ΦΡΙΚΗ – Αναφορά: Κατασκευαστής φερέτρων φοβάται ότι οι μαζικές παραγγελίες…παιδικών φέρετρων σηματοδοτούν επικείμενους θανάτους από εμβόλια

9 Ιουλίου, 2022 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Μίλησα με την οικογένεια που έχει έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φερέτρων στη Βόρεια Αμερική. Προμηθεύουν φέρετρα σε τεράστιες αλυσίδες στις ΗΠΑ και κατασκευάζουν, μεταξύ άλλων, Prime Caskets.

Είναι φρικτό να πρέπει να αναφέρουμε κάτι τέτοιο, αλλά οι ιδιοκτήτες είπαν ότι οι πωλήσεις τους σε τυπικά φέρετρα έχουν αυξηθεί κατά 20% και από τον Δεκέμβριο του 2021 οι πωλήσεις τους σε φέρετρα μικρού μεγέθους (κάτω των 5 ποδιών, δηλαδή για παιδιά) έχουν αυξηθεί κατά 400%. Δεν είναι ο μόνος που μιλάει γι’ αυτό, όσοι εργάζονται στη βιομηχανία κηδειών γνωρίζουν καλά την ξαφνική αλλαγή στη φύση της επιχείρησής τους.

Οι φήμες για μαζικές παραγγελίες παιδικών κασετιών έρχονται καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ έγινε τον περασμένο μήνα το πρώτο έθνος που ενέκρινε εμβόλια Covid σε βρέφη ηλικίας έως έξι μηνών, ενώ η καναδική κυβέρνηση πρόκειται να εγκρίνει εμβόλια στην ίδια ηλικιακή ομάδα αργότερα αυτόν τον μήνα.

Προς ελληνίδες μάνες:

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

του Adan Salazar

«Ποτέ σε 30+ χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας δεν πουλήσαμε ποτέ φέρετρα μεγέθους παιδιών χονδρικώς», ισχυρίζεται ο άνδρας στο Twitter…

Ο άνθρωπος αποδίδει την αύξηση των παραγγελιών σε πιθανούς θανάτους από εμβόλια…

Άνδρας του οποίου η οικογένεια φέρεται να διευθύνει μια επιχείρηση κατασκευής φερέτρων λέει ότι, για πρώτη φορά, έλαβαν μαζικές παραγγελίες παιδικών φερέτρων, ένα σημάδι που φοβάται ότι θα μπορούσε να είναι ενδεικτικό για τους επικείμενους παιδικούς θανάτους από το εμβόλιο Covid.

Απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter που ισχυρίστηκε ότι είχε μιλήσει με τους διευθυντές κηδειών για μια ασυνήθιστη αύξηση των παιδιών που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό, ο Καναδός χρήστης του Twitter @highesthalfling ισχυρίστηκε ότι η επιχείρηση φέρετρων της οικογένειάς του έχει λάβει πρόσφατα δύο μαζικές παραγγελίες παιδικών φερέτρων.

«Η οικογενειακή μου επιχείρηση είναι η κατασκευή κιβωτίων στη Βόρεια Αμερική. Λάβαμε 2 μαζικές παραγγελίες για μονάδες κάτω των 5 ποδιών (παιδικό μέγεθος) σε λιγότερο από 6 μήνες. Ποτέ στα 30+ χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας δεν πουλήσαμε ποτέ φέρετρα σε μέγεθος παιδιού χονδρικώς», έγραψε ο @highesthalfling τη Δευτέρα.

Δείτε την εικόνα >>

 

Ο ίδιος χρήστης έκανε παρόμοιες ανακοινώσεις τους τελευταίους τρεις μήνες, μία φορά τον Απρίλιο και ξανά τον Ιούνιο, αν και αυτά τα tweets δεν έλαβαν τόση προσοχή όσο το πρόσφατο μήνυμά του.

«Τα εμβόλια σκοτώνουν παιδιά. Αν όχι, τι είναι;» ο χρήστης έγραψε τον περασμένο μήνα.

 

 

Συζητώντας περαιτέρω το θέμα, ο άνδρας είπε, «Η ξαφνική ζήτηση για μικρά φέρετρα είναι αναμφισβήτητη», προσθέτοντας, «το μόνο πράγμα που είναι μυστήριο είναι ο λόγος. Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό το σημείο».

Ο άνδρας επιβεβαίωσε σε έναν άλλο χρήστη του Twitter ότι μια μαζική παραγγελία θα αποτελείται από 100 ή περισσότερες μονάδες.

Πίσω το 2020, ο @highesthalfling είπε ότι η επιχείρηση της οικογένειάς του προμηθεύει φέρετρα στην χονδρέμπορο Costco.

Γράφοντας στο Substack, “Clown World – Honk”, η Etana Hecht φαίνεται να επιβεβαίωσε την πληροφορία, υποστηρίζοντας ότι μίλησε στην οικογένεια που διευθύνει την επιχείρηση και επιβεβαίωσε την αναφορά του άνδρα.

Μίλησα με την οικογένεια που έχει έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φερέτρων στη Βόρεια Αμερική. Προμηθεύουν φέρετρα σε τεράστιες αλυσίδες στις ΗΠΑ και κατασκευάζουν, μεταξύ άλλων, Prime Caskets. Είναι φρικτό να πρέπει να αναφέρουμε κάτι τέτοιο, αλλά οι ιδιοκτήτες είπαν ότι οι πωλήσεις τους σε τυπικά φέρετρα έχουν αυξηθεί κατά 20% και από τον Δεκέμβριο του 2021 οι πωλήσεις τους σε φέρετρα μικρού μεγέθους (κάτω των 5 ποδιών, δηλαδή για παιδιά) έχουν αυξηθεί κατά 400%. Δεν είναι ο μόνος που μιλάει γι’ αυτό, όσοι εργάζονται στη βιομηχανία κηδειών γνωρίζουν καλά την ξαφνική αλλαγή στη φύση της επιχείρησής τους.

Οι φήμες για μαζικές παραγγελίες παιδικών κασετιών έρχονται καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ έγινε τον περασμένο μήνα το πρώτο έθνος που ενέκρινε εμβόλια Covid σε βρέφη ηλικίας έως έξι μηνών, ενώ η καναδική κυβέρνηση πρόκειται να εγκρίνει εμβόλια στην ίδια ηλικιακή ομάδα αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ο Θεός να μας βοηθήσει αν η ιστορία του ανθρώπου ισχύει.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/report-casket-maker-fears-bulk-orders-of-child-size-coffins-signal-impending-vaccine-deaths/

 

Πηγή

Προβολές : 1,891


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα