Αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του lockdown οι «ειδικοί», (ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ)

Αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του lockdown οι «ειδικοί», (ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ)

2 Δεκεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:587
Μοίρασέ το

Αρχίζουν οι ομολογίες: Καταστρέφουν όμως την οικονομία

Δεν την καταστρέφουν… ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ … ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕΙΣ…

ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ!

ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ.

ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ OFFSHORE…

Όταν εμείς, που δεν είμαστε γιατροί, καταλαβαίναμε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.

ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΣΕ. (παραφράζοντας την ρήση του Νομπελίστα Σαραμάγκου… “ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ”)

ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ “ΙΑΤΡΙΚΗ” ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ Ή ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ο Δερμιτζάκης, μπορεί να κοιτάξει τα παιδιά του στα μάτια και να τους πει: “ΣΥΝΕΒΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ… ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ”;;;

Πάντως αν ήταν πατέρας μου, ή αδελφός μου και ήξερα τι έχει κάνει, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΦΑΞΕΙ.

 

Υ.Γ.2. Είναι σίγουρα Κρητικός;

Γιατί και οι Μητσοτάκηδες  λένε πως είναι κρητικοί, αλλά… ειναι ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕΦΡΑΔΗΤΕΣ.

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ.

Ξεκίνησαν να αμφιβάλλουν για την αποτελεσματικότητα των lockdown ακόμη και οι «ειδικοί» που μέχρι τώρα τα υπερασπίζονταν. Από ό,τι φαίνεται εν’ όψει της επερχόμενης «οικονομικής καταστροφής» κάποιοι προσπαθούν να αυτοπροστατευθούν.

Αν δεν “δουλεύουν” τα lockdowns, γιατί καταστρέφουν την οικονομία μας όμως;

 

Αυτό μόνον μπορεί να συμπεράνει κανείς από τα όσα είπε ο καθηγητής Δερμιτζάκης σήμερα το πρωί στο γνωστό στασίδι τρομολαγνείας: «Εάν ξαναδούμε σήμερα έναν αντίστοιχο αριθμό κρουσμάτων, σημαίνει ότι δεν λειτουργεί το lockdown, δεν παρεμποδίζει την μετάδοση και μάλιστα θα φανεί ότι κάτι χειροτέρεψε, διότι είχαμε δει τη μείωση πριν».

«Εγώ χθες περίμενα γύρω στα 1.500-1.600 κρούσματα με βάση το γεγονός ότι το Σάββατο ήταν 1.700. Αν δούμε από 1.800 και κάτω, ακολουθεί την πορεία που ξέραμε. Αν δούμε πάλι πάνω από 2.000 θα ανησυχήσω περισσότερο», συμπλήρωσε ο καθηγητής.

«Μαύρα Χριστούγεννα» για την αγορά: Κρύβεται πίσω από τους «ειδικούς» η κυβέρνηση

Οι επίσημες ανακοινώσεις από ό,τι φαίνεται θα γίνουν την Παρασκευή από τον πρωθυπουργό όμως εν τω μεταξύ οι «ειδικοί» έχουν ξαμολυθεί στα κανάλια, προεξοφλώντας «μαύρα Χριστούγεννα» για την αγορά.

Πίσω από τους οποίους κρύβονται οι κυβερνητικοί παράγοντες, καθώς αυτοί προετοιμάζουν την κοινή γνώμη.

Βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι το εάν δεν λειτουργούν τα Lockdown στον περιορισμό της επιδημίας, σε τι συμβάλλει η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων;

Μήπως στην Μεγάλη Επανεκκίνηση;

 

 

Πηγή

Προβολές : 587


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα