Όταν οι Σκοπιανοί έχουν τέτοιους υποστηρικτές, δεν πρέπει να φοβούνται τους έλληνες

Όταν οι Σκοπιανοί έχουν τέτοιους υποστηρικτές, δεν πρέπει να φοβούνται τους έλληνες

5 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:343
Μοίρασέ το

 

Σταύρος Καλαφάτης: Ο «μακεδονομάχος» που έγινε «Τιραμόλα»…

 

 

 

Αναρωτιέμαι, ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…

Και το χειρότερο, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΕΡΤΑΚΙ ΞΥΛΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ;;;

ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ… ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Άχνα για το ανοσιούργημα του «κέντρου μακεδονικής γλώσσας»!

Όλοι περίμεναν με κομμένη την ανάσα την παρέμβαση του αρμόδιου υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Σταύρου Καλαφάτη, προκειμένου να ακυρωθεί το ανοσιούργημα της αναγνώρισης «κέντρου» της δήθεν «μακεδονικής» γλώσσας στην Φλώρινα…

 

Ο Σταύρος Καλαφάτης άλλωστε προεκλογικά είχε γυαλίσει το ξίφος και εξαπέλυε σφοδρή επίθεση κατά της μειοδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Όσοι όμως στήριξαν τις ελπίδες τους για την υπεράσπιση της ιστορικής ηθικής στον Σταύρο Καλαφάτη, διαψεύστηκαν. Ο υφυπουργός και πρώην μακεδονομάχος, δεν έβγαλε άχνα για αυτή την εξωφρενική απόφαση του ειρηνοδικείου Φλώρινας, η οποία παραβιάζει ακόμα και αυτή την επαίσχυντη συμφωνία!

Αυτό διότι όπως έχουμε πει, το συγκεκριμένο κέντρο ισχυρίζεται πως υπάρχει εθνική ψευτομακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, πράγμα που συνιστά ευθεία παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ζάεφ πανηγύρισε για την συγκεκριμένη εξέλιξη, επισφραγίζει την πολλαπλή παραβίαση της συμφωνίας από την πλευρά των Σκοπίων, γεγονός που ανοίγει διάπλατα την πόρτα της ακύρωσης της.

Ο Σταύρος Καλαφάτης όμως, με μία πρωτοφανή πολιτική ευλυγισία που θα ζήλευε και ο Τιραμόλα, έχει αφήσει πίσω του τις περικεφαλαίες και τις Περικνημίδες.

Όταν οι σκοπιανοί έχουν τέτοιους υποστηρικτές, δεν πρέπει να φοβούνται τους έλληνες

Όχι μόνον δεν συζητά το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η επαίσχυντη συμφωνία, αλλά αντίθετα εμφανίζεται ως υπέρμαχος της ευρωπαΐκής πορείας του κρατιδίου των Σκοπίων!

Όταν οι σκοπιανοί έχουν υποστηρικτές σαν τον Σταύρο Καλαφάτη, δεν πρέπει να φοβούνται τους Έλληνες…

 

newsbreak

 

Πηγή

Προβολές : 343


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα