ΦΡΙΚΗ – Έφτιαξαν νέο μπόλι…ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΟ που ΨΕΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ οι Κινέζοι για να εξασφαλιστεί ότι θα μπολιαστούν ΟΛΟΙ είτε το θέλουν είτε μη!!!

ΦΡΙΚΗ – Έφτιαξαν νέο μπόλι…ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΟ που ΨΕΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ οι Κινέζοι για να εξασφαλιστεί ότι θα μπολιαστούν ΟΛΟΙ είτε το θέλουν είτε μη!!!

6 Σεπτεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:755
Μοίρασέ το

 

 

Δεν πέτυχε στο βαθμό που το σχεδίαζαν, το πείραμα του ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ και συνεχίζουν με την νέα μορφή του, ως ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΟΥ.
Και φυσικά θα είναι αφελής, όποιος πιστεύει πως δεν θα αεροψεκάζουν ΘΑΝΑΤΟ, σε όλα τα κράτη…
Θεωρείστε δεδομένο, είτε πάμε σε εκλογές είτε όχι, ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΟΥΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.  Είμαι περίεργη, αν ο Πούτιν, που έχει στενή συνεργασία με τους Κινέζους, θα αποδεχθεί να ψεκαστεί και ο Ρωσικός λαός…

 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

 

Έμβόλιο νέας γενιάς για τον COVID-19 που εισπνέεται αντί να εγχέεται έχει εγκριθεί από τη ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της Κίνας για επείγουσα χρήση ως ενισχυτικό εμβολιασμό.

Η εισπνεόμενη έκδοση του εμβολίου COVID-19 της κινεζικής CanSino Biologics Inc που μεταδίδεται με αδενοϊό έλαβε το πράσινο φως από την Εθνική Υπηρεσία Ιατρικών Προϊόντων, ανακοίνωσε η εταιρεία σε κατάθεση την Κυριακή.

«Η έγκριση θα έχει θετικό αντίκτυπο στην απόδοση της εταιρείας εάν το εμβόλιο αγοραστεί και χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια από αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες», δήλωσε εκπρόσωπος της CanSino.

Η Κίνα χορήγησε επίσης άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο COVID-19 της Livzon Pharmaceutical Group Inc ως ενισχυτικό, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Livzon, ένα από τα δύο μόλις νέα προϊόντα κατά της νόσου που ενέκρινε η χώρα τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Ο νότιος τεχνολογικός κόμβος του Shenzhen επέβαλε lockdown το Σαββατοκύριακο στα περισσότερα μέρη της πόλης το Σάββατο, ενώ η νοτιοδυτική μητρόπολη του Chengdu έθεσε τα 21 εκατομμύρια κατοίκους της σε αυστηρό lockdown την Πέμπτη.

 

ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΘΑ ΤΟ…ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ…ΟΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΗ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ…ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΙΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! 

 

Πηγή

Προβολές : 755


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα