Αν τολμούν κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι, ας τον βγάλουν... ψεύτη. ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ.

Αν τολμούν κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι, ας τον βγάλουν... ψεύτη. ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ.

23 Μαρτίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,444
Μοίρασέ το

 

Αν “παραπληροφορω” τότε δημοσιεύστε λεπτομερείς πίνακες με την ΣΥΝΟΛΙΚΗ εικόνα νοσηλειων και θανάτων (για οποιαδήποτε αιτία) σε αυτούς τους 2 μήνες και βγάλτε με ψεύτη.

Δεν θα τολμήσουν να τον διαψεύσουν, γιατί απλούστατα τα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ στοιχεία που δημοσιεύει είναι Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.

Μιας ενοχής όμως, που μεταφράζεται σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Κι όλοι εμείς, προβατοποιημένοι και ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΤΕΣ, ανίσχυροι να πράξουμε αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μας.

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

Ακόμα κι αν εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε ζήσει τη ζωή μας, υπάρχουν παιδιά και εγγόνια, που έχουμε την υποχρέωση να τους παραδώσουμε έναν καλλίτερο κόσμο, κι όχι με την αδράνειά μας να τους αφήσουμε έναν εφιαλτικό κόσμο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τελικά επιβεβαιώνονται οι φόβοι του, στις δυο τελευταίες παραγράφους.

Κι αυτούς τους ίδιους φόβους, έχει κάθε νοήμων άνθρωπος.

 

Like & Share αν θεωρείτε την ακόλουθη παρουσίαση ορθή, επιστημονική και λογική.
Προς τους αρμόδιους που βγήκαν ως πλασιέ στις 8 Μαρτίου να προωθήσουν πειραματικά και δυνητικά επικίνδυνα και αναποτελεσματικά προϊόντα διαφημίζοντας μια επικίνδυνη εκστρατεία εμβολιασμού και παραπλανώντας τους αδαείς πολίτες με πιθανόν ψευδή στοιχεία, αλλά και αναλήθειες, υποθέσεις και παραμύθια του τύπου “είχε τον Ιό στο τσεπάκι και όταν έκανε το μπόλι βγήκε παγανιά”..
Λαμβάνοντας υπόψη και μόνο τα ελάχιστα νούμερα που δώσατε ως αληθη, είναι εύκολο να συμπεράνουμε ότι το μπόλιασμα είναι παντελώς αναποτελεσματικό.
Είπατε πως στα 650.000 άτομα που έκαναν την πρώτη δόση έχουν νοσήσει τα 1000 και από τα 350.000 που έκαναν και τη 2η δόση νόσησαν ΑΛΛΑ 354 (Στοιχεία που είναι με βεβαιότητα ψευδή, εφόσον εξ αρχής ψεύδεστε ασύστολα).
Και φυσικά δεν μας λέτε αν κάνατε 650.000 κορονοτεστ ή μόνο 1354.
Αν ισχύει το δεύτερο τότε απλούστατα ισχύει ένα ποσοστό θετικότητας 100% στους μπολιασμενους (βγάλτε με ψεύτη )
Άρα 1354 κορονοασθενεις σε 650.000 μπολιασμενους σε μια περίοδο περίπου 2 μηνών.
Αυτό αν το κάνουμε απλή αναγωγή στο πληθυσμό 10.7 μυριων αντιστοιχεί σε 22.289 κορονοασθενεις και αν το αναγάγουμε σε περίοδο ενός έτους αντιστοιχεί σε 133.733 κορονοασθενεις που είναι ΟΛΟΙ μπολιασμενοι.
Αν λάβουμε υπόψη ότι σίγουρα δεν κάνατε 650.000 τεστ τότε το νούμερο αυτό μπορεί να είναι δεκαπλάσιο σε “κρούσματα” έτσι όπως τα ορίζετε και ξεπερνάει κατά πολύ τον αριθμό των κρουσμάτων ενός χρόνου πΛανδημιας.
ΔΗΛΑΔΗ με μια απλή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ μάτια, ακόμα και με τα ψευδή και πλασματικά στοιχεία που συνηθίζετε να δίνετε, τα προϊόντα σας είναι ΑΧΡΗΣΤΑ.
Και εφόσον ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ενδελεχώς ΠΟΣΟΙ εκ των 650.000 πειραματόζωων έχουν νοσηλευτεί και έχουν πεθάνει (Για οποιοδήποτε αίτιο) σε αυτή τη περίοδο (Ενώ έχουν πεθάνει 22.053 Έλληνες σε 2 μήνες) τότε μάλλον η πραγματική εικόνα είναι πολύ χειρότερη.
Αν “παραπληροφορω” τότε δημοσιεύστε λεπτομερείς πίνακες με την ΣΥΝΟΛΙΚΗ εικόνα νοσηλειων και θανάτων (για οποιαδήποτε αιτία) σε αυτούς τους 2 μήνες και βγάλτε με ψεύτη.
Με εκτίμηση.
Ένας σώφρων πολίτης που ανησυχεί για το σκοτεινό παρόν και το πιο σκοτεινό μέλλον της ανθρωπότητας.
Ένα σκοτεινό μέλλον που “ΚΑΠΟΙΟΙ” θέλουν διακαώς και που κάθε άνθρωπος από τη γέννηση του θα θεωρείται ένας “βιολογικός κίνδυνος” ένας τρομοκράτης που πρέπει να ελέγχεται ΑΠΟΛΥΤΑ

 

Πηγή

Προβολές : 1,444


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα