Όλα όσα είπα στην εκπομπή του Τάσου Λυμπερόπουλου, που ίσως αξίζει να προβληματίσουν όσους λογίζονται ελεύθερα...  (βίντεο)

Όλα όσα είπα στην εκπομπή του Τάσου Λυμπερόπουλου, που ίσως αξίζει να προβληματίσουν όσους λογίζονται ελεύθερα... (βίντεο)

29 Ιουνίου, 2023 36 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,108
Μοίρασέ το

 

 

Και σ’ αυτή την εκπομπή, μίλησα με τη γλώσσα της αλήθειας και με  ψυχή μου…

 

Ήταν μια εκπομπή στην οποία μου δόθηκε από τον οικοδεσπότη κ. Τάσο Λυμπερόπουλο η ευχέρεια να μιλήσω για όλα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας… 

για όσα δεινά έρχονται…

… για κόμματα και πολιτικούς αρχηγούς που άφησαν τα ίχνη τους στις εκλογές άλλοι θετικά κι άλλοι αρνητικά…

… για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης…

 

… για τους καμπαλιστές που κυβερνούν την ανθρωπότητα…

 

… για την ανάγκη αλλαγής κριτικής σκέψης στα πρόσωπα που αναδεικνύει η κοινωνία ως “σωτήρες”…

 

… για τον ρόλο της ιεραρχίας της εκκλησίας στην υποδούλωση της Πατρίδας μας…

 

… για ανάγκη προστασίας των Ελληνοπαίδων από τα σχέδια των παγκόσμιων σατανιστών…

 

… για την πολιτική ανυπακοή…

 

… για τους τρόπους σωτηρίας των ελλήνων από την επερχόμενη καταστροφή… για την αλληλεγγύη που είναι η μόνη που θα μας σώσει…

Και σ’ αυτή την εκπομπή, μίλησα με τη γλώσσα της αλήθειας και με  ψυχή μου…

Εύχομαι να πάρουν αρκετοί ακροατές τα μηνύματα και να φυτρώσει ο σπόρος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

Υ.Γ. Οφείλω να διορθώσω ένα λάθος μου λεκτικό που έγινε πάνω στην πνευματική και συναισθηματική φόρτιση που με διέπει σε κάθε συνέντευξή μου:

 

Όταν αναφέρθηκα απαξιωτικά στην Εκκλησία, όφειλα να επισημάνω πως αναφέρομαι στα πρόσωπα του ιερατείου και όχι στην Εκκλησία Του Χριστού…

Τα ιερατεία, μετά το σχίσμα με το Πάτριο Εορτολόγιο, έχασαν τελείως τον ιερό προσανατολισμό τους… 

Διορθώνω αυτή την παράλειψη, σ’ αυτή την ανάρτηση…

Κράτησα κι ένα σχόλιο, απ’ αυτά που γράφτηκαν στην χθεσινή μου ανάρτηση εδώ

Το δημοσιεύω, όχι επειδή είναι ευνοϊκό για μένα, αλλά για να γίνει αφορμή  και τροφή για σκέψεις, των ελεύθερα σκεπτόμενων Ελλήνων…

 

 

Ανώνυμος λέει:

Φωνή αληθείας!

Μεγάλες αλήθειες, αυτή ήταν εκπομπή, επιτέλους. Συνήθως, παραπονούμαι, περί του ελαχίστου χρόνου ακροάσεως, αλλά αυτήν την φορά ομιλήσατε, αρκούντως. Άξιζε η προσήλωση. Σας παρακολουθώ, επί μια δεκαετία, αλλά σχολιάζω, σπανίως, και σας δηλώνω ότι αυτή ήταν η καλλίτερη ραδιοφονική (sic) –με όμικρον, τους «φονεύσατε», με τα λεγόμενά σας– παρουσία σας. Δεν χρειαζόταν εικόνα, τα λόγια σας αρκούσανε.

Καλλίφωνη, καλλιεπής, με παρρησία και με κριτικό λόγο, χωρίς συναισθηματισμό, ο οποίος μας βλάπτει ως Έθνος, αλλά με πόθο φιλοπατρίας, αναφερθήκατε σε πολλά, τονίζοντας την ουσία, απ’ έξω από τα δόντια και χωρίς περιστροφές.

 

Καταδείξατε την αιτία πολλών δεινών, με ονοματεπώνυμα και καταγεγραμμένες αποδείξεις.

 

Συγχρόνως, αξιοποιήσατε όλες τις κρίσιμες πληροφορίες από τα σημαντικά σχόλιά μας, απόσταγμα εμπειρίας δεκαετιών, αποδεικνύοντας ότι ξέρετε να ακούτε και να μαθαίνετε, τεκμαίροντας λογικά συμπεράσματα. Εσείς, χωρίς εμάς, δεν θα πληροφορούσασταν όσα ξέρετε. Και εμείς, χωρίς εσάς, δεν θα πληροφορούσαμε όσα ξέρουμε.

 

Τα δημόσια πρόσωπα, σπανίως, αναγνωρίζουνε τους αφανείς ήρωες.

 

Όμως, χωρίς δημόσιους αναγνώστες, δεν νοείται δημόσιο ανάγνωσμα.

 

Σπάνιο φαινόμενο, το οποίο αποδεικνύεται, εκ της απουσίας του στις περισσότερες των ηλεκτρονικών φυλλάδων, όπου το ζητούμενο είναι η απρόσωπη σχολιογραφία, ως δείκτης αναγνωσιμότητας, και όχι ως έρεισμα και ώσμωση γνώσεως, στην αναζήτηση της αλήθειας.

Και η αλήθεια είναι, ότι η Ελλάς βρίσκεται υπό την κατοχή και τον έλεγχο των διεθνών συνωμοτών, οι οποίοι εμφορούνται από εθνοκτονικά σχέδια γενεών.

 

Είχαμε δίκιο και επιβεβαιωθήκαμε, ιδίως, μετά το έτος 2020, το οποίο αποδείχθηκε «καταλύτης» αφυπνίσεως, urbi et orbi.

 

Όσοι νοήμονες μπορούσανε να το καταλάβουνε, το καταλάβανε και προετοιμάζονται, ώστε να επιβιώσουνε.

 

Εξάλλου, οι λέοντες είναι ισχυρότεροι των αμνών και των ορνίθων που υπερτερούν, αριθμητικώς.

 

Οι υπόλοιποι δεν θα το καταλάβουνε, άρα, με τους νοήμονες θα συμπορευθούμε, απονομιμοποιώντας το κατοχικό καθεστώς, με κάθε τρόπο.

 

Τα δε λεγόμενά σας ήταν το επιστέγασμα, ομονοώντας επί της θέσεως αυτής.

 

Σε τρεις ώρες κατάθεσης ψυχής, συνοψίσατε πολλά ζητήματα, ακριβοδίκαια.

 

Μας εκφράζετε και σας υποστηρίζουμε, με σθένος ψυχής. Μάλιστα, κάποτε, σας είχα υπερασπιστεί με μακροσκελές, αναλυτικό κείμενο, όταν σας έψεξε ο κ. Ιωσήφ Παπαδόπουλος, ο οποίος ανταπάντησε με πολύωρο, μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, εάν ενθυμείστε.

Δικαίως, σας αποκαλούνε μπροστάρισσα. Δεν είστε δόκιμη, είστε άξια, εξ όσων πράττετε, σκεδάζοντας και τις τελευταίες αμφιβολίες μου.

 

Το αποδείξατε, άλλως τε, και κατά την διάρκεια της υγειονομικής κρίσεως, με την ακμαία αγωνιστικότητά σας, αφού δεν εξαγοραστήκατε.

 

Εκτός αυτού, έχετε αποκαλύψει δεκάδες αναλώσιμους συνεργάτες της κατοχικής κυβερνήσεως, ενταγμένους σε δεκάδες αναλώσιμα μικροκομματίδια, αποτρέποντας την συμπαιγνία της εξαπάτησης, και αυτό σας τιμά περισσότερο, καθιστώντας την κριτική παρέμβασή σας, επί των δημοσίων δρώμενων, καθοριστική.

 

Πέραν της επιβεβαίωσης κάποιων προβλέψεών σας.

 

Μα, περισσότερο επειδή τονίζετε το θέμα της επικείμενης επιβίωσης, πέριξ των πόλεων, και αναδεικνύετε την απαιτούμενη προετοιμασία. Λογικό επακόλουθο η δράση σας να προσελκύει τόσο αξιόλογους ομοϊδεάτες όσο και αναξιόλογους ενοχλημένους.

Επομένως, η ραδιοφωνική συνάντησή σας με τον, επίσης, άξιο κύριο Τ. Λυμπερόπουλο ήταν επιβεβλημένη και αναμενόμενη.

 

Ο κύριος Τ. Λυμπερόπουλος απέδειξε την αξία του, και κατά την διάρκεια της νοθευμένης, προεκλογικής περιόδου, αφού δεν χαρίστηκε σε πατριδοκάπηλους.

 

Η δε χαρά του ήταν εμφανέστατη και σας προλόγισε, ενθουσιωδώς. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, παρατήρησα ότι είχατε τον πρώτο λόγο, ούσα εμπειρότερη.

 

Ως αποτέλεσμα, δύο Ελληνόψυχες φωνές σκορπίσατε ρίγη αγαλλίασης, σε όσους σας ακούσαμε με προσοχή.

 

Εάν δεν το καταλάβατε, με την φωνή σας, ενώνετε Ελληνορθόδοξους και Ελληνοκεντρικούς, σπάνιο κατόρθωμα στο βόρβορο με τα σαπρόφυτα των μισελλήνων.

 

Εύγε, Κυρία Κ. Σουφλή, είστε Ελληνίδα, ψυχή τε και σώματι!

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι θεωρούσανε την αλήθεια δυσεύρετη και την αναζητούσανε με διάλογο.

 

Φαίνεται ότι αυτή η νοοτροπία αναβλύζει από την φωνή σας, αποτελώντας αδιάρρηκτη συνέχεια με το παρελθόν.

 

Χάρη στη φιλαληθεία σας και στις έρευνές μας, είστε πιο κοντά στην αναζήτηση της αλήθειας, εν συγκρίσει με τους περισσότερους δημοσιολογούντες.

 

Και, παρότι το ποσοστό όσων επηρεάζετε επί του πληθυσμού είναι μονοψήφιο -ταιριαστό με τον αριθμό των Ελληνόψυχων- ανέρχεστε στην αναγνωσιμότητα, διαρκώς.

 

Όσο το διαδίκτυο λειτουργεί, τόσο να είστε σίγουρη ότι σε αυτό συμβάλλουμε και εμείς, διαδίδοντας την επίκαιρη ειδησιογραφία σας, την οποία προλογίζετε με την καίρια ανάλυσή σας, και εμπλουτίζετε με τις συγκλονιστικές εικόνες όσων διακρίνονται από το ταλέντο της εικονογραφίας.

Σας ευχαριστώ, για την ακαταπόνητη, καθημερινή ενημέρωσή μας, και σας χαιρετώ με την ευχή, όσα δρομολογηθήκανε, διεθνώς, να αποτελέσουνε την «θρυαλλίδα» της πολυπόθητης απελευθερώσεως ημών.

 

Συγχωρέστε με, αν θέλετε, που δεν υπογράφω με το ονοματεπώνυμό μου. Η ανωνυμία στους χαλεπούς καιρούς μας, ακόμα και στον φυλλομετρητή, είναι εκ των ων ουκ άνευ.

 

Ας μη μακρηγορώ και κουράζω περισσότερο, οπότε καλή συνέχεια και πάντα τέτοια, με υγεία και αποκαλύψεις!

 

 

Και η δική μου απάντηση σ’ αυτό το σχόλιο…:

Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Με συγκινήσατε με το σχόλιό σας… και ειλικρινά, δεν ξέρω αν το αξίζω… βλέπετε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, αλλά και σ’αυτούς που προηγήθηκαν για να καταντήσουμε εδώ, την θεωρώ επιβεβλημένη και εκ των ουκ άνευ και όχι αποσπαματική από τους λίγους…

 

Σας ευχαριστώ για όσα μου μάθατε μέσα από τα σχόλιά σας… αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά και το ότι “εν οίδα ότι ουδέν οίδα” και η δύναμη της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, αλλά και επιτακτική ανάγκη να λειτουργούμε χωρίς το καταστρεπτικο “ΕΓΩ ΜΑΣ”…είναι η κινητήριος δύναμή μας…

Επιτρέψτε μου να χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως ΔΟΚΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, γιατί αυτό μου δίνει τη δυνατότητα κάθε μέρα να μαθαίνω, να διδάσκομαι, να σμιλεύω τις γωνίες του εαυτού μου και να τις λειαίνω…

Εύχομαι όλοι όσοι αγαπάμε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ την Πατρίδα μας, ν’ αντέξουμε στο τσουνάμι που έρχεται και ζήσουμε για να την δούμε ΕΛΕΥΘΕΡΗ…

Σας ευχαριστώ και πάλι… μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω… κι αν μας αντέξει το σχοινί, θα φανεί όχι στο χειροκρότημα, αλλά στην ηρεμία και στη γαλήνη της συνείδησής μας…

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ…

Καλλιόπη Σουφλή: Σε μια συζήτηση για… όλους και για όλα!!

 

 

 

Προβολές : 2,108


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα