Φοβερός! Νέο θανατηφόρο ΒΙΟΟΠΛΟ SARS-COV-3 Κατασκευάστηκε και κρύφτηκε από τον ΣΤΡΑΤΟ της Κίνας

Φοβερός! Νέο θανατηφόρο ΒΙΟΟΠΛΟ SARS-COV-3 Κατασκευάστηκε και κρύφτηκε από τον ΣΤΡΑΤΟ της Κίνας

7 Φεβρουαρίου, 2024 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:772
Μοίρασέ το

Πολύ Επικίνδυνη Έρευνα για τον Χιμαιρικό Ιό Έκρινε Στρατιωτικοί Ιατροί

 

Ο νέος πειραματισμός που διεξήχθη επίσης από Κινέζους στρατιωτικούς γιατρούς αποκτά μια ακόμη πιο ανησυχητική πλοκή.

Τόσο πολύ που τροφοδοτεί την υποψία ότι το Πεκίνο έχει κατασκευάσει ένα θανατηφόρο βιο-όπλο έτοιμο να διαδοθεί σε έναν παγκόσμιο βακτηριολογικό πόλεμο, εάν εμφανιστούν νέες πανδημίες εμπνευσμένες από τη Δύση.

 

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Τα νέα είναι πολύ πιο ανησυχητικά από τον μυστηριώδη και θανατηφόρο ιό με τον οποίο ο Μπιλ Γκέιτς και οι συνεργοί του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συνέχισαν να απειλούν την ανθρωπότητα για σχεδόν ένα χρόνο για να πιέσουν όλες τις κυβερνήσεις να αποδεχθούν τη Συνθήκη Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (χρηματοδοτούμενη από Bill & Melinda Gates Foundation), το διεθνές Vaccine Passport ακολουθώντας το παράδειγμα του Green Pass της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, κατά συνέπεια, ένα νέο κύμα υποχρεωτικών εμβολιασμών για την εφαρμογή του παγκόσμιου σχεδίου ανοσοποίησης που ξεκίνησε από τον μεγιστάνα της Microsoft το 1999 στο Συνεδριακό Κέντρο του Rockefeller στο η Villa Serbelloni στο Bellagio (Κόμο).

Ίσως θα μπορούσε να είναι αυτή η νέα έκδοση του SARS-Cov-2, που κατασκευάστηκε σε εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο Being και είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να οριστεί ως SARS-Cov-3 λόγω των πολλαπλών μεταλλάξεων του , της μυστηριώδους ασθένειας X!

Πράγματι, μετά την έρευνα του Gospa News (που δημοσιεύτηκε μόνο στα ιταλικά), η μελέτη τροποποιήθηκε, κάνοντας τα πιο ανησυχητικά σημεία να εξαφανιστούν…

Η υποψία προέρχεται από 4 ανησυχητικές περιστάσεις που κάνουν τη νέα, πολύ επικίνδυνη κινεζική έρευνα ένα πραγματικό ΒΙΟ-ΟΠΛΟ ικανό να απειλήσει όλη την ανθρωπότητα.

  • Αναπτύχθηκε με τη βοήθεια στρατιωτικών γιατρών του PLA: Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός της Κίνας.
  • Τα εργαστηριακά πειράματα έδειξαν θνησιμότητα 100% σε εξανθρωπισμένα ποντίκια
  • Η έρευνα διεξήχθη με βάση προηγούμενες ιολογικές δοκιμές που διεξήγαγε ο ζωολόγος Shi Zhengli του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν
  • Στις 21 Ιανουαρίου 2024, οι συγγραφείς τροποποίησαν τη μελέτη εξαλείφοντας κάθε τρομακτική αναφορά στην 100% θνησιμότητα σε εξανθρωπισμένα ποντίκια , δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση της έρευνας Gospa News! Ευτυχώς έχουμε διατηρήσει τόσο τα στιγμιότυπα οθόνης όσο και την αρχική μελέτη PDF…

Μια πρώτη μελέτη δημοσιεύθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2022 στο εξειδικευμένο περιοδικό Emerging Microbes & Infections και την ίδια ημερομηνία επίσης στο PubMed, τη βιβλιοθήκη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ, αλλά μόνο στην ενημέρωση Πριν από λίγες ημέρες, η θνησιμότητα του εργαστηριακού γονότυπου του SARS-Cov-2 που ονομάζεται GX_P2V έγινε γνωστή όταν η νέα έρευνα επανακυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 4 Ιανουαρίου σε προεκτύπωση από την BioRxiv, όπου δεν έχει υποβληθεί ακόμη σε αξιολόγηση από ομοτίμους .

Η περίληψη της έρευνας μέχρι τις 21 Ιανουαρίου ήταν τόσο σύντομη όσο και ανατριχιαστική:

«Ο κορωνοϊός παγκολίνης που σχετίζεται με τον SARS-CoV-2 GX_P2V (short_3UTR) μπορεί να προκαλέσει 100% θνησιμότητα σε ανθρώπινα διαγονιδιακά ποντίκια ACE2, πιθανώς να αποδοθεί σε λοίμωξη του εγκεφάλου τελευταίου σταδίου. Αυτό υπογραμμίζει τον κίνδυνο διάχυσης του GX_P2V στους ανθρώπους και παρέχει ένα μοναδικό μοντέλο για την κατανόηση των παθογόνων μηχανισμών των ιών που σχετίζονται με τον SARS-CoV-2».

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στις 4 Ιανουαρίου από την οποία μπορεί να συναχθεί ο ρόλος ενός στρατιωτικού γιατρού από το Γενικό Νοσοκομείο του Πεκίνου του στρατού του PLA και, παράλληλα, η μελέτη τροποποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου με νέο τίτλο και μια νέα Περίληψη από την οποία ο συναγερμός για 100 % θνησιμότητας σε εξανθρωπισμένα ποντίκια εξαφανίστηκε

Αντίθετα, η ενημερωμένη μελέτη εμφανίζεται με έναν νέο, λιγότερο ανησυχητικό τίτλο «Μια λοίμωξη και παθογένεια ποντικιού μοντέλο του SARS-CoV-2 παγκολίνου κορωνοϊού GX_P2V(short_3UTR)» έχει επίσης γλυκάνει στην ΠΕΡΙΛΗΨΗ από την οποία οποιαδήποτε αναφορά στην ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΘΝΗΣΙΑ του ιού που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ :

«Ο κορωνοϊός παγκολίνης GX_P2V (short_3UTR) που σχετίζεται με τον SARS-CoV-2 είναι εξαιρετικά εξασθενημένος, αλλά μπορεί να προκαλέσει θνησιμότητα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο ανθρώπινο μοντέλο ACE2-διαγονιδιακού ποντικιού, καθιστώντας το ένα ανεκτίμητο υποκατάστατο μοντέλο για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των φαρμάκων και των εμβολίων κατά του SARS- CoV-2».

Ακόμη περισσότερο μετά από αυτήν την ΑΥΤΟΛΟΚΟΚΡΙΣΗ, το προηγούμενο πρωτότυπο έγγραφο για το οποίο γράψαμε αποκτά σημασία και στο οποίο πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να εστιάσουμε ακόμα κι αν οι ερευνητές προφανώς μπορούν να ισχυριστούν ότι κάνουν λάθος…

Η μελέτη των Lai Wei et al. διεξήχθη από το Beijing Advanced Innovation Center for Soft Matter Science and Engineering, College of Life Science and Technology, Beijing University of Chemical Technology (Κίνα), με τη συνεργασία του State Key Laboratory of Pharmaceutical Biotechnology, Medical School, Nanjing University, αλλά και  με Ερευνητικό Κέντρο για την Κλινική Ιατρική, Το Πέμπτο Ιατρικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου PLA, Πεκίνο , όπου εργάζεται ο στρατιωτικός γιατρός Shengdong Luo, παρών και στις δύο μελέτες, και ο συνάδελφός του Weiwei Chen.

Το τελευταίο είναι ένα από τα διάφορα στρατιωτικά νοσοκομεία που έχουν πάρει τη θέση των πολιτικών εγκαταστάσεων από το 2016 όπως επιβεβαιώνεται από φωτογραφία των εγκαινίων που βρέθηκε στο διαδίκτυο.

Ένα από τα πολιτικά νοσοκομεία του Πεκίνου μετατράπηκε σε στρατιωτική εγκατάσταση το 2016

Μία από τις πιο ανησυχητικές πτυχές αυτής της έρευνας είναι το γεγονός ότι προέρχεται από την προηγούμενη μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2022, η οποία τόνισε μόνο την έρευνα που στόχευε στην παραγωγή ενός εμβολίου . Ενώ αυτή η νέα εις βάθος μελέτη έχει στην πραγματικότητα μετατρέψει τη μελέτη σε προϊόντα τυπολογίας που ορίζονται στις ΗΠΑ ως «Έρευνα Ανησυχίας Διπλής Χρήσης (DURC)», όπου η διπλή χρησιμότητα συνίσταται ακριβώς στη χρήση ως εμβόλιο ή ως βιο-όπλο .

Από το «Smoking Gun» του Τεχνητού SARS-Cov-2 στο νέο βιο-όπλο του Πεκίνου

 

Αυτό το νέο και πολύ επικίνδυνο πείραμα μας φέρνει πίσω στις μελέτες για τους χιμαιρικούς κοροναϊούς στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, όπου ο επιστήμονας Shi Zhengli μόλυνε στελέχη SARS με πλασμίδια HIV από το 2004 χάρη στη χρηματοδότηση του έργου Episars της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με πρόεδρο τον Romano Prodi. να πειραματιστεί με μια τεχνητή ενίσχυση του άγριου ιού που κορυφώθηκε με το λεγόμενο «όπλο καπνίσματος» σχετικά με την προέλευση του SARS-Cov-2 του Covid 19.

«Όταν είδα για πρώτη φορά τη θέση διάσπασης της φουρίνης στην ιογενή αλληλουχία (του SARS-Cov-2 – εκδ.), με τα κωδικόνια αργινίνης, είπα στη γυναίκα μου ότι ήταν το όπλο καπνίσματος για την προέλευση του ιού».

Αυτό δήλωσε ο Δρ Ντέιβιντ Μπαλτιμόρη, διάσημος Αμερικανός ιολόγος και συν-ανακαλύφτης της αντίστροφης μεταγραφάσης, υποστηρίζοντας τη θέση (τώρα πολύ περισσότερο από μια θεωρία) για την τεχνητή προέλευση του πανδημικού παθογόνου, η οποία, για να την συνοψίσουμε σε μια απλή τρόπο, προσκολλάται στα ανθρώπινα κύτταρα και γίνεται θανατηφόρος ακριβώς χάρη σε αυτή την κρισιμότητα της φουρίνης.

Η απόδειξη αυτής της εργαστηριακής αλλαγής προέκυψε από μια μελέτη του 2016, η οποία παρέμενε σχεδόν άγνωστη μέχρι πρόσφατα, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον ιολόγο Antony Fauci (πρώην διευθυντής του Αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων – NIAID) και διεξήχθη από Αμερικανούς επιστήμονες, ερευνητές της Γουχάν και Κινέζοι γιατροί όπως αποκαλύπτεται από τον φάκελο της Επιτροπής Υγείας της Γερουσίας των ΗΠΑ, η οποία όχι μόνο διαπίστωσε την υψηλή πιθανότητα της τεχνητής προέλευσης του SARS-Cov-2, αλλά τόνισε τον ρόλο των Αμερικανών ερευνητών…

Είναι πλέον γνωστό ότι ο ίδιος ο Fauci παραδέχτηκε ενώπιον του Αμερικανικού Κογκρέσου ότι η θεωρία του ιού που κατασκευάστηκε στο εργαστήριο δεν είναι συνωμοσία, όπως ισχυρίστηκε σε μια μελέτη για τις φυσικές προελεύσεις που δημοσιεύθηκε λίγο μετά από ορισμένους Ινδούς επιστήμονες από τη Σχολή Βιολογίας Kusuma στο New. Το Δελχί ανακάλυψε τις ανώμαλες αλληλουχίες του HIV και τις ανέφερε σε μια εργασία που δημοσιεύτηκε στο ResearchGate.

Αλλά «αναγκάστηκαν στη συνέχεια να αποσυρθούν» σύμφωνα με τον αείμνηστο βιολόγο Luc Montagnier, ο οποίος ήταν ο πρώτος που δημοσίευσε έρευνα για την τεχνητή προέλευση μαζί με τον βιομαθηματικό φίλο του Jean-Claude Perez, με τον οποίο το Gospa News πήρε αποκλειστικά συνέντευξη πριν από λίγους μήνες.

Στις έρευνές μας για τον κύκλο Wuhan-Gates (σε φόρο τιμής στον Bill Gates που χρηματοδότησε τα έργα Wuhan μέσω της EcoHealthAliance) επισημάναμε πώς η συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας ξεκίνησε για τα βιολογικά όπλα από τους πρώην προέδρους Bill Clinton και Jiang Zemin ήταν θεμελιώδης για την Πρόβλεψη -2 έργο για τις χιμαιρικές έρευνες για τον κορωνοϊό που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση Ομπάμα-Μάιντεν.

Αυτός είναι ο λόγος που αγκαλιάσαμε τη θέση του ειδικού σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας David E. Martin που υποστήριξε κάτι πολύ σοβαρό: σύμφωνα με τον ίδιο, στην πραγματικότητα, το SARS-Cov-2 που κατασκευάστηκε μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ (αλλά πιθανώς με συνεισφορές και στον Καναδά , το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ουκρανία ) φέρεται να απελευθερώθηκε σκόπιμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής . Στην πραγματικότητα, έφερε στο φως πάρα πολλές ίντριγκες μεταξύ της έρευνας της Moderna Big Pharma (που επίσης χρηματοδοτείται από τους Gates και Fauci) και της στρατιωτικής υπηρεσίας DARPA του Πενταγώνου.

Έτσι η Κίνα (με επικεφαλής τον Σι Τζινπίνγκ που αντιπαθούσε η Σαγκάη φυλή των πολιτικών κληρονόμων του Τζιανγκ Ζεμίν και ο γιος του που ενίσχυσε το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν) θα είχε υποφέρει , για δεύτερη φορά μετά το SARS του 2003 που επίσης κατασκευάστηκε σε εργαστήριο σύμφωνα με τον Μάρτιν και Ρώσοι ειδικοί στη γονιδιωματική, η διασπορά του ιού πιθανότατα συνέβη κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων στη Γουχάν τον Οκτώβριο του 2019.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όπως αναφέρθηκε πρόσφατα από την Wall Street Journal, με βάση έγγραφα που ελήφθησαν από το Υπουργείο Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών, Κινέζοι ερευνητές απομόνωσαν και χαρτογράφησαν τον ιό Covid-19 στα τέλη Δεκεμβρίου 2019 , τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από το Πεκίνο αποκάλυψε στον κόσμο τις λεπτομέρειες του θανατηφόρου ιού . Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ένας Κινέζος ερευνητής στο Πεκίνο ανέβασε μια σχεδόν πλήρη ακολουθία της δομής του Covid σε μια βάση δεδομένων που διαχειρίζεται η αμερικανική κυβέρνηση στις 28 Δεκεμβρίου 2019, ενώ η Κίνα μοιράστηκε την αλληλουχία του ιού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ ) μόνο στις 11 Ιανουαρίου 2020.

Υπό το φως αυτών των εκτιμήσεων, ο νέος πειραματισμός που διεξήχθη επίσης από Κινέζους στρατιωτικούς γιατρούς αποκτά μια ακόμη πιο ανησυχητική πλοκή. Τόσο πολύ που τροφοδοτεί την υποψία ότι το Πεκίνο έχει κατασκευάσει ένα θανατηφόρο βιο-όπλο έτοιμο να διαδοθεί σε έναν παγκόσμιο βακτηριολογικό πόλεμο, εάν εμφανιστούν νέες πανδημίες εμπνευσμένες από τη Δύση.

Κινεζική έρευνα για ένα νέο εξασθενημένο εμβόλιο κατά του Covid-19

Τώρα που αναλύσαμε το ιστορικό και το γεωπολιτικό πλαίσιο, ας συνοψίσουμε εν συντομία τις ιδιαιτερότητες των δύο διαφορετικών μελετών για το SARS-CoV-2 GX_P2V, αυτή για το εμβόλιο του 2022 και αυτή για το βιοόπλο του 2023.

Η πρώτη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου για ένα νέο εμβόλιο κατά του Covid – σύνδεσμος στο κάτω μέρος της σελίδας

« Οι κοροναϊοί που σχετίζονται με τον SARS-CoV-2 (SARS-CoV-2r) από τους παγκολίνους του Guangdong και του Guangxi έχουν εμπλακεί στην εμφάνιση του SARS-CoV-2 και μελλοντικών πανδημιών. Προηγουμένως αναφέραμε την καλλιέργεια ενός SARS-CoV-2r GX_P2V από παγκολίνους Guangxi. Εδώ αναφέρουμε το προϊόν απομόνωσης GX_P2V που προσαρμόστηκε ταχέως σε κύτταρα Vero αποκτώντας δύο γονιδιωματικές μεταλλάξεις: μια αντικατάσταση αλανίνης σε βαλίνη στη νουκλεοπρωτεΐνη και μια διαγραφή 104 νουκλεοτιδίων στην υπερμεταβλητή περιοχή (HVR) της αμετάφραστης περιοχής 3′-άκρου (3′- UTR)».

Αυτό διαβάζουμε στο Abstract στο PubMed του Δεκεμβρίου 2022 σχετικά με την έρευνα των Shanshan Lu et al. με τίτλο «Επαγωγή σημαντικών αντισωμάτων εξουδετέρωσης κατά του SARS-CoV-2 από μια εξαιρετικά εξασθενημένη παραλλαγή του κορωνοϊού παγκολίνης με διαγραφή 104nt στο 3′-UTR» .

«Περαιτέρω αναφέρουμε τον χαρακτηρισμό της παραλλαγής GX_P2V (μετονομάστηκε σε GX_P2V(short_3UTR)) σε μοντέλα λοίμωξης in vitro και in vivo. Σε καλλιεργημένα κύτταρα Vero, BGM και Calu-3, το GX_P2V(short_3UTR) είχε παρόμοια ισχυρή κινητική αντιγραφής και παρήγαγε σταθερά ελάχιστη κυτταρική βλάβη. Το GX_P2V(short_3UTR) μόλυνα χρυσό χάμστερ και ποντίκια BALB/c αλλά ήταν εξαιρετικά εξασθενημένο. Τα χρυσά χάμστερ που μολύνθηκαν ενδορινικά είχαν μικρή διάρκεια παραγωγικής λοίμωξης σε πνευμονικούς και όχι εξωπνευμονικούς ιστούς».

Στη συνέχεια, η Περίληψη εξετάζει τις ιδιαιτερότητες της ανάπτυξης ενός αντιδότου κατά του Covid που βασίζεται όχι στη νέα και αμφιλεγόμενη βιοτεχνολογία των ορών γονιδίων mRNA αλλά σε αυτήν των παραδοσιακών εμβολίων:

«Αυτές οι παραγωγικές λοιμώξεις προκάλεσαν εξουδετερωτικά αντισώματα έναντι των ψευδοϊών του GX_P2V και του SARS-CoV-2. Συλλογικά, τα δεδομένα μας δείχνουν ότι το GX_P2V(short_3UTR) είναι εξαιρετικά εξασθενημένο σε μοντέλα μόλυνσης in vitro και in vivo. Η εξασθένηση της παραλλαγής πιθανότατα οφείλεται εν μέρει στη διαγραφή 104-nt στο HVR στο 3′-UTR. Αυτή η μελέτη προωθεί την κατανόησή μας για την παθογένεση των κοροναϊών του παγκολίνου και παρέχει νέες γνώσεις για το σχεδιασμό ζωντανών εξασθενημένων εμβολίων κατά του SARS-CoV-2 ».

Το εργαστηριακό πείραμα του στρατού για ένα βακτηριολογικό όπλο

Η πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη με τον ήδη εξαιρετικά ανησυχητικό τίτλο « Θνατηφόρα λοίμωξη ανθρώπινου ACE2- Διαγονιδιακά ποντίκια που προκαλούνται από τον κορωνοϊό πανγκολίνου που σχετίζεται με τον SARS-CoV-2 GX_P2V(short_3UTR)»  είχε διαφορετικό αντίκτυπο, προτού τροποποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου για να μετριαστεί κίνδυνος…

Αυτή η εργασία υποστηρίχθηκε από το έργο NSFC-MFST (Κίνα-Μογγολία) (αριθμός επιχορήγησης 32161143027), το Εθνικό Πρόγραμμα Ε&Α της Κίνας (2021YFC2301804) και το Ειδικό Πρόγραμμα Βιοασφάλειας (Αρ. 19SWAQ 13).

« Δύο κοροναϊοί παγκολίνης που σχετίζονται με τον SARS-CoV-2, GD/2019 και GX/2017, εντοπίστηκαν πριν από το ξέσπασμα του COVID-19 ( 1 , 2 ). Τα αντίστοιχα στελέχη, που ονομάζονται pCoV-GD01 και GX_P2V, καλλιεργήθηκαν το 2020 και το 2017, αντίστοιχα ( 2 , 3 ). Η μολυσματικότητα και η παθογένεια αυτών των απομονώσεων έχουν μελετηθεί ( 46 ). Το προϊόν απομόνωσης pCoV-GD01, το οποίο έχει υψηλότερη ομολογία με το SARS-CoV-2, μπορεί να μολύνει και να προκαλέσει ασθένεια τόσο στα χρυσά χάμστερ όσο και στα ποντίκια hACE2 ( 4 )».

Διαβάζουμε στην προεκτυπωμένη έρευνα των Lai Wei et al.:

« Αντίθετα, ενώ το GX_P2V μπορεί επίσης να μολύνει και τα δύο είδη, δεν φαίνεται να προκαλεί εμφανή ασθένεια σε αυτά τα ζώα ( 5 , 6 ). Αναφέραμε προηγουμένως ότι το πρώιμο απομονωμένο GX_P2V ήταν στην πραγματικότητα ένα μεταλλαγμένο προσαρμοσμένο σε κυτταρική καλλιέργεια, που ονομάζεται GX_P2V(short_3UTR), το οποίο διαθέτει διαγραφή 104 νουκλεοτιδίων στο 3′-UTR ( 6 ). Σε αυτή τη μελέτη, κλωνοποιήσαμε αυτό το μετάλλαγμα, λαμβάνοντας υπόψη την τάση των κοροναϊών να υποστούν ταχεία προσαρμοστική μετάλλαξη σε κυτταρική καλλιέργεια και αξιολογήσαμε την παθογένειά του σε ποντικούς hACE2. Βρήκαμε ότι ο κλώνος GX_P2V(short_3UTR) μπορεί να μολύνει ποντίκια hACE2, με υψηλά ιικά φορτία να ανιχνεύονται τόσο στους ιστούς του πνεύμονα όσο και στον εγκέφαλο. Αυτή η μόλυνση είχε ως αποτέλεσμα 100% θνησιμότητα στους ποντικούς hACE2. Υποθέτουμε ότι η αιτία θανάτου μπορεί να συνδέεται με την εμφάνιση όψιμης εγκεφαλικής λοίμωξης ».

Το εξώφυλλο της μελέτης δημοσιεύτηκε στις 4 Ιανουαρίου στο BiorXiv πριν από την τροποποίηση στις 21 Ιανουαρίου 2024 – σύνδεσμος στο κάτω μέρος της σελίδας

Στη συνέχεια, υπενθυμίζουν επίσης ότι αυτές οι μελέτες SARS-CoV-2, GD/2019 και GX/2017 πραγματοποιήθηκαν αρχικά από τον γνωστό επιστήμονα από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν :

« Από όσο γνωρίζουμε, αυτή είναι η πρώτη αναφορά που δείχνει ότι ένας κορωνοϊός παγκολίνης που σχετίζεται με το SARS-CoV-2 μπορεί να προκαλέσει 100% θνησιμότητα σε ποντίκια hACE2, υποδηλώνοντας κίνδυνο να διαχυθεί το GX_P2V στους ανθρώπους. Τα ευρήματά μας είναι προφανώς ασυνεπή με αυτά των Zhengli Shi et al . ( 5 ), ο οποίος δοκίμασε τη λοιμογόνο δράση του GX_P2V σε δύο διαφορετικά μοντέλα ποντικιών hACE2».

Στη συνέχεια, η συζήτηση γίνεται πολύ τεχνική και αποδεικτικά στοιχεία ειδικών βιοχημικών ή ιολόγων:

« Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν απομονώσαμε το άγριου τύπου στέλεχος GX_P2V. Η μελέτη των Zhengli Shi et al δοκίμασε την παραλλαγή GX_P2V(short_3UTR) που αναφέραμε. Ωστόσο, οι προσαρμοστικές εξελικτικές αλλαγές αυτής της παραλλαγής κατά τη διάρκεια της εργαστηριακής καλλιέργειας παραμένουν ανεπαρκώς μελετημένες. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με πρόσθετα πειράματα μόλυνσης, το μη κλωνοποιημένο GX_P2V(short_3UTR) οδήγησε επίσης σε 100% θνησιμότητα σε ποντίκια hACE2. Λόγω της τάσης των κοροναϊών να υφίστανται προσαρμοστική μετάλλαξη κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας διέλευσης, κλωνοποιήσαμε και αναλύσαμε μεταλλάξεις στο GX_P2V(short_3UTR), εστιάζοντας ειδικά στην παθογένεια των κλωνοποιημένων στελεχών. Ο μηχανισμός υψηλής παθογονικότητας του GX_P2V C7 σε ποντίκια hACE2, απουσία του ελέγχου άγριου τύπου GX_P2V, απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση».

Και το συμπέρασμα δεν υποδηλώνει τίποτα καλό…

« Σε σύγκριση με την αρχική αλληλουχία του GX_P2V(short_3UTR), το GX_P2V C7 έχει δύο μεταλλάξεις αμινοξέων στην πρωτεΐνη ακίδας. Δεδομένης της στενής σχέσης μεταξύ της λοιμογόνου δράσης του κορωνοϊού και των μεταλλάξεων της πρωτεΐνης ακίδας ( 7 ), είναι πιθανό το GX_P2V C7 να έχει υποστεί μετάλλαξη που ενισχύει τη λοιμογόνο δράση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μοντέλο ποντικιού hACE2 μπορεί να είναι σχετικά μοναδικό. Η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη μια εργασία για αυτό το μοντέλο ποντικιού hACE2, αλλά τα αποτελέσματά μας υποδηλώνουν ότι το hACE2 μπορεί να εκφράζεται σε μεγάλο βαθμό στον εγκέφαλο του ποντικιού. Επιπλέον, σύμφωνα με τα δεδομένα που παρέχει η εταιρεία, αυτά τα ποντίκια hACE2 έχουν μη φυσιολογική φυσιολογία, όπως υποδεικνύεται από σχετικά μειωμένα επίπεδα τριγλυκεριδίων, χοληστερόλης και λιπάσης ορού, σε σύγκριση με εκείνα των ποντικών άγριου τύπου C57BL/6J. Συνοπτικά, η μελέτη μας παρέχει μια μοναδική προοπτική για την παθογένεια του GX_P2V και προσφέρει ένα ξεχωριστό εναλλακτικό μοντέλο για την κατανόηση των παθογόνων μηχανισμών των κορωνοϊών που σχετίζονται με το SARS-CoV-2 ».

Η επιστημονική εξήγηση καλύπτεται από μια έντονη έμφαση στη λοιμογόνο δύναμη που μπορεί επίσης να εμφανιστεί ως «απειλή» για τη δυνατότητα μετατροπής αυτών των γονότυπων GX_P2V σε πραγματικό βακτηριολογικό όπλο.

 


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

PUBMED – Επαγωγή σημαντικών εξουδετερωτικών αντισωμάτων κατά του SARS-CoV-2 από μια εξαιρετικά εξασθενημένη παραλλαγή κορωνοϊού παγκολίνου με διαγραφή 104nt στο 3′-UTR’

BIORXIV – Θανατηφόρα λοίμωξη ανθρώπινων ACE2-διαγονιδιακών ποντικών που προκαλείται από τον κορωνοϊό πανγκολίνου που σχετίζεται με τον SARS-CoV-2 GX_P2V(short_3UTR)

Για να λάβετε το ΠΛΗΡΕΣ PDF ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, εγγραφείτε στο Newsletter Gospa και γράψτε στο [email protected]

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ WUHAN-GATES

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ COVID-19

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 772


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα