Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αποκαλύπτει το σχέδιο διαφθοράς της Χίλαρι Κλίντον, τα σχέδια εκβιασμού του Ομπάμα και τη συμμετοχή του FBI σε όλα αυτά

Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αποκαλύπτει το σχέδιο διαφθοράς της Χίλαρι Κλίντον, τα σχέδια εκβιασμού του Ομπάμα και τη συμμετοχή του FBI σε όλα αυτά

24 Δεκεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:532
Μοίρασέ το

Στις 15 Δεκεμβρίου, ο Μπερν ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο που τον προσέγγισε το FBI το 2015. 

Οι πράκτορες σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν μια ειδική επιχείρηση εναντίον της Χίλαρι Κλίντον για να την πιάσουν να δωροδοκείται και ανέφεραν ότι είχε ήδη δεχτεί δωροδοκία από την Τουρκία ύψους 20 εκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων.

 
 

Του Eileen Lai

Η διαφθορά της Χίλαρι Κλίντον

Ο Πάτρικ Μπερν, συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού διαδικτυακού καταστήματος Overstock.com, μίλησε ανοιχτά για δόλιες εκλογές στις ΗΠΑ.

Στις 15 Δεκεμβρίου, ο Μπερν ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο που τον προσέγγισε το FBI το 2015. 

Οι πράκτορες σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν μια ειδική επιχείρηση εναντίον της Χίλαρι Κλίντον για να την πιάσουν να δωροδοκείται και ανέφεραν ότι είχε ήδη δεχτεί δωροδοκία από την Τουρκία ύψους 20 εκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων.

Στην επερχόμενη ειδική επιχείρηση, αποστολή του Μπερν ήταν να κανονίσει μια 10λεπτη συνάντηση ανάμεσα στην Κλίντον και έναν εκπρόσωπο μιας μη επονομαζόμενης ξένης κυβέρνησης.

Η συνάντηση στην οποία η Κλίντον έλαβε δωροδοκία 18 εκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2016. 

Ο Mπερν είπε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Γουίλιαμ Μπαρ, το γνώριζε.

Ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ William Barr δίνει ομιλία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του Robert F. Kennedy, Washington, DC. 9 Μαΐου 2019. Chip Somodevilla / Getty Images

 

«Η Χίλαρι Κλίντον θα είναι ο επόμενος πρόεδρος μας»

Ο Μπερν πίστευε ότι βοηθούσε το FBI στην καταπολέμηση της διαφθοράς, αλλά τρεις ημέρες αργότερα η υπηρεσία έκλεισε την υπόθεση και του ζήτησε να ξεχάσει τι συνέβη.

«Η Χίλαρι Κλίντον θα είναι ο επόμενος πρόεδρος μας, και τώρα τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Την ημέρα που θα συμβεί αυτό, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να στείλει τους ανθρώπους της στο FBI και να ανακαλύψει ποιος συμμετείχε στην έρευνα εναντίον της. Θα καταστραφούμε όλοι, συμπεριλαμβανομένου και εσάς, Πάτρικ», είπαν οι πράκτορες του FBI στον Μπερν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών και η Πρώην Κυρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον μιλούν σε συνέντευξη τύπου για την ταινία “Χίλαρι” που προβλήθηκε στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, 25 Φεβρουαρίου 2020 DAVID GANNON / AFP μέσω Getty Images

 

Το FBI τον ενημέρωσε αργότερα ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε βάλει τους ανθρώπους του στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ειδικά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Ο Ομπάμα επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τα αποδεικτικά στοιχεία των δύο δωροδοκιών για να ελέγχει την Κλίντον κατά τη διάρκεια της προεδρίας της για δύο θητείες.

«Εάν η Χίλαρι είναι ‘καλό κορίτσι’ και υποστηρίξει την ιατρική μεταρρύθμιση του Ομπάμα, η φλόγα θα παραμείνει ήρεμη. Εάν είναι ‘κακή κοπέλα’ και αρχίσει να σκέφτεται μόνο για τον εαυτό της, η φλόγα θα φουντώσει.

Έτσι, ο Μπαράκ Ομπάμα θα ελέγχει τη Χίλαρι Κλίντον για τα οκτώ χρόνια που θα είναι αυτή πρόεδρος. Ύστερα θα φύγει και στη θέση της θα ανέβει η Μισέλ [Ομπάμα]. Αυτό είναι το σχέδιο, Πάτρικ», είπαν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες στον Μπερν.

Τον Οκτώβριο του 2018, ένας πράκτορας του FBI ήρθε ξανά στον Μπερν και του είπε ότι δεν πρέπει να μιλήσει στις εκλογές του 2020. 

Ήδη λοιπόν από το 2018, ο επιχειρηματίας γνώριζε ότι αυτές οι εκλογές θα είναι νοθευμένες.

«Η Ουάσιγκτον θα με κάνει σκόνη»

Σύμφωνα με την εκτενή αναφορά του New Yorker για τον Μπερν στις 6 Οκτωβρίου, πριν από τις εκλογές, ο επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα άρθρο όπου αποκαλύπτει την προαναφερθείσα συνωμοσία στην οποία συμμετείχε κατά λάθος.

Το 2019, ο Μπερν παραιτήθηκε από Διευθύνων Σύμβουλος της Overstock. 

Λίγες ώρες μετά την απόσυρσή του, είπε σε συνέντευξη στην Fox Business ότι αυτό ήταν ένα απαραίτητο βήμα για να προστατευθεί η εταιρεία από την οργή του «μηχανισμού της Ουάσινγκτον».

“Η Ουάσινγκτον θα με κάνει σκόνη.”

Ο Μπερν είπε στο Fox News ότι είχε βοηθήσει την αστυνομία να λύσει μια υπόθεση δολοφονίας πριν από 17 χρόνια. 

Ως αποτέλεσμα, το FBI στράφηκε σε αυτόν για βοήθεια το 2015 και το 2016, πράγμα που ενέπλεξε ακούσια τον Μπερν σε μια υψηλού επιπέδου συνωμοσία διαφθοράς.

Ο Μπερν δεν είναι μόνο δισεκατομμυριούχος, αλλά και ερευνητής δημοσιογράφος.

Πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ, χρηματοδότησε τη δημιουργία μιας ομάδας επαγγελματιών στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου και ιδιωτικών ντετέκτιβ για την παρακολούθηση των εκλογών. 

Στη συνέχεια ανέφερε παραβιάσεις του συστήματος ψηφοφορίας της Επικράτειας και περιστατικά πειρατείας.

Ο Μπάιντεν συγκεντρώνει τη διοίκηση Ομπάμα

Μαζί με το βίντεο του Μπερν, κυκλοφόρησε στα κοινωνικά μέσα και ένα βίντεο της συμμετοχής του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στο The Late Show με τον Stephen Colbert στις 30 Νοεμβρίου.

«Οι άνθρωποι με ρωτούν αν θέλω να πάω για τρίτη θητεία; Συνήθως απαντούσα ότι [όλα εξαρτώνται] από το αν μπορούν βρουν κάποιον να με ντουμπλάρει, είτε άνδρα είτε γυναίκα.

»[Αυτός/αυτή] Θα έχει ένα ακουστικό, και εγώ θα κοιτάζω το υλικό από το υπόγειό μου φορώντας τη φόρμα μου. Θα μπορούσα είμαι ο υποβολέας ενώ αυτός/αυτή διεξάγει όλες τις τελετές και τις συνομιλίες. Μου φαίνεται αρκετά καλό αυτό, το βρίσκω διασκεδαστικό», είχε πει ο Ομπάμα.

Ενώ το υποθετικό σχέδιο σαφώς και δεν ήταν συνταγματικό ή νόμιμο, ο Ομπάμα εξήγησε ότι ήταν ένας τρόπος να φτάσει στο επίπεδο ικανοποίησης και ενθουσιασμού που ένιωθε όταν ήταν στην εξουσία.

Χρήστες του διαδικτύου θυμήθηκαν πως ο Τζο Μπάιντεν μίλησε εκτός τόπου στον πρώτο γύρο της συζήτησης. 

Μερικοί παρατήρησαν ότι υπήρχε ένα ηλεκτρονικό ακουστικό στο κολάρο και το μανίκι του Μπάιντεν.

Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του «υπουργικού συμβουλίου του Μπάιντεν» είναι πρώην υφιστάμενοι του Ομπάμα – με άλλα λόγια, με την προεδρία του Μπάιντεν, ο Ομπάμα επιστρέφει για μια τρίτη θητεία.

 

Πηγή

Προβολές : 532


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα