ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! «Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ»

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! «Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ»

29 Δεκεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:699
Μοίρασέ το

 

H «πανδημία» χρησιμοποιείται ως κάλυψη από την παγκοσμιοποιημένη ελίτ για να καταστρέψει τις μικρές επιχειρήσεις και να επιταχύνει μια νέα παγκόσμια τάξη βασισμένη στην «εμπειροκρατία, την πράσινη θρησκεία του κλίματος και την βάναυση ερήμωση».

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το έχουν παρατηρήσει ακόμα, διότι προς το παρόν οι κυβερνήσεις μπορούν να τους προσφέρουν επιδοτήσεις και πληρωμές πρόνοιας. Αλλά το ερώτημα είναι: «Για πόσο καιρό;» Γνωρίζουμε ότι αυτά τα χρήματα σύντομα θα τελειώσουν. Στη συνέχεια θα δείτε τεράστια ανεργία σε όλη την Ευρώπη καθώς μια χώρα καταρρέει μετά την άλλη»

 

Το σενάριο της καταστροφής, προβλέπει την εξαγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες και φυσικά όσες δεν αγοραστούν, θα οδηγηθούν σε ελάχιστο διάστημα, στην καταστροφή και στο κλείσιμο.

Αν οι κοινωνίες δεν αντιδράσουν συλλογικά και δυναμικά, θα ζήσουμε ανείπωτες και ανεξέλεγκτες ανθρώπινες τραγωδίες, με τρομακτική πείνα και εκατομμύρια αυτοκτονίες.

Όλες οι κυβερνήσεις σχεδόν οδηγούν τους λαούς τους στην καταστροφή.

Οι καραντίνες θα συνεχιστούν ακόμα πιο σκληρές, μέχρι να ολοκληρωθεί η καταστροφή και να εξαφανιστεί η μεσαία τάξη.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ… ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ…

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”, ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Tο Great Reset (μτφρ Μεγάλη Επαναφορά) είναι πραγματικό, συμβαίνει τώρα και θα οδηγήσει σε καταστροφή χειρότερη – «πολύ, πολύ χειρότερη» – από τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, προειδοποίησε ένας Γερμανός οικονομολόγος.

Ο Δρ Antony Mueller, καθηγητής Οικονομικών στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Sergipe στη Βραζιλία, λέει ότι η «πανδημία» χρησιμοποιείται ως κάλυψη από την παγκοσμιοποιημένη ελίτ για να καταστρέψει τις μικρές επιχειρήσεις και να επιταχύνει μια νέα παγκόσμια τάξη βασισμένη στην «εμπειροκρατία, την πράσινη θρησκεία του κλίματος και την βάναυση ερήμωση».

Αυτή η παγκοσμιοποιημένη ελίτ – εμπνευσμένη από την εκστρατεία «Build Back Better» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για μια «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και από την Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών, σκοτώνει την Main Street, μαζί με χιλιάδες θέσεις εργασίας, διατηρώντας οικονομίες σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο σε σχεδόν μόνιμο “κλείδωμα”.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το έχουν παρατηρήσει ακόμα, διότι προς το παρόν οι κυβερνήσεις μπορούν να τους προσφέρουν επιδοτήσεις και πληρωμές πρόνοιας.

Αλλά το ερώτημα είναι: «Για πόσο καιρό;»

Γνωρίζουμε ότι αυτά τα χρήματα σύντομα θα τελειώσουν.

Στη συνέχεια θα δείτε τεράστια ανεργία σε όλη την Ευρώπη καθώς μια χώρα καταρρέει μετά την άλλη»

Η επερχόμενη οικονομική κρίση θα είναι χειρότερη από ό, τι έχει δει ο κόσμος στο παρελθόν, διότι όλες οι χώρες του Δυτικού κόσμου θα εξαθλιωθούν ταυτόχρονα και δεν θα μπορούν να βοηθήσουν η μία την άλλη.

«Βλέπουμε την καταστροφή της οικονομίας σε όλες τις δυτικές χώρες – από τις ΗΠΑ και τον Καναδά μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και τη Δυτική Ευρώπη. Το 2020 ήταν μια μεγάλη καταστροφή στη δημιουργία. Δεν είναι μόνο εδώ, αλλά θα είναι χειρότερο – πολύ, πολύ χειρότερο – από την Βαϊμάρη.»

Υπενθυμίζεται πως ήταν η παρακμή της Γερμανικής Δημοκρατίας της Βαϊμάρης – περίοδος υψηλής ανεργίας, στέρησης και υπερπληθωρισμού – που οδήγησε στην άνοδο του Χίτλερ.

«Στη Βαϊμάρη είχαμε ακόμη μεγάλο μέρος του πληθυσμού που ήταν θρησκευόμενοι – κάτι που τους έδινε μια αίσθηση κοινότητας και αμοιβαίας βοήθειας. Είχαν επίσης ισχυρές οικογένειες.

Τώρα από την Ισπανία έως την Ιρλανδία, έχετε μόνο νοικοκυριά, κάτι που θα το κάνει πολύ πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να επιβιώσουν.»

Σημειώνει δε πως όλες οι μικρές επιχειρήσεις εξαφανίζονται μεθοδικά και σκόπιμα από το κυβερνητικό σύστημα.

«Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι η Αργεντινή είχε οικονομικές καταστροφές.

Αλλά στεκόταν πάντα στα πόδια της, επειδή υπήρχαν πάντα μικρές επιχειρήσεις όπου θα μπορούσατε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας, να πάτε στο κρεοπωλείο για κρέας, τα μπαρ και οι καφετέριες έμειναν ανοιχτές.

Σε αυτή τη νέα συντριβή, τα μπαρ και οι καφετέριες θα είναι όλα κλειστά.»

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον ιό, λέει ο καθηγητής Mueller, και όλα έχουν να κάνουν με την κυβερνητική πολιτική: «Η πραγματική πανδημία θα είναι το αποτέλεσμα του κλειδώματος».

«Είχαμε μια προ-γεύση το 2008. Θυμάστε τις φωτογραφίες των ανθρώπων που περιμένουν να αντλήσουν τα χρήματά τους από την τράπεζα;

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί επειδή θα έχετε κατάρρευση της πίστωσης…

Θα έλθει η ανεργία.

Η κυβέρνηση δεν θα έχει χρήματα.

Θα είναι ο μεγάλος πληθωρισμός ή μια σημαντική συρρίκνωση.

Δεν το έκανε αυτό ο ιός.

Ήταν το κλείδωμα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να το καταλάβουν επειδή η διάσταση εκρήγνυται σε σχέση με οτιδήποτε έχουμε συνηθίσει.

Η ιστορία έχει πολλά παραδείγματα όπου αναρωτιόμαστε «Πώς θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό;»…

Αλλά το έκαναν. Δεν πρέπει να έχει κανείς χρήματα.

Οι άνθρωποι λένε: «Ω έχω σύνταξη». Αλλά η κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τη σύνταξή σας.

«Ω έχω κάποιες αποταμιεύσεις.» Αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ταμιευτηρίου».

Ενώ ο Mueller λέει ότι η πρόγνωση είναι ζοφερή, το καταστροφικό σενάριό του μπορεί να μην υλοποιηθεί εάν οι δυτικές οικονομίες δουν το πραγματικό νόημα.

«Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί. Δεν κάνω προφητείες. Βλέπω μόνο τις συνέπειες του τι συμβαίνει τώρα με κλειδώματα, πώς φαίνεται το μέλλον»

 

Πηγή

Προβολές : 699


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα