πριν. Το λέω τώρα πολύ χοντρικά, αλλά νομίζω ότι μας καταλαβαίνουν οι φίλες και φίλοι γιατί είναι πολύ εκπαιδευμένοι να το πω έτσι οι ακροατές μας και οι ακροατές σου Αντρέα. Γι’ αυτό. Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή.»

«Και επίσης να πω κάτι άλλο. Στη συμφωνία των Πρεσπών λέει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία Ελλάδα τα Σκόπια και η ιστορία τους κλπ. Για σκεφτείτε το επιχείρημα αυτό. Μα ακριβώς αυτό σου λένε οι Σκοπιανοί. Δεν έχουμε καμία σχέση με την Αρχαία Ελλάδα και δεν υπάρχει πουθενά στη συμφωνία ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι στην Αρχαία Ελλάδα. Καταλάβατε; Εμείς το λέμε. Και αφήνει τη δημιουργική ασάφεια και το “δεν έχουν καμία σχέση με την Αρχαία Ελλάδα”, η ιστορία τους, αυτό ακριβώς που λένε αυτοί. Ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την Αρχαία Ελλάδα. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι Έλληνας. Τέλος.»

 

«Που αναφέρεται στη συμφωνία ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ελληνικής καταγωγής; Να μου το πει κάποιος ο οποίος την υπέγραψε. Που το αναφέρει; Που αναφέρεται ότι ο Αριστοτέλης είναι Έλληνας; Που; Λοιπόν, τους δώσαμε μισό κράτος και ολόκληρο έθνος. Αυτό κάναμε με αυτή τη συμφωνία.»

«Πρέπει να βάλεις εκπομπές που κάναμε εκείνη την εποχή. Που λέγαμε, παιδιά, μόλις θα μπουν στο ΝΑΤΟ, γιατί αυτό ήταν το όλο ζήτημα να μπουν στο ΝΑΤΟ, δεν θα μας έχουν πια ανάγκη. Και δεν θα έχουν ούτε καν τους Αμερικανούς ανάγκη. Τη δουλειά τους την κάνανε. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πλέον προς γνώση και συμμόρφωση για τους Έλληνες; Αυτό που έγινε και αυτό που θα βιώσουμε εάν δεν διαλυθούν τα Σκόπια, θα είναι τραγωδία για τον Ελληνισμό από δω και πέρα. Θα πρέπει να προσευχόμαστε στο Θεό να διαλυθούν τα Σκόπια. Διαφορετικά θα το πληρώσουν τα παιδιά μας πάρα πολύ ακριβά αυτό που κάναμε εμείς.»

«Ο στρατηγός ο Φλώρος ξεκίνησε μια πολύ καλή, μια πάρα πολύ καλή πρωτοβουλία, της Ελλάδος εν πάση περιπτώσει και του υπουργού τότε, δεν ήταν μόνο ο στρατηγός. Λοιπόν, είχε ξεκινήσει ο διάλογος των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Ρουμανίας. Αυτές οι χώρες λοιπόν, ειδικά η Βουλγαρία και η Σερβία. Εγώ δε λέω να το μοιράσουμε Λεωνίδα μου. Εγώ λέω να αρχίσουμε να κάνουμε συνεννοήσεις μεταξύ μας και να συζητάμε σενάρια. Δεν χρειάζεται ούτε καν. Και μόνο που θα συναντηθούμε είναι. Να δεις μετά πως …»

Ακολουθεί το video με ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Φίλης Γιώργος: Οδηγούν σε πόλεμο τη χώρα μας. Θέλουν να μας γυρίσουν στον Οκτώβριο του 1920.

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,115


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα