ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανακοίνωση του Συνδικάτου Επαγγελματιών Οδηγών που αποστασιοποιείται από την φημολογούμενη απεργία των οδηγών φορτηγών και δηλώνει ξεκάθαρα.”Δεν υπάρχει καμία απεργία”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανακοίνωση του Συνδικάτου Επαγγελματιών Οδηγών που αποστασιοποιείται από την φημολογούμενη απεργία των οδηγών φορτηγών και δηλώνει ξεκάθαρα.”Δεν υπάρχει καμία απεργία”

26 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:756
Μοίρασέ το

 

Με σημερινή του ανακοίνωση το ΣΕΟΦΑΕ ξεκαθαρίζει ότι ούτε οι ίδιοι έχουν οργανώσει κάτι σαν επίσημος φορέας και ούτε μάλιστα έχουν ενημερωθεί οι ίδιοι για να συμμετέχουν.

Ποιοί κρύβονται πίσω από τέτοιες ανακοινώσεις, τι συμφέροντα εξυπηρετούν και ποιός ο σκοπός τους;

 

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Προβοκάτσια ή μη, το θέμα είναι μείζον.

Και το ερώτημα είναι: ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, γεγονός που παραδέχεστε και οι ίδιοι;

ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΩΣ… “ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ;;;

Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ,  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Με σημερινή του ανακοίνωση το ΣΕΟΦΑΕ ξεκαθαρίζει ότι ούτε οι ίδιοι έχουν οργανώσει κάτι σαν επίσημος φορέας και ούτε μάλιστα έχουν ενημερωθεί οι ίδιοι για να συμμετέχουν.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες από διάφορες ανακοινώσεις ανυπόγραφες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ενημέρωναν το κοινό για μια πανελλαδική απεργία και μάλιστα με μεγάλη συμμετοχή από τους οδηγούς των φορτηγών .

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση για απεργία αφορούσε τα μέτρα υποχρεωτικότητας του εμβολίου που ετοιμάζεται να προωθήσει η κυβέρνηση.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε δεν ήταν μικρή καθώς γινόταν συγκεκριμένη αναφορά για ελλείψεις τροφίμων και καυσίμων στην αγορά καθώς δηλωνόταν ότι η απεργία θα ήταν επ αόριστων μέχρι την στιγμή που η κυβέρνηση θα έπαιρνε όλα τα μέτρα πίσω.

Έρχεται τώρα το συνδικάτο να ενημερώσει τους συναδέρφους τους μισθωτούς οδηγούς ότι δεν έχει προκηρυχθεί καμία απεργία αφού δεν υπάρχει ανακοίνωση, οι ίδιοι και οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες δεν γνωρίζουν ποιός οργανώνει τι και γενικότερα αφήνει να εννοηθεί ότι παραμένει μονάχα ως φήμη που κυκλοφορεί μονάχα στο διαδίκτυο καθώς ούτε κάποιο δελτίο τύπου υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα.

Με όλα τα παραπάνω όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί δημιουργούνται πολλά ερωτήματα.

Ποιοί κρύβονται πίσω από τέτοιες ανακοινώσεις, τι συμφέροντα εξυπηρετούν και ποιός ο σκοπός τους;

Αν όντως είναι μια αυθόρμητη κίνηση στο διαδίκτυο όπως έχουν γίνει διάφορες στο παρελθόν και μάλιστα με επιτυχία, για ποιό λόγο δεν έχουν ενημερωθεί οι άνθρωποι των ομοσπονδιών για μαζικότερη κινητοποίηση;

Το σίγουρο είναι ότι σε καταστάσεις κρίσεων όπως είναι αυτή που διανύουμε ο πόλεμος συμφερόντων, εντυπώσεων και η τακτική της προπαγάνδας είναι σε έντονη μορφή.

Όπως και να χει ο αγώνας κατά της υποχρεωτικότητας ούτε αρχίζει και ούτε σταματάει σε καμία απεργία οδηγών φορτηγών.

Είναι μαζικός, είναι του απλού λαού, αυτών των ανθρώπων που κατέκλυαν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια για να δηλώσουν την αντίθεσή τους και θα συνεχίζουν να το κάνουν οπότε κανένας πόλεμος λάσπης και προπαγάνδας θα φρενάρει αυτή την κατάσταση.

 

επιμέλεια: romioitispolis.gr

Πηγή

Προβολές : 756


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα