ΑΙΣΧΟΣ! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ... “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”!!!

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ... “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”!!!

22 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:525
Μοίρασέ το

 

Λίγη ΝΤΡΟΠΗ! Δίνουν λεφτά και ασφάλιση σε «λαθραίους» και τα ΑΦΑΙΡΟΥΝ από τους ανεμβολίαστους εργαζομένους

Πρωϊνές «βόμβες» σε τηλεοπτική εκπομπή!

 

Συνεχίζεται ο σάλος μετά τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, πως ένας υγειονομικός πρέπει να εμβολιαστεί ή να αλλάξει δουλειά.

Οι αντιδράσεις είναι πολλές, καθώς συνταγματολόγοι και λοιποί αναρωτιούνται πως θα ζήσει ο ανεμβολίαστος υγειονομικός που θα τεθεί σε αναστολή, ζητώντας να παίρνει έστω ένα επίδομα.

Πριν από λίγο, ο καθηγητής συνταγματικού Δικαίου, κ. Χρυσόγονος είπε πως είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ η μη ασφαλιστική κάλυψη του ανεμβολίαστου.

Ισχυρίστηκε δε πως υπάρχει δυνατότητα, κατά το Σύνταγμα, να τεθούν σε αναστολή εργαζόμενοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά θα έπρεπε ταυτόχρονα να προβλέπεται καταβολή επιδόματος ανεργίας ή ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος, όχι στο ύψους του μισθού.

«Η ρύθμιση έτσι όπως έρχεται: Αν δεν εμβολιαστείς θα πεινάσεις, είναι τουλάχιστον υπέρμετρος περιορισμός των δικαιωμάτων του εργαζομένου, ο οποίος δεν θέλει να εμβολιαστεί. Από την στιγμή που το Κράτος δίνει χρήματα, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, σε ανθρώπους που δεν έχουν εργαστεί ποτέ, είτε δίνεις στέγη και χρήματα σε ανθρώπους που δεν έχουν εισέλθει νόμιμα στην χώρα, το να πεις σε ένα εργαζόμενο, ο οποίος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, ότι για τον λόγο αυτόν θα πεινάσεις, το θεωρώ υπερβολή», υπογράμμισε.

Το Κράτος τηρώντας πιστά τις «επιταγές» του διεθνισμού δίνει σε όλο και περισσοτέρους πολίτες που κάθονται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, αλλά εν προκειμένω δεν δίνει, μέχρι στιγμής, ούτε αυτό στον ανεμβολίαστο υγειονομικό που θα τεθεί δια της ΒΙΑΣ σε αναστολή εργασίας, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!

«Εάν υπήρχε εξαγγελία εγγυήσεων για τις τυχόν παρενέργειες του εμβολίου σε μορφή περιθάλψεως και αποζημιώσεως, πιστεύω θα βοηθούσε επικοινωνιακά περισσότερο από το να λέμε πως ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός, ενώ δεν είναι, καθώς δεν συνοδεύεται από ποινικές κυρώσεις. Επιπλέον βρίσκω υπέρμετρο το να στερείται λήρως της ασφαλιστικής του κάλυψης ο εργαζόμενος που τίθεται σε αναστολή εργασίας ακόμα και για ασθένειες εκτός του κορωνοϊού. Αν πάθει καρκίνο κάποιος, δεν θα το περιθάλψει το δημόσιο νοσοκομείο;;; Το να μην έχει καθόλου συνταγματική κάλυψη ο εργαζόμενος είναι αντισυνταγματικό», κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.

Αξίζει να δείτε ολόκληρο το βίντεο με όλες τις αντιδράσεις:

 

το λινκ του βίντεο εδώ

Και όμως υπάρχουν εκείνοι που επιμένουν στις απάνθρωπες διατάξεις που προωθούνται, όπως ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Ηλικιωμένων, Στέλιος Προσαλίκας που ζητά για τους υγειονομικούς να εμβολιαστούν ή να παραιτηθούν λες και οι δουλειές φυτρώνουν σαν τα χαμομήλια.

 

 

Πηγή

Προβολές : 525


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα