Αποκάλυψη σοκ πως η κυβέρνηση ψήφισε, στα «μουλωχτά» νόμο με τον οποίο επιτρέπεται ο στοχευμένος υποχρεωτικός εμβολιασμός

Αποκάλυψη σοκ πως η κυβέρνηση ψήφισε, στα «μουλωχτά» νόμο με τον οποίο επιτρέπεται ο στοχευμένος υποχρεωτικός εμβολιασμός

14 Ιουνίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:542
Μοίρασέ το

 

 

Η κυβέρνηση ψήφισε νόμο για μερικό υποχρεωτικό εμβολιασμό πριν από το πρώτο lockdown! – Τι αναφέρει το Σύνταγμα

Για να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι, ασχέτως της όποιας κόντρας υπάρχει ανάμεσα σ’ εμένα και τον δικηγόρο Ν. Αντωνιάδη, αυτό είναι γνωστό εδώ και ένα χρόνο σχεδόν και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

Άσχετα αν στην πορεία είδα πράγματα που με έκαναν να αναθεωρήσω την άποψή μου γι αυτόν, οφείλω αν θέλω να είμαι συνεπής με την δημοσιογραφική μου δεοντολογία, να παραπέμψω στις αναρτήσεις μου πριν από ένα χρόνο σχεδόν.

Γεγονός είναι πως η κυβέρνηση των ταυτισμένων απόλυτα με την σατανική καμπαλίστικη παγκόσμια ελίτ, οδηγεί τον ελληνικό λαό στον αφανισμό και τίποτε δεν δείχνει πως θα υπάρξει σωτηρία με ανθρώπινα δεδομένα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παραθέτω κάποιες από τις τότε αναρτήσεις μου, από το αρχείο μου με τον Ν. Αντωνιάδη.

Νομοθεσία και Εμβόλια. Μέρος Α (Η ανάρτηση, των 893.000 επισκέψεων)

Βάζει φωτιά στην κυβέρνηση και σ’ ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, ο Νίκος Αντωνιάδης και ζητεί από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, να τον εξουσιοδοτήσουν για να καταργηθούν φασιστικές διατάξεις του Ν/4682/20. “ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΤΕ ΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ, ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΔΟΜΕΣ !!”

 

Στην σκοτεινή πλευρά της ιστορίας, βάζει ο Νίκος Αντωνιάδης και τους 300 βολευτές, αν δεν καταργήσουν τον νόμο τρομοκράτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!! ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !!! ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 “ΒΙΑΣΤΕΣ” ΜΑΣ !!! ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ !!!

 

 

Αποκάλυψη σοκ πως η κυβέρνηση ψήφισε, στα «μουλωχτά» νόμο με τον οποίο επιτρέπεται ο στοχευμένος υποχρεωτικός εμβολιασμός έκανε ο εργατολόγος και πρώην βουλευτής Α.Μητρόπουλος.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μητροπουλος η κυβέρνηση ψήφισε το νόμο πριν το πρώτο lockdown και επισημοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου 2020.

Επομένως κάποιοι γνώριζαν πως σύντομα και με ταχείες διαδικασίες, χωρίς επαρκή δοκιμή σε βάθος 10 ετών, όπως κανονικά προβλέπεται, θα έρθουν εμβόλια για τον κορωνοϊό, κάτι που συνέβη λίγο αργότερα.

«Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει νόμο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Με τον νόμο 4670 του 20 άρθρο 4, η κυβέρνηση έχει νομοθετήσει τον μερικό, στοχευμένο, υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Δεν μπόρεσε να τον καταστήσει υποχρεωτικό και γενικό λόγω μιας αναθεωρημένης διατύπωσης του Συντάγματος 5, παρ 5, που είναι δύσκολο άρθρο και δυσεφαρμόσιμο», είπε συγκεκριμένα. 

 

Ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση είναι ο ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4675/2020 ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020.

Στο άρθρο 4.β αναφέρει: Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου.

Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

 Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πως το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα το είχαμε στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Τα πρώτα έκτακτα μέτρα ξεκίνησαν στις 28 Φεβρουαρίου σε τοπικό επίπεδο στις πληγείσες περιοχές και κατέληξαν σε περιορισμό μετακινήσεων σε εθνικό επίπεδο στις 23 Μαρτίου. Από τις 16 Μαρτίου καθιερώθηκε καθημερινή απογευματινή τηλεοπτική ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Άρα λοιπόν, ο νόμος περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμών ψηφίστηκε πριν το πρώτο γενικό lockdown. Επομένως κάποιοι γνώριζαν πως σύντομα και με ταχείες διαδικασίες, χωρίς επαρκή δοκιμή σε βάθος 10 ετών, όπως κανονικά προβλέπεται, θα έρθουν εμβόλια για τον κορωνοϊό, κάτι που συνέβη λίγο αργότερα.

Τι λέει το άρθρο 5, παρ.5 του Συντάγματος που έβαλε «στοπ» στον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό

«Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων».

Αυτό το άρθρο του Συντάγματος, από το 2001, εμπόδισε την επιβολή νόμου υποχρεωτικού εμβολιασμού, σύμφωνα με τον Α.Μητρόπουλο.

Δείτε όσα είπε ο Α. Μητρόπουλος 

 

Πηγή

Προβολές : 542


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα