ΦΡΙΚΗ – Αυτό είναι το βρώμικο μυστικό των Εβραίων που αποτελεί τη  ρίζα όλου του κακού

ΦΡΙΚΗ – Αυτό είναι το βρώμικο μυστικό των Εβραίων που αποτελεί τη  ρίζα όλου του κακού

12 Ιανουαρίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,617
Μοίρασέ το

Παραχωρήσεις για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ στο…Ταλμούδ!!!

 

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ υπάρχει η παιδεραστία στον κόσμο!!! Μας την πρωτο-εισήγαγαν οι…«Περιούσιου» πριν αιώνες κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον τους Εβραίους τους έδιωχναν από τις χώρες τους όλα τα ευρωπαϊκά χριστιανικά κράτη για σχεδόν 2.000 χρόνια!!!

Το Ταλμούδ είναι πολύ περίπλοκο, δεν θεωρείται κάθε δήλωση ως εβραϊκός νόμος, μερικές φορές πρόκειται για σχολιασμό ή τη γνώμη κάποιου Ραβίνου, μερικές φορές είναι όρος ή διάψευση. Ωστόσο, τα παρακάτω αποσπάσματα θα σας δώσουν μια καλή ιδέα για τον Ταλμουδικό συλλογισμό σχετικά με ορισμένα ζητήματα.

Το πρότυπο στο Ταλμούδ είναι ότι τα κορίτσια μπορούν να παντρευτούν και να είναι έτοιμα για συνουσία στην ηλικία των τριών ετών, όπως και τα αιχμάλωτα κορίτσια, ενώ τα αγόρια μπορούν να σοδομιστούν χωρίς ποινή μεταξύ τριών και εννέα ετών.

Τα μη Εβραία αγόρια μολύνουν τον Εβραίο μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ άνω των 9 ετών.

 

Οι μητέρες που κάνουν σεξ με τους οκτάχρονους γιους τους δεν καθίστανται ακάθαρτες από την πράξη και τα κορίτσια κάτω των έντεκα ετών απαγορεύεται να χρησιμοποιούν αντισύλληψη κατά τη διάρκεια του σεξ.

 

Οι αιχμάλωτες μη Εβραίες σκλάβες, μικρότερες των τριών ετών, επιτρέπεται να παντρευτούν με ιερείς και το Ταλμούδ λέει ότι ο πολεμιστής Τζόσουα (Ιησούς) δοκίμασε την παρθενία των ανήλικων γυναικών σκλάβων βάζοντάς τους μπουκάλια κρασιού, αν και υποτίθεται ότι τα δοκίμαζε για «υδρογονίτιδα».

Η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΗΤΡΟΣ & ΥΙΟΥ

 

Μόνο το σεξ/αιμομιξία με αγόρια άνω των οκτώ ετών καθιστά τις γυναίκες ακάθαρτες.

«Αν μια γυναίκα έκανε άσεμνα πράγματα με τον μικρό  γιο της [ανήλικο] και διέπραξε το πρώτο στάδιο συμβίωσης με αυτήν, — λέει η Beth Shammai , την καθιστά ακατάλληλη  για την ιεροσύνη.

Έτσι, αν ήταν το αγόρι ήταν εννέα χρονών και μιας μέρας ή περισσότερο, η Beth Hillel συμφωνεί ότι ακυρώνεται από την ιεροσύνη, ενώ αν ήταν μικρότερ των οκτώ, η οργάνωση Beth Shammai συμφωνεί ότι δεν ακυρώνεται.

TO ΣΕΞ ΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΒΡΕΦΗ

 

Οι αιχμάλωτες σκλάβες (προσηλύτριες) μπορούν να παντρευτούν με ιερείες κάτω των τριων ετών, έτσι θεωρούνται κατάλληλες για συμβίωση.

-1962  Soncino Babylonian Talmud, Yebamoth 60b

To ΣΕΞ ΜΕ ΝΕΑ ΑΓΟΡΙΑ

Τα αγόρια μεταξύ 0 και 3 ετών δεν είναι «άντρες» και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σεξ χωρίς αμαρτία.

***(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ)***

«Οι Ραβίνοι μας δίδαξαν: Στην περίπτωση ενός αρσενικού παιδιού, ένα νέο δεν θεωρείται ίσο με ένα παλιό. αλλά ένα νεαρό θηρίο αντιμετωπίζεται ως ηλικιωμένο. [23] Τι σημαίνει αυτό; — Ο Ραβίνος είπε: Η παιδεραστία με παιδί κάτω των εννέα ετών δεν θεωρείται παιδεραστία με παιδί πάνω από αυτό. Ο Samuel είπε: Η παιδεραστία με ένα παιδί κάτω των τριών ετών δεν αντιμετωπίζεται όπως με ένα παιδί πάνω από αυτό.[24] Ποια είναι η βάση της διαφωνίας τους; — Ο Rab υποστηρίζει ότι μόνο αυτός που είναι σε θέση να εμπλακεί σε σεξουαλική επαφή, μπορεί, ως παθητικό υποκείμενο της παιδεραστίας, να ρίξει ενοχές [στον ενεργό δράστη]. ενώ εκείνος που δεν είναι σε θέση να εμπλακεί σε σεξουαλική επαφή δεν μπορεί να είναι παθητικό υποκείμενο παιδεραστίας [από αυτή την άποψη].[25] Αλλά ο Σαμουήλ υποστηρίζει: Η Αγία Γραφή γράφει, [Και δεν θα ξαπλώσεις με τους ανθρώπους] όπως κοιμάται κανείς με μια γυναίκα.[26]. Έχει διδαχθεί σύμφωνα με τον Ραβίνο η παιδεραστία σε ηλικία εννέα ετών και μία ημέρα»- 1962 Soncino Babylonian Talmud: Sanhedrin 54b

Υποσημείωση 24: Δηλαδή, ο Ραβίνος κάνει εννέα χρόνια το μέγιστο όριο. αλλά αν κάποιος διέπραξε σοδομισμό με παιδί μικρότερης ηλικίας, δεν υπάρχει ενοχή. Ο Σάμουελ κάνει την ηλικία των τριών ετών το ελάχιστο όριο.

Υποσημείωση 25: Στα εννέα χρόνια ένα αρσενικό αποκτά σεξουαλική ωριμότητα.

 

Διαβάστε όλο το θέμα, εδώ

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,617


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα