Ανοιχτά σχολεία...Αλλά... προέχει το ταξίδι! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Ανοιχτά σχολεία...Αλλά... προέχει το ταξίδι! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

15 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:253
Μοίρασέ το

«Γαλόνια» είναι αυτά βρε!

Γαλόνια, που σε κάνουν υπεύθυνο πολίτη, που ψάχνει την αλήθεια, στην εποχή του ψεύδους.

Που νοιάζεται, για ένα μέλλον ελεύθερο, δικό του και των παιδιών του, μακριά, από το ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, που προαποφάσισαν!

Μην μασάς!

Δείξε τι μπορείς να κάνεις!

Ενα μεγάλο μπράβο σε μαθητές και γονείς, απάντησαν με αποχή, στην υποχρεωτικότητα των τεστ!

 

Έλληνες γονείς, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.

ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ.

ΠΡΟΣΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΤΟΞΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει η Ιωάννα Υψηλάντη

 

Οι γονείς έκαναν το χρέος τους και τεστάρισαν τα παιδιά τους, σεβόμενοι την ..υγεία των συμπολιτών τους.

Τα παιδιά έφτασαν χαρούμενα, στα σχολεία, όχι τόσο, για “να μάθουν γράμματα”, αλλά, κυρίως, για να ξαναβρεθούν με φίλους και συμμαθητές και να ζήσουν την καθιερωμένη ρουτίνα τους.

Η κυβέρνηση, χαρούμενη κι αυτή, που ανέθεσε, στους ίδιους τους γονείς, μια απαγορευμένη ιατρική πράξη, αφού το τεστ χαρακτηρίστηκε “υποχρεωτικό” και επιβλήθηκε η ποινή της μη συμμετοχής, στα μαθήματα, όσων δεν έχουν εφαρμόσει την διαταγή.

Μάλιστα, η τιμωρία πήγε και παραπέρα, σε σημείο να στερηθεί ο μαθητής, που δεν έκανε το τεστ, ακόμη και το διαδικτυακό του μάθημα!

Χαρούμενα και τα υπόλοιπα κόμματα, που τσιμουδιά δεν έβγαλαν, για την παράνομη «υποχρεωτικότητα»!

Είπαν, για … «αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας», για «αναξιοπιστία των αποτελεσμάτων», για .. «δουλειά, που πρέπει να γίνεται, από επιστήμονες», αλλά το «υποχρεωτικό», δεν αναφέρθηκε, από κανέναν!

Αυτό είναι θέμα του όρκου του Ιπποκράτη, που δεν κάνουν, ούτως ή άλλως, οι πολιτικοί, θέμα του Κώδικα της Νυρεμβέργης, που γνωρίζουν, αλλά «ξέχασαν» οι πολιτικοί, θέμα του Συντάγματος, που ψήφισαν άλλοι πολιτικοί και όχι αυτοί και θέμα του πρωθυπουργού και του Υπουργού Υγείας, που πριν διαβεβαίωναν τους πολίτες ότι …«δεν θα υπάρξει καμία υποχρεωτικότητα», επομένως, δεν αφορά, στους άλλους πολιτικούς.

«Προέχει η Δημόσια Υγεία», μας λένε και οι επιτροπούντες λοιμωξιολόγοι, που ξέχασαν τον όρκο του Ιπποκράτη και πιέζουν, μέσω των ΜΜΕ, για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με αμφισβητούμενα εμβόλια, σε δασκάλους, νοσηλευτές, καθαριστές, καντινάδες, εργαζόμενους σε τουρισμό, εργοστάσια, καφετέριες και σε ΠΑΙΔΙΑ!!!

Πιέζουν και για τα «πασαπόρτια» του εμβολιασμένου, για «να μπορείς βρε αδελφέ, να κυκλοφορείς ελεύθερα»!!!

Ας γελάσω!

Αντί οι εμβολιασμένοι να αρχίσουν τις μηνύσεις, σε λοιμωξιολόγους και κυβέρνηση, καθώς εξακολουθούν να φορούν ακόμα την μάσκα και να μένουν καραντίνα, στο σπίτι, να μην μπορούν να ψωνίσουν αν δεν στείλουν SMS, να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν από Νομό σε Νομό, έχουν φάει την παραμύθα ότι έχουν ανοσία!

Χαχαχαχαχα!

Δέχονται και τα «υποχρεωτικά» πασαπόρτια, για να μπορούν να ταξιδέψουν.

Το ταξίδι είναι μία κίνηση ελευθερίας, που για να την πετύχεις, πρέπει να ξεπουλήσεις μια πανανθρώπινη ελευθερία.

Την ελευθερία ν΄αποφασίζεις ΕΣΥ τι θέλεις και τι δεν θέλεις να κάνουν με το σώμα σου!

Αλλά… προέχει το ταξίδι!

Σ΄έχουν τρομοκρατήσει.

Σ΄έχουν γεμίσει ψέμα.

Σ΄έχουν χρησιμοποιήσει σαν πειραματόζωο και τώρα κάνουν το ίδιο με τα παιδιά σου.

Σ΄έχουν κοροϊδέψει μέσα στα μούτρα σου με παράλογες αποφάσεις και δικαιολογίες και ΕΣΥ φοβάσαι μην σε πουν” συνωμοσιολόγο”, “φασίστα”, “αρνητή”, “ψεκασμένο”.

Φοβάσαι μην σου ρίξουν το προφίλ στο φ/β!

«Γαλόνια» είναι αυτά βρε!

Γαλόνια, που σε κάνουν υπεύθυνο πολίτη, που ψάχνει την αλήθεια, στην εποχή του ψεύδους.

Που νοιάζεται, για ένα μέλλον ελεύθερο, δικό του και των παιδιών του, μακριά, από το ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, που προαποφάσισαν!

Μην μασάς!

Δείξε τι μπορείς να κάνεις!

Ενα μεγάλο μπράβο σε μαθητές και γονείς, απάντησαν με αποχή, στην υποχρεωτικότητα των τεστ!

 

Πηγή

Προβολές : 253


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα