Όσοι ιστολόγοι και μπλόγκερς στηρίξατε τον Νατσιό και την παρέα του, ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ...

Όσοι ιστολόγοι και μπλόγκερς στηρίξατε τον Νατσιό και την παρέα του, ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ...

21 Νοεμβρίου, 2023 32 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,172
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ…

Συγχαρητήρια στο «Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ».

Ψήφισε την φίμωση του διαδικτύου!

 

Μαλάκες, όσοι τον στηρίξατε, να φτύσετε τα μούτρα σας…

ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ…

ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ…(εδώ)

ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΩΣ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ…

ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ…

Ή ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ…

ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟ…

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΣΤΑΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΦΕΡΕΙ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ…

ΑΥΤΟ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ… 

 

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Χιλιάδες φορές έγραψαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ… “ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΩΛΟ”…

 

 

 

«Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την πρόληψη διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Τί όμως θεωρείται ‘τρομοκρατικό περιεχόμενο’; Η κριτική μας παραδείγματος χάρη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ή η άποψή μας για ένα θέμα επικαιρότητας;» αναφέρει ο Λάμπρος Πάσχος στο δελτίο του.
Υπέρ της αρχής τάχθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΝΙΚΗ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών», ενώ το καταψήφισαν ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες και Πλεύση Ελευθερίας.

 

Τι δουλειά έχεις ΝΙΚΗ μου στους «ναι» με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε αυτό το νομοσχέδιο; Τι κάνεις εκεί με τους άλλους δύο εσύ ένα «δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα», όπως δηλώνεις; Όλοι οι άλλοι που είπαν «ΟΧΙ», τί δεν είδαν που είδες εσύ;

 

Αν έχει μείνει λίγη ελευθερία του λόγου σήμερα αυτή βρίσκεται στο διαδίκτυο και πάνε τώρα να της κόψουν το κεφάλι. Να αφιερώσουμε αυτήν την εξέλιξη στους πατριώτες και στις πατριώτισσες που μας έκαναν μούτρα επειδή ασκήσαμε προεκλογικά κάποια κριτική, διότι βλέπαμε ορισμένα πράγματα που δεν μας άρεσαν. Εμποδίζαμε εμείς οι κακοί, οι πράκτορες, οι δεν ξέρω τι, το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα. Ποιο όνειρο δηλαδή; Να έχουν μία φωνή μέσα στη Βουλή. Να ακούνε για τον Κολοκοτρώνη και την Μπουμπουλίνα ενώ θα ψηφίζονται τέτοια νομοσχέδια.

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,172


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα