Αν αυτά που πληροφορούμαι ΙΣΧΥΟΥΝ τότε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

Αν αυτά που πληροφορούμαι ΙΣΧΥΟΥΝ τότε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

22 Μαρτίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,890
Μοίρασέ το

Αυτές τις πληροφορίες λαμβάνω, και αν ισχύουν, τότε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ;

Αυτοί κυκλοφορούν μέσα στα νοσοκομεία μας;

Αν ναι, τότε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ, είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.

Αν τα παρακάτω στοιχεία και πληροφορίες που λαμβάνω υφίστανται, και δυστυχώς τα γεγονότα αυτό μαρτυρούν, τότε έχουμε να κάνουμε με ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που λαμβάνω:

“Το Σωτηρία γεμίζει πλέον με εμβολιασμένους που ασθένησαν με συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ αυξάνονται και οι γνωστοί υγειονομικοί που ασθενούν μετά τον εμβολιασμό.”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

 

“Στο στράτευμα τους απειλούν με αγωγές από τις εταιρείες για λόγους δυσφήμισης αν μιλήσουν ή κάνουν γραπτώς τα προβλήματά τους, επειδή λένε δεν αποδεικνύεται ότι τα προβλήματα υγείας τους μετά τον εμβολιασμό οφείλονται στο εμβόλιο. Χρειάζονται προστασία.”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

 

“Επίσης τους απαγορεύουν να κάνουν εγγράφως τα προβλήματά τους και όταν καταλήγουν σε νοσοκομείο δεν καταγράφουν στο ιστορικό τον εμβολιασμό, άρα κανείς δεν μπορεί με διερεύνηση αρχείου να κάνει στατιστική ανάλυση αργότερα και συσχετισμό.”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

 

“Σε κάθε νοσοκομείο υπάρχει επικεφαλής ιατρός εμβολιασμών (παθολόγος ή πνευμονολόγος). Προφανώς με προσοχή επιλεγμένος (ίσως και με λογαριασμό στα Κέϊμαν Αϊλαντς)!!!

Αυτός κανονίζει και αυτός ψιλοαπειλεί ή προσπαθεί να πείσει ότι όλα είναι στο μυαλό του παθόντος από τον “φόβο λόγω των συνομοσιολόγων”!!”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

 

“Αληθινές μαρτυρίες φοβισμένων ανθρώπων. Λένε σε γιατρούς που εμπιστεύονται, τα συμπτώματά τους για να, άκουσον – άκουσον  τους συμβουλέψουν αυτοί για την υγεία τους και πως να την αντιμετωπίσουν, κυρίως όταν πρόκειται για αλλεργικά φαινόμενα, διότι δεν βρίσκουν ανταπόκριση από γιατρούς.”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

 

“Υπάρχουν θάνατοι εμβολιασμένων με κλινική εικόνα covid-19 και αρνητικά μοριακά τεστ. Άρα, χωρίς μόλυνση και τα αποσιωπούν.”

ΙΣΧΥΕΙ;;;

Αυτές τις πληροφορίες λαμβάνω, και αν ισχύουν, τότε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ.

Όσοι έχετε ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί με οποιοδήποτε εμβόλιο του ΘΑΝΑΤΟΥ, που έχουν επιβάλει παγκοσμίως οι ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, και έχουν πέσει στην αντίληψή σας τέτοια φαινόμενα, παρακαλώ, ενημερώστε με, ώστε να κινηθώ αναλόγως.

Οι καταγγελίες θα πρέπει να είναι επώνυμες και συγκεκριμένες.

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ και τα στοιχεία των καταγγελλομένων  ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ “ΙΑΤΡΩΝ”, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ.

ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Και βέβαια θα αναρωτηθείτε: “Κυρία Σουφλή, σε ποιά “δικαιοσύνη” που ούτε εσείς την εμπιστεύεστε όπως έχετε γράφει πολλάκις;”

Σ’ αυτή την “δικαιοσύνη” που έχουμε… όσο την έχουμε.

Δεν αποκλείω την ύπαρξη ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, έστω και αν είναι ελάχιστοι.

Προς το παρόν με ότι έχουμε θα πορευθούμε.

Τα γεγονότα που θα έλθουν, θα είναι τόσο τρομακτικά που θα ανατρέψουν όλον αυτόν τον σατανικό ιστό που έχει απλωθεί πάνω και από την Πατρίδα μας και από ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ας προσπαθήσουμε ΜΑΖΙ να κτίσουμε έναν καλλίτερο κόσμο για τα παιδιά μας και τις επερχόμενες γενιές.

Το κακό δεν καταστρέφεται και δεν ανατρέπεται χωρίς ΑΓΩΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στείλτε μου τις καταγγελίες σας στο [email protected]

 

Προβολές : 1,890


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα