ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ... Πρωτοφανείς προτάσεις!!! Ετοιμάζουν νέο lockdown: Αυτά είναι τα μέτρα για εξοικονόμηση ενέργειας – Σκοτεινοί δρόμοι & περιορισμός στις μετακινήσεις

ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ... Πρωτοφανείς προτάσεις!!! Ετοιμάζουν νέο lockdown: Αυτά είναι τα μέτρα για εξοικονόμηση ενέργειας – Σκοτεινοί δρόμοι & περιορισμός στις μετακινήσεις

1 Σεπτεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,268
Μοίρασέ το

 

 

Φανταστείτε μια Αθήνα με θεοσκότεινες τη λεωφόρο Κηφισιάς, τη Συγγρού, την Ποσειδώνος, τη Θησέως, τη Βασιλίσσης Σοφίας, την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου.

Είναι προφανές και συζητείται από τώρα πως σε ένα τέτοιο σενάριο θα καταστούν προβληματικές οι μετακινήσεις των πολιτών και θα προκύψουν σοβαρότατα ζητήματα ασφάλειας σε διάφορα σημεία των αστικών κέντρων.

Ποιος θα τολμάει να περπατάει έξω στα μαύρα σκοτάδια που θα είναι η χαρά των κακοποιών;

Η χαρά όχι μόνον των κακοποιών, αλλά και των λαθροεγκληματιών…

Στις νέες καραντίνες και στα σκοτάδια θα μας φέρουν κι άλλα λαθροτζιχάντια, κι άλλες αφαιρέσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, κι άλλες καταστροφές της μεσαίας επιχειρηματικής τάξης…

Θα φέρουν και την ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ…

Είδες πόσο σατανικά προωθούν τα σχέδια της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ;;;

Προμηθευτείτε όπλα γιατί η ζωή μας, θα γίνει ΖΟΥΓΚΛΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Σας προτείνω να διαβάσετε με πολύ μεγάλη προσοχή το επόμενο θέμα που θ’ αναρτήσω…

H ελληνική κυβέρνηση εν μέσω διαρροών αποτόλμησε να ρίξει στο τραπέζι ακραία μέτρα εξοικονόμησης ενεργειακών πόρων ακολουθώντας όπως αναμένονταν τους Ευρωπαίους και προετοιμάζοντας τους Έλληνες πολίτες για ένα νέο lockdown αυτή την φορά για λόγους ενέργειας και ακρίβειας.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται πρωτοφανείς προτάσεις, όπως η διακοπή φωτισμού του μνημείου της Ακρόπολης, μαύρο σε γνωστά και εμβληματικά κτήρια και μνημεία της χώρας, αλλά και διακοπή ηλεκτροδότησης των μεγάλων οδικών αρτηριών της πόλης μετά τις 10 το βράδυ.

Φυσικά όλα αυτά οφείλονται στις αντι-ρωσικές κυρώσεις που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες  «πυροβολώντας» τα πόδια της.

Φανταστείτε μια Αθήνα με θεοσκότεινες τη λεωφόρο Κηφισιάς, τη Συγγρού, την Ποσειδώνος, τη Θησέως, τη Βασιλίσσης Σοφίας, την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου. Είναι προφανές και συζητείται από τώρα πως σε ένα τέτοιο σενάριο θα καταστούν προβληματικές οι μετακινήσεις των πολιτών και θα προκύψουν σοβαρότατα ζητήματα ασφάλειας σε διάφορα σημεία των αστικών κέντρων.

Ποιος θα τολμάει να περπατάει έξω στα μαύρα σκοτάδια που θα είναι η χαρά των κακοποιών;

Προκειμένου να λυθούν τέτοια ζητήματα ασφαλείας, η γαλλική κυβέρνηση, η οποία έχει ήδη υιοθετήσει τέτοια ανάλογα μέτρα, έχει ενεργοποιήσει δύναμη 30 χιλιάδων ενόπλων στρατιωτών, οι οποίοι περιπολούν την κατ’ ευφημισμών πλέον πόλη του Φωτός.

Ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι «όλα είναι στο τραπέζι», επισημαίνοντας ότι το δημόσιο πρέπει να δείξει το παράδειγμα, αλλά και οι καταναλωτές να επιδείξουν σύνεση στην κατανάλωση της ενέργειας.

Ποια μέτρα εξετάζονται από την κυβέρνηση

Στις δημόσιες υπηρεσίες, όπως Υπουργεία, Σχολεία, Δικαστήρια, Βουλή, Περιφέρειες, Δήμοι κ.ά., συνίσταται:

Αλλαγή λαμπτήρων σε LED (χαμηλή κατανάλωση – μεγαλύτερη διάρκεια ζωής)

Σβήσιμο συσκευών (υπολογιστών, φώτων) μετά το πέρας της εργασίας
Αυτό που προβλέπεται για κλιματιστικά είναι να μπει «κόφτης» στη θερμοκρασία. Έτσι το καλοκαίρι δεν πρέπει να είναι κάτω των 26-27 βαθμών και τον χειμώνα όχι πάνω από 19 βαθμούς. Παράλληλα, πολύ σημαντικό να γίνεται καλή συντήρηση στα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού.

Σύσταση σε εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα

Ανά 2-3 ώρες 10λεπτα διαλείμματα με ανοιχτά παράθυρα, χωρίς κλιματισμό
Απενεργοποίηση ψύξης / θέρμανσης σε χώρους χωρίς εργαζόμενους
Σβήσιμο συσκευών (υπολογιστών, φώτων) μετά το πέρας της εργασίας

Μετά τις 10 μ.μ.:

Σιντριβάνια
Φώτα σε δρόμους και υπηρεσίες
Φώτα καλλωπισμού σε μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους, μετά το πέρας της λειτουργίας τους
Αλλαγές σε αθλητικές εγκαταστάσεις και πισίνες

 

Ιδιωτικές επιχειρήσεις

Μείωση του φωτισμού των καταστημάτων μετά το πέρας της λειτουργίας τους (βιτρίνες, ταμπέλες)
Στην αναμονή το κλιματιστικό (όταν δεν υπάρχουν πελάτες)

 

Σύσταση για τους Ιδιώτες

Ανοιχτή θέρμανση -> κλειστά παράθυρα
Αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων

Το τελευταίο σας θυμίζει κάτι; Είναι ένα είδος καραντίνας. Θέλουν να περιοριστούν οι μετακινήσεις γιατί έτσι θα περιοριστεί η κατανάλωση των πανάκριβων καυσίμων και άρα θα περιοριστούν και τα παράπονα των πολιτών…

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ…

30.000 ένοπλοι στρατιώτες περιπολούν στο Παρίσι. Να η ευκαιρία να κατεβάσουν τον στρατό στους δρόμους για την ασφάλεια μας. Τα ίδια θα κάνει και στην Ελλάδα η χούντα του. Πάντα όταν μας γμνε λένε ότι το κάνουν για το καλό μας. Και εμείς σαν καλά προβατακια καθόμαστε ήσυχα βλέποντας να μας παίρνουν την ελευθερία μας τα λεφτά μας. Μόνο τον αέρα που αναπνέουμε μας έχουν αφήσει. ΌΣΟ είμαστε κότες θα μας κάνουν πολύ χειρότερα γιατί σας το έχω πει: όσο πιο αδύναμοι δείχνουμε τόσο πιο πολύ μας σιχαίνονται.

 

Η περίπτωσή μας μου θυμίζει κάτι περιπτώσεις που ακούμε ενίοτε, κάποιου ηλικιωμένου που πέθανε στην ψάθα ξυλιασμένος από την πείνα και το κρύο και μέσα στο σεντούκι δίπλα στο κρεββάτι του, βρέθηκαν κρυμμένες χρυσές λίρες που θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν μια άνετη και ευτυχισμένη ζωή!
Η Ελλάδα ενώ κάθεται πάνω σε πλούσια κοιτάσματα λιγνίτη, φυσικού αερίου και πετρελαίου, η κυβέρνηση μας ετοιμάζει εξοντωτικές περιστολές στην κατανάλωση ενέργειας, με κρύες, σκοτεινές και μοναχικές νύχτες, αποκλεισμένους στα σπίτια μας, για τα μάτια ενός Ουκρανού ναζί κι ενός αλτσχαϊμερικού εσχατόγερου !
ΕΛΕΟΣ! Και η μαλακία θα έπρεπε να είχε όριο!

 

Αυτή είναι η επιδίωξη. Εθισμός και αποδοχή στην καταστολή των ελευθεριών των πολιτών, των δικαιωμάτων, της ελεύθερης σκέψης και της ελεύθερης βούληση. Θα υπάρχει “ελευθερία” κονσέρβα σε συσκευασία Νέας Τάξης και σε απωθητική έκδοση γιά να μην προσελκύει. Μπας και ξενοιάσουν οι “προστάτες” μας από την έγνοια να μας επιτηρουν ακατάπαυστα.

 

Δεν υπηρξαν ποτε ψεκασμενοι .Απλα ερευνουσαν και ειχαν τα κακαλα να λενε δυνατα τα πιστευω .

Εδω και πολλα χρονια εχουν δικιο .

Απο το πολυτεχνειο ,την περιουσια του ΚΚε σε θησαυροφυλακια στον περισσο, την μαυρη βιβλο των πολιτικων και των δοσιλογων της κατοχης που τωρα το παιζουν πολιτικοι απογονοι πεολατρεις, την CIA σε σχεση με τον Θεοδωρακη για να ανατρεψει τον Μεταξα , την σαπιλα της ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ για να καταστραφει η χωρα , το σχεδιο για την καταστροφη παιδειας μεσω των Υπουργειων απο τον παπαθεμελη ακομη , την καταστροφη του πολιτισμου και του υψηλου φρονηματος του Ελλην εδω και ποοολα χρονια μεσω των απολαυσεων.

Το ψεμα με την δολοφονια του Καποδιστρια απο δυο μανιατες (ειχαν σοβαρο προβλημα με την μανη τοτε γιατι δεν ηθελαν ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟς ΤΗς ΧΩΡΑς ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟς Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ {ασχετα εαν ηταν παιδι της νεασ ταξης που αγαπησε την Ελλαδα ]) την κυπρο , τους διδυμους πυργους , το τσερνομπιλ , τον τιτανικο , την παγκοσμια τραπεζα , την ισπανικη γριππη , κοβιντ , Η1Ν1, των χοιρων , Τους αεροψεκασμους και την σχεση τους με τα μοργκελονς ,

Την οικογενεια των δρακων της κινας , τα υπογεια της βουλης μετα το 4ο , τις συρραγες κατω απο την Ελλαδα που ενωνονται με πολλα .., τις μυστικες γραμμεσ στο μετρο , κρυφα στενα και σπιτια (πχ πισω και κατω απο το παναθηναικο και στον ΑΡδητου ),

Το Αθως και πως φτιαχτηκε απο τους Ρωσσους ,που δεν χρησιμοποιηθηκαν την τωρινη γονιδιακη θεραπεια , τον ελεγχο πληθυσμου που θα παραμεινει ζωντανος με τη τροφη και το νερο ..με την δηθεν την κλιματικη αλλαγη , τον μαυρο , γκρι και ασπρο παπα το βατικανου και την παγκοσμια εκκλησια που την διαφημιζουν και τα σκυλια οι τζενται παπαδες οι ορθοδοξοι προδοτες (υπαρχουν και καλοι ιερωμενοι)..και ποσα αλλα που μπορω να γραφω για δυο ωρες σεντονι …με ΤΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑ που εχει μιλησει το συνομωσιολογικο μερος του πληθυσμου .

Ελπιζω να μην το σβησουν το σχολιο ακι αν εχετε την διαθεση μπορειτε να ερευνησετε και εσεις αυτα που ειναι ευκολα .υπαρχουν βιβλια για παραδειγμα με ανθρωπους που προσπαθησαν να μας πουν πραγματα ..Καλο μηνα

Πηγή

Προβολές : 1,268


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα