Όταν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ούρλιαζαν για την επικινδυνότητα των θανάσιμων εμβολιασμών του κορονοϊού, το κάποτε έγκυρο ιατρικό περιοδικό LANCET, ΣΙΩΠΟΥΣΕ!!! ΟΠΩΣ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ – ΘΕΣΜΟΙ.

Όταν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ούρλιαζαν για την επικινδυνότητα των θανάσιμων εμβολιασμών του κορονοϊού, το κάποτε έγκυρο ιατρικό περιοδικό LANCET, ΣΙΩΠΟΥΣΕ!!! ΟΠΩΣ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ – ΘΕΣΜΟΙ.

30 Σεπτεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:828
Μοίρασέ το

 

Το mRNA μπορεί να μεταδοθεί στα βρέφη από θηλάζουσες εμβολιασμένες μητέρες για τον Covid19, δείχνει μελέτη που το ανίχνευσε στο μητρικό γάλα.

Το mRNA μπορεί να μεταδοθεί στα βρέφη από θηλάζουσες εμβολιασμένες μητέρες για τον Covid19, δείχνει μελέτη που το ανίχνευσε στο μητρικό γάλα.

 

Ούρλιαζαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και για τις τρομακτικές παρενέργειες του θανατηφόρου εμβολίου για τον ψευτοκορονοϊό, από τον Αύγουστο του 2021 και για τις εγκυμονούσες…(εδώ)

 

Έπρεπε να περάσουν δυο χρόνια για να γράψει το πάλαι ποτέ έγκριτο κορυφαίο ιατρικό περιοδικό την αλήθεια…  Μια αλήθεια που ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΘΩΣ ΑΘΩΑ ΜΩΡΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ…

 

 

Πλέον, δεν την πληρώνουν μόνον οι πρώην εγκυμονούσες, αλλά θα την πληρώσουν πολύ ακριβά τα μωρά τους…

ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μια νέα μελέτη που δημοσιέυτηκε στο περιοδικό Lancet προσθέτει σε έναν αυξανόμενο όγκο στοιχείων που υποδηλώνουν ότι το mRNA από τα εμβόλια COVID-19 δεν παραμένει στο σημείο της ένεσης (όπως υποστήριζαν αρχικά) αλλά «απλώνεται συστηματικά» σε όλο το σώμα και μπορεί να καταλήξει και στο μητρικό γάλα και να μεταδοθεί στα βρέφη από τις εμβολιασμένες μητέρες.

Η μελέτη βρήκε mRNA στο 70 τοις εκατό των δειγμάτων μητρικού γάλακτος

Οι ερευνητές εντόπισαν mRNA στο 70 τοις εκατό των γυναικών που παρείχαν δείγματα μητρικού γάλακτος έως και 45 ώρες μετά τον εμβολιασμό. Αν και το mRNA που ανιχνεύθηκε ήταν σε μεγάλο βαθμό κατακερματισμένο και διατήρησε μόνο το 12 έως 25 τοις εκατό της αρχικής του ακεραιότητας, οι ερευνητές είπαν ότι απαιτούνται περαιτέρω μελέτες για να προσδιοριστεί η ποσότητα mRNA που θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσοαπόκριση στα νεογνά.

Οι ερευνητές συνέλεξαν μητρικό γάλα από 13 υγιείς γυναίκες μετά τον τοκετό.

Επτά μητέρες παρείχαν δείγματα mRNA του εμβολίου μετά τη λήψη της πρώτης και της δεύτερης δόσης εμβολίου. Το mRNA του εμβολίου στη συνέχεια εξετάστηκε σε πλήρες μητρικό γάλα και εξωκυτταρικά κυστίδια μητρικού γάλακτος. Τα εξωκυτταρικά κυστίδια (EVs) είναι μικρά οχήματα παροχής που απελευθερώνονται από κύτταρα που μεταφέρουν βιομόρια όπως πρωτεΐνες, λιπίδια, μη κωδικοποιητικό RNA, microRNA, αγγελιοφόρο RNA και DNA. Το μητρικό γάλα περιέχει μεγάλες ποσότητες EVs που ρυθμίζουν την έκφραση των γονιδίων, τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, και την ανάπτυξη του βρέφους.

Από τις 13 θηλάζουσες γυναίκες που έλαβαν είτε το εμβόλιο Moderna είτε το εμβόλιο Pfizer, ανιχνεύθηκαν ίχνη mRNA σε 10 από 20 εκθέσεις έως και 45 ώρες μετά τον εμβολιασμό.

Πριν από τη συλλογή του μητρικού γάλακτος, όλοι οι συμμετέχοντες ήταν αρνητικοί για COVID-19 και τα δείγματα προεμβολιασμού ήταν αρνητικά για mRNA του εμβολίου COVID-19. Αν και όλες οι γυναίκες έλαβαν οδηγίες να παρέχουν δείγματα 5 χιλιοστόλιτρων και άνω, οι πραγματικές ποσότητες ήταν συχνά κάτω από το όριο, εμποδίζοντας το πείραμα.

«Το προτεινόμενο μοντέλο μας δείχνει ότι μετά από ενδομυϊκή χορήγηση, το mRNA του εμβολίου που περικλείεται σε νανοσωματίδια λιπιδίων μεταφέρεται στους μαστικούς αδένες μέσω είτε αιματογενών είτε λεμφικών οδών», έγραψαν οι ερευνητές. «Μέσα στο κυτοσόλιο των μαστικών κυττάρων, ένα μέρος του mRNA του εμβολίου απελευθερώνεται στρατολογείται και συσκευάζεται στα αναπτυσσόμενα εξωκυτταρικά κυστίδια, τα οποία στη συνέχεια απελευθερώνονται στο μητρικό γάλα».

Η επικεφαλής συγγραφέας Δρ. Nazeeh Hanna, διευθύντρια του τμήματος νεογνολογίας στο NYU Langone Hospital και καθηγήτρια παιδιατρικής στο NYU Long Island School of Medicine, δήλωσε ότι είναι λυπηρό τόσοι πολλοί άνθρωποι να έχουν παραβλέψει την πραγματική αξία της μελέτης.

«Δεν πρόκειται μόνο για το εμβόλιο COVID, αλλά για μελλοντικές θεραπείες mRNA που αναπτύσσονται αυτήν τη στιγμή», είπε η Δρ Χάνα. «Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα το κάνουμε σωστά την επόμενη φορά. Αυτό γράψαμε στο συμπέρασμα του περιοδικού Lancet».

Με βάση τα αποτελέσματα της μελέτης, η Δρ Χάνα είπε ότι μια μητέρα πρέπει να περιμένει δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό, καθώς δεν ανίχνευσε mRNA του εμβολίου μετά από αυτό το διάστημα. Επίσης, δεν αισθάνεται ότι υπάρχει κίνδυνος εάν μια μητέρα πρόκειται να εμβολιαστεί και θηλάζει ένα παιδί ηλικίας άνω των 6 μηνών, επειδή τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) επιτρέπουν τον εμβολιασμό βρεφών σε ηλικία 6 μηνών και άνω…

Ωστόσο, οι μητέρες με βρέφη κάτω των 6 μηνών θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό τους, ο οποίος θα προτείνει μία από τις δύο επιλογές, σύμφωνα με τη Δρ Χάνα :«Συνεχίστε να θηλάζετε επειδή ο σχετικός κίνδυνος είναι χαμηλός» ή «διακόψτε προσωρινά το θηλασμό για αυτές τις δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό και χρησιμοποιήστε προηγουμένως αποθηκευμένο μητρικό γάλα για να ταΐσετε το παιδί—αυτή είναι μια κοινή πρακτική από πολλές μητέρες που θηλάζουν. Μόλις περάσει η περίοδος των 2 ημερών, η μητέρα μπορεί να ξαναρχίσει το θηλασμό».

Υπήρξαν πολλές άλλες μελέτες πολύ πιο ανησυχητικές

Η Pfizer και η Moderna δεν έκαναν καθόλου κλινικές μελέτες για  έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες και δεν διεξήγαγαν ποτέ φαρμακοκινητικές μελέτες σε έγκυες εμβολιασμένες απο COVID-19. Παρά τα άγνωστα στοιχεία, το CDC και το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας άρχισαν να συνιστούν εμβόλια κατά του COVID-19 για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες απο τον Ιούλιο του 2021.

Η μελέτη Lancet δεν είναι η πρώτη που παρατηρεί ότι το mRNA από τα εμβόλια COVID-19 μπορεί δυνητικά να μεταφερθεί σε βρέφη μέσω του μητρικού γάλακτος σε πρόσφατα εμβολιασμένες μητέρες.

Μια μελέτη του Αυγούστου 2021 που δημοσιεύτηκε στο Nature διαπίστωσε ότι οι θηλάζουσες μητέρες που έλαβαν το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer εκκρίνουν αντισώματα IgA και IgG ειδικά για τον SARS-CoV-2 στο μητρικό γάλα, με τη πιο σημαντική αύξηση τρεις έως επτά ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Μια ‘αλλη μελέτη του 2022 στο Frontiers Immunology ανέλυσε δείγματα από 35 θηλάζουσες μητέρες και διαπίστωσε ότι οι περισσότερες είχαν “ανιχνεύσιμα ισότυπα αντισώματα SARS-CoV-2 και εξουδετερωτικά αντισώματα στον ορό και το μητρικό γάλα”, ειδικά μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer. Αν και οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έλλειψη σημαντικής έκθεσης ή ευαισθητοποίησης» των βρεφών που τρέφονταν με μητρικό γάλα εμβολιασμένων μητέρων από χαμηλά επίπεδα mRNA που υπάρχουν στο μητρικό γάλα, ανέλυσαν μόνο τους ορούς πέντε βρεφών ηλικίας άνω των 8 μηνών για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα.

Σύμφωνα με το CDC, διαθέσιμα δεδομένα για την ασφάλεια του εμβολιασμού για τον COVID-19 κατά τη διάρκεια του θηλασμού δεν υποδεικνύουν σοβαρές αντιδράσεις μετά την πρώτη ή τη δεύτερη δόση, ούτε στη μητέρα ούτε στο παιδί και δεν υπάρχουν “στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι Τα εμβόλια κατά του COVID-19 είναι επιβλαβή για μητέρες που έχουν λάβει εμβόλιο και θηλάζουν τα μωρά τους».

Ωστόσο, εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που αναλύθηκαν απο την βάση δεδομένων της εταιρίας και που ελήφθησαν μέσω αγωγής για το Freedom of Information Act τον Απρίλιο του 2021 — έδειχναν ότι οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες που εμβολιάζονται— παρέχουν 215 αναφορές βρεφικής έκθεσης στα εμβόλια COVID-19 μέσω της γαλουχίας.

Από τις 215 αναφορές, οι 174 ήταν αναφορές «έκθεσης μέσω μητρικού γάλακτος κατά τη διάρκεια του θηλασμού». Οι άλλες 41 περιπτώσεις απαριθμούσαν ανεπιθύμητες ενέργειες σε βρέφη που εκτέθηκαν έμμεσα στο εμβόλιο COVID-19 της Pfizer μέσω του μητρικού γάλακτος, όπως πυρετός, παράλυση προσώπου, λεμφαδενοπάθεια και έμετος.

Μια ανάλυση δεδομένων του 2021 από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου του CDC που διεξήχθη από την ανοσολόγο και μοριακή βιολόγο Jessica Rose, η οποία είναι κάτοχος διδακτορικού στην υπολογιστική βιολογία, έδειξε 177 ανεπιθύμητες ενέργειες. Τρεις αναφορές σχετίζονταν με βρέφη κάτω του ενός έτους που εκτέθηκαν μέσω μητρικού εμβολιασμού.

«Τα δεδομένα VAERS επιβεβαιώνουν στα πρόσφατα αναφερθέντα αποτελέσματα ότι τα βρέφη που θηλάζουν μητέρες που έλαβαν πρόσφατα ένεση COVID-19 υποκύπτουν σε ανεπιθύμητες ενέργειες που κυμαίνονται από υψηλούς πυρετούς που διαρκούν για μέρες έως υποφαγία», είπε η Jessica Rose στους The Epoch Times.

Μια άλλη μελέτη του 2021 που δημοσιεύθηκε στο Breastfeeding Medicine διαπίστωσε ότι περισσότερο από το 85 τοις εκατό απο 180 θηλάζουσες γυναίκες που έλαβαν το εμβόλιο mRNA COVID-19 ανέφεραν τοπικά ή συστηματικά συμπτώματα, με μεγαλύτερη συχνότητα μετά τη δεύτερη δόση. «Λίγα συμπτώματα» αναφέρθηκαν σε βρέφη που θηλάζουν τα οποία θεωρήθηκαν «μη σοβαρά».

Πολυάριθμες μελέτες έχουν βρει mRNA  στο αίμα μετά τον εμβολιασμό, σε μια μελέτη ( pdf ) δείχνει την παρουσία mRNA και ελεύθερων πρωτεϊνών ακίδας – για διάρκεια 60 ημερών – στο κυτταρόπλασμα και τους πυρήνες των βλαστικών κυττάρων στους λεμφαδένες της μασχάλης στην ίδια πλευρά του σώματος με το σημείο της ένεσης.

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη εργασία στα βιοϊατρικά διαπίστωσε ότι τα LNP σε εμβόλια COVID-19 που περιέχουν δυνητικά φλεγμονώδες συνθετικό mRNA δεν παραμένουν στο σημείο της ένεσης μετά τον εμβολιασμό, αλλά κατανέμονται ευρέως σε όλο το σώμα και μπορούν να διασχίσουν και προστατευτικές μεμβράνες.

Το έγγραφο επικαλείται έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων που διαπίστωσε ότι «το mRNA θα μπορούσε να ανιχνευθεί ακόμη και στον εγκέφαλο μετά από ενδομυϊκή χορήγηση σε περίπου 2% του επιπέδου που βρίσκεται στο πλάσμα». Μια άλλη μελέτη που αναφέρεται στο έγγραφο περιγράφει πώς τα νανοσωματίδια λιπιδίων μπορούν εύκολα να διασχίσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2022 στο Biomedicines, παρόμοια σκευάσματα εμβολίων παρακολουθήθηκαν σε διάφορους ιστούς τρωκτικών έως και πέντε ημέρες μετά την ένεση από τη Moderna και 14 ημέρες μετά την ένεση από την Pfizer, αλλά δεν υπάρχουν προς το παρόν διαθέσιμα δεδομένα βιοκατανομής στον άνθρωπο για κανένα από τα δύο αδειοδοτημένα προϊόντα — SPIKEVAX και Comirnaty. Στην ίδια μελέτη, οι ερευνητές εντόπισαν mRNA στο αίμα 15 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Άλλη έρευνα ανίχνευσε πρωτεΐνες ακίδας σε κυκλοφορούντα εξωσώματα που μεταφέρουν νουκλεϊκά οξέα, πρωτεΐνες, λιπίδια και μεταβολίτες σε όλο το σώμα για τουλάχιστον τέσσερις μήνες μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer.

 

 

Πηγή

Προβολές : 828


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα