Ανάρτηση με πολλές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, για “δικαιοσύνη” και ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.

Ανάρτηση με πολλές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, για “δικαιοσύνη” και ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.

11 Αυγούστου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:459
Μοίρασέ το
“Εκεί πονάμε!
Στο δικαστικό σώμα!
Αυτό πρέπει να πατάξουμε!
Το παραδικαστικό κύκλωμα!”

 

“Μας παρακολουθουν επισταμενως…

Φωτια στα μπατζακια τους, αμφιβαλω εαν προλαβαν να εφαρμοσουν το νεο φεκ της πολιτικης προστασιας που προεκυψε μετα το Ματι!!”

Δεν νομίζω να χρειάζονται εξηγήσεις όλα αυτά τα αποκαλυπτικά που γράφονται στην διαδικτυακή συζήτηση, γιατί τα πρόσωπα δεν είναι τυχαία…
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ.
Η ΝΕΜΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Κομματόσκυλα, που τους αξίζει θάνατος δια λιθοβολισμού!
Για τον πύρινο όλεθρο στο Μάτι, κατηγορήθηκε για ολιγωρία η τότε κυβέρνηση από την τότε αντιπολίτευση.
Σήμερα, για τον πύρινο όλεθρο της Βαρυμπόμπης, κατηγορείται για ολιγωρία η κυβέρνηση της τότε αντιπολίτευσης, από την αντιπολίτευση, που είναι η πρώην κυβέρνηση.
Τι δεν καταλαβαίνεις;

 

ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

 

Kostas Tournavitis

Εντελώς επικίνδυνοι οι ανώτατοι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, ανίκανοι επιχειρησιακά θέλουν όλοι όχι απλά απόταξη αλλά καθαίρεση με ξήλωμα βαθμών και ότι σημαίνει αυτό στην σύνταξή τους. Εάν δεν προβλέπεται νομοθετικά ή από τον κανονισμό τους να νομοθετηθεί πάραυτα.

 

Kostas Tournavitis

Ο εισαγγελέας οφείλει να διατάξει έρευνα εάν εφαρμόζεται το νέο θεσμικό πλαίσιο της πολιτικής προστασίας, εάν λειτουργεί κατά τα προβλεπόμενα το κέντρο επιχειρήσεων. Εάν τηρήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα που έθεσε ο νέος νόμος σχετικά με την πολιτική προστασία.

 

Kostas Tournavitis

Οι αντιπυρικές ζώνες καθαρίστηκαν στην Βαρυμπόμπη ? Όταν κάναμε εντούρο επί δεκαετίες εκεί είχε πολλές αντιπυρικές επί Δασικής Πυροσβεστικής υπηρεσίας πρίν την κατάργησή της από τον Σημίτη. Αλήθεια αυτός πότε θα περάσει από δίκη για όλα αυτά που προξένησε?

 

Dimitris Spyrakis

Kostas Tournavitis καλά τώρα! Περιμένεις απαντήσεις;
Και μιλάς για τους εισαγγελείς, που ξέρεις πολύ καλά πόσο τους έχουμε πιέσει με τις απανωτές μηνύσεις που τρώνε.
Πριν από ενάμισι μήνα κλήθηκα για συμπληρωματική κατάθεση από την εισαγγελέα που είχε αναλάβει μία εκ των μηνύσεών μου κατά εισαγγελέως.
Πριν λίγες ημέρες, κλήθηκα εκ νέου για τον ίδιο σκοπό για άλλη μία μήνυση κατά εισαγγελέως και ω! προς έκπληξή μου, είναι η ίδια εισαγγελέας που είχε αναλάβει και την προηγούμενη!
Δηλαδή, εργολαβία κανονική! Την περιμένω όμως στη γωνία (και το ξέρει).
Εκεί πονάμε!
Στο δικαστικό σώμα!
Αυτό πρέπει να πατάξουμε!
Το παραδικαστικό κύκλωμα!

 

Kostas Tournavitis

Dimitris Spyrakis Μα για αυτό απανταω σε δικα σου σχολια γιατι μας παρακολουθουν επισταμενως…
Δεν σου κανει εντυπωση οτι λιγες ωρες μετα απο αυτα που γραψαμε, ο πρωθυπουργος τρεχει στο κεντρο επιχειρησεων της Πολιτικης προστασιας-πυροσβεστικης να ”ενημερωθει”!
Φωτια στα μπατζακια τους, αμφιβαλω εαν προλαβαν να εφαρμοσουν το νεο φεκ της πολιτικης προστασιας που προεκυψε μετα το Ματι!!!
Τα drone παραληφθηκαν?
Ο διαγωνισμος εγινε?
Η εικονα σε πραγματικο χρονο που εχει το κεντρο επιχειρησεων απο τις εστιες ποια ειναι???
Καμερες στο κρανος φερουν οι ανδρες της ΕΜΑΚ??? – οι πλεον εκπαιδευμενοι που τους διαλυσανε επειδη δεν κανουν εμβολιο…

 

Kostas Tournavitis

Με 300 πυροσβεστες και 10 ομαδες πεζοπορα τμηματα αυτη η περιοχη που την ξερω σαν την παλαμη μου απο ασκησεις εφεδρων, ραλλυ,εντουρο κλπ..
Δεν σβηνει με τιποτε!!!
Θα φθασει στην Νεα Μακρη η φωτια την νυκτα και απο την δυτικη πλευρα στο Μον Παρνες της Παρνηθας!!!

 

Kostas Tournavitis

Αυξησανε τους πυροσβέστες σε 500 και τα πεζοπορα τμηματα σε 17!!!

 

Πηγή

Προβολές : 459


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα