Αξιωματούχος κυβέρνησης Ντ.Τραμπ: «Προετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη θητεία μας – Έχουμε νικήσει»

Αξιωματούχος κυβέρνησης Ντ.Τραμπ: «Προετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη θητεία μας – Έχουμε νικήσει»

13 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:420
Μοίρασέ το

«Στον Λευκό Οίκο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε θεωρώντας ότι ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία», είπε ο Πίτερ Ναβάρο, μιλώντας στο Fox Business.

 

Ανεβαίνουν οι μετοχές στα χρηματιστήρια της Αμερικής, μετά την διαπίστωση της εκτεταμένης ΝΟΘΕΙΑΣ του Μπάιντεν και των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, κι αυτό λέει πολλά.

Και η άνοδος σε είδη διατροφής, πετρελαίου και … ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΠΛΩΝ, λέει πολλά γι αυτά που θ’ ακολουθήσουν…

Το ερώτημα είναι τι θα μεσολαβήσει το χρονικό διάστημα μέχρι την επαν-ορκομωσία του Τράμπ και τι μετά…

Γιατί οι Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι είναι έτοιμοι με τα όπλα παρά χείρας, έτσι και οι αριστεροί φασίστες του Μπάιντεν προκαλέσουν αναταραχές. ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η σύλληψη αυτή πρωτοκλασάτου στελέχους του FBI, σημαίνει πολλά και δείχνει τι θ’ ακολουθήσει, με την επανεκλογή Τράμπ.

Βεβαιότητα για νίκη και δεύτερη θητεία του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησής του.

Μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, περί δεύτερης θητείας Τραμπ, ήρθε και ο οικονομικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, Πίτερ Ναβάρο, να δηλώσει πως στον Λευκό Οίκο θεωρούν πως ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία.  

«Στον Λευκό Οίκο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε θεωρώντας ότι ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία», είπε ο Πίτερ Ναβάρο, μιλώντας στο Fox Business.

«Η δική μου άποψη κοιτάζοντας αυτές τις εκλογές, έχουμε, όπως φαίνεται με κάποιον τρόπο, μια άψογη εξαπάτηση», είπε.

«Αλλά αν κοιτάξετε στατιστικά τι συνέβη, σαφώς ο πρόεδρος κέρδισε αυτές τις εκλογές και προηγούνταν την Ημέρα των Εκλογών, και μετά μετά την Ημέρα των Εκλογών με κάποιο τρόπο σε κρίσιμες πολιτείες πήραν αρκετές ψήφους για να φτάσουν στον πρόεδρο. Αυτό είναι αυτό που διερευνάται », είπε.

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικά σημαντικό (…) να καταλάβετε ότι θέλουμε επαληθεύσιμα ψηφοδέλτια, μια ψηφοφορία που να μπορεί να επικυρωθεί και μια έρευνα για τον αυξανόμενο αριθμό των ισχυρισμών περί απάτης τους οποίους έκαναν μάρτυρες που υπέγραψαν ένορκες, γραπτές καταγγελίες», πρόσθεσε.

Πηγή

Προβολές : 420


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα