Αίγυπτος και Αρμενία, μας προετοιμάζουν να αντιμετωπίσουμε ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

Αίγυπτος και Αρμενία, μας προετοιμάζουν να αντιμετωπίσουμε ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

24 Οκτωβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:480
Μοίρασέ το

Το πρακτορείο ειδήσεων ArmNews  ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι μεταξύ των Σύρων της Ινλτίμπ υπάρχει η πληροφορία ότι είναι πιθανός ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας και ότι χιλιάδες είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν στα σύνορα με την Ελλάδα.

Το ίδιο μπορούμε να πούμε από τα κύματα αλλοδαπών που περνούν το Αιγαίο και πολλοί έχουν το μανδύα προσφύγων ενώ κατόπιν διαχέονται στην ενδοχώρα.

 

Και το πρώτο ερώτημα τίθεται στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας της Ελλάδος;

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ;

ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ;;;

Το ίδιο ερώτημα τίθεται και στον Παναγιώτη Κοντολέων της ΕΥΠ.

Κοντολέων, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ;

Θ’ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΠΕΙΔΗ “ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ” ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ… ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΜΙΑ “ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΙΕΡΑΡΧΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΒΙΤΙΣΜΟ…  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΠΟΤΕ;;;;

 

Καλλιόπη  Σουφλή

 

Υ.Γ. Πότε θα αναρωτηθείς ρε ραγιαδοελληνόφωνε, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;

 

Πρακτορείο ειδήσεων από την Αρμενία δηλώνει ότι στρατολογούνται μισθοφόροι από Συρία για τα σύνορα με την Ελλάδα

Τον κώδωνα του κινδύνου σε Αθήνα και Λευκωσία για την ισλαμιστική τρομοκρατία και τον τρόπο που αυτή εντάσσεται στα σχέδια του Ταγίπ Ερντογάν κρούει ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ενώ την ίδια στιγμή πρακτορείο ειδήσεων από την Αρμενία αναφέρει ότι στην Ινλίμπ στρατολογούνται ισλαμιστές μισθοφόροι για να μεταβούν στα σύνορα με την Ελλάδα στην Θράκη.

 

Σύμφωνα με απόρρητη ενημέρωση του προέδρου της Αιγύπτου στον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το Κάιρο είναι ιδιαίτερα ανήσυχο όχι μόνο για την ανάμειξη της Άγκυρας σε όλες τις περιφερειακές διενέξεις, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ο «σουλτάνος» εμπλέκει πλέον και χρησιμοποιεί ανοιχτά τον ισλαμιστικό παράγοντα.

Έτσι, κατά την πρόσφατη, 8η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου, ο Αλ Σίσι μετέφερε στους δύο συνομιλητές του το μήνυμα ότι το ζήτημα αυτό είναι εξαιρετικής σημασίας για την Αίγυπτο, ζητώντας τους να το κρατήσουν ψηλά στην διπλωματική τους ατζέντα.

Τον Μάρτιο η  Τουρκία «εργαλειοποίησε» χιλιάδες αλλοδαπούς προωθώντας τους στα σύνορα, για να περάσουν παράνομα στο ελληνικό έδαφος και κανείς ακόμα δεν ξέρει πόσοι από αυτούς ήταν ισλαμιστές στρατολογημένοι.

Το ίδιο μπορούμε να πούμε από τα κύματα αλλοδαπών που περνούν το Αιγαίο και πολλοί έχουν το μανδύα προσφύγων ενώ κατόπιν διαχέονται στην ενδοχώρα.

Το σημαντικό και ως επιβεβαίωση των λεγομένων του Αιγύπτιου προέδρου, δημοσιογράφος από την Αρμενία σε εκπομπή του, παρουσίασε ρεπορτάζ στο οποίο η Τουρκία έχει ξεκινήσει να στρατολογεί μισθοφόρους από Συρία (όπως έκαναν και στο Αρτσάχ) με σκοπό να τους στείλει στα σύνορα με την Ελλάδα.

Το πρακτορείο ειδήσεων ArmNews  ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι μεταξύ των Σύρων της Ινλτίμπ υπάρχει η πληροφορία ότι είναι πιθανός ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας και ότι χιλιάδες είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν στα σύνορα με την Ελλάδα.

 

Ο Αρμένιος δημοσιογράφος Abraham Kasparian ανέφερε ότι διέρρευσαν συνομιλίες μεταξύ ισλαμιστών στην Ιντλίμπ για την στρατολόγηση τους από Τουρκία με τελικό στόχο τα σύνορα με την Ελλάδα στην Θράκη.

Μάλιστα επιτείνεται η συζήτηση καθώς έχει ανακοινωθεί ότι εντός τριών μηνών οι Σύροι μισθοφόροι από την Λιβύη θα απομακρυνθούν από την χώρα και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν “άνεργοι” εμπειροπόλεμοι μισθοφόροι.

 

Πηγή

Προβολές : 480


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα