Όταν ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ σε θέλει, κάνει τα πάντα για να μπεις στη βουλή ΤΟΥ... Δικαστικός της ομάδας Ντόρας–Μαρινάκη προαλείφεται ως επικεφαλής των «Ελλήνων» του Ηλία Κασιδιάρη;

Όταν ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ σε θέλει, κάνει τα πάντα για να μπεις στη βουλή ΤΟΥ... Δικαστικός της ομάδας Ντόρας–Μαρινάκη προαλείφεται ως επικεφαλής των «Ελλήνων» του Ηλία Κασιδιάρη;

1 Απριλίου, 2023 62 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,593
Μοίρασέ το

 

Ο συγκεκριμένος έχει στενή σχέση με Ντόρα-Μαρινάκη

Ώστε της Χαζάρας και του Βαγγέλα, ο … “αχυράνθρωπος” του Λιακου;;;
Ειλικρινά εύχομαι να τον βάλει (που θα τον βάλει) ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ στη Βουλή, για να πέσουν τελείως οι μάσκες, όταν θα υπερασπιστεί τον Μητσοτάκη στο δρόμο προς το Ειδικό Δικαστήριο.
Α ρε καημένοι αφελείς ψηφοφόροι…
Ούτε καν φαντάζεστε πόσες εναλλακτικές ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ έχει ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ εναντίον του λαού…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Και λυπάμαι, αλλά θα δικαιωθώ για μια ακόμη φορά…
Όσο για τον ανώτατο δικαστικό, τα έχουμε χιλιοπεί…
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΜΙΑ.
Υ.Γ.2. Το “τυράκι της φυλάκισης” του Κασιδιάρη, θα το φάνε πολλοί… Τη φάκα, θα την δουν όταν θα είναι πολύ αργά…
Υ.Γ.3. Οι δυο πρώτες φωτογραφίες, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Ακούγεται ότι ένας δικαστικός θα είναι υποψήφιος  να τεθεί επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη.

Πέρα από την προσωπικότητα του ατόμου, το όλο σκηνικό θα γίνει για να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» του Αρείου Πάγου και να κατέλθει στις εκλογές.

Πολύ περίεργο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος έχει στενή σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και σίγουρα δεν θα έκανε κάτι χωρίς την έγκριση αυτών.

Πολλά περίεργα θα δούμε σε αυτές εκλογές.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση γεγονός παραμένει ότι η ρύθμιση με την οποία φιλοδοξούν να αποβάλουν τους «Έλληνες» του  Ηλία Κασιδιάρη από την εκλογική διαδικασία χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη ή και αμετάκλητη απόφαση, αποτελεί νομοθετικό πραξικόπημα, για να μιλάμε και τη γλώσσα της αλήθειας.

Για τον συγκεκριμένο δικαστικό αξίζει να σημειωθεί ότι είναι φίλα προσκείμενος και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Επίσης, ο αδελφός του είναι εν ενεργεία μέλος του Αρείου Πάγου.

Με την απόφαση να οριστεί ως πρόεδρος ένας πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα έχει μεγάλη σημασία να δούμε πώς θα αποφασίσει το Α1 τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου στις αρχές Μαΐου για την κάθοδο ή όχι του κόμματος «Έλληνες» στις εκλογές.

Ο νόμος που ψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με βάση πλήθος συνταγματολόγων, είναι διάτρητος, αντισυνταγματικός, επιπόλαιος και προσβλητικός για τον νομικό κόσμο, αφού το Σύνταγμα σαφώς ορίζει ότι ένας πολίτης χάνει τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι μόνον όταν υπάρχει τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση.

Ως τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση νοείται αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου.

Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη, δημιουργού του εθνικού κόμματος Έλληνες, υπάρχει μόνο πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση, παρότι ο εισαγγελέας του δικαστηρίου είχε προτείνει αθώωση.

Ακόμη, η υπόθεση των πρώην μελών της Χρυσής Αυγής δεν έχει φτάσει στο Εφετείο και προφανώς ούτε στον Άρειο Πάγο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

Για να καταλαβετε οτι γραφω εδω και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ… Ο Ηλιας σε σχεση με τους αλλους φυλακισμενους της Χ.Α ολα αυτα τα χρονια εχει περασει “λουκουμι”στις φυλακες.. Ο Μητσοτακης θα τον χρησημοποιησει και αυτον μεσω των γνωριμιων του και του Μπαλτακου. Αλλο ενα Ποταμι γεννιεται για να κρατησει τις δεξιες ψηφους εντος του μαντριου.. Για να γλυτωσει ο Μητσοτακης την φυλακη για οσα εχει κανει αυτη την 4ετια θα χρησημοποιησει τα ΠΑΝΤΑ..Ακομα και τον Ηλια..

 

Ψηφιστε Ηλια και μετα θα μουτζωνεστε μεταξυ σας.. Ολοι οι Δεξιοι και οι Εθνικιστες εναν σκοπο πρεπει να εχετε: Να εξαυλωθει πολιτικα η ΝΔ και ο Μητσοτακης. Ολα τα αλλα θα ερθουν μετα και πιστεψε με δεν θελω να δικαιωθω περι Ηλια με ολα αυτα που εχω γραψει απο την πρωτη μερα ιδρυσης του κομματος του.. Οτι θα το παιξει πολιτικη ουρα του Μητσοτακη συγκρατωντας τους ψηφους εκ των Δεξιων που πιστεψαν οτι ο Κυριακος θα ακυρωσει τις Πρεσπες(κατι που δεν εκανε) καθως και τις νεες αποκαλυψεις περι Κυπρου που ΕΝΤΕΧΝΩΣ τις εχουν θαψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΜΕ!

 

Το παιχνιδι ειναι στημενο πολυ καιρο τωρα.. Ηρθε ωρα οι φαν του Ηλια να δουν την πραγματικοτητα..

 

Πηγή

Προβολές : 2,593


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα