Όταν όλοι “κοιμόμασταν”, αυτός τα είχε προφητεύσει από το 2007!  π. Σάββα Αχιλλλέως: “Κατασκευασμένες ασθένειες και εμβόλια του Αντιχρίστου!

Όταν όλοι “κοιμόμασταν”, αυτός τα είχε προφητεύσει από το 2007! π. Σάββα Αχιλλλέως: “Κατασκευασμένες ασθένειες και εμβόλια του Αντιχρίστου!

15 Απριλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,838
Μοίρασέ το

Είναι τρομακτικό ν’ ακούς εν έτη 2020, πως αυτό που ζούμε, το είχε προφητεύσει πριν δέκα τρία χρόνια, ένας ιερέας, το όνομα του οποίου κατείχε και κατέχει ξεχωριστή θέση στην εκκλησία.

Από το 2007, είχε προφητεύσει ο πατήρ Σάββας Αχιλλέως, μια μορφή γρίπης, που θα ήταν κατασκευασμένη και θα είχε στόχο την εξαφάνιση του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας.

Και εμμένει και στην αποκάλυψη πως στόχος των σατανικών αυτών μυαλών, είναι η εξαφάνιση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Δεκατρία χρόνια μετά, η προφητεία του επαληθεύθηκε πλήρως και ένα χρόνο τώρα, ζούμε αυτόν τον προφητευμένο εφιάλτη.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ακούστε το βίντεο που ακολουθεί.

 

π.Σάβ.Αχιλλέως Απίστευτη προφητεία του 2007

 

Προβολές : 3,838


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα