Όλοι αυτοί οι “προφήτες” σαν τον Νουριέλ αλλά και σαν κάτι προφήτες της παλαιάς διαθήκης...όλα τα “βλέπουν”, αλλά το μόνο που δεν έχουν δει πότε είναι τον παγκόσμιο ρόλο του Εβραιοχαζαρικού Ιερατείου στα παγκόσμια δρώμενα.!!

Όλοι αυτοί οι “προφήτες” σαν τον Νουριέλ αλλά και σαν κάτι προφήτες της παλαιάς διαθήκης...όλα τα “βλέπουν”, αλλά το μόνο που δεν έχουν δει πότε είναι τον παγκόσμιο ρόλο του Εβραιοχαζαρικού Ιερατείου στα παγκόσμια δρώμενα.!!

3 Νοεμβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:854
Μοίρασέ το

 

Για εισβολή εξωγήινων δεν βλέπω να μιλά ο οικονομολόγος- “προφήτης” και ανησυχώ!!!

 

 

 

Πες τα Λύκαστρε ν’ ανοίξει το μυαλό των κοιμισμένων…

Γεμίσαμε προφητολάγνους ως συνέχεια των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης, που όντως δεν είχαν δει ποτέ την ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :Για εισβολή εξωγήινων δεν βλέπω να μιλά ο οικονομολόγος- “προφήτης” και ανησυχώ!!!

E όχι και Αμερικανός ο Ντονμές Εβραίος τουρκοιρανικής καταγωγής. Ο οποίος είναι από τους εκλεκτούς διαφόρων Ινστιτούτων για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση , στην οποία είναι οπαδός.

Οι Εβραίοι είναι ο πιο δειλός και ύπουλος λαός, στην καταγεγραμμένη ιστορία της ανθρωπότητας.

Σε όλη την ιστορική τους διαδρομή, ποτέ δεν πολέμησαν μούρη με μούρη.

Ανέκαθεν επεδίωκαν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους, μέσω της μαγγανείας και του δόλου. Η βάζοντας άλλους να πολεμούν γι’ αυτούς.

Το περίεργο είναι ότι όλοι αυτοί οι “προφήτες” σαν τον Νουριέλ αλλά και σαν κάτι προφήτες της παλαιάς διαθήκης…όλα τα “βλέπουν”, αλλά το μόνο που δεν έχουν δει πότε είναι τον παγκόσμιο ρόλο του Εβραιοχαζαρικού Ιερατείου στα παγκόσμια δρώμενα!!!

Αν κάποιος μελετήσει για τους Χάζαρους από τον 9 – 11 μ.Χ. αιώνα στην περιοχή Κασπία – Κίεβο – Κριμαία, θα καταλάβει επί των ημερών μας, τις σχέσεις με το κίνημα Μαϊντάν στην Ουκρανία και γιατί γίνεται εκεί τώρα πόλεμος και τον ρόλο του επίσης Χάζαρου Τζ. Σόρος!

Μισητός εχθρός των απανταχού Χάζαρων είναι οι Σλάβοι ειδικά αυτοί των Ρως… μιας και οι Ρως (Ρώσσοι)  κατέλυσαν το κράτος των Χάζαρων.

Οι Χάζαροι είναι φυλετικά Μογγόλοι, και θρησκευτικά Εβραίοι.

Ο βασικός κορμός του Εβραικού διεθνισμού βασίζεται στους «οπαδούς της αφομοίωσης» τους Χάζαρους, όπως Λ. Τρότσκι, Μ. Ολμπράιτ, Ζ. Μπρεζίνσκι κ.λ.π.

Για αυτό και τα τελευταία 40 χρόνια οι Χαζάροι είναι αυτοί που δυνάμωσαν οικονομικά,στρατιωτικά, τεχνολογικά την…..Κίνα.!!

Ο άλλος Εβραϊκός κλάδος είναι οι Ασκενάζι, αποτελούν (κατά αυτούς) την συνέχεια του αρχαίου Ισραήλ από τους Ιουδαίους.

Μόνο που σήμερα Ιουδαίοι, δηλαδή ο αρχαίος κάτοικος της Ιουδαίας ΔΕΝ υπάρχει.

Τους εξολόθρευσαν όλους. 

 

Πηγή

Προβολές : 854


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα