Ψευδοπατριωτικό, ψευδοδημοκρατικό, ψευδο...   Πες τα βρε Παπαδερέ, γιατί  είναι πολλά τα γίδια και τα πρόβατα που δεν καταλαβαίνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ... Ή μήπως είναι πολλοί οι λαγοί και οι πρακτοράτζες πραματευτάδες;;;

Ψευδοπατριωτικό, ψευδοδημοκρατικό, ψευδο... Πες τα βρε Παπαδερέ, γιατί είναι πολλά τα γίδια και τα πρόβατα που δεν καταλαβαίνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ... Ή μήπως είναι πολλοί οι λαγοί και οι πρακτοράτζες πραματευτάδες;;;

16 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:625
Μοίρασέ το

 

Όταν η δημοκρατία μαζί και το Σύνταγμα καταπατούνται βάναυσα απο συμμορίες διεφθαρμένων εθνομηδενιστών, όχι μόνο η νεολαία αλλά το σύνολο των πολιτών μπορεί να στραφεί απελπισμένα σε ότι άλλο του προσφέρει το ίδιο το σύστημα, αρκεί να του το πλασάρουν σαν “διαφορετικό”.

Σαν τους Βοβόληδες, Νατσιούς, μεγαλοκοπέλες του μπαμπά τους, γερμανούς επιχειρηματίες πωλητές επιστολών του Ιησού και άλλα σκύβαλα της σιωνομασονικής εξουσίας του χρήματος και του σατανά.

Όταν είσαι χώρα υπό κατοχή, τι ελεύθερες εκλογές θα κάνεις μωρέ;;;

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει αυτός ο γαμωλαός, πως ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ;;;

ΟΠΩΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΜΙΑ;;;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΕΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ…

ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ
ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε μια πατρίδα υπο διαμελισμό,
χωρίς σύνορα, χωρίς κυριαρχία.
Δημοκρατία κατ επίφαση,
Εκλογές τσίρκο κατοχικής τρέλας με αποτελέσματα δεδομένα
και θεσμοί και Σύνταγμα λιγδιασμένα πτυελοδοχεία των βαρβάρων.
Και ένας λαός δεσμώτης τραγικός του σπηλαίου της αλληγορίας απο την Πολιτεία του Πλάτωνα.
Και κάποιοι, απο αφιονισμένα κομματόσκυλα μέχρι τις ορδές των αιώνιων χρήσιμων ηλιθίων, επιμένουν να μιλούν με όρους ελευθερίας και ανεξαρτησίας στρουθοκαμηλίζοντας στην κατοχική πραγματικότητα.
Μετράνε ποσοστά, αποδίδουν ευθύνες.
Αδιαφορώντας αν το αποτέλεσμα δεν είναι της ψευτοκάλπης, αλλά του Boss.
Η νεολαία σύμφωνα με τις ψευδοδημοσκοπήσεις αφού το boss της singular αποφασίζει τα αποτελέσματα στο προτεκτοράτο του, στράφηκε λέει στους ψευδοσπαρτιάτες του ανερχόμενου αστέρα, Ηλία του εθνομάρτυρα.
ΑΝ οι εκλογές ήταν εκλογές και όχι εικονικό τσίρκο, θα μπορούσαμε να δώσουμε εύκολα και απλά την εξήγηση.
Όταν η δημοκρατία μαζί και το Σύνταγμα καταπατούνται βάναυσα απο συμμορίες διεφθαρμένων εθνομηδενιστών, όχι μόνο η νεολαία αλλά το σύνολο των πολιτών μπορεί να στραφεί απελπισμένα σε ότι άλλο του προσφέρει το ίδιο το σύστημα, αρκεί να του το πλασάρουν σαν “διαφορετικό”.
Σαν τους Βοβόληδες, Νατσιούς, μεγαλοκοπέλες του μπαμπά τους, γερμανούς επιχειρηματίες πωλητές επιστολών του Ιησού και άλλα σκύβαλα της σιωνομασονικής εξουσίας του χρήματος και του σατανά.
Ψευδοπατριωτικό, ψευδοδημοκρατικό, ψευδο…….
Πάντα όμως θα είναι άλλη μια εφεδρεία διεφθαρμένων του ίδιου πολιτικού κατοχικού βόθρου.
Γιατί απλά ο βόθρος είναι κατοχικός.
Και βόθρος.
Και σε περίοδο κατοχής η δημοκρατία μαζί με την πατρίδα βρίσκονται στα κάγκελα με το λαό στα κρεματόρια των διεστραμμένων και των παράφρονων διακινητών τρόμου, πανδημιών, μπολιασμάτων και μετανθρωπικής παράνοιας.
Περιβάλλοντα αυστηρώς Ακατάλληλα για ανθρώπινες αξίες και για παιδικά όνειρα.

 

Πηγή

Προβολές : 625


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα