Αποκάλυψη:Αυτές τις έρευνες για τον covid γιατί δεν μας τις είπατε;

Αποκάλυψη:Αυτές τις έρευνες για τον covid γιατί δεν μας τις είπατε;

19 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:781
Μοίρασέ το
Τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν από το 2018 προφανώς εξυπηρετούσαν ακριβώς τον σκοπό που το Πεντάγωνο κατηγόρησε τους Ρώσους για: έρευνα των νυχτερίδων, τους θανατηφόρους ιούς που μπορούν να φιλοξενηθούν από αυτές και πώς αυτοί οι ιοί μεταδίδονται από νυχτερίδες στους ανθρώπους.

Μοιάζει σαν οι φρενοβλαβείς του πλανήτη να ψάχνουν, μέσω του κοροιδοιού και του mrna εμβολίου, το εληξήριο της αθανασίας με πειραματόζωα όλους εμάς.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ… παρανοϊκοί “επιστήμονες”, που εργάζονται για λογαριασμό σατανικών παρανοϊκών υπανθρώπων της ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, προκειμένου να πετύχουν την αθανασία.
ΘΕΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Αυτή η ΥΒΡΙΣ κατά του Θεού και του ανθρωπίνου γένους, πότε και πως θα τελειώσει;
Καλλιόπη Σουφλή

Η τελευταία έρευνα που παρουσιάζουμε στο παρόν άρθρο είναι η πιο ενδιαφέρουσα.Μοιάζει σαν οι φρενοβλαβείς του πλανήτη να ψάχνουν, μέσω του κοροιδοιού και του mrna εμβολίου, το εληξήριο της αθανασίας με πειραματόζωα όλους εμάς.Αφού διαβάσετε τις παρακάτω έρευνες και φθάσετε στην τελευταία σκεφτείτε το λίγο….

Έρευνες του Πενταγώνου (DARPA ) για πιθανή χρήση της νυχτερίδας ως βιολογικό όπλο, για τη διάδοση θανατηφόρων ασθενειών.

Κατά σύμπτωση οι έρευνες έγιναν πριν ανακοινωθεί η πανδημία και συνεχίζονται.

Η νυχτερίδα μπορεί να φέρει παθογόνους ιούς, χωρίς να αρρωσταίνει η ίδια, έτσι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν βιολογικό όπλο.

Όμως πώς ξεκίνησαν όλα στις αρχές του 2020; Ο ΟΗΕ κήρυξε «διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία», ο Μπιλ Γκέιτς προειδοποίησε για πανδημία με εκατομμύρια θανάτους – ο κοροναϊός ήταν κοντά.

«Ο τρόπος με τον οποίο ενήργησε ο ΠΟΥ κατά την επιδημία του Covid-19 υπόκειται σε ολοένα και μεγαλύτερες αμφισβητήσεις: αρχική υποτίμηση της κατάστασης (π.χ. της μολυσματικότητας)· ετεροχρονισμένες ενέργειες (π.χ. κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία – PHEIC – και, στη συνέχεια, πανδημίας)· αντιφατικές κατευθυντήριες γραμμές (π.χ. για τη χρήση μέσων ατομικής προστασίας)· ιδιαίτερη συγκαταβατικότητα έναντι του τρόπου που λειτούργησε η κινεζική κυβέρνηση, παρά τις ευθύνες της στην εξάπλωση της μετάδοσης, ακόμα κι όταν αυτή προσπάθησε αδέξια να επιρρίψει τις ευθύνες της σε άλλους, ιδίως δε σε ένα κράτος μέλος της ΕΕ: την Ιταλία.»
Οι εκπληκτικές συμπτώσεις  (το σκηνικό μοιάζει στημένο και κατασκευασμένο)

Ο Οργανισμός Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων, για την Άμυνα  (DARPA) έχει δαπανήσει πολλά εκατομμύρια στην έρευνα για κοροναϊούς από το 2018.

H Υπηρεσία Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων ( Defense Advanced Research Projects Agency, DARPA) του υπουργείου άμυνας των ΗΠΑ,  πραγματοποίησε μελέτες συνεργαζόμενη με ερευνητικά ιδρύματα, τόσο διαφορετικά όσο το κινεζικό Υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας, USAID – ένας οργανισμός που θεωρείται από καιρό το κρυφό σκέλος της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών εξωτερικού, της CIA – και του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (NIH), το οποίο συνεργάζεται επίσης με την CIA και το Πεντάγωνο σχετικά με τις μολυσματικές ασθένειες και την έρευνα για τα βιολογικά όπλα.

Επίσης μια ακόμα μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Duke στη Βόρεια Καρολίνα. Το Duke συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Ιατρικής Ιολογίας στο Πανεπιστήμιο Wuhan – και λαμβάνει χρηματοδότηση από την DARPA.

 Τι ερευνήθηκε σε αυτές τις μελέτες;

Ένα πρόγραμμα του DARPA – χρηματοδοτούμενο με 10 εκατομμύρια δολάρια, το 2019 – στόχευε να “αποκαλύψει τις περίπλοκες αιτίες ιών που μεταδίδονται με νυχτερίδες που έχουν κάνει πρόσφατα το άλμα στους ανθρώπους  προκαλώντας ανησυχία στους υπεύθυνους της παγκόσμιας υγείας. 

Project to prevent bat-borne diseases receives $10 million funding

April 03, 2019

supported by a $10 million cooperative agreement with the Defense Advanced Research Projects Agency, or DARPA, an independent agency of the U.S. Defense Department that funds ambitious and potentially groundbreaking projects.

Διεθνής ομάδα ερευνητών μελέτησε  ιούς που φέρουν οι νυχτερίδες και έχουν μεταδοθεί στους ανθρώπους.

Ο στόχος του προγράμματος  ήταν να αποκαλυφθεί η περίπλοκη δυναμική των ιών που μεταδίδονται με νυχτερίδες  και έχουν πρόσφατα μεταδοθεί στον άνθρωπο.

«Η κατανόηση των υποκείμενων μηχανισμών που προκαλούν διαρροή ιών από νυχτερίδες “grey-headed flying fox” σε κατοικίδια ζώα και ανθρώπους είναι ένα κρίσιμο βήμα για την παγκόσμια υγεία σήμερα.»

Αυτό το πρόγραμμα ερεύνησε το πώς μεταδίδονται αυτοί οι ιοί σε κυτταρικό επίπεδο καθώς και σε κλίμακα ολόκληρων τοπίων, ενώ συμπέρανε πως αυτές οι ασθένειες είναι εξαιρετικά θανατηφόρες – έως και τα τρία τέταρτα των μολυσμένων ατόμων πεθαίνουν – και δεν υπάρχει θεραπεία ή εμβόλιο για τους ανθρώπους που θα μολυνθούν.

Η ερευνητική ομάδα ανέπτυξε μαθηματικά μοντέλα, που προβλέπουν εκδηλώσεις εστιών, με βάση την παρουσία αυτών των ιών και περιβαλλοντικών συνθηκών που πιέζουν τους πληθυσμούς των νυχτερίδων.

Αυτό θα έδινε στους υπαλλήλους της υγείας πληροφορίες που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν ή ακόμα και να αποτρέψουν μελλοντικά κρούσματα.

Στην ερευνητική ομάδα συμμετείχαν επίσης επιστήμονες από το Johns Hopkins, Cornell, Cambridge, UCLA, Rocky Mountain Laboratories στη Μοντάνα, το Πανεπιστήμιο Griffith στην Αυστραλία και άλλα πέντε πανεπιστήμια και ιδρύματα.

https://news.psu.edu/story/567194/2019/04/03/research/project-prevent-bat-borne-diseases-receives-10-million-funding

Σε ένα άλλο ερευνητικό πρόγραμμα του DARPA, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο μελέτησαν τον κορονοϊό, ο οποίος προκαλεί το αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής (MERS) σε νυχτερίδες και καμήλες για “να κατανοήσουν το ρόλο αυτών των ξενιστών στη μετάδοση ασθενειών στους ανθρώπους”.

Μια άλλη μελέτη που χρηματοδοτήθηκε επίσης από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, ανακάλυψε 89 νέα στελέχη του “novel bat coronavirus” και δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2018.

Επικεντρώθηκε σε πληθυσμούς νυχτερίδων που μεταναστεύουν μεταξύ της Κεντρικής Ασίας και της Κίνας.

Παραδόξως αυτές οι έρευνες του Πενταγώνου δεν υπάρχουν στην δημοσιότητα…

Όμως ένα τεύχος του 2018 στο περιοδικό The Stars and Stripes του περιοδικού Pentagon5 αναφέρεται στην ξαφνική ανησυχία του υπουργείου ότι οι νυχτερίδες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικά όπλα, ιδίως για την εξάπλωση του κοροναϊού και άλλων θανατηφόρων ασθενειών.

Σχετικός σύνδεσμος:

https://www.stripes.com/news/us/us-military-is-interested-in-bats-as-possible-defenders-against-bioweapons-1.542849

Η Washington Post ισχυρίστηκε τότε ότι το Πεντάγωνο ερευνούσε την πιθανή χρήση νυχτερίδων για τη διάδοση θανατηφόρων ασθενειών, επειδή η Ρωσία έκανε το ίδιο.

Η Washington Post πιθανώς έσκαψε πολύ βαθιά στο αρχείο: Στην πραγματικότητα, η Σοβιετική Ένωση είχε πραγματοποιήσει μυστική έρευνα με τον ιό του Marburg  τη δεκαετία του 1980. 

Εν πάση περιπτώσει, εντελώς ξαφνικά υπήρχε απειλή από τα ρωσικά βιολογικά όπλα που διαδόθηκαν από…. νυχτερίδες.

Κρίμα που ανεξάρτητοι επιστήμονες στο περιοδικό Newsweek κατηγόρησαν το Πεντάγωνο, ιδίως το ερευνητικό του τμήμα DARPA, ότι η έρευνά του δεν ήταν καθόλου αμυντική,  αλλά στην πραγματικότητα επιθετική.

Οι νυχτερίδες (Fruit bats) έχουν σχεδόν υπερφυσική ικανότητα να φιλοξενούν μερικούς από τους πιο θανατηφόρους ιούς του πλανήτη χωρίς να αρρωσταίνουν οι ίδιες.

Κάντε ένεση σε μια νυχτερίδα “Egyptian fruit bat” με τον ιό Marburg – έναν hemorrhagic  συγγενή του διαβόητου ιού Ebola – και δεν συμβαίνει τίποτα.

Κάντε το ίδιο πράγμα σε έναν άνθρωπο, και μέσα σε μια εβδομάδα, ο ασθενής μπορεί να αιμορραγεί μέχρι θανάτου.

Η εξαιρετική υπερ-ανοσία αυτών των νυχτερίδων γοητεύει από καιρό τους ιολόγους και νέα έρευνα ρίχνει φως στο πώς αυτοί οι ιπτάμενοι frugivores επιτυγχάνουν την ανώτατη ικανότητά τους.

Ένας συνασπισμός επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας των Λοιμωδών Νοσημάτων του Στρατού των ΗΠΑ κάναν έρευνα. Το έργο τους δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Cell.

Το ανοσοποιητικό σύστημα νυχτερίδας μπορεί να ανταποκριθεί με μοναδικό τρόπο σε ιογενείς λοιμώξεις, προσφέροντας αυτό που αποκαλεί «μαλακή προστασία».

Η μοναδική προσέγγιση της νυχτερίδας στην ιογενή λοίμωξη θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει γιατί οι ιοί που μεταφέρονται από νυχτερίδες στον άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένου του Έμπολα, είναι τόσο σοβαροί.

“Ένας ιός που έχει συν-εξελιχθεί με το αντι-ιικό σύστημα της νυχτερίδας είναι εντελώς εκτός του στοιχείου του στον άνθρωπο”, δήλωσε ο Kepler. “Γι ‘αυτό είναι τόσο θανατηφόρο – το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα κατακλύζεται από τη φλεγμονώδη απόκριση”.

Είναι έντονο λοιπόν το ενδιαφέρον για  τα βιολογικά όπλα; 

Φυσικά κρούσματα λοίμωξης από τον ιό Marburg έχουν εμφανιστεί σε αφρικανικές χώρες και είναι σπάνια αλλά εξαιρετικά θανατηφόρα, με ποσοστό θνησιμότητας έως και 90 τοις εκατό.

Δεν υπάρχει αντίδοτο – και αυτό έχει καταστήσει τον ιό Marburg πρωταρχικό υποψήφιο για βιολογικό πόλεμο.

Οι Σοβιετικοί είχαν έντονο ενδιαφέρον για τον ιό του Marburg τη δεκαετία του 1980 και κατάφεραν να αναπτύξουν ένα ιδιαίτερα θανατηφόρο στέλεχος μετά από ένα ατύχημα στο Vector Institute, το κέντρο των μικροβίων τους στη Σιβηρία.

Ο επικεφαλής επιστήμονας εκεί, ο  Nikolai Ustinov, ένεσε κατά λάθος τον αντίχειρά του στον ιό, ο οποίος προοριζόταν για ένα ινδικό χοιρίδιο που κρατούσε.

Ο Ustinov υπέστη άσχημο θάνατο, αλλά οι Σοβιετικοί κατάφεραν να επωφεληθούν από το λάθος συλλέγοντας τα όργανα του Ustinov για νέα δείγματα του ιού.

Αυτά αποδείχθηκαν ακόμη πιο ισχυρά από το αρχικό στέλεχος.

Σύμφωνα με έναν πρώην εμπιστευτικό ινστιτούτο που έγραψε ένα βιβλίο για την εμπειρία του, τον Ken Alibek, οι Σοβιετικοί το ονόμασαν “Variant U” και το έστειλαν για έγκριση για χρήση από το Σοβιετικό Υπουργείο Άμυνας στις αρχές του 1990.

Ο ιός Marburg ταξινομείται ως πράκτορας βιοτρομοκρατίας κατηγορίας Α από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, και η μελέτη του Kepler, υποστηρίχθηκε από την Υπηρεσία Απειλής άμυνας, ένα τμήμα του Υπουργείου Άμυνας που ιδρύθηκε κατά την εποχή του Έργου του Μανχάταν για την καταπολέμηση όπλων μαζικής καταστροφής.

https://www.stripes.com/news/us/us-military-is-interested-in-bats-as-possible-defenders-against-bioweapons-1.542849

[https://www.stripes.com/news/air-force/air-force-scrapped-top-secret-bat-bomb-project-in-carlsbad-70-years-ago-1.285766]

Τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν από το 2018 προφανώς εξυπηρετούσαν ακριβώς τον σκοπό που το Πεντάγωνο κατηγόρησε τους Ρώσους για: έρευνα των νυχτερίδων, τους θανατηφόρους ιούς που μπορούν να φιλοξενηθούν από αυτές και πώς αυτοί οι ιοί μεταδίδονται από νυχτερίδες στους ανθρώπους.

Bats, Gene Editing and Bioweapons: Recent DARPA Experiments Raise Concerns Amid Coronavirus Outbreak

independent scientists have recently accused the Pentagon, particularly its research arm DARPA, of claiming to be engaged in research it says is “defensive” but is actually “offensive.”

US military is interested in bats as possible defenders against bioweapons

https://www.stripes.com/news/us/us-military-is-interested-in-bats-as-possible-defenders-against-bioweapons-1.542849

bats-and-war  21-5-19

https://www.ouvry.com/en/bats-and-war

– Τελομερή και τελομεράση

Ο ρόλος των τελομερών στην εξαιρετική διάρκεια ζωής των νυχτερίδων 

Τα τελομερή είναι μικρές αλληλουχίες DNA που επαναλαμβάνονται αρκετές χιλιάδες φορές και βρίσκονται στα άκρα των χρωμοσωμάτων.

Είναι λειτουργικές προστασίες από τις επιπτώσεις του χρόνου και του περιβάλλοντος.

Με κάθε κύκλο κυτταρικής διαίρεσης, το μήκος αυτών των δομών μειώνεται και έτσι αντικατοπτρίζει τη γήρανση.

Ας θυμηθούμε τη “Dolly”, το κλωνοποιημένο πρόβατο: κάτι δεν είχε λειτουργήσει στην κλωνοποίηση και γερνάει πρόωρα λόγω των τελομερών του πολύ μικρότερων από εκείνα ενός προβάτου της ίδιας εποχής.

Ένα ένζυμο, η τελομεράση, είναι υπεύθυνο για την επιδιόρθωση των τελομερών έτσι ώστε να διατηρούν το μήκος τους: επομένως, επιτρέπει «αύξηση του βιολογικού ρολογιού»! (Τι είπε εδώ;;;).

Αυτός είναι ο λόγος, για παράδειγμα, το DHEA, το οποίο προάγει τη δραστηριότητα της τελομεράσης, αντιτίθεται στη διαδικασία γήρανσης, αλλά αυτό το ένζυμο έχει επίσης ένα μεγάλο μειονέκτημα επειδή μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.(τι είπε εδώ2;;;;)

Σε νυχτερίδες που ζουν πολύ χωρίς να αναπτύσσουν καρκίνο, είναι μια ένωση γονιδίων επιδιόρθωσης DNA, γονιδίων συντήρησης τελομερών και τελομεράσης που διατηρούν τα τελομερή σε μακρά διαμόρφωση.

https://www.ouvry.com/en/bats-and-war/

Δείτε και αυτή την έρευνα(άσχετη αλλά σχετική…)

https://www.labonline.com.au/content/life-scientist/news/new-strain-of-deadly-hendra-virus-discovered-548012872

 

Πηγή

Προβολές : 781


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα