Έγγραφο-φωτιά που κυκλοφόρησε στις 6 Ιαν.: Ο Πρόεδρος Κένεντι είχε ζητήσει από το FBI να διερευνήσει τις σχέσεις του πατέρα της Νάνσι Πελόσι με τη…ΜΑΦΙΑ

Έγγραφο-φωτιά που κυκλοφόρησε στις 6 Ιαν.: Ο Πρόεδρος Κένεντι είχε ζητήσει από το FBI να διερευνήσει τις σχέσεις του πατέρα της Νάνσι Πελόσι με τη…ΜΑΦΙΑ

15 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:385
Μοίρασέ το

 

Ο Πρόεδρος Κένεντι είχε ζητήσει από το FBI το 1961 να εξετάσει τους δεσμούς του πατέρα της Πελόσι με τη…ΜΑΦΙΑ – Έγγραφα που κυκλοφόρησαν σιωπηλά την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώνουν αυτό…

 

Ως ΕΒΡΑΪΚΗΣ – ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ καταγωγής η Πελόζι, δεν μπορεί παρά να είναι η συνέχεια της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ.

Πατρίδα τους είναι το Ισραήλ και όχι η Αμερική. 

Ίσως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, πως τέτοια καθάρματα, όπως και τα αντίστοιχα που έχουμε στην Ελλάδα και μας κυβερνούν, δεν είναι προδότες, αλλά ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΧΑΖΑΡΙΚΟ και θέλουν να το εξοντώσουν.

Γι αυτό και δολοφόνησαν τους Κέννεντι, γι αυτό και ξεκίνησαν την τρομοκρατία από την Αμερική το 2001 με τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, την οποία όμως Αμερική, την άλωσαν εκ των έσω.

Αν δεχθούμε (παρ’ ότι κρατώ μικρό καλάθι) πως ο Τράμπ, θέλει να απελευθερώσει την Πατρίδα του, θα πρέπει να εξολοθρεύσει κυριολεκτικά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Μακάρι να το καταφέρει.

ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή


 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

 

 

Τόσο η Πελόσι όσο κι ο Τζο Μπάιντεν ήσαν οι μοναδικοί γερουσιαστές που τον Σεπτ. του 2001, και σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Τζόρτζ Μπούς του Νεώτερου, ΕΘΑΨΑΝ την οποιαδήποτε έρευνα του Κογκρέσου για το μεγάλο χτύπημα κατά των ΗΠΑ από την…ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΣΤΟΥΝ, κ.ο.κ.!!!

Ο πατέρας της Πελόσι, ως μεγάλος γερουσιαστής, είχε συμβάλει στην ίδρυση του…ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ του…ΙΣΡΑΗΛ τη δεκ. του 40, που θα χτυπήσει χρόνια μετά τις Ίδιες τις ΗΠΑ την 11η Σεπτ. του 2001, στην ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του οποίου συνέβαλε η ίδια η…ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΣΙ!!! Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!…


Ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι είχε ζητήσει κάποτε από τον FBI να διερευνήσει τις σχέσεις του πατέρα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσὠπων Νάνσι Πελόσι, Thomas D’Alesandro Jr., με…το οργανωμένο έγκλημα. Τα σχετικά έγγραφα του FBI κυκλοφόρησαν σιωπηλά στις 6 Ιανουαρίου φέτος, την ώρα, δηλαδή, που ο Τράμπ εκφωνούσε την ομιλία του στην Ουάσινγκτον.

Στις 6 Ιανουαρίου, το FBI κυκλοφόρησε σιωπηλά έγγραφα σχετικά με τον πατέρα της Νάνσυ Πελόσι. Ο Thomas D’Alesandro Jr διερευνήθηκε από το FBI το 1961 κατόπιν αιτήματος του Προέδρου John F. Kennedy (Τζόν Κένεντι). Η αποδέσμευση του εγγράφου κυκλοφόρησε ενώ τα Μ.Μ.Ε. και οι Δημοκρατικοί ήταν απασχολημένοι με την έγκριση των κλεμμένων εκλογών και προωθούσαν την αφήγηση ότι οι υποστηρικτές του Trump είναι βίαιοι.

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα από τον επίσημο ιστότοπο του FBI που επιβεβαώνει αυτό…

 

Υπήρξαν προηγούμενες αναφορές ότι ο D’Alessandro Jr ήταν συνδεδεμένος με τον όχλο. Το Federalist Papers ανέφερε το 2018:

Παρά τις δικαιολογίες του τότε επικεφαλής του FBI Χέρμπερτ Χούβερ, οι ισχυρισμοί συνέχισαν να συσσωρεύονται και ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι ζήτησε επιτέλους το 1961 ότι να ερευνηθούν «η συμμετοχή του Ντ ‘Αλεσάντο με τους μαφιόζους της Βαλτιμόρης• με ευνοιοκρατία στην ανάθεση δημοτικών συμβάσεων• [και] η προστασία των πολιτικών συντελεστών και η δίωξη των τοπικών υποθέσεων».

Τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν στις 6 του μηνός παρέχουν στοιχεία ότι ο πατέρας της Pelosi διερευνήθηκε από το FBI βάσει των ανησυχιών του Κένεντι. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρασχέθηκαν στον Κένεντι και τον αδερφό του Bobby, τον Γενικό Εισαγγελέα.

 

vault.fbi

https://vault.fbi.gov/thomas-dalesandro-…

guteurls.de Read full article here

 

 

Το FBI σημείωσε ότι ο πατέρας της Πελόσι θεωρείτο για μια θέση [στη κυβέρνηση] που θεωρείται άγνωστη και εάν έχουν αναπτυχθεί ουσιαστικές υποτιμητικές πληροφορίες, θα πρέπει να αναφερθούν και η έρευνα να διακοπεί διότι, σύμφωνα με το FBI,  «η τεκμηρίωση οποιασδήποτε από τις κατηγορίες θα απέκλειε τον D’Alesandro από οποιαδήποτε θέση για την οποίαν ήταν υποψήφιος»:

 


Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/president-kennedy-asked-fbi-look-speaker-pelosis-father-connections-mob-documents-quietly-released-last-week-confirm/

 

Πηγή

Προβολές : 385


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα