Αγωνιώδες μήνυμα από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ray Dalio: «Οι ΗΠΑ βρίσκονται στο χείλος ενός τρομερού εμφύλιου»

Αγωνιώδες μήνυμα από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ray Dalio: «Οι ΗΠΑ βρίσκονται στο χείλος ενός τρομερού εμφύλιου»

26 Ιανουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:459
Μοίρασέ το

Ο Dalio αναφέρει τον κίνδυνο να ξεσπάσει ένας “τρομερός” όπως είπε χαρακτηριστικά, εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, εξαιτίας των κοινωνικών ανισοτήτων στη χώρα, αφήνοντας αιχμές κατά του νεοεκλεγέντος προέδρου Μπάιντεν.

 

 

 

Αυτό είναι δεδομένο … μπορεί να το δει και ο πλέον άσχετος… 

Ο Φεβρουάριος, θα είναι ο μήνας των κοινωνικών εκρήξεων και του εμφυλίου στην Αμερική, όπως και όλη αυτή η χρονιά, για ολόκληρο τον κόσμο.

Κοινωνικές εκρήξεις και καταστάσεις που θα θυμίζουν Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Όσα θα γίνουν τον Φεβρουάριο αλλά και στην συνέχεια, θα καθορίσουν την πορεία του κόσμου για τα επόμενα χρόνια κι αυτό, γιατί οι λαοί αφυπνίζονται, διαπιστώνουν πως έχουν εξαπατηθεί από τους ηγέτες τους και θα διεκδικήσουν την ελευθερία.

Η θητεία του παιδόφιλου Μπάιντεν και της σιωνιστικής – σατανικής συμμορίας του, θα είναι πολύ σύντομη.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αιχμές κατά Μπάιντεν.

Εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ, προβλέπει, όχι κάποιος «περιθωριακός» αναλυτής, της λεγόμενης αμερικανικής «ακροδεξιάς», αλλά ο δισεκατομμυριούχος Ray Dalio και συνδιαχειριστής ενός από τα μεγαλύτερα αμοιβαία κεφάλαια της επενδυτικής εταιρίας Bridgewater Associates.

Σε μια σειρά, σχεδόν αγωνιωδών tweet ο Dalio αναφέρει τον κίνδυνο να ξεσπάσει ένας “τρομερός” όπως είπε χαρακτηριστικά, εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, εξαιτίας των κοινωνικών ανισοτήτων στη χώρα, αφήνοντας αιχμές κατά του νεοεκλεγέντος προέδρου Μπάιντεν.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τον περασμένο Φεβρουάριο, είχα πει ότι ήθελα έναν πρόεδρο που θα μπορούσε “να ενώσει τη χώρα μας για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος  με έναν πιο ενωμένο και λιγότερο διχαστικό τρόπο”.

Ήθελα κάποιον που να μπορεί να ενώσει το λαό δηλαδή που δεν θα βλέπει τον εαυτό του ως τον ηγέτη της πλευράς που νίκησε και που θα επιβάλλει πολιτικές στην άλλη πλευρά που θα μπορούσαν  να θεωρηθούν ως απαράδεκτες.

Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο χείλος ενός τρομερού εμφύλιου πολέμου (όπως τον περιέγραψα σε μια σειρά άρθρων μου  «Αλλαγή Παγκόσμιας Τάξης»), σε ένα σημείο καμπής μεταξύ της εισόδου μας είτε σε έναν τύπο κόλασης και  μάχης ή της επιστροφής για να εργαστούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον για ειρήνη και ευημερία και που θα αντιμετωπίζει το μεγάλο πλούτο, τις αξίες και τα κενά ευκαιριών που βλέπουμε σήμερα.  

Για αυτόν τον λόγο, ήμουν ενθουσιασμένος όταν άκουσα τι είπε ο Πρόεδρος Μπάιντεν στην ορκωμοσία του.

Είναι σύμφωνα με το τι έχει επιδείξει η ιστορία αυτής της χώρας και που πρέπει να κινηθεί.

Το ερώτημα όμως τώρα είναι εάν ο πρόεδρος, αλλά και τα δύο κόμματα θα το επιτύχουν.

Τα καλά λόγια και το πνεύμα δεν είναι αρκετά. Οι άνθρωποι θα πρέπει να συμφωνήσουν για το πώς θα μεγαλώσουν  την «πίτα» αλλά και πώς θα την χωρίσουν δίκαια. Αυτό θα απαιτήσει επαναστατικές αλλαγές.

Το να το κάνεις αυτό ειρηνικά απαιτεί αμφίδρομες κινήσεις  και δεξιότητα.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Η χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται  σε μια  τρομερή οικονομική κατάσταση και τρομερά διχασμένη.

Θα παρακολουθώ πώς και εάν αυτές οι καλές προθέσεις θα μετατραπούν σε ανάλογες πράξεις και θα σας κρατώ ενήμερους.», έγραψε ο Dalio.

 

 

Πηγή

Προβολές : 459


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα