Έκτακτη Είδηση: Είναι η πρώτη φορά στα διεθνή χρονικά που καταγράφεται κάτι τόσο σοβαρό. Παρέμβαση και της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Έκτακτη Είδηση: Είναι η πρώτη φορά στα διεθνή χρονικά που καταγράφεται κάτι τόσο σοβαρό. Παρέμβαση και της Αμερικανικής Πρεσβείας.

4 Αυγούστου, 2021 128 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,273
Μοίρασέ το

 

 

Παράλληλα η Αμερικανική Πρεσβεία, εξέδωσε αυστηρή ανακοίνωση, η οποία συνυπογράφεται από το State Department, αποτρέποντας τους Αμερικανούς πολίτες από την επίσκεψη τους στη χώρα μας…

 

Ομολογώ πως είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μια τόσο … σοβαρή και συνταρακτική ενημέρωση στα ένδεκα χρόνια λειτουργίας της διαδικτυακής μου εφημερίδας και στα είκοσι πέντε σχεδόν χρόνια της δημοσιογραφικής μου διαδρομής και οφείλω να το αντιμετωπίσω με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα και σκεπτικισμό.

Προς τούτο, καλώ και όλους τους αναγνώστες μου, να συμβάλουν τα μέγιστα με την άποψή τους, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον, τέτοια τρομακτικά και τραγικά γεγονότα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο/Η Έκτακτη Επικαιρότητα Online λέει:

           Έκτακτη Είδηση:

 

Διασωληνωμένος σε θάλαμο της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας, με σοβαρές νοητικοεγκεφαλικές κακώσεις, σε κρίσιμη κατάσταση, βρίσκεται, εδώ και λίγες ώρες, αγνώστων στοιχείων αναγνώστης, ύστερα από ανάγνωση δημοσίευσης των «Αττικών Νέων», ενώ διεξάγονται έρευνες των αιτιών από αρμόδιο κλιμάκιο της Δ.Η.Ε.

Στο γραπτό ανακοινωθέν της Γενικής Διευθύνσεως του Περιφερειακού Νοσοκομείου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ο ασθενής δεν ήταν εμβολιασμένος, ενώ εξετάζεται σοβαρά η μεταστατική επίπτωση της επίδρασης του SARS-CoV-2 συναρτήσει συγκεκριμένων ηλ. σελίδων, εξηγώντας ότι σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του έγκυρου C.D.C., το υποκείμενο νόσημα της επιληψίας οποιουδήποτε πάσχοντος, όταν έρχεται σε επαφή με οθόνες αφής, σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις να προκαλέσει Π.Σ.ΟΘΟ.Σ (περιαπτόμενο σύνδρομο οθονικού SARS-CoV-2).

Το περιστατικό έχει σημάνει συναγερμό και στα γραφεία των «ELLINIKA HOAXES», οι οποίοι έσπευσαν με ανακοίνωσή τους να τονίσουν ότι η σοβαρότητα της κατάστασης, σε συνδυασμό με τις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, συνιστά λήψη άμεσων μέτρων από την κυβέρνηση.

Με τη σειρά του το Μαξίμου εξέφρασε ευχές για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο αναγνώστη, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι κυβερνητικά στελέχη, τα οποία επέλεξαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο moratorium, με χαρακτήρα κατεπείγοντος, και κόφτη με ανώτατο πλαφόν στα σχόλια της εν λόγω ηλ. εφημερίδας, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη παρόμοιου περιστατικού.

Πληροφορίες που δεν διέψευσε ούτε ο κ. Ν. Χαρδαλιάς, μιλώντας μάλιστα και για τσουχτερό πρόστιμο και Κ.Υ.Α., εάν καταστεί αναγκαίο.

Το πρωτοφανές περιστατικό σχολίασε και ο γνωστός δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης, ο οποίος τόνισε ότι κατανοεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τον παθόντα και προσφέρθηκε να εκπροσωπήσει το θύμα -όπως ο ίδιος τον αποκάλεσε- σε ενδεχόμενο δικαστικής εξέλιξης.

Την συμπαράστασή της δεν παρέλειψε, επίσης, να εκφράσει και η κυρία Γ. Μπιτάκου, στην γνωστή ηλ. σελίδα του κυρίου Γ. Δεμερτζή, η οποία άφησε να εννοηθεί ότι ήταν αναμενόμενο να συμβεί, απουσία αυστηρού, νομοθετικού πλαισίου, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της και την πρόθεσή της να δημιουργήσει πολιτικό φορέα, ο οποίος μεταξύ των άλλων θα καταπολεμήσει τέτοια νοσηρά φαινόμενα, ενώ απόρησε από την απουσία αυτεπάγγελτης εισαγγελικής διώξεως.

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε, μέσα από πασίγνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, και η νεοσύστατη ομάδα «Φράξια Ρουβίκωνα», εκφράζοντας την αλληλεγγύη της, με έντονη αντιφασιστική φρασεολογία, και εκτοξεύοντας παράλληλα απειλές και φειγ βολάν στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης, τονίζοντας ότι κανένα μέλος της ομάδας δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχο, όταν οι ιδέες διώκουν αλληλέγγυους και Λ.Ο.Α.Τ.Κ.Ι., και προανήγγειλε παρέμβαση κατά της “mind rape culture”, της παράδοσης και της πατριαρχίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα διεθνή χρονικά που καταγράφεται κάτι τόσο σοβαρό, με αποτέλεσμα η Αμερικανική Πρεσβεία να ορίσει ειδικό απεσταλμένο, προσδιορίζοντας χρονοδιάγραμμα ουσιαστικού διαλόγου και παραινέσεων προς την ιδιοκτήτρια της εφημερίδος κυρίας Κ. Σουφλή, εντός της εβδομάδος, ενώ παράλληλα εξέδωσε αυστηρή ανακοίνωση, η οποία συνυπογράφεται από το State Department, αποτρέποντας τους Αμερικανούς πολίτες από την επίσκεψη, της εν λόγω ηλ. σελίδας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης με to hashtag #ΠΣΟΘΟΣ.

 

ΚΟΥΠΕ-ΜΠΕ

 

Πηγή Σχολίου

 

Ένα τόσο πνευματώδες σατυρικό σχόλιο, θεώρησα πως αξίζει να αναρτηθεί ως θέμα, για να δροσίσει λίγο τις καμμένες και βαθιά πικραμένες ψυχές μας, έστω και για όση ώρα κρατήσει η ανάγνωσή του.

Οφείλω δε, να ευχαριστήσω και από εδώ, τον/την συντάκτη/τρια για το ανεπανάληπτο χιούμορ του/της και για την φωτογραφία που συνοδεύει το σχόλιό του/της. 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Προβολές : 3,273


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα