Έρχεται και στην Ελλάδα. Απόφαση «βόμβα» στο Ισραήλ: Όσοι εκπαιδευτικοί δεν εμβολιαστούν κατά Covid-19 ή θα απολυθούν ή θα κάνουν συνεχώς τεστ

Έρχεται και στην Ελλάδα. Απόφαση «βόμβα» στο Ισραήλ: Όσοι εκπαιδευτικοί δεν εμβολιαστούν κατά Covid-19 ή θα απολυθούν ή θα κάνουν συνεχώς τεστ

22 Μαρτίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:447
Μοίρασέ το

Ασκείται πίεση σε όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν

 

Αν και το γεγονός πως παρά τους εμβολιασμούς η αύξηση των θανάτων είναι κατακόρυφη, αυτοί επιμένουν να εμβολιάσουν τους εβραίους δημιουργώντας άλλο ένα ολοκαύτωμα, σαν αυτό που δημιούργησαν και στην Γερμανία με την παγκόσμια απάτη του ολοκαυτώματος και σε δεκάδες κράτη καθώς οι ίδιοι βρίσκονταν εδώ και εκατονταετίες πίσω από τις γενοκτονίες δεκάδων λαών.

Είναι τόσο διεστραμμένοι που δολοφονούν και τον εβραϊκό λαό (οι ίδιοι είναι χαζαρικής καταγωγής, δηλαδή κυριολεκτικά γεννήματα εχιδνών και καμπαλιστές).

Και να είστε βέβαιοι πως το μέτρο θα επιβληθεί και στην Ελλάδα από την κυβέρνηση των καμπαλιστών του Μητσοτάκη, αν ο λαός δεν αντιδράσει ουσιαστικά.

Αλλά δυστυχώς βλέπω πως σαν τα ΖΩΑ, πηγαίνουν και εδώ και μπολιάζονται με το μπόλι του θανάτου.

ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΒΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο Νετανιάχου δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΜΑΟ, μαζί.

 

Μία απόφαση «βόμβα» από δικαστήριο του Ισραήλ, καθώς σύμφωνα με αυτή οι διοικήσεις των σχολείων μπορούν να απολύουν όσους εκπαιδευτικούς δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν δέχονται να κάνουν διαρκώς τεστ για τον κορωνοϊό. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το timesofisrael.com η απόφαση βγήκε μετά από την υπόθεση μίας βοηθού διδασκαλίας σε σχολείο στην πόλη Tzur Yigal στο κεντρικό Ισραήλ, ο οποίος άσκησε έφεση κατά της απόφασης του τοπικού συμβουλίου, η οποία με τη σειρά της απαιτούσε από όλα τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού είτε να εμβολιαστούν είτε να κάνουν τακτικά τεστ κορωνοϊού ως προϋπόθεση για να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η βοηθός διδασκαλίας, Sigal Avishai, δεν θα επιστρέψει στη δουλειά και δεν θα λάβει αποζημίωση.

Ο δικαστής Meirav Kleiman απεφάνθη ότι σταθμίζοντας το δικαίωμα της Avishai στην ιδιωτική ζωή και την προσωπική αυτονομία έναντι του δικαιώματος των μαθητών, των γονέων και του προσωπικού να αποφύγει τον κίνδυνο να μολυνθούν από κορωνοϊό, η «πλάστιγγα έγειρε» υπέρ των τελευταίων.

 

Πηγή

Προβολές : 447


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα