Από την φρίκη των 100.000.000 ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ της “Ισπανικής Γρίπης”, ως την φρίκη της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ένα ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, δρόμος. (βίντεο)

Από την φρίκη των 100.000.000 ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ της “Ισπανικής Γρίπης”, ως την φρίκη της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ένα ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, δρόμος. (βίντεο)

2 Αυγούστου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:834
Μοίρασέ το

 

 

Η «ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ» του 1918: ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ

 

Ο «Έλεγχος γεγονότων» (fact checking) παρέχεται συχνά από συγγραφείς επί πληρωμή από τις φαρμακευτικές εταιρείες και όχι από επαληθευμένες, ανεξάρτητες πηγές.

«Το ιατρικό επάγγελμα αγοράζεται από τη φαρμακοβιομηχανία, όχι μόνο όσον αφορά την άσκηση της ιατρικής, αλλά και τη διδασκαλία και την έρευνα.

Τα ακαδημαϊκά ιδρύματα αυτής της χώρας επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι οι πληρωμένοι πράκτορες της φαρμακοβιομηχανίας. Νομίζω ότι είναι επαίσχυντο».

 

Και τότε και τώρα, το ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, διαδραματίζει τον κυρίαρχο ρόλο σε βάρος της ανθρωπότητας και τις τελευταίες δεκαετίες πλαισιώνεται από το ΙΔΡΥΜΑ BILL @ MELINA GATES και φυσικά, από τον Π.Ο.Υ., τον ΟΗΕ, την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, την UNICEF, τον ΟΗΕ, και κορυφαίους οργανισμούς όπως η GOOGLE,  το FACE BOOK  κ.α.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ 100.000.000 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Για τις παγκόσμιες τραγωδίες που έχει προκαλέσει η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, μπορείτε να διαβάσετε τα αποκαλυπτικά στοιχεία, εδώ

 

Από τον Δρ Sal Martingano, FICPA

 

ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΥΦΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ.

ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ Ή ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΤΕ ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η «ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ» ΤΟΥ 1918 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΓΡΙΠΗ; ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΤΗΣΗ!

 

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ» ΤΟΥ 1918

Η ιστορία μας λέει ότι η ισπανική γρίπη του 1918 σκότωσε 50-100 εκατομμύρια ανθρώπους.  

Εκείνη την εποχή, οι ιατρικές και φαρμακευτικές πηγές την περιέγραφαν ως ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΗ ασθένεια από τη Μαύρη Πανούκλα του 1347, η οποία σκότωσε περίπου 25-30 εκατομμύρια ανθρώπους.

 

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ: «Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ»

 

 

Στο βιβλίο “Vaccination Condemned”, της ιατρού Eleanor McBean, PhD, N.D., η συγγραφέας περιγράφει λεπτομερώς, τις προσωπικές και οικογενειακές της εμπειρίες, κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Ισπανικής γρίπης του 1918.

Η κάλυψη της McBean για την «Ισπανική γρίπη» του 1918, ως δημοσιογράφος και μη εμβολιασμένη επιζήσασα, απαιτεί την επανεξέταση της ιστορικής βάσης του γεγονότος, όχι ως «θεωρία συνωμοσίας» αλλά με στοιχεία που βάζουν φωτιά.

Πριν από μερικά χρόνια, έτυχε να διαβάσω ένα άλλο βιβλίο της Eleanor McBean: “Vaccination … The Silent Killer”.  

Η McBean παρέχει στοιχεία ότι δεν χειραγωγήθηκαν  μόνο τα ιστορικά γεγονότα της «Ισπανικής Γρίπης» του 1918, αλλά και εκείνα των επιδημιών της Πολιομυελίτιδας και της Γρίπης των Χοίρων.

 

ΓΕΓΟΝΟΤΑ «ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ»:  Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΩΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ

Η Ισπανία παρέμεινε ουδέτερη κατά τον Α’ ​​Παγκόσμιο Πόλεμο και ΔΕΝ υπέβαλε λογοκρισία στον Τύπο, σε αντίθεση με τις χώρες που ήταν σε πόλεμο.  

Ως αποτέλεσμα, η Ισπανία ήταν η πρώτη που έκανε αναφορά στην επιδημία της γρίπης του 1918, οπότε ο υπόλοιπος κόσμος «χρέωσε» τη χώρα ως πηγή της επιδημίας. Έτσι, γεννιέται η «Ισπανική Γρίπη».

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ:  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ FORT RILEY, ΚΑΝΣΑΣ

 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα μαζικό στρατιωτικό πείραμα εμβολιασμού, που περιελάμβανε πολυάριθμα νεοανακαλυφθέντα εμβόλια, πραγματοποιήθηκε στο Φορτ Ράιλι, Κάνσας- όπου αναφέρθηκε το πρώτο κρούσμα «Ισπανικής Γρίπης».

 

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ = ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

 

Η νεοσύστατη φαρμακοβιομηχανία, που χρηματοδοτήθηκε από το «Ινστιτούτο Ροκφέλερ για την Ιατρική Έρευνα», είχε κάτι που δεν διέθετε ποτέ πριν – μεγάλη προσφορά ανθρώπινων πειραματόζωων.  Η πρώτη επιστράτευση του αμερικανικού στρατού δημιουργεί μια δεξαμενή για πειραματισμούς που περιλαμβάνει πάνω από 6 εκατομμύρια άνδρες.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗΣ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ: ΠΕΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

Οι αυτοψίες μετά τον πόλεμο απέδειξαν ότι η γρίπη του 1918 ΔΕΝ ήταν καθόλου «ΓΡΙΠΗ».

Προκλήθηκε από τυχαίες δοσολογίες ενός πειραματικού «εμβολίου βακτηριακής μηνιγγίτιδας», το οποίο μέχρι σήμερα μιμείται συμπτώματα που μοιάζουν με εκείνα της γρίπης.  

Οι μαζικές, πολλαπλές επιθέσεις με πρόσθετα εμβόλια στο απροετοίμαστο ανοσοποιητικό σύστημα στρατιωτών και αμάχων δημιούργησαν ένα «πεδίο θανάτου».

Όσοι δεν ήταν εμβολιασμένοι δεν επηρεάστηκαν.

 

ΛΟΙΠΟΝ … ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

  1. Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος έληξε νωρίτερα από το αναμενόμενο, αφήνοντας ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποσότητες αχρησιμοποίητων πειραματικών εμβολίων.
  2. Φοβούμενοι ότι οι στρατιώτες που επέστρεφαν στο σπίτι θα μετέδιδαν ασθένειες στις οικογένειές τους, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προώθησε τη μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολίων / φόβου στην ιστορία. Χρησιμοποίησαν τον ανθρώπινο πληθυσμό ως εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης για τη δοκιμή πειραματικών εμβολίων.
  3. Δεκάδες εκατομμύρια πολίτες πέθαναν με τον ίδιο τρόπο όπως και οι στρατιώτες.
  4. Αντί να σταματήσουν τα εμβόλια, οι γιατροί ενίσχυσαν την εμβολιαστική εκστρατεία, ονομάζοντάς τις παρενέργειες μεγάλη «Ισπανική γρίπη του 1918». Κατά συνέπεια, ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ.

«Επτά άνδρες πέθαναν στο ιατρείο μετά τον εμβολιασμό. Εστάλησαν επιστολές στις οικογένειές τους ότι είχαν σκοτωθεί στη μάχη».

 

Eleanor McBean

Minnesota Wellness Directory

http://www.mnwelldir.org/docs/vaccines/vaccinations_condemned_McBean.htm

Οι Αμερικανοί στρατιώτες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου έλαβαν 14 – 25 μη δοκιμασμένα, πειραματικά εμβόλια εντός ολίγων ημερών το ένα από το άλλο, γεγονός που προκάλεσε εντατικοποιημένα κρούσματα ΟΛΩΝ των ασθενειών ταυτόχρονα.  Οι γιατροί ονόμασαν μια νέα ασθένεια και προχώρησαν στην καταστολή των συμπτωμάτων με πρόσθετα φάρμακα ή εμβόλια.

 

Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Στα παραδείγματα που δόθηκαν στο προηγούμενο ιστολόγιό μου «COVID 19: Ένα άλλο κεφάλαιο στην ιστορία της παραπλάνησης και της μυστικότητας», η ιστορία είναι γεμάτη από σκόπιμα ψέματα που λέγονται στο κοινό είτε για να σώσουν τα προσχήματα, είτε για να εξαπατήσουν για σκοτεινούς σκοπούς. Η «Ισπανική γρίπη» του 1918 δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

 

ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ COVID-19: ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FERGUSON ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ

Ο Βρετανός επιστήμονας και καθηγητής Neil Ferguson του The Imperial College, London (το ίδιο Imperial College του Λονδίνου που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Bill Gates) ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων υπολογιστών για την πανδημία COVID-19.

Ο κόσμος ακολούθησε τη συμβουλή του Φέργκιουσον, ωστόσο όλα τα μοντέλα του έχουν αποδειχθεί ότι είναι μεγαλοποιημένα και παραπλανητικά.

Για παράδειγμα, ο Φέργκιουσον προέβλεψε ότι η Σουηδία θα είχε 100.000 θανάτους μέχρι τον Ιούνιο του 2020.  Μέχρι σήμερα, η Σουηδία έχει αναφέρει 2.854 θανάτους συνολικά.

 

*Αυτά τα μαθηματικά μοντέλα υπολογιστών αποτελούν τη βάση για την παραγωγή εμβολίων… ..χμμμμ!

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3178755/

 

 

ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το Facebook, η Google, το YouTube και άλλα «ιδιωτικά» μέσα επικοινωνίας έχουν γίνει οι αυτοαποκαλούμενοι «φύλακες» (λογοκριτές) των πληροφοριών.

Στις 26 Απριλίου 2020, το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας με παρουσία στο χρηματιστήριο λόγω της ανταλλαγής πληροφοριών αναφορικά με μια μη φαρμακευτική θεραπεία υπεριώδους ακτινοβολίας για τον COVID-19.  Το YouTube αφαίρεσε επίσης ένα βίντεο που δείχνει πώς λειτουργεί η αυτή τεχνολογία.

 

“(Το YouTube) θα απαγορεύει βίντεο που αντιβαίνουν στις κατευθυντήριες γραμμές του  Π.Ο.Υ. αναφορικά με την πανδημία ή που δημοσιοποιούν ψεύτικα ή μη ενδεδειγμένα φάρμακα για τον κορωνοϊό».

 

Susan Wojcicki

Διευθύνων Σύμβουλος – YouTube

YouTube CEO Susan Wojcicki announced that the video platform will remove and ban content that goes against the World Health Organisation’s guidance on COVID-19. from autotldr

Το NewsGuard πρόσφατα ταξινόμησε το Mercola.com ως fake news λόγω μιας αναφοράς στο γεγονός ότι ο ιός COVID πιθανώς διέρρευσε από το εργαστήριο επιπέδου βιοασφάλειας 4 στην πόλη Γουχάν της Κίνας.

 

Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ο «Έλεγχος γεγονότων» (fact checking) παρέχεται συχνά από συγγραφείς επί πληρωμή από τις φαρμακευτικές εταιρείες και όχι από επαληθευμένες, ανεξάρτητες πηγές.

«Το ιατρικό επάγγελμα αγοράζεται από τη φαρμακοβιομηχανία, όχι μόνο όσον αφορά την άσκηση της ιατρικής, αλλά και τη διδασκαλία και την έρευνα.

Τα ακαδημαϊκά ιδρύματα αυτής της χώρας επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι οι πληρωμένοι πράκτορες της φαρμακοβιομηχανίας. Νομίζω ότι είναι επαίσχυντο».

 

Άρνολντ Ρέλμαν

Πρώην συντάκτης του New England Journal of Medicine

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1126053/

 

ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

(γραφήματα)

 

Οι υποστηρικτές των εμβολίων ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια εξαφάνισαν τις περισσότερες μολυσματικές ασθένειες. 

Η ιστορία παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή.  

Στις αρχές του 20ού αιώνα ο κόσμος γνώρισε αναβαθμισμένες συνθήκες υγιεινής (αποχετεύσεις,  εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού) και πολύ βελτιωμένη διατροφή.

Τα παραπάνω γραφήματα δείχνουν ότι μολυσματικές ασθένειες όπως η Ιλαρά, ο Κοκκύτης, η Διφθερίτιδα, ο Τυφοειδής Πυρετός και η Πολιομυελίτιδα, ήταν όλα στα χαμηλότερα επίπεδα με τάσεις μείωσης, ΠΡΙΝ εισαχθούν τα εμβόλια.

Η «Ισπανική γρίπη» του 1918 κράτησε δυσοίωνα μυστικά για 100 χρόνια.

Με βάση το προηγούμενο ιστολόγιό μου: «COVID 19: Ένα άλλο κεφάλαιο στην ιστορία της παραπλάνησης και της μυστικότητας», θα μάθουμε τελικά ότι τα πρωτόκολλα που αλλάζουν τον κόσμο λόγω του COVID-19 μπορεί επίσης να περιέχουν κρυμμένα μυστικά;

 

Πηγή

Προβολές : 834


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα