«Φόρουμ εθνικού ακρωτηριασμού» στη Θεσσαλονίκη, με την ανοχή της κυβέρνησης! (ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” – ΝΑΤΣΙΟ!!!)

«Φόρουμ εθνικού ακρωτηριασμού» στη Θεσσαλονίκη, με την ανοχή της κυβέρνησης! (ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” – ΝΑΤΣΙΟ!!!)

21 Οκτωβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:724
Μοίρασέ το

 

Αδιανόητα γεγονότα!

Τόσα συλλαλητήρια και το αποτέλεσμα ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ την οποία καθημερινά βρίσκουμε μπροστά μας… τρανή επιβεβαίωση πως ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ – ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ…

ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΧΑΖΑΡΟΣ – ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, Ή ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ…

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ…

ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙ… “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”

 

 

 

… ΟΥΤΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

 

Υ.Γ.2.  ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΛΕΞΗ;;;

ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ… ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΑΓΑΠΗΣ”…

 

Ποιος πραγματικά θα το περίμενε ότι θα ερχόταν η στιγμή όπου Σκοπιανοί και Τούρκοι, θα διοργάνωναν εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την δήθεν καταπίεση της δήθεν «μακεδονικής» και «τουρκικής» μειονότητας στην Ελλάδα;

Και όμως, με τον Μητσοτάκη, το είδαμε κι αυτό. Αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, διεξάγεται το αυτοαποκαλούμενο forum ανθρωπίνων δικαιωμάτων 2023, με συμμετοχή εθνικά επικίνδυνων στοιχείων, που ισχυρίζονται πως στην Ελλάδα υπάρχει τόσο «μακεδονική» μειονότητα, όσο και «τουρκική» μειονότητα, οι οποίες μάλιστα καταπιέζονται!

Προκαλεί εντύπωση ότι ανάμεσα στους διοργανωτές, βρίσκεται η οργάνωση των Σκοπιανών η οποία διακρίνεται για την ανθελληνική προπαγάνδα της παγκοσμίως και τα αναίσχυντα ψεύδη με τα οποία προωθεί ουσιαστικά τον εθνικό ακρωτηριασμό της Μακεδονίας! Όλα αυτά, ενώ ακόμα και με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει καμία εθνική «ψευδομακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα…

Από κοντά φυσικά και οι Τούρκοι, οι οποίοι επιμένουν να ομιλούν για «τουρκική μειονότητα» στην Θράκη, πράγμα που φυσικά δεν υφίσταται.

Είναι πλέον προφανές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει καμία διάθεση να προστατεύσει τα εθνικά μας συμφέροντα, από προφανείς εθνικούς κινδύνους, διότι η δράση τέτοιων  «οργανώσεων» σε ελληνικό έδαφος, συνιστά εθνικό κίνδυνο…

 


Για την υπόθεση έβγαλε ανακοίνωση η Ελληνική Λύση η οποία χαρακτηρίζει Εθνικά επικίνδυνη την πρόκληση Σκοπιανών και Τούρκων στη Θεσσαλονίκη και αναφέρει:

Το λεγόμενο «Φόρουμ για τα ανθρώπινα δικαιώματα» το οποίο διεξάγεται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, συνιστά μία ασύλληπτη, αλλά και εθνικά επικίνδυνη πρόκληση.

Πρόκειται για μία συγκέντρωση ψευτομακεδόνων που διαπράττουν ανθελληνικές ενέργειες εδώ και δεκαετίες, μαζί με Τούρκους που προωθούν το μύθευμα της δήθεν «Τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη, την οποία επέτρεψε η κυβέρνηση!

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε «τουρκική», ούτε φυσικά «μακεδονική» μειονότητα. Όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, αποτελούν εθνικό κίνδυνο και απεργάζονται εθνικό ακρωτηριασμό.

Η ανοχή την οποία επιδεικνύει η Ν.Δ. απέναντι σε όσους επιβουλεύονται την εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μας, είναι τουλάχιστον εγκληματική.

*Φωτό αρχείου

 

 

Πηγή

Προβολές : 724


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα