ΦΡΙΚΗ!!! Αυτός είναι ο ... “πολιτισμός” των ελληνόφωνων!!! ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΥΛΟ Σ’ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ!!!

ΦΡΙΚΗ!!! Αυτός είναι ο ... “πολιτισμός” των ελληνόφωνων!!! ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΥΛΟ Σ’ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ!!!

6 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:746
Μοίρασέ το

 

 

Οργή για την «ομερτά» στην Αράχωβα: Πληροφορίες ότι ξήλωσαν ακόμα και κάμερες

«Η ομερτά που επικρατεί είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσά τους και σφυρίζουν αδιάφορα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα».

ΛΑΘΟΣ!

ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ 2.784 ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΝΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

 

Ο ΣΙΩΠΩΝ, ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ…

 

ΟΣΟΙ ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ…

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΝΟΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΣΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΗ… Και μην τολμήσει κανείς να πει πως… “μα ζώο ήταν το θύμα”…

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ… 

 

Κλειστά στόματα στην τοπική κοινωνία για το βάναυσο περιστατικό με τον βιασμό του χάσκι στην Αράχωβα.

Στην Αράχωβα κάποιοι ξέρουν και δεν μιλούν. Πληροφορίες που θα μπορούσαν να ξεσκεπάσουν τον βασανιστή του Όλιβερ, του χάσκι που χτυπήθηκε, βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τελικά πέθανε, μένουν κρυμμένες και δυσκολεύουν το έργο των Αρχών για την αποκάλυψη του δράστη. Ο κακοποιητής του Όλιβερ αντιμετωπίζει ποινή 10 ετών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Η πρωτοφανής αγριότητα που υπέστη ο Όλιβερ οδήγησε την αρμόδια αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, να παρέμβει, διατάσσοντας τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, για τον εντοπισμό του δράστη και την παραπομπή του στην Εισαγγελία Λειβαδιάς.

Μιλώντας στο MEGA πάντως, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων, Μαρία Πουλτίδου, σχολίασε:

«Η ομερτά που επικρατεί είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσά τους και σφυρίζουν αδιάφορα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα».

Νέες πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ενδεχομένως να έχει καταστραφεί υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν σε μαγαζί που γειτνίαζε με το σπίτι του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, καθώς μέσα σε ένα με δύο βράδια ξηλώθηκαν οι κάμερες.

Το χρονικό της κτηνωδίας

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ άφησε για λίγο το σκυλί να βγει έξω.

Ο Όλιβερ δεν επέστρεψε ποτέ και η οικογένεια το αναζητούσε μέχρι το ξημέρωμα.

Το βράδυ της Δευτέρας τελικά ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε ότι ο Όλιβερ βρέθηκε, βαριά κακοποιημένος και τελικά δεν τα κατάφερε.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι το χάσκι εντοπίστηκε με δεμένο το στόμα του.

 

 

Πηγή

Προβολές : 746


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα