ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΣΥΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ! (βίντεο)

ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΣΥΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ! (βίντεο)

13 Ιανουαρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:850
Μοίρασέ το

 

Μάριος: “Αν θες να είσαι ελεύθερος, πρέπει να είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις την ελευθερία σου. Η ΑΓΩΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ”.

Στα γεγονότα που περιγράφει στο τελευταίο του βίντεο πριν δυο ώρες ο Μάριος, και αφορούν στα όσα συμβαίνουν στην Αμερική, θεωρώ πως ο πρόλογός του είναι το πιο σημαντικό μήνυμα για όλους μας.

ΑΓΩΓΗ, δεν σημαίνει γυμναστική μόνον, αλλά γνώση της ιστορίας μας, στρατηγική, γνώση του ίδιου μας του εαυτού.

Αναφερόμενος στα γεγονότα στην Αμερική, αποκαλύπτει ότι βγήκαν στην δημοσιότητα στοιχεία που αποκαλύπτουν τον  ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που έχουν ήδη αναθέσει οι δημοκρατικοί στην Κίνα και όπως όλα δείχνουν, θα μιλάμε για πόλεμο με την Ινδία, την Ταϊβάν, και την Αυστραλία.

Στην ουσία μιλάμε για φωτιές του πολέμου που θα ανάψουν σε πολλά σημεία της γης, αν ορκιστεί ο Μπάιντεν.

Αναφέρεται επίσης σε φακέλωμα των υποστηρικτών του Τράμπ από τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, οι οποίοι θα απολυθούν από τις εργασίες τους, ως εκδίκηση επειδή στήριξαν τον Ρεπουμπλικανό Πρόεδρο.

Στρατεύματα έρχονται συνέχεια στην Ουάσιγκτον, σημάδι πως αναμένονται ακραίες καταστάσεις.

Ο Τράμπ, έθεσε ήδη την Ουάσιγκτον σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης… και ακολουθουν κι άλλες πολιτείες.

Ακούστε το βίντεο που ακολουθεί… αποκαλύπτονται πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις των τελευταίων ωρών στην Αμερική…. και να είμαστε έτοιμοι γι αυτά που θ’ ακολουθήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και κυρίως να είμαστε έτοιμοι, όπως και οι ρεπουμπλικάνοι πατριώτες της Αμερικής, να διεκδικήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΣΥΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ !

 

Προβολές : 850


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα